Ubytování

Recenze ubytování Švýcarsko

Ackersand

Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · 5 dnyZobrazit profil
WiFiČedok20.09.17 20:13
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor (zdarma), telefon, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo, papírové kapesníčky). K dispozici skleničky na víno. Jako pozornost 0,5 l vody.
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus.

Milým překvapení byl welcome drink.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Challet Gillioz

Švýcarsko » Valais » Vercorin Bungalovy
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiInterhome13.09.14 18:58
Dřevěná dvoupodlažní chalupa (pro max. 5 osob, pes povolen) ve svahu pod lesem s terasou a posezením, jak před domem – západní orientace, tak za domem jiho-východní orientace. Chalupa v přízemí vybavena dřevěnou kuchyní (vč.myčky a spousty nádobí, většinou samé starožitné příbory, servisy, hrnky…), dále obývák s krbem, velkým jídelním stolem, několika křesly a sedací soupravou a stolkem. V přízemí dále Wc a místnost s pračkou. V 1.poschodí jsou tři pokoje – ložnice: 1x s manž.postelí + balkon na západ, 1 x s manž.postel í + balkon na západ, 1 x s jednolůžkem + terasa na jihovýchod – ve všech ložnicích i šatní skříně) a velká koupelna se sprchovým koutem a Wc. Chalupa je v nádherném místě vysoko na kopci nad údolím řeky Rhôny, cca 5 km nad vesnicí Chalais v části zvané Briey tzv.předměstíčku vesnice Vercorin – a je umístěná přímo pod lesem (v lese vede značený chodník se značným stoupáním až do samé vesnice Vercorin) v poslední řadě chalup – autem se tu lze dostat cca 300 m po polní cestě a v závěru po hodně strmém vyasfaltovaném příjezdu na soukromé parkoviště přímo pod terasou. Okolo domu je spousta okrasných květin,upraveného trávníku a spousta možností pro venkovní posezení (lehátka, sedačky, několik stolků, ani nelze vše za pobyt využít) . Na hlavní terase jsme trávili veškerý čas, kdy jsme na chatě pobývali (kromě spánku ) – super výhledy na okolní svahy poseté vinicemi, krásné výhledy směrem k městu Sion – večer osvětlené letiště Sion , výhledy na protisvah na známou „vesnici“ pro snoby Crans Montanu, nádherné každodenní západy slunce, to se nikdy neomrzí! Navíc se nám nad hlavami často vznášeli chlapci na padácích, kteří létali zhora z Vercorinu, který je pro dobré podmínky na paragliding vyhlášený.
Chalupa ve velmi klidné lokalitě, v okolí sice pár chalup, ale v žádné nikdo v našem termínu (1.týden v září) nebyl ubytován. Naprostá spokojenost s volbou ubytování, naprostá oáza klidu a balzám na duši.
Walliské Alpy - turistika a via ferraty 2014
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Central Résidence

Švýcarsko » Leysin Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · před týdnemZobrazit profil
WiFiČedok04.10.13 15:16
Hotel se nachází vysoko ve stráni, v horní části střediska Leysin.
Téměř všechny pokoje jsou orientovány na jih, s krásným výhledem na Leysin a Alpy. Pokoje jsou prostorné, až pro čtyři osoby - dvoulůžko a palanda. Jsou zažízeny praktickým základním nábytkem, úložného prostoru je zde dostatek, ve skříních, v policích.
Koupelna je velká, vana, toaleta, fén, mýdlo, ručníky.
Prostorný balkon s venkovním posezením.
Je zde telefon, satelitní televize, trezor bez poplatku.
Wifi je dostupná v celém hotelu, i na pokojích, zdarma. Na recepci je volně přístupný internetový koutek.
V určitých hodinách je zdarma přístupný bazén, vířivka, sauna, fitness. Úroveň nemůžu hodnotit - nevyužívali jsme.

Jídlo se podává v prostorné restauraci, vše formou bufetu.
Snídaně - několik druhů pečiva, uzenina, švýcarské krájené sýry, vejce, džem, káva, čaj, džus
Večeře - většinou dva druhy masa, větší výběr příloh, zelenina, saláty, několik druhů sladkých desertů
Jídlo bylo velmi chutné a bylo ho vždy dostatek.
Nápoje nejsou v ceně polopenze.
Až na vrcholky hor
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gartenhaus Palazzin

Švýcarsko » Val Bregalia » Soglio Soukromí
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiE-domicil27.06.13 21:17
Prázdninový zděný domek s klasickou kamennou střechou , posazený ve vzrostlé zahradě – ve svahu,s venkovní terasou na jihozápadní stranu a s překrásnými výhledy na třítisícový horský masiv (skupinu vrcholků Ago di Sciora, Piz Cengalo a Piz Badile) – nádherné východy i západy slunce! V přízemí domku se nachází vybavená kuchyňka (lednička, dvouplotýnkový vařič se sklokeramickou deskou, nerezový dřez, myčka nádobí, spousta nádobí, příborů, jídelní stůl, židle) společně s malým obývacím prostorem, který tvoří sedací souprava, stolek, lampa, krbová kamna - žádná TV, žádné wifi připojení. V přízemí je na podlaze dlažba . Z této společné místnosti se vychází dveřmi rovnou ven na terasu, kde je posezení - stůl a 4 židle , s výhledy a květinovou zahrádkou, majitelka tu pěstuje vinnou révu a spoustu druhů růží - pár metrů pod zahradou protéká potok. Pod oknem z kuchyňky je ještě jedno malé venkovní posezení pod stromy.
První patro domku je přístupné pouze venkovními ! schody, po nichž se vystoupá do zastřešené verandy – odsud je vstup do koupelny s wc (sprchový kout, pračka) anebo druhými dveřmi do ložnice. V ložnici jsou dvě okna, jedno na jih, druhé na západ, velká dvoupostel, skříň, sekretář, pracovní stůl se židlí. Podlaha je dřevěná, okna jsou natřená veselou tyrkysovou barvou. Do horních oken zasahuje bohatě rozrostlý zimolez, který bohužel při našem pobytu ještě nezačal kvést - ale paní majitelka mi darovala odnož, tak snad si jej vypěstuju i u nás.
Všechny místnosti v domě jsou vybaveny elektrickými radiátory. My jsme je nemuseli využít. Elektřina a teplá voda byly samozřejmostí.
Vesnice Soglio leží v nadmořské výšce 1095 m.n.m., má něco málo přes 150 obyvatel a je to velmi klidné místo. Většina domů je zachována v původním stylu s kamennými střechami, některé chalupy jsou dřevěné, spousta domů je opravdu ještě původních, i když již neobydlená. Jsou tu pouze dva hotely (luxusní Pallazo Salis a klasický La Soglina), dva malé obchody se základními potravinami a kostel . Wifi připojení lze chytit u informačního centra. Uličky vesnice jsou velmi úzké, osobní auto jimi projede, ale parkovat se kromě hotelů může málokde. Na kraji obce je veřejné placené parkoviště, kde jsme parkovali i my - pouze při příjezdu a odjezdu je možno zajet se zavazadly k ubytování - ale je to celkem masakr v těch úzkých uličkách (někdy i 1,75m)
Ubytování v tomto objektu doporučuji nenáročným dovolenkářům, turistům, tomu, kdo chce alespoň na chvíli uniknout dnešnímu uspěchanému a pohodlnému stylu života , má rád klid, panenskou přírodu a horské prostředí.
Objekt je malý, vhodný pro ubytování 2 - 3 osob.
Alpské květy EngadinuEngadin, Val Bregaglia
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Himmulriich

Švýcarsko » Wallis » St.Niklaus - Gasenried Bungalovy
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiINTERHOME04.09.12 20:21
Horská chalupa vysoko ve stráni , mezi loukami a lesy, nad vesničkou St.Niklaus v údolí Mattertal ve švýcarském Wallisu, v její části nazývané Gasenried. Chaloupka je celá dřevěná, vkusně a účelně zařízená a vybavená (vč. drobností jako jsou stolní hry, zápalky, párátka, potřeby pro grilování, pračka, žehlicí prkno, dětská postýlka)
Ubytování je inzerováno pouze pro 2 osoby, ale je zde možnost až 2 přistýlek. Je zde velký otevřený obývací prostor – pokoj spolu s kuchyňským koutem, vybaveným kuch.linkou, lednicí, myčkou, sporákem , troubou, nádobím . V pokoji je pohodlná rohová sedací souprava, dvě velká křesla, lůžko pro přistýlku, stolek , skříňky, komoda, TV a krb. Další místností je útulná ložnice s manželskou postelí, velkou skříňí a oknem s výhledem na vrcholky hor. K chatě přiléhá oplocená zahrádka (terasa a trávník) s jižní orientací, posezením (stolem, židlemi, lehátky) , krbem a grilem a kůlnou se spoustou dřeva . Na zahrádce samozřejmě hrdě vlaje na stožáru švýcarská vlajka, paní majitelka tu má spoustu květin, dřevěnou kapličku s madonou a horského skřítka – hlídače. Majitelé jsou moc příjemní lidé, kteří bydlí dole v údolí v centru St.Niklaus. Před ubytováním je potřeba se zastavit u nich doma pro klíče od chaty a oni hosty doprovodí nahoru do Gasenried. Parkování je zajištěno v garáži cca 200 m od chaty.Pak je nutno dojít k chatě pěšky po turistickém chodníku do kopce. Zavazadla pan majitel hostům vyveze k chatě motorovým traktůrkem. Majitelé jsou velmi ochotní a hodní lidé. Hovoří německy. Ubytování funguje celoročně. Pár km od chaty je v zimě možnost lyžování ve středisku Grächen.
S ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni. Klidné horské prostředí, výhledy na 4tisícové vrcholky hor a nádherné zařízení chaty, to vše nám zpříjemnilo dovolenou.
Walliské Alpy 2012
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nash Airport

Švýcarsko » Juzne Svajciarsko » Zeneva Hotel
flower
Kveta / 73xNa RN od 30.04.07 · 17 letNaposledy 18.07.15 19:15 · 8 letZobrazit profil
17.06.10 22:43
Nash Airport hotel je lokalizovany asi 7 minut peso od medzinarodneho letiska Geneve - Cointrin, v primestskej casti. K hotelu a spat na letisko premava pravidelne hotelovy bus. Z casti otocenej na vzletovu drahu impozantny vyhlad na startujuce lietadla. TPG (trolejbusy) a TGV (zeleznica) - spojenie z letiska priamo do mesta. Zastavky blizko hotela - idealna poloha. V blizkosti vystavne centrum PALEXPO. Ubytovanie na dobrej urovni, ciste, personal velmi mily a zdvorily. Klientela hotela zastupena bezne posadkami Swissair, Lufthansy a inych leteckych spolocnosti. Ranajky za priplatok 15 CHF. Vyber peciva aj sladkeho, syry, jogurty, cerstve ovocie uz pripravene, masove vyrobky, caj, kava... Wi-fi ale tiez zpoplatnene. Na izbe AC, TV, telefon, fen. Nutny adapter do zasuvky (zapozicaju bez poplatku na recepcii). V kupelni sprchovy kut. Denna vymena osusiek a doplnanie hygienickych potrieb. V restauracii vyborne kvalitne salaty, pizza, fondue (cca 20 - 25 CHF). Odporucam.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 95%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Les Erables

Švýcarsko » Valais (Anniviers) » Zinal Apartmány/Studia
bohous357
Bohous / 920xNa RN od 04.07.08 · 16 letNaposledy 26.03.23 10:23 · před rokemZobrazit profil
Fewo-direkt.de28.07.09 09:18
Les Erables je typická lyžařská rezidence ve francouzském stylu, kde jednotlivé apartmány jsou vlastněny jednotlivými majiteli, případně je pro ně spravují místní agentury. Vybavení apartmánů/studií se liší, každý ale má balkon na jižní stranu s panoramatickou vyhlídkou. Naše superlevné studio mělo 25m2 a bylo přimo převybaveno nádobím, kuchyňskými spotřebiči a elektronikou, textilní prvky by však mohly být častěji čištěny a lednice lépe umyta. Perfektní. Součástí rezidence je veřejný krytý bazén 25m, všechny služby v centru městečka včetně výborně zásobených supermarketů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Walliser Sonne

Švýcarsko » Valais » Reckingen-Gluringen Hotel
bohous357
Bohous / 920xNa RN od 04.07.08 · 16 letNaposledy 26.03.23 10:23 · před rokemZobrazit profil
Booking.com28.07.09 08:58
Relativně levný hotel je dobrou možností na přespání po trase mezi Furkapass a Brig nebo jako základna pro výlety po méně významné oblasti Goms a k výletům do slovutných oblastí Aletscharena, Zermatt, Saas Fee, Grimselwelt apod. Hotel je provozován přímo holandskými majiteli, kteří postupně vylepšují před lety koupenou ruinu, takže ve vybavení hotelu se mísí prvky původní architektury a starožitný nábytek s vybavením IKEA. Nicméně vše s vyjímkou balkonů (dosud v puvodním stavu) je čisté a funkční a majitelé ochotní. Snídaně rozmanitý studený buffet, přes den v provozu jako hospoda, večer je připravován výběr ze tří menu za příznivější ceny než v restauracích. Sauna za poplatek, bazén hotel zatím nemá.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 75%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Garni du Valsorey

Švýcarsko » Kanton Wallis » Bourg St. Pierre Apartmány/Studia
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
Interhome s.r.o.03.09.08 21:02
Apartánový dům Garni du Valsorey leží uprostřed malebné horské vesničky Bourg St.Piere, rozprostírající se v alpském údolí Val d´Entremont, které se vine z městečka Martigny vzhůru do hor. Stavení je typická dřevěná chalupa s dvěmi patry apartmánových bytů. My jsme obývali apartmán ve 2.poschodí, které tvořil velký obývací pokoj s dvoulůžkem a velkou šatní skříní spojený do tvaru L s kuchyňským koutem-kuch.linkou, lednicí, elektrickým sporákem+troubou, vybavený veškerým kuch.nádobím a náčiním. V obytném prostoru byl zvýšený strop, kde byla další možná lůžka pro 3 osoby a vedlo k nim dřevěné schodiště. Z obýváku vedly dveře na balkon, kde bylo posezení s výhledem z jedné strany na horské vrcholky a z druhé strany na Jardin Alpin (alpskou zahradu), pod balkonem protéká horský potok. V bytě bylo dále sociální zařízení s oknem: WC spolu se sprchou a umyvadlem. Rozvod tepla i teplá voda byly k dispozici bez omezení. V ceně ubytování bylo ložní prádlo a závěrečný úklid.Povolen 1 pes/apartán.
Jedná se o ubytování ve velmi klidném místě, otevřete balkon a pod ním protéká horský potok, velmi uklidňující. Balkon situován na západ. Majitelé jsou moc příjemní lidé, hovoří francouzsky a německy.
Walliské Alpy - letní turistika/ 2008
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0026°0 mm3 m/s
Dnes 01:0026°0 mm3 m/s
Dnes 06:0031°0 mm4 m/s
Dnes 12:0038°0 mm6 m/s
Dnes 18:0033°0 mm4 m/s
Zítra 00:0026°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm4 m/s
Zítra 12:0038°0 mm6 m/s
Zítra 18:0033°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!