Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 5
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Booking.com
Recenze: 506
 
 
Tobago (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » PalmaNova » Mallorca
CK: Exim
 
 
Hotel je pěkný, po opravě interieru. Pláž hned před hotelem, strava výborná. Úklid denně i výměna ručníků a osušek.Pokoje mají skoro všechny výhled na moře. Opravdu skvělé.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Playa Mar (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » S´Illot
CK: Fischer
 
 
Hotel je sice jednodušší, ale naprosto dostačující pro všechny kdo chtějí strávit dovču u moře, procházkami, návštěvami restaurací a výletováním po okolí. Pokoje v hotelu jsou různé, nám dali dokonce vybrat ze dvou, měli jsme větší typ, rohový velký balkon, komoru a šatnu. Koupelna byla menší, wc dost neprakticky namáčklé za dveřmi, ale jinak ok. Postele rozvrzané tak akorát. Úklid byl každý den, možnost výměny ručníků taktéž denně. Hotel má dvě části, jednu hotelovou a ve druhé jsou samostatné apartmány. Snídaně a večeře se sice něják dramaticky neobměňovaly, ale výběr byl docela široký, že se v podstatě dalo každý den jíst něco jiného. V jídelně čisto, k dispozici i dětské židličky. Personál super a ochotný, trezor, lednička a tv za poplatek, dětská postýlka zdarma. Hotel má dva bazény, dětskou část, bar u bazénu. Pláže jsou dvě, S´Illot - cca 5 min pomalou chůzí a Sa Coma cca 10min. na Sa Comě jsme nenašli sprchy :-( Ráda zodpovím dotazy, tak klidně pište.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Marthaś, Bolero, ses Casses (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorka » Cala Egos
CK: Fischer
 
 
Velký komplex s několika bazény, každý den animační programy pro děti, přes den různé soutěže u bazénu, miniklub pro děti. Ubytování krásné, prostorné, velká terasa s posezením, koupelna s WC, kuchyňský kout, stůl, židle a rozkládací pohovka. Na pláž cca 250 metrů. Malá plážička, ale útulná. Byli jsme tam se 4 letým synem. Moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Miami 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Es Cana
CK: 5 vor Flug
 
 
Hotel je na vychode ostrova,v oblasti Santa Eulalia,cast Es Cana.Odporucam hlavne rodinam s detmi.Vyborni animatori,venovali sa im cele dni,maju Panda klub,v restauracii Panda bufet (znizeny,aby si vedeli nabrat sami) a vobec vsetko je tam prisposobene detom.Inak strava perfektna,jediny nedostaok boli capovane nealko napoje v bare,tie nic moc.V restauracii boli ale flaskove,takze pohoda.Cistota izby a hotela na 100%.Plaz Es Cana pri hoteli celkom pekna,ale chodili sme kusok dalej na Cala Nova,ta bola krajsia a cistejsia.Z plaze Es Cana ide kazdy den lod na Formenteru za 25 Eur spiatocny listok a cestovky maju tento vylet za 59 Eur!!! Na Hippy Market sa z hotela dostanete pesi za par minut,ale na to,ze je to jedna z atrakcii ostrova,je to dost slabe - vacsinou predavaju cinske handry... Vecerne hotelove programy super,da sa zabavit aj s mensou znalostou jazykov,boli sme 12 dni a vzdy iny program.Boli aj cvicene papagaje,zlate,sikovne,ale za fotku s nimi vypytaju 10 Eur,tak opatrne.. :)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rezidence Lo Scoglio (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Itálie-Kalábrie » Scalea
CK: Polycastrum Viaggi
 
 
Ubytování fakt dost šílený!!!Nevím jak je to možný, ale vůbec o nás nevěděli, že zde máme zaplacené ubytování na 14 dní.Měli jsme zamluvené studio, ale nebylo žádné volné a tak nám přidělili apartmán pro šest lidí a to přímo u frekventované silnice. Pokoje byly špinavé, lednice špinavá,smradlavá a namražená. Ze zásuvky koukaly kabely.Nebyla zde ani plynová bomba. Po stížnosti nám pani delegátka nabídla jiné ubytování a to pouze za příplatek. Nebylo na výběr a tak jsme to museli zaplatit. Po příjezdu domů jsme hned poslali písemnou reklamaci a bylo nám zděleno, že nemáme na nic nárok, protože jsme měli plážové lehátko zdarma. Dávejte si tedy prosím pozor,Jak na REZIDENCI LO SCOGLIO tak i na cestovní kancelář POLYCASTRUM VIAGGI.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Skanes Palace (hotel)
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Tunisko » Monastir-Skanes
CK: Firo tour
 
 
Hotel už je poměrně za zenitem,vybavení zastaralé,sem tam vám zůstane v ruce klika.Je situován v nádherné palmové zahradě hned na pláži.Pláž je poměrně slušně udržovaná,ale vyskytuje se větší množství řas a chaluh,které ne vždy hotelový personál uklidí.V moři je výskyt chaluh ještě větší a občas si člověk připadá,jako by tam někdo vysypal odpadkový koš.V hotel perfektně funguje program all inclusive-jídla a pití je dostatek.Animátoři přiměřeně otravní,jako všude v Tunisku.Celkové hodnocení:Hotel postačí na klidnou dovolenou pro spíše méně náročné klienty.Svoji spokojenost vyjádřím 70%.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Samoa 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Callas de Mallorca
CK: CK Fischer
 
 
Hotel Samoa leží asi 300 m od krásné písčité pláže , jde se k ní po silnici , pláž je menší někomu může vyhovovat , někomu ne , v plné sezoně asi hlava na hlavě , strava al inclusive - super - s nápoji , ovocem , zákusky,zmzlinou a 3 bary k dispozici , perzonál velmi příjemný , doporučuji mimo hl. sezonu , může tam být těsno, venkovní bazén a děts. hřiště super bezva dovolená
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Club Aquarium 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Cala Vadella
CK: CK Alex
 
 
Pěkný komplex v nádherném středisku Cala Vadella.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Bahía de Alcudia (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Alcudia
CK: CK Firo Tour
 
 
Pěkný hotel, kousek od centra. Hotel má krásnou zahradu s ptactvem. V blízkosti nádherná pláž.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Interpalace (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Tenerife » Puerto de la Cruz
CK: Fischer
 
 
Příjemný hotel, zvenčí bych ho na 4* netypla, ale uvnitř pěkný. Pokoj pěkný, prostorný, čistý - na pokoji klimatizace, lednice, TV se satelitem, telefon, trezor, fén, velká koupelna. V zahradě bazén, minigolf, tenis, stolní tenis, kulečník, bar u bazénu. pokoje z jené strany mají překrásný výhled na oceán a z druhé strany na Pico del Teide. Doporučuji pokoje ve vyšších patrech, v těch nižších mají výhled jen na cestu. Na střeše hotelu krásná terasa s vyhlídkou, možnost opalování. Jídlo velmi dobré - na večeři pánové jen v dlouhých kalhotech !!! Oběd se podává v hotelu naproti přes cestu - stejná kvalita, také 4*. Animační programy každý den - většinou taneční show (od ruských po latinsko-americké). Několikrát denně jezdí dolů do Puerta a zpět hotelový autobus zdarma. Při srovnání ceny a kvality ubytování, patří tento hotel k tomu lepšímu, co CK nabízí. Pokud plánujete dovolenou s koupáním v moři, tak hledejte jinde. Pláž velmi daleko a nic moc. Pro jarní pobyty bez koupání suoer!
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Residence RIVIERA s bazénem, (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Itálie-Liguria 2006 » Pietra Ligure
CK: Eurotime
 
 
V roce 2006 (v červenci) jsme navštívili LIGURII,původně jsme si našli nejlacinější ubytování v apt.domě CASA FERANDO.CK nám sama ,ale udělila jiné ubytování, pro nás za stejnou cenu v res. RIVIERA,.ubytování a vybavení ze 70let,ale čisto,v kuchyňce chybělo vybavení a vše bylo poskládáno ze zbytků asi co dům dá,v kanceláři nikoho nezastihnete ,jen v den přijezdu,pak čekáte než se někdo náhodou ukáže,bazén díky borovicím s jehličím a trusem od ptáků,nebyla jsem v něm ani jednou,vše nám vynahradila krása okolí ,ale pláže v Pietra -jen ojediněle veřejná, kamenitá,museli jsme jezdit na pláž Mallpaso,kde je písečná ,nádherná ale placená 4 eur/os/den(bez lehátek a slunečníku,ty za poplatek),asi 50m od res. RIVIÉRA je LUNAPARK ,takže od 19-24: 00 hod je o zábavu potaráno.Do cenrta asi 600metrů.Cena v Rivieře v týden ,který jsme tam byli je ve skutečnost 26000Kč a tomu do dnes nemohu uvěřit.Na Ligurii se, ale ráda vrátím.(Po recen. na res.Lo Scoglio,jsem musela Riviéře přidat na procentech)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Beverly Park (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Gran Canaria » Playa del Ingles
CK: TOMI TOUR
 
 
Úžasná dovolená, 14.-28.4.- teplota stále nad 25,voda v moři báječná. Při kapacitě hotelu cca 1000 klientů nelze počítat s velkým klidem.Pozor na umístění pokoje - směrem k horám 24 hodin hluk od silnič. křižovatek, dálnice a myčky aut pod hotelem.Původně jsme uvažovali o týdnu- nedoporučujeme.Je to moc málo na tak nádherné místo nazemi.Už dnes plánujeme další pobyt,ale rádi bychom v klidnejší lokalitě.I když-nepředstavitelné množství hotelů, barů, kavaren, shoping center, obchůdků ....take není k zahození.A nějaký problém? Ano:nedostatečná informace dele-gátky:nevěděla o žádném intertetu mimo hotel,kde je dražší-sami jsme jich v blízkosti objevili asi 10.Nabídla půjčování aut, ale neupozornila na nebezpečné lokality - jednu takovou, cestu vysoko v horách po kamenité ceste, jsme absolvovali.Polopenze - bohatá, úžasný výběr všeho-pečivo, zelen.saláty,ovoce, různé přílohy, dobrutky z ryb,drubežího,vepř. či jehnečího .Báječná káva, džusy ...Děkujeme TOMI TOUR a těšíme se napřesrok!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Bahamas 5 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: Tomi tour
 
 
Hotel Bahamas se nachází na jihovýchodní straně El Arenalu, na konci města, asi 500 m od Aquaparku a 700 m od několikakilometrové písečné pláže a promenády. Hotel má miniaturní bazén s délkou asi 10 m, se slanou, studenou vodou, slunce na něj svítí jen asi 2 až 3 h denně. Pokoje jsou velmi dobré. Je zde vana, sprcha, umyvadlo, WC, bidet, televize, trezor a skutečná klimatizace. Voda na pokoji je mírně slaná. Úklid pokojů se provádí denně. Z pokojů superior je výhled na moře, ale jen pokud bydlíte v 5 nebo 6 patře. Stravování je největší ostuda hotelu a probíhá formou švédských stolů. Nabídka jídel je velmi slabá a z 90 % se opakuje. Na jídle a kvalitě se maximálně šetří a je problém sehnat i kečup na hranolky. Vedle hotelu jsou malé obchody a restaurace, supermarket je vzdálen asi 250 m. Od hotelu jezdí do hlavního města autobus č. 23 v intervalu asi 15 minut, od pláže pak autobus č. 15, po 8 až 10 minutách. Fotky z blízkého okolí jižně od El Arenalu naleznete ve foto galerii.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Papi (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa Brava » Malgrad de Mar
CK: Čedok
 
 
Hotel je na hlavni promenade. Ale i tak jsem za cely pobyt nezaznamenala vetsi hluk, i pres cetne diskoteky a bary byl vecer i v noci klid. Personal hotelu byl pratelsky, krasny cisnik a hodna pani v recepci :-). Jidlo bylo taky super, bohate svedske stoly, spousta ovoce, zeleniny a zakusku. Nas pokoj byl celkem velky a prosvetleny, s vyhledem na more. Problem se sprchou byl vyresen temer okamzite a opravar si u toho prozpevoval :-). Jedine, co mi na nasi dovolene vadilo, bylo to, ze na plaz jsme museli podchodem pod zeleznici. Plaz byla cista, ale more nic moc. Velke vlny nedovolovaly delsi pobyt ve vode. Ale jinak dovca byla super. Chystam se do Španělska zas, ale po dlouhém rozvažování jsem vybrala Tossu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Sunrise Jandía Resort (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandía Playa
CK: Fischer
 
 
Hotel nabízí studia i apartmány. Apartmán má velkou terasu a je velmi příjemně a účelně zařízený. V ložnici dvoulůžko, v kuchyni dvě samostatná lůžka. Kuchyň vybavena i sklenkami na víno! Osušky a úklid každý den, kromě neděle. Stravování dobré (mušle, parmská šunka, krevety...), dostatečný výběr a všeho dostatek. Pro labužníky nutno podotknout, že úroveň jídla odpovídá počtu hvězdiček, taktéž skladba ubytovaných (95% německá nižší střední třída). Na pláž se jde přes dvouproudou silnici, která vede mezi širokou pláží a hotelem (trošku kazí idylku), lze využít podchod). Pláž nádherná, ubytování moc příjemné, velmi blízko oproti ostatním hotelům k pláži, vše v naprostém pořádku. Na recepci lze dát zálohu jak na trezor na pokoji (14 dní 37 EUR), tak oproti záloze dostat osušky na pláž. U hotelu dva krásné bazény. Byla jsem zde velmi spokojená a to i v porovnání s vícehvězdičkovými hotely. Na promenádu s obchody a restauracemi je to cca 300m.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací