Ubytování

Recenze lodí

Costa Toscana

Plavby » Loď Kajuta
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 5 dnyZobrazit profil
WiFiPT Tours12.06.23 21:14
Plavba 5/2023, trasa: Janov, Marseille, Barcelona, DNM, Cagliari, Neapol, Civitavecchia, Janov
Costa Toscana je nová, velká loď (rok výroby 2021), má pohon na zkapalněný plyn.

Měli jsme kajutu s oknem 4296. Pro 4 osoby prostorná, moderně vybavená kajuta. Kajuta určena pro imobilní klienty byla skvělá volba. Pokud bychom si v budoucnu mohli vybrat, a byl by dostupný tento typ kajuty, určitě bychom si ji znovu objednali.
Kajuta byla moderně, prakticky vybavena, dostatek úložného prostoru, TV -sat, lodní TV program s web kamerou, programem, AC indiv., fén, trezor zdarma, osušky k bazénu, koupelna - sprcha, WC, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, tekuté mýdlo. Ve vybavení chyběly kosmetické ubrousky, tělové mléko, vanity set a minibar.
Denní úklid, pár krát jsme nedostali správný počet modrých osušek, chyběl toaletní papír. Lodní noviny - donáška po večeři.

Stravování plná penze + odpolední svačiny.
Snídaně bufetové i servírované, dle volby restaurace. Jen jednou jsme byli v bufetové restauraci (obsluha podávala jídlo) - široký výběr teplé i studené kuchyně včetně ovoce i zeleniny. Hodně lidí a pomalý servis. Po zbytek pobytu jsme chodili na snídaně do restaurací, kde byla kombinace bufetu (podstatně menší výběr než v bufetové restauraci) a servírované snídaně (např. teplé nápoje, omelety…). Někdy delší dobu trvalo než přišel číšník, ale tento typ restaurací byl klidnější, bylo zde podstatně méně lidí než v restauraci bufetové.

Na obědě jsme byli pouze jednou, a to v bufetové restauraci - teplý i studený bufet, široký výběr jídel včetně ryb a darů moře, saláty, sýry, ovoce, zelenina, dezerty. Všechno s obsluhou, asi pozůstatek z dob covidu, tudíž se tvořily fronty. Obsluha v bufetové restauraci pokulhávala. Nebyly uklízené stoly, číšníci postávali a jenom se dívali. Na to, že je to nová loď, tak koberec byl již hodně špinavý.
V bufetové restauraci byly plastové kelímky na nápoje.

Odpolední občerstvení

Večeře - chodili jsme pouze do servírované restaurace, výběr z jídelního lístku, 4-chodové menu, měli jsme první sezení. Číšníci milí a ochotní, večeře trvala průměrně 1,5 hod. Určený dress code (např. White night, gala večer,...).

Vybavení - několik restaurací (skvělá pizzerie, poke), restaurace pro rodiny s malými dětmi, několik barů, Infinity bar pouze pro osoby nad 16 let, obchody, výtahy, vnitřní a venkovní bazény (pro děti i pouze pro dospělé) vířivky, tobogán, dětský koutek, klub, herna, divadlo, fitness.
Wellness zóna - nevyužili jsme.

Denní i večerní animace - nenavštěvovali jsme, kromě volejbalu a pár večerních vystoupení.
Denně živá hudba v různých barech. Taneční večery.
Wifi za poplatek.

Aplikace Costa - zde najdete veškeré informace jak o otevírací době restaurací, program, vlastně všechno co v papírových novinách + menu jednotlivých restaurací a nápojový lístek. Tato aplikace poskytovala komunikační kanál mezi všemi hosty na lodi (něco jako WhatsApp či Messenger).

Nevím, zda byla loď plně obsazena, ale vždy se dalo najít klidně místo i v průběhu DNM. Celkově plavbu hodnotíme velmi kladně.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Europa World

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiJ&M cruise30.04.23 16:37
Přeplavba na MSC Europa World 25. 3. - 12.4. 2023 na trase Dubaj - Janov, kajuta Fantastica č.9537 strategicky ve středu lodi níže. Bylo v ní několik novinek ovšem na dlouhou plavbu malá šatní skříň. Možná v kajutě pro 4 osoby bude mít skříň o jedno křídlo více. Přibyly háčky za vstupními dveřmi, což vítám. Rok výroby lodi je 2022 a na vzhledu je to znát. Je zde mnoho balkonových kajut, vnitřní až na malé vyjímky pouze v přední části. Jiný design lodi má sice jiné rozmístění kajut ale základní zvyklosti na lodích MSC jsou stejné, takže se každý brzy zorientuje. Výstup a nástup paluby 4 a 5, společenský život paluby 6 - 8, bufet a bazény 18, tobogány paluba 22. Paluba 8 je od poloviny lodi dozadu otevřená, vzadu po obou stranách panorama rychlovýtahy staví pouze 8,18,19. Dobrý a praktický nápad, chválím. Divadlo (7) tradičně vepředu, casino a hlavní zábavní místnost pro vysokou akrobacii vzadu. Paluba se záchrannými čluny je tentokrát významně omezená pro pohyb osob a pozorování okolí. Koupací možnosti jsou nadstandartní, od vířivek malých i velkých přes několik bazénů, aquaparku pro všechny věkové skupiny až po extra Thermal spa. Nepřeberně zábavy placené i neplacené. Co se týká stravování - možná nejsem náročná ale neshledala jsem chyby. Asi nebude k dispozici dost večerních barů ke klidnému posezení u kávy nebo jiného nealka ale to je zřejmě nešvar všech novějších lodí. Co se týče personálu - na špičkové úrovni. Kajutového stevarda jsme sice moc neviděly ale na přeplavbě to moc nevadilo. Pozdě přinášel lodní noviny, to vadilo víc. Co bych maximálně doporučila zájemcům o plavbu na této lodi - zjistit si předem podle plánků na netu co byste rádi navštívili, používání Msc for Me je velká úspora času jak při plánování, tak při kontrole účtů. Přesuny na lodi i přes moderní rychlovýtahy jsou ztrátou času a bylo by škoda nevyužít možnost prohlédnout si co vše na lodi může být. Při vybírání fotek si vzpomínám na další zajímavosti a překvapení, co vás při plavbě na Europě můžou potkat.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Musica

2 recenze Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
J&M cruise01.02.20 17:00
Plavbou na MSC Musica jsem podnikla cestu "okolo italské boty" Se zastávkami Benátky, Dubrovník, Kerkyra, Neapol, Livorno, Janov v termínu 12-18.10. 2019 v kajutě Bella inside č.10025. Na šesté plavbě u jedné společnosti už člověk jaksi ví co chce a může očekávat. Informace z okolí hovořily o tom, že loď je příjemná, střední velikosti. To se potvrdilo. Čistá, voňavá, příjemná ovšem bez vnitřního bazénu. Žádné Svarovski schody, žádné lesky a přehršle zrcadel jako na větších a mladších lodích. Jídlo v bufetu a na večeřích dobré, bez problémů. Tentokrát jsem hodně využívala fitko (jako vždy), vířivky, divadlo. Málo servírované večeře. Co bylo na této plavbě nepovedené byl personál. Usuzuji na špatný mangerský tah-osvědčené zapracované síly přesunout hromadně na nové a velké lodě a konkrétně Musicu jsem vnímala jako "školicí" středisko. Veškerý viditelný personál velice mladého věku v hloučcích okolo jednoho patrně "seniora". Prostě nestíhali, to bylo jisté. Co hodnotím negativně bylo pozdě uklizené kajuty, pozdní, až neskutečně, roznos lodních novin a váznoucí úklid v bufetu. To trvalo po celou plavbu a bylo to hodně nepříjemné. Myslím, že kdo by absolvoval první plavbu by mohl být silně překvapen. Pravda, snaživí a ochotní mladí byli, jen v tom prostě ještě "neuměli chodit". O zpoždění a změně zastávky nehovořím, za to loď nemůže. Pro mně plavba hodně příjemná díky spřízněně duši, takže nepohodlí jsme přehlížely. Někdy jindy může být Musica opravdu fajn.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 1
  • Harolka
Napsat recenzi

Costa Magica

Plavby » Loď Kajuta
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 5 dnyZobrazit profil
WiFiPT Tours24.06.19 21:37
Plavba 5/2019, trasa: Stockholm, Helsinky, Petrohrad, Talllin, Stockholm
Naše první plavba, takže ani nevím, jak přesně hodnotit, proto hodnotím jako bychom byli v hotelu.
Loď je starší (rok výroby 2004), ale udržovaná.

Měli jsme vnitřní kajutu 2302 (uprostřed lodi), z důvodu velké hlučnosti (nějaké motory, turbíny, přesně nevím, špatně jsem rozuměla) jsme na druhý den požádali o výměnu. Ráno nám na recepci řekli, že nemají místo, že loď je plně obsazena. Byl den na moři. Nicméně odpoledne se nějakým zázrakem našla volná kajuta a my jsme se mohli přestěhovat. Dostali jsme kajutu s oknem na přídi č. 2212. Podstatně více to houpalo než uprostřed lodi. Pokud bych si mohla vybrat, tak příště už jen kajutu někde uprostřed lodi.
V kajutě bylo vše potřebné - koupelna (sprcha, WC, kosmetické ubrousky, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, mýdlo, tělové mléko a vanity set na požádání), TV sat, lodní TV program - s web camerou, programem,....indiv. AC, resp. topení, dostatek úložného prostoru, trezor zdarma, minibar - konzumace za poplatek, fén, sofa, osušky k bazénu. Denní úklid, lodní noviny - donáška po večeři.

Stravování plná penze + odpolední svačiny.
Snídaně bufetové i servírované, dle volby restaurace. Jen jednou, první den, jsme byli na servírované snídani. Nevím, zda je to na všech lodích, ale nemohli jsme si u snídaně vybrat stůl. Bylo nám určeno místo, kde se máme posadit. Pomalá, nesystematická obsluha. Měli jsme pocit, že je doslova otravujeme. Vrcholem bylo, že do hrníčku, kde měl manžel čaj, nalili kávu....po zbytek pobytu jsme chodili na snídaně do bufetové restaurace. Teplá i studená kuchyně. Chyběla mi zelenina, bylo jenom zapečené rajče. Skoro žádné tmavé pečivo. Káva nám nechutnala. Na kávu jsme chodili do baru.

Na obědě jsme byli jednou v servírované restauraci, výběr z jídelního lístku (opět bez možnosti výběru místa, ale obsluha milá) a jednou v bufetové.

Svačiny jsme nevyužili, ale myslím si že to byly nějaké snacky, a pak ještě fungoval grill bar (hranolky, rýže, těstoviny grilované maso, zelenina, pizza).

Večeře - chodili jsme pouze do servírované restaurace, výběr z jídelního lístku, 4-chodové menu, měli jsme první sezení, náš stůl byl v klidnější části restaurace, přímo u oken. Číšník milý a ochotný, večeře trvala průměrně 1,5 hod. Určený dress code (např. roky 70., určené barvy, gala ,...).

V bufetové restauraci byly plastové talíře.

Vybavení - restaurace, několik barů, obchody, výtahy, vnitřní a venkovní bazén s vířivkami, tobogán, terasovité uložení lehátek (na lehátkách k dispozici deky), takže člověk měl i trochu soukromí - bazény se mi zdály hodně malé vzhledem k počtu osob na lodi, dětský bazének, dětský koutek, klub, herna, divadlo, fitness.
Wellness zóna - nevyužili jsme.
Denní i večerní animace - nevyužili jsme.
Denně živá hudba v různých barech. Taneční večery.
Wifi za poplatek.

Celkově plavbu hodnotíme kladně, ale brali jsme ji jako poznávací zájezd, tzn. ráno jsme odešli z lodi a večer se vrátili.Loď nám sloužila jako základna - nemuseli jsme denně balit kufry jak to vesměs bývá u okružních poznávacích zájezdů.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Preziosa

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiJ&M cruise27.04.19 23:01
Druhou dvouokruhovou karibskou plavbu Martinik a zpět jsem absolvovala 23.3.-6.4.2019 na lodi MSC Preziosa v kajutě Fantastica inside č.10023.Vzhledem k tomu, že už mám srovnání mezi loděmi MSC můžu být přísnější a proto píšu, že Preziosa je skvělá po všech stránkách.Kdo začne na menších a starších lodích, vidí technický a designový pokrok.Služby kajutového stevarda na vysoké úrovni.Servírované večeře jsou obecně nadlouho, takže si vždy předem"něco malého zobnu", a pak se věnuju společenské konverzaci bez stresu z hladu.Co mě potěšilo, v bufetu přidali na zelenině v různých variantách úpravy.Na lodi bylo čisto, stále bylo vidět personál při šůrování čehokoliv.Uvnitř lodi je nespočet barů a esteticky vyvedených zákoutí.Množství personálu bylo zřejmě správně nastaveno, neb jsem nezpozorovala žádné zádrhely.Loď je vhodná hlavně pro dny na moři, neb obejít všech 18 palub vezme nějaký čas a energii.Jako koupač oceňuji že vířivky a všechny bazény které jsem měla možnost vyzkoušet fungovaly bezvadně.Divadlo veliké, navštívila jsem představení Kleopatra a Ghost masters.Dávali i Masku, tak snad příště.Loď poměrně často houpala.Kdo si není jist žaludkem, je lepší s tím počítat.Taky je možné, že loď fungovala jako MHD v karibské oblasti, neb jsme prakticky denně potkávali kufry na chodbách a v podvečer lidi se záchrannými vestami.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Seaside

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiJ&M cruise27.05.18 18:40
Plavba na první velké a zároveň nové lodi.Dva okruhy Karibikem Miami-Miami 20.1-3.2.2018.Kajuta č.12148 Fantastica inside(upgrade)Na loď mám slova chvály, nedalo se trpět nudou.Pokud člověk nebyl na výletě ani u bazénu, mohl donekonečna žasnout nad interiéry.Trochu nás pozastavilo v kajutě ne úplně využité každičké místo k úložnému prostoru.Též umístění trezoru.Ke konci plavby byl stále více cítit záchodový odér a dokonce i problém se splachováním v kajutě.Tam snad veškerá negativa interiéru končí.Naopak vychytávky jako úklid, nerušit se ovládá tlačítky u dveří nebo skleněné dobře těsnící dveře sprchového boxu.Též možnost nabíjení elektroniky přes usb přímo u postele.Co se týče exteriéru, jeden si mohl oči vykoukat nahoru i dolů.Prosklený zadní můstek i část boční promenády udivovala nejen mně.Trochu zklamání je řešení bazénů.Hlavní bazén a prostor kolem je zmenšený na úkor dětského sektoru s tobogány i pro dospělé a taky uzavřeného sektoru na přídi pro Aurea.Též po celou plavbu nefungovaly dvě vířivky na zádi.Vzhledem k tomu, že jsme absolvovaly dva okruhy s jinými zastávkami ale se stejnými službami, programem, jídelníčkem-můžu porovnávat, zda to či ono byla náhoda nebo jistota.Naši plavbu hodně poznamenala nepřízeň počasí a také neplánovaná zastávka na Bahamách a tím i zpoždění.Měli jsme možnost vyzkoušet si, jak to vypadá, když loď jede opravdu rychle a opravdu hodně fouká.Nebylo možné vyjít ven celkem často.Hodně jsem využívala dobře vybavené fitcentrum.Co se týče stravování, navštívily jsme všechny servírované večeře.Jídlo bylo chutné jen ne tak nápadité, jak sem měla možnost vidět dříve.V bufetu veliký výběr, nově omelety na počkání.Žádné zvláštní tlačenice.Chválím personál za rychlé řešení nehod.Jinak bylo vidět, že obsluha na barech má hodně práce.Na recepci bývaly fronty.Využily jsme pozvánek na setkání s kapitánem i Welcome back.Moc fajn zpestření.Divadlo pěkné, navštívily jsme dvakrát.Hodně chválím aplikaci, která funguje na lodi, pravda, spotřebovává baterii ovšem možnosti které nabízí od orientace po lodi, probíhajících akcích, programu v divadle, kontroly účtu, připomínek na výlety-pouze zakoupené na lodi.Též chválím velké množství interaktivních obrazovek, kde běžela stejná aplikace jako v mobilu a tímto způsobem se dalo objednat vše možné i nemožné, takže v tomto směru se mi moderní technika velice zalíbila.Nalodění proběhlo v úplné pohodě kolem cca 14 hodiny.Na zastávkách s vyjímkou první na Antigue také poměrně v pohodě.Na konci jsme měli výlet s MSC, tam se nás potíže s vyloděním netýkaly šly jsme v 7:30 přímo na bus.Možná bude problém s výtahy-vnitřní jsem využila snad 2x.Je jich sice dostatek ale než objedou všech cca 13 poschodí, je to pecka.Zadní panoramatický výtah, to ano to je krása.Seaside vypadá zepředu jako každá jiné loď.Zezadu je nádherná a zevnitř taky.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Magnifica

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiJohoho19.05.18 22:30
Plavba západní Středomoří, Maroko, Tenerife, Madeira, 6.4.-17.4.2017 Kajuta Fantastica inside č.12159.Poprvé jsem vyzkoušela loď střední velikosti, vyslechla hodnocení dříve plujících a dávám zapravdu.Na počet cestujících malý bazén, málo místa v jídelně, byl problém vstát od stolu a nesebrat sebou ubrus.Při naší plavbě byl vnitřní bazén částečně přeplněný a částečně mimo provoz.I chloru bylo v prostorách kolem bazénu dost.
Stravování v bufetu bylo v pořádku.Servírované večeře už horší, zejména tuhá masa.Po předchozích plavbách zklamání.Kajutu také nehodnotím vysoko, neb jsme měli umístění přímo pod bufetovou kuchyní a v nočních hodinách nebylo možné spát.Problém jsme řešili reklamací.Ostatní věci, jako čistota lodi, úklid, bary, zábavní program, byly v pořádku. Jen obsluha při večeřích měla opravdu hodně práce, vířivky byly stále přeplněné, ve fitness také dost plno.Na této plavbě jsme měly 4 dny na moři, prozkoumaly jsme loď dostatečně.Hezká je, i horní paluba ke korzování, ovšem pasažérů by si loď zasloužila méně.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Sinfonia

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiJ&M cruise17.05.18 23:25
Plavba východní Středomoří, 24.9-1.10.2016 MSC Sinfonia kajuta Bella inside č.8163, je dvojče Armonie, čímž mi byla usnadněna orientace na lodi a úspora času.Tentokrát zdržení se zavazadly po nalodění.Srovnání s velkými loděmi je zřejmé.Personál je více v pohodě.V bufetu žádné zácpy.Vystoupení a nastoupení na zastávkách bez průtahů, na Santorini jsme měly premiéru s tendry.Tentokrát jsme vyzkoušely minigolf na zádi, užily si kapitánský večírek a podruhé jsem navštívila divadelní představení s názvem Nature, který mě opravdu dostal.Čas strávený na servírovaných večeřích mi nevadil, pokud u stolu byla správná parta, což tentokrát byla.Bohužel delegátské služby docela kulhaly ale toto není vina lodi.Ráda se na malé lodě znovu vrátím.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

MSC Musica

2 recenze Plavby » Loď Kajuta
Harolka
Hana / žena / 51xNa RN od 07.05.18 · 6 letNaposledy 08.02.24 12:33 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiRiviera tour16.05.18 11:11
Plavba Východním Středomořím - Benátky, Brindisi, Katakolon, Santorini, Piraeus, Corfu a Kotor ve dnech 14.4. - 23.4.2018. Kajuta Bella č. 12048. MSC Musica je 4* loď střední třídy vyrobená v roce 2008.
Kajuta se zdála díky zrcadlům celkem prostorná. Byla možnost si manželské postele oddělit a mít tak velký prostor uprostřed kajuty. Televize ukazovala kameru na přídi lodi, teplotu, rychlost větru a mapu, kde zrovna plujeme, což bylo velice příjemné. Výborně se mi zdála řešená vzduchotechnika. Koupelna byla rychle vyvětrána, přidání či snížení teploty také fungovalo bezvadně. Ve sprchovém koutě bylo tekuté mýdlo i šampon. Měli jsme denně měněny ručníky i osušky, případně i oranžové osušky k bazénu. Ráno během snídaně pokojská ustlala, večer během večeře zase rozestlala.
Výběr bufetové snídaně byl velký, od anglické snídaně až po sladkou či ovocnou formu. Velice mi chutnalo tamní pečivo. Z automatů byl nabízen džus, čaj, mléko teplé i studené a káva. Voda, káva a čaj byl k dispozici po celý den. Byla možnost zajít na snídani i na oběd do servírované restaurace, ale toho jsme nevyužili. Během dne spousta jídla, jen večer se bufet z půlky uzavřel, protože většina hostů navštěvovala servírované večeře.
Během dopoledne i odpoledne je na středu u bazénu pořád nějaký program. Ráno v 9:30 začíná Stretchingem, v 10:00 je Aerobics, 10:30 program s animátory, 11:00 výuka tance a v 15:30 začíná odpolední program s animátory.
Uprostřed lodi je recepce a spousta obchůdků a barů, kde hraje vždy jiná hudba. Velice nás nadchlo divadlo, kde vystupují opravdoví profesionálové.
Servírované večeře trvají cca 2 hodiny. Nedá se to uspíšit ani menším počtem objednaných jídel. Přišlo mi, že číšník moc nestíhá, ale možná je to jen tím, že nejsme zvyklí tak dlouho sedět u stolu.
Bazén byl hodně studený, ale to se na duben předpokládalo, vířivky byly OK. Lehátka se vždy nějaká volná našla, většinou na zádi, kde byl i nejlepší výhled na moře.
Počasí nám vyšlo krásné, ale na lodi to dost foukalo, takže se tam hodila mikina nebo lehká bunda. V destinaci bylo vždy teplo.
Celkový dojem působil velice luxusně, což doplňovala stejně luxusním přístupem i CK Riviera tour.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Fiš
Napsat recenzi

MSC Armonia

Plavby » Loď Kajuta
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiPTTours15.05.18 21:37
Plavba 3-10.10.2015 okruh Středomoří.Kajuta Bella inside č.7069.Armonia je ze skupiny nejmenších MSC lodí.Navštívila jsem ji po proběhlé celkové rekonstrukci a zvětšení lodi na délku.Mimo kajuty tím přibyla bazénová plocha.Všechny služby fungovaly na jedničku.Kajuta dobře projektovaná, maximální využití úložných prostor.Na lodi čisto.Fitness centrum, vířivky, divadlo-vše jsem využila.Masáže, wellness, restaurace ala carte jsou k dispozici, nevyužila jsem.Vše v pořádku.Armonia nemá krytý bazén.Personál vstřícný, přívětivý.Po návštěvě větších lodí, vnímám výhody lodí menších.Při italském večeru jsem zažila i"mávání"a hořící tiramisu.
  • Kajuta
  • Interiér
  • Exteriér
  • Bazén
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0026°0 mm3 m/s
Dnes 02:0025°0 mm3 m/s
Dnes 06:0031°0 mm4 m/s
Dnes 12:0038°0 mm6 m/s
Dnes 18:0033°0 mm4 m/s
Zítra 00:0026°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm4 m/s
Zítra 12:0038°0 mm6 m/s
Zítra 18:0033°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!