Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Booking.com
Recenze: 506
 
 
Lago Taurito 2 (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Gran Canarie » Taurito
CK: CK Fischer
 
 
Příjemné, čisté pokoje, vše září, velké balkóny, výhled na moře se západem slunce, pláž před hotelem, komplex bazénů, obchody pod hotelem, jídlo výborné, výběr masa, ryb, zeleniny, co jen člověk chce. doporučuji i rodinám s dětmi - velké pískoviště s klouzačkou a houpačkama u hotelu, animační programy, internet a bůh ví co ještě - prostě pohodová dovolená.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Majestic (hotel)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Val di Fiemme » Predazzo
CK: Ck Clara
 
 
Velmi pěkný, moderní aparthotel v příjemném městečku. Naše bilo4 bylo mezonetového typu. Předsíňka, koupelna, kuchyňka a obývák s vyklápěcím skříňovým doulůžkem v přízemí a dvoulůžkový podkrovní pokojík v 1. patře. Zařízení včetně koupelny (sprch. kout, WC, bidet, fén) poměrně nové, kuchyňka velmi dobře vybavená. Vše bylo vzorně uklizené, ložní prádlo a ručníky (pro každého velká osuška a několik malých ručníků) předány zatavené v igelitových obalech. V obývacím pokoji mimo dvoulůžka malá sedací souprava a jídelní kout, odtud vstup na prostorný balkon se sušákem na prádlo a dvěma lehátky. TV na pokoji. V hotelu je široké relaxační zázemí v ceně: bazén (nutná koupací čepice), sauna, posilovna, dětský koutek....., také restaurace. Nedaleko od hotelu velký supermarket, ve městečku spousta malých obchůdků a restaurací. Ski areál Ski center Latemar cca 3 km, Alpe Cermis cca 12 km, propojení skibusy nebo vláčkem, stanice v těsné blízkosti hotelu. Lyžování v obou střediscích perfektní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rilena 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Bulharsko » Bulharsko/Kiten » Kiten
CK: Alexandria
 
 
Pokoj i balkon maličký,nefungující lednička, televize-2programy bulharské. Bazén slušný, do centra kousek cca 200m, na jižní pláž cca 10-15minut. Snídaně na 2* hotel slušné- slbší bufet, večeře jsme neměli. Na Bulharsko celkem slušná úroveň, okolí za plotem hotelu - konec světa.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Leblon 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: TOMI Tour
 
 
Hotel je jen jednohvezdickovy az dvou. ale lze mit televizi,lednicku, vetrak,trezor,atd. Na laciny hotel je vybaven vyborne. Tento hotel doporucuji tem lidem co se na hotel jdou jen vyspat a jinak jsou proste mimo,venku a uzivaj si Mallorcy. Hotel ma dobrou lokalitu pro lidi co jseu mladsi a maji radi rusno,ruch. Strava je nejslabsi clanek hotelu,ale da se to. Ma ho TOMI tour Vaclava Fischera,a je urcen pro NENAROCNE klienty. Hotel je cisty, kazdy den se uklizi a meni rucniky.Tomi tour a i tento hotel ma vyborne pruvodce. Recepcni zde mluvi i cesky.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Bahamas 5 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: Fischer
 
 
Letovisko El Arenal velice rušné, hotel pěkný čistý. Výběr jídla není velký, ale každý si vybere, výborně jsme se najedli. Hotel je dvě ulice na kopci od pláže, ale je to příjemná procházka. V srpnu je pláž přeplněná, písek udupaný. Chodili jsme se koupat na skaliska za přístavem vlevo. Byli jsme na výletě okruh ostrovem + plavba. Velice pěkné, doporučuji. Krásný výlet jsme zažili i na skútru na vlastní pěst. Mallorca je krásná, ale doporučuji navštívit v červnu nebo září. Delegátka sympatická, s Fischerem žádný problém nebyl, naprostá spokojenost. Příště bych určitě jela zase, ale ubytování na severu nebo východě.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Cala Vadella (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Cala Vadella
CK: CK Fischer
 
 
Malý hotel s rodinnou atmosférou, poměrně klidný, přímo u moře, ale z pokoje kvůli rozrostlým stromům na něj není vidět. Apartmány jsou velmi prostorné, čisté a příjemné. Personál byl vtipný a pohodový, snad jediná věc se dá vytknout a to, že večeře byla výděrem ze dvou menu a takový slabší průměr. Zase ale to odpovídalo ceně a zařezení hotelu. Smůlu má ten, kdo si nepronajme auto, protože jinak je v podstatě nucen strávit dovolenou pouze u hotelu. Autobusy sice jezdí ( zasávka je asi 1000 m od hotelu), ale ne pořád. S autem to nemá chybu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Valparaiso 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala Murada
CK: CK Fischer
 
 
Tento hotýlek posazený stranou, přímo na skále nad mořem, s každodenním pohledem na vycházející slunce - prostě úžasné, dopuručuji všem, kdo mají rádi klid, pohodu, dobrou kuchyni a ocení přátelský až rodinný personál. Hotel má snad jen okolo 35 pokojů, pokud ale chcete výhled na moře, je nutné si jej zaknihovat. Centrum s obchody a restauracemi je vzdáleno asi tak 500 m, pláž je hned pod hotelem, postupný vstup do vody.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Club Siroco 2 (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Costa Tequise
CK: CK Fischer
 
 
Klubové zařízení je ideální pro rodinnou pohodu, kdo má rád klid a není extra náročný, má ale rád čistotu a pohodu. Velmi milý personál, ochotně s vámi komunikuje jak ve španělštině, tak v angličtině. Maximální vstřícnost. Jedinná nevýhoda je, že hotel není přímo u pláže, ale asi 300 m od ní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Playa Bonita (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa del Sol » Benalmádena
CK: CK Fischer
 
 
Pěkný a kvalitní hotel na klidném místě. Pláž přímo před hotelem. Před hotelem autobusová zastávka. Do velkého supermarketu je to tak 25 minut pěšky. Krásné pokoje s obrovskou postelí. Každý pokoj má výhled na moře. Naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Barcelo Jandia Mar (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandia
CK: Thomass Cook
 
 
Nový hotel otevíraný v létě roku 2005. Vše bylo naprosto super, personál, skvělé jídlo (samé vybrané lahůdky), několik bazénů, večerní bar s hrou na klavír, vyborný program all inclusiv, pokoje velké, čisté vždy s terasou nebo balkónem. Hotel se nachází na kopci, na pláž je to cca 300m nebo je možné použít zdarma hotelový bus na vzdálenější pláže. Doporučuji půjčit si vůz a projet celý ostorv a navštívit i jiné pláže než Jandiu. Jandia je ideální i na procházky, pláž měří cca 20km a je rozmanitá. Pod hotelem u pláže je supermarket, v nedalekém nákupním centru mini ZOO, spousta restaurací a obchůdků. Pláž je pěkná, písčitá, bohužel v prosinci nebyla voda ideální na koupání - Atlantik je přece jenom studenější. Doporučuji pro klidnou, rodinnou dovolenou pro všechny středně náročné.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Thalassa Sea Side Resort (hotel)
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Řecko - Santorini » Kamari
CK: Firo-tour
 
 
Tento nádherný malinký hotel se nachází blízko letiště a hned u pláže. Letiště vůbec nevadí, spousta lidí to spíš bere jako atrakci. Velký bazén s mořskou vodou, lehátek je bohužel u bazénu málo. Pokoje jsou většinou pro dva - ty jsou malinkaté, ale pro rodiny s dětmi jsou prostornější. Co se týče jídla - snídaně anglický bufet, večeře servírované, skládající se z několika chodů - opravdu se to nedá sníst, prostorná jídelna.. Jednou za týden řecký večer.Personál senzační, splní vám vše, velmi příjemní. Pláž byla vždy uklizená, problém je v tom, že na přelomu srpna a září se tvoří velké vlny a byly velké nánosy chaluh. Velké množství lehátek na pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Marechiaro (hotel)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Gargano » San Menaio
 
 
 
Hotel plný adolescentů chovajících se jako zvěř, průchozí dům (řešila se kráděž na pokoji), pláž neuklizená, mezi slunečníky se začalo uklízet až od 9 hod.Parkoviště 400 m za 50 E, jinak se nedá zaparkovat, výtahy stále nejezdily - oprava do druhého dne (byli jsme ve 4 P).Večerní diskotéka před hotelem do 02:00 - rachot, nedalo se spát.Nedoporučuji pro klidnou dovolenou, hanba italských hotelů!Jezdím do Itálie každý rok ale toto jsem ještě nezazžil.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Los Jameos Playa (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Puerto del Carmen
CK: Canaria travel
 
 
Krásný hotel s výbornými službami na okraji městečka Puerto del Carmen, cca 10 min. od letiště. Je rozdělen do šesti 4-patrových budov rozmístěných v krásné kaktusové zahradě se dvěma bazény pro dospělé a jedním pro děti. Mezinárodní kuchyně na vynikající úrovni, obrovský výběr jídel ke snídani i k večeři. Denně čerstvé ryby, maso na grilu + národní jídla každý den jiná (asijská, mexická, španělská....). Samozřejmostí je denní úklid a výměna ručníků, personál denně dokonce uklízí i cestičky v zahradě. Ručníky k bazénu za vratnou kauci, možno měnit za čisté. Pláž přes komunikaci zadním východem ze zahrady. Písek jemný, díky neustálému větru je za chvíli ve všech věcech, které si na něj položíte. V části zálivu lávové kameny, které nejsou při přílivu vidět a hodně kloužou. Voda v září byla teplá a čistá. Do centra městečka asi 20 min. pěšky nebo možno jet místní autobusovou dopravou. V těsné blízkosti hotelu několik restaurací, barů a obchůdků podél promenády.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Martha´s, Bolero, ses Casses (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala d´Or/ Cala Egos
CK: Fischer
 
 
Komplex hotelových pokojů i apartmánů se soustavou 5 bazénů a brouzdaliště pro nejmenší. Komplex leží v nádherné části Cala Egos v krásně udržované zahradě. Pokoje prostorné s kuchyňským koutem, lednicí a televizí. Ubytování v části Bolero je klidné, stranou animačních programů, což nám velmi vyhovovalo. personál velmi milý a vstřícný, švédské stoly pestré, jídlo velmi chutné. Jedinou nevýhodou je malá plážička cca 200m od komplexu-v sezoně značně přeplněná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rathaneum (hotel)
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Pelješac » Orebič
 
 
 
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací