Ubytování

Recenze ubytování Afrika | Egypt

Jaz Grand Marsa

Egypt » Marsa Alam Hotel
Fiš
Hanys / 1 309xNa RN od 01.05.18 · 6 letNaposledy Včera 23:54 · 3 hod.Zobrazit profil
WiFiExim28.10.22 14:50
Hotel byl vybrán po dlouhém zkoumání recenzí. Trochu zklamání byla pláž a možnost šnorchlování, to ovšem bylo moji neznalostí. Hotel je skutečně hodně opečovávaný, je znát zavlažování, sestřih trávníků. Co se týče kuchyně, nevím kde se v Africe vezme tolik jídla?! Za mne výborná úroveň. Drinky nemohu hodnotit, za těmi jsem tam nejela. Hotel se skládá z cca 70 dvoupatrových budov po 6 či 8 apartmánech, vše je propojeno chodníčky mezi trávníky a bazény. Stále přistavují novou část ve stejném stylu. Takže z pokoje se nekouká přímo do moře a není ani slyšet ale dojít se na pláž dá za pár minut.
Obávám se, že při mojí další cestě do Egypta už může být ubytování jen horší. Co se týče šnorchlování, na mole převážně červená vlajka. Čekání na zelenou nebo aspoň žlutou bylo kruté. Za pěkným šnorchlem se dá dojít do zátoky 20 min po pláži, kolem dalších hotelů Jaz. Úklid v ubytování bez problémů, doplňování balené vody denně. Personál v úslužný, dle recenzí neprudí s bakšišem. K dispozici je jak bazénový bar, tak i plážová restaurace a plážový stánek s pitím. Večer zábavné hudební produkce. Wifi pouze v lobby.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Royal Albatros Moderna

Egypt » Sharm el Sheikh » Nabq Hotel
Kirscha
Daniela / žena / 191xNa RN od 02.06.11 · 13 letNaposledy 09.11.15 13:44 · 8 letZobrazit profil
JTO Touristik - SRN07.08.11 16:08
4* hotel na konci čtvrti Nabq. Veliký, prostorný, 2 bazény, 7 restaurací. Služby poněkud arogantní (jely jsme s německou CK, tedy u nás žádné problémy). Ubytování vynikající, prostorné, veliké pokoje, postele každá 140 cm široké. Veškeré zázemí 100%. Devizou tohoto hotelu je bezesporu stravování: jedním slovem dokonalost. Výběr z mnoha druhů jídel, dělení na italskou, neměckou, indickou či místní kuchyni, vše, nač si člověk vzpomene. Ve všech recenzích uváděn problematický vstup do može a téměř 0 pláž - po cca 1 km dlouhém molu ( s lavičkami) lze dojít k perfektnímu místu na šnorchlování. Pokud s tímto člověk počítá,naprosto ždáný problém. Rozhodně bych do něj jela znova
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Coral Beach(Rotana)

Egypt » Hurghada Bungalovy
jani22
Jana / 1xNa RN od 15.05.11 · 13 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Čedok15.05.11 10:51
12.3.jsem odlétali do Egypta-Hurghady,hotel je na úplném kraji Hurghady-klidné místo,ale dost vzdálené od nákupů,diskoték apod.,hotelový taxi tam i zpět 20$-řidič ochotně a včas dorazí na smluvené místo do města.Na válení/slunění je to naprostý ideál.Pláž má několik možností a i celkem odlehlý(při přílivu ostrůvek) poloostrůvek=ráj nudistů.Jsou tam malé zátoky s velmi prohřátou vodou i v březnu i otevřené moře s množstvým korálů pro milovníky šnorchlování.Co mě znepokojovalo-množství medůz,které se vyplavovaly na břeh,ale byly pemanetně uklízeni.Jídlo super,pití i alko také fain.Pokud chcete nakupovat suvenýry,počkejte s tím na letiště v Hurghadě,jsou tam mnohem lepší ceny než ve městě či hotelu.Doba před odletem vám nebude stačit,abyste Freezonu prošli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Holiday Taba Resort

Egypt » Taba Hotel
Luciferka
Bc.Lucie Hrbková / 47xNa RN od 21.04.09 · 15 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
CK Fischer16.08.10 13:53
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0026°0 mm3 m/s
Dnes 02:0025°0 mm3 m/s
Dnes 06:0031°0 mm4 m/s
Dnes 12:0038°0 mm6 m/s
Dnes 18:0033°0 mm4 m/s
Zítra 00:0026°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm4 m/s
Zítra 12:0038°0 mm6 m/s
Zítra 18:0033°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!