Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Booking.com
Recenze: 506
 
 
Lavendel (hotel)
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Větrný mlýn (pension)
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
 
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Purkmistr (hotel)
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
 
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunflower (hotel)
 
11.07.17 17:32
Malta » Qawra
 
 
Hotel se nachází ve městě Qawra v zálivu sv.Pavla. Nachází se přibližně 10min od pobřeží promenády, kde najdete spoustu obchodů, restaurací a barů.
Pokoje jsou celkem prostorné, základně vybaveny. Je zde televize, wifi dostupná i na pokojích.
Koupelna s vanou, toaletou. Hygienické potřeby, ručníky, fén jsou k dispozici.
Balkon s venkovním posezením.
Na střeše hotelu se nachází bazén se sluneční terasou s lehátky a menší bar. V době našeho pobytu byl bazén v rekonstrukci.
V hotelu jsme využívali polopenzi, snídaně i večeře byly formou celkem bohatého bufetu. Jídlo bylo dobré a chutné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gallia Palace (hotel)
 
16.06.17 20:47
Itálie » Rimini
CK: Hotels.com
 
4* hotel v centru na hlavní třídě,přímo před hotelem stanice autobusu č.11 přímé spojení s Riccione a vlakovým nádraží v Rimini.
Na náměstí Piazza Marvelli odkud odjíždějí autobusy do San Marina zhruba 15-20 minut chůze.

Pokoje čisté elektronické zamykání menší s menším balkónem vybavené klimatizací,TV,chladničkou a trezorem - denně 2 vody.
Koupelna se sprchovým koutem(masážní sprcha) wc a bidetem k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.
Wifi zdarma někdy pomalejší ale dalo se ..

Ve třetím patře menší bazén s umělou trávou a lehátky.

Snídaně bufetem (teplý a studený)velký výběr včetně ovoce a zeleniny.....obzvlášť výborný byl sladký koutek,čerstvá zrnková káva.

Pláž(placená) přes dvě ulice cca 100m od hotelu - jelikož jsem tam nejel za koupáním a ani pláže tohoto typu nevyhledávám tak pláž nehodnotím!

Hotel vyhovuje a lze doporučit pokoje sice spíše spadají do 3*(dal bych 3+) kategorie ale vykompenzuje to vynikající snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Danubius Helia (hotel)
 
05.06.17 22:17
Maďarsko » Budapešť
 
 
Pobyt 5/2017
Hotel se nachází na břehu Dunaje, asi 4 km od centra, 2 km od Parlamentu (příjemná procházka kolem pobřeží) naproti Markétinu ostrovu. Naproti hotelu je supermarket. Zastávka metra (M3 Dózsa György) v blízkosti. Momentálně je pobřežní silnice (mezi hotelem a Dunajem) uzavřena z důvodu rekonstrukce, takže zatím klid.

Vybavení: restaurace, bar, obchůdek, terasa na slunění s lehátky, fitness, wellness centrum včetně bazénů s termální vodou, saunou - k dipozici zdarma. Možnost procedur za poplatek. Při vstupu do wellness- osušky a ručníky zdarma. Provozní doba wellness 7-22 hod.
Monitorované placené parkoviště.

Pokoj: Měli jsme dvoulůžkový pokoj bez balkónu s výhledem na Dunaj a Markétin ostrov. Pokoj byl prakticky vybaven - k dispozici set na přípravu kávy a čaje (2 druhy čaje, rozpustná káva, cukr k dispozici zdarma), naplněný minibar (za poplatek), trezor a župany zdarma, TV-sat + speciální hotelový kanál, indiv. klimatizace, skříň s ramínky (osobně mi chyběly poličky), velké zrcadlo, koupelna (WC, vana, tekuté mýdlo, šampóny denně doplňovány, fén, vyhřívaný sušák).

Snídaně: bufet s velkým výběrem studené i teplé kuchyně, ovoce, zelenina, různé saláty, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, "zdravý koutek" (dokonce měli v nabídce sójové a kozí mléko), čerstvé bylinky...

Wifi zdarma - heslo na recepci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Canada (hotel)
 
10.05.17 20:31
Maďarsko » Budapešť
CK: Redok
Pobyt 5/2017
Hotel (po rekonstrukci) se nachází u hlavní silnice pár km od centra. Kromě benzinové pumpy se v okolí hotelu nenachází žádné restaurace či obchody. Zastávka příměstských vlaků naproti hotelu.

Ubytování: dvoulůžkový pokoj (č.410 směrem na frekventovanou silnici) s koupelnou (WC, sprcha, tekuté mýdlo a šampon k dispozici), TV sat , malá lednice, psací stůl, dostatek úložného prostoru, velké zrcadlo. Klimatizace zdarma. Chyběl fén a trezor. Na to, že byl pokoj po rekonstrukci tak nešly dovřít dveře sprchovacího koutu, vanička se propadala, špatně se zamykaly dveře do koupelny, měli jsme velmi nepohodlné pružinové matrace.
Wi-Fi zdarma - heslo k dispozici na recepci.

Stravování:
Snídaně - velký výběr vzhledem ke kategorii hotelu. Teplá (míchaná vajíčka, vařená vajíčka, párky, zeleninové lečo, opékané brambory s cibulí a klobásou) i studená kuchyně (salámy, klobásy, sýry, paštiky, jogurt, džemy, cornflakes, zelenina, ovoce, koláče, mini zákusky, pečivo - bílé, tmavé, máslo, margarín), káva, čaj, mléko, džusy.
Večeře servírovaná - polévka, hlavní chod, desert. K dispozici voda.

Vstřícný personál.

K dispozici monitorované parkoviště.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Old Town Residence Bis (app./studio)
 
09.03.17 20:57
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
 
Pobyt 3/2017
Old Town Residence Bis - rezidence situovaná v klidném místě asi 300 m od královského hradu Wawel a 600 m od Rynku Głównego - hlavního náměstí.

Ubytování:
Apartmán Deluxe B1 - 2 místnosti moderně zařízeny: ložnice a obývací část s rozkládací pohovkou.
Vybavení: vybavený kuchyňský kout (chyběla vývrtka - dodána později, utěrky) s varnou deskou, lednice s mrazákem, varná konvice, kabelová TV, pro 4 osoby velmi málo úložného prostoru, žehlička, žehlící prkno, koupelna (WC, sprcha, tekuté mýdlo), ručníky.
Wi-Fi zdarma.

Neměli jsme štěstí na sousedy - byli strašně hluční (vstupní dveře do apartmánu nebyly odhlučněné).

Dle potvrzené rezervace z booking.com měl být k dispozici fén (na požádání dodán později), mikrovlnná trouba, sušák na prádlo, jídelní část. Dále nešly dovřít dveře ze sprchovacího koutu, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Serena 2 (hotel)
 
16.02.17 19:21
Itálie » Dolomity » Badia
CK: Booking.com
 
Pobyt přelom 1-2/2017.
Rodinný hotel Serena se nachází v blízkosti centra Badie. Parkování u hotelu zdarma. V rámci ubytování možnost využít zdarma skibus do lyžařského areálu Alta Badia. Shuttle bus jezdil v určitých časech, nicméně na zavolání přijede i mimo oficiální časy.

Pokoj: původně jsme měli objednaný rodinný pokoj standard pro 2 dospělé a 2 děti. Po zhlédnutí pokoje jsme změnili typ pokoje na suite, důvodem byl velmi stísněný prostor pro 4 osoby.
Suite - dvě místnosti s obrovským balkónem s výhledem na hory a sjezdovku Santa Croce, šatní skříně, rohové posezení, stůl, židle, minibar (nápoje za poplatek), rozkládací gauč (spaní pro děti) - na rozloženém gauči kvalitní matrace. V ložnici manželská postel s kvalitními matracemi, LCD TV, trezor (zdarma), rozkládací gauč. Koupelna (sprcha, WC, bidet) s fénem a toaletními potřebami zdarma. Asi jediný ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vista (hotel)
 
24.01.17 12:04
Česko » Dolní Morava
CK: Bez CK
 
Pobyt 10/2016.
Wellness hotel Vista stojí v horském údolí pod vrcholem Králického Sněžníku. Doslova před vchodem je nástupní stanice lanovky. V ceně ubytování jsme měli lanovku a vstup do Mamutího parku zdarma. V blízkosti lanový park a bobová dráha.
Parkování v garáži a před hotelem za poplatek, jinak zdarma.

Ubytování: Pobyt jsme zajišťovali doslova na poslední chvíli (v době státního svátku), takže všude bylo plno. Nicméně na telefonický dotaz nám byl nabídnut dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a druhé dítě bez nároku na lůžko, ale s nárokem na veškeré služby. Takže jsme to vzali.
Hodnotím dvoulůžkové pokoj s přistýlkou. Menší pokoj s relativně kvalitní přistýlkou a balkónem. Dostatek úložného prostoru, koupelna se sprchou a WC, fén, mýdlo, šampón, TV sat., trezor zdarma, župany a papuče zdarma, minibar za poplatek. Trošku nepříjemným překvapením bylo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Crowne Plaza (hotel)
 
29.12.16 20:06
Bratislava » Hodžovo náměstí » Bratislava
CK: TUI München
 
4* hotel v centru Bratislavy vše podstatné v pěší vzdálenosti.

Pokoje vytápěné,moderní,čisté,střední velikosti plně vybavené:satelitní TV,minibar,trezor,set na kávu/čaj,župany.
Wifi zdarma pracovalo rychle a spolehlivě.

Středně velká koupelna s velkou vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu velký,rozmanitý,bohatý výběr.

Hotel má menší wellness - nevyužito tj nehodnoceno.

S hotelem naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pytloun Grand Imperial (hotel)
 
29.12.16 19:49
Česko » Liberec
 
 
Nově otevřený hotel v Liberci (rekonstruovaný Imperial) - dobrá výchozí poloha v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra Babylon.

Pokoje zejí novotou tam nejde nic vytknout,středně velké s klimatizací,trezorem,minibarem,(ceny přijatelné),set na kávu/čaj a TV.
Wifi(zdarma),slabý signál(3.patro) večer se nešlo vůbec připojit.

Koupelna prostorná s velkou masážní(i když je to spíše takové šidítko) vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou bufetu.....rozhodně neodpovídá 4* - ano potraviny kvalitní najíte se,ale výběr není tak široký vzhledem ke kategorii a ceně hotelu!
Navrch restaurace neodpovídá velikosti hotelu a celkově stísněné prostory - pravidlo čím dříve tím lépe tady platí dvojnásob!

Personál je kapitola sama pro sebe,někteří patří max. do nějakého hostelu!
Neprofesionální chování...při snídaní si v hloučku povídají a přitom neuklizené stoly v pokoji nedoplněn minibar ..

Hotel rozhodně nevyužívá potenciál a je třeba na mnoha věcech zapracovat!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Montepiana (hotel)
 
27.11.16 15:39
Benátky » Mestre » Benátky
CK: Agoda.com
 
Hotel ** v tiché uličce poblíž vlakového nádraží Venezia Mestre.
Vlakem do Benátek (Venezia Santa Lucia) za 1,25 euro a autobusy na letiště Marco Polo za 8 euro.
Přilehlé okolí nevypadá zrovna nejlépe ..

Pokoje odpovídají kategorii - základní čisté s TV nic víc nic míň ..
Malinká koupelna s malinkým sprchovým koutem,wc + bidet k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracovalo dobře.

Snídaně servírováná základní kontinentální.

Hotel vybrán na jednu noc jako transferní - k tomuto účelu plně vyhovuje..déle bych tam ale nebydlel!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vasari Palace (hotel)
 
27.11.16 15:14
Florencie » Florencie,Santa Maria Novella » Florencie
CK: TUI München
 
Hotel *** v centru (tichá ulička) v těsné blízkosti vlakového nádraží Santa Maria Novella.

Všechny zajímavé místa v pěší vzdálenosti!

Pokoje čisté,střední velikosti dostatečně prostorné,vytápěné s TV,minibarem a trezorem.
Koupelna se sprchovým koupem,wc a bidet - taková úzká nudle ne moc prostorná k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracuje velmi dobře!

Snídaně na italské poměry velmi dobrá.....studený bufet (z teplého míchaná vajíčka s párkem),nějaká zelenina,ovoce...velký výběr ze sladkého ..

Hotel mohu 100'% doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Golm (pension)
 
10.11.16 20:56
Vorarlbersko » údolí Montafon » Tschagguns
CK: Bez CK
 
Majitel i personál pensionu jsou češi, takže se v pohodě domluvíte :-). Penzion na krásném místě s výhledem do údolí, jen 5 minut chůze od lanovky. Nové, čisté pokoje.Úklid se neprovádí, ale je na to upozornění na stránkách penzionu. Přesto jsme měli vždy vynesený koš a 1x výměnu ručníků. Pokud dojde např.toaleťák, není problém si o něj říct. Penzion nabízí polopenzi, ráno bufetová snídaně - pečivo, salámy, sýry, paštika, nutela, marmelády, vajíčka, pomazánky, něco sladkého, müsli....čaj, džus, káva. Večeře 3 chody - polévka nebo předkrm, hlavní jídlo a zákusek. Kuchyně výborná, kuchař Jaroušek vaří fakt na jedničku s hvězdičkou. Nápoje k večeři se platí. V penzionu dostane tzv. kartu hosta, se kterou máte slevu na místní Montafoncard. Okolí nabízí spoustu sportovního a turistického vyžití.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací