Ubytování

Recenze ubytování Slovensko

Penzion Partizán

Slovensko » Vysoké Tatry » Horný Smokovec Penzion
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez22.10.14 13:31
V penzionu jsme přespali 3 noci. Ubytování penzion nabízí v jedno až dvoulůžkových pokojích na dvou podlažích , sociální zařízení (wc,sprchy) jsou na chodbě (v našem podzimním termínu za 11eur/osobu/noc).Penzion je nedávno rekonstruovaný, pokoje čisté, vkusně zařízené, většina pokojů má balkon s jižní orientací a výhledem směrem k městu Poprad. Měli jsme dvoulůžkové pokoje č.107 (rohový balkon) a 108 bez balkonu. Na pokoji jsou kromě manželské postele, šatní skříň, konferenční stolek, křesla nebo sedací souprava , umyvadlo, rádio. V přízemí penzionu je velká restaurace, společenská místnost s TV, herna s pingpong.stolem, stolním fotbalem. Před penzionem je malé parkoviště pro hosty, velká travnatá plocha s ohništěm a letním posezením a výhledem k vrcholkům Vysokých Tater. Majitelé penzionu jsou jedna velká rodina, velmi přátelští, pohostinní a ochotní. V penzionu je možné si dokoupit stravu: snídaně a večeře (3,50eur/1 jídllo) . Strava je velmi chutná a lahodí i oku . Byli jsme s pobytem moc spokojeni a není vyloučeno, že se do penzionu Partizán někdy vrátíme. Byli jsme tu mimořádně bez vlastní dopravy a i takovým turistům je toto ubytování dostupné....od zastávky Horný Smokovec TEŽ(tatranské električky) je vzdáleno cca 300 m. po asfaltovém chodníku.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Park hotel na Baračke

Slovensko » Trenčianské Teplice Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · před týdnemZobrazit profil
WiFi08.01.14 12:55
Pobyt: 10/2013. Hotel se nachází na okraji lázeňského parku, 10 min pěšky do centra města.
Ubytování: Měli jsme dvoulůžkový pokoj s výhledem do lesa. Jelikož je hotel více úrovňový (celkově hodně schodů, schody i v rámci např.1.patra) a ve svahu, náš pokoj v 1.patře byl vlastně jakoby v přízemí. Některé pokoje mají výhled na silnici. V hotelu disponují různými velikostmi pokojů. Náš pokoj patřil k těm větším.
Vybavení pokoje: TV/sat, lednice, francouzská okna včetně sítí proti hmyzu, trezor (zdarma), stolní větrák, dostatek úložného prostoru, koupelna (rohová vana, WC, fén, ubrousky, mýdlo), župany.

Stravování - vzhledem ke kategorii 4* katastrofa. Snídaně - byl by relativně dobrý výběr teplé i studené kuchyně, nicméně množství jídla na množství hostů bylo nedostačující a nebylo doplňováno. Takže ve stylu: Kdo dřív příjde...Chyběly dokonce hrníčky na kávu, čaj...
Večeře bufetové, chutné - obdobný případ jako u snídaně.
Celkově chybělo ovoce a zelenina.
Restaurace byla v provozu pouze v době podávání jídel. Když jsme si chtěli dát pozdější oběd (kolem 14,30hod) bylo nám řečeno, že restaurace je zavřená a na jídlo si máme dojít do města.
Úroveň služeb personálu v restauraci - katastrofa.

Možnost parkování přímo u hotelu (omezené) nebo v blízkosti hotelu.

Wellnes: bazén s protiproudem, sauna, možnost zakoupení masáží

Součástí hotelu - dětský koutek, kavárna - o víkendu živá hudba, letní terasa
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Marlene

Slovensko » Oščadnica Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · před týdnemZobrazit profil
WiFi08.10.13 11:03
Pobyt 8/2013. Stylový hotel (dřevěná stavba, bez výtahu) na klidném místě, doslova na samotě, asi 1,5 km od lyžařského střediska Snow Paradise Veľká Rača. Skládá se ze dvou nepropojených budov. Hlavní budova - recepce, restaurace, menší welness, pokoje. Kongresová budova - kongresový sál, pokoje. Parkování u hotelu zdarma.

Ubytování: Měli jsme apartmán classic č.401 v hlavní budově - prostorný mezonetový pokoj (dole - předsíň včetně úložného prostoru, mini balkón, TV sat, trezor, lednice, sedací souprava, manželská postel, velká koupelna - WC, vana, sprcha, tekuté mýdlo, fén - část hotelu měla problém s teplou vodou. "Podkroví" - manželská postel, docela málo prostoru, malinkaté okénko. Nevýhodou "podkrovního spaní" byla v našem případě blízkost komínu (v době našeho pobytu se muselo již topit a doslova jsme ráno byli "vykouřeni" neboť jsme spali u otevřeného okénka, nicméně ani po uzavření nám to nebylo nic platné, protože tam bylo ještě podkrovní odvětrání, které nešlo uzavřít, v dolní části pokoje bylo vše OK). Celkově na *** hotel velmi komfortní ubytování včetně 1l vody na uvítanou. Župany zdarma. Wifi zdarma.

Stravování - měli jsme pouze snídaně - bufet ve stylu " Kdo pozdě chodí sám sobě škodí", nicméně na požádání dodali vše.Teplá (míchaná vajíčka, párky) i studená kuchyně (salámy, sýry, zelenina, jogurty, corn flakes, marmelády, máslo, margarín, pečivo, bábovka). Káva, čaj, mléko, džusy.
Restaurace včetně dětského koutku.
Obsluha - zpomalená, hlavně ve venkovní části restaurace.
Na recepci vesměs nikdo nebyl, nebyl tam ani zvonek, takže jsme jednou čekali asi 15 min než přišla recepční.

Wellness za poplatek ( je přístupný i pro nehotelové hosty) - nevyužili jsme.

Pro děti - venku hřiště, dětský koutek včetně trampolíny...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Biela stopa

Slovensko » Vysoké Tatry » Tatranská Lomnice Bungalovy
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
Bez CK14.07.11 20:33
Jednoduchá turistická ubytovna za přijatelnou cenu (8,30 eur!/noc) pro nenáročné. A s příjemným panem správcem, který má pro zájemce i naštípané dříví na oheň, ukryté v tajné skrýši Budova je umístěna v klidném místě, zkraje Tatranské Lomnice, okolo nejsou žádné další budovy, ale je to přitom kousek od nádraží i obchodů a hospůdek. My měli dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, se sociálním zařízením, s lednicí, jednoplotýnkovým el. vařičem, kuch.nádobím a příbory, TV. Ubytovna má dva vchody a je rozdělená na větší a menší obyvatelné části. My jsme bydleli v menší, kde jsme měli společnou chodbu se 3-4lůžkovým pokojem našich známých, kteří měli pokoj spojený s velkou kuchyní, plně vybavenou. Dále na konci chodby bylo další sociální zařízení a ještě jeden 4lůžkový pokoj. V pokojích i na chodbě jsou elektrické radiátory, které se dají kdykoliv bez problémů použít. Před ubytovnou je posezení (stolek a lavičky) a cca 20 m od budovy je ohniště s posezením, a především výhledy na tatranské vrcholky uprostřed s Lomnickým štítem. U ubytovny je parkoviště. Ubytování funguje po celý rok. Odkaz na www stránky: http://bielastopa.com/
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • Pricki
Napsat recenzi

Lux

Slovensko » Jižní Slovensko » Štúrovo/ Vadaš Thermal Apartmány/Studia
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
CA Wágner05.09.10 14:32
Apartmán pro 2-3 osoby. Předsíň s věšáky, botníky, zrcadlem, skříní a šuplíky. Kuchyň – vybavená dvouvařičem, mikrovlnkou, lednicí, příbory, noži, talíři, hrnci + jídelní kout. Koupelna se sprchovým koutem. WC. Ložnice s dvoulůžkem + rozkládací křeslo(přistýlka), 2 noční stolky, dvě velké skříně, TV, zásuvková skříňka se zrcadlem, ventilátor. Před apartmánem vlastní stůl s lavicemi kryté zastřešenou pergolou. Čisté, téměř nové, klidné ubytování. Ručníky, utěrka, sáčky do odp.koše, čistící prostředky, sušák na prádlo k dispozici.
Jediná záporná věc: wifi připojení v apartmánech Lux nelze chytit. Volný internet k dispozici pouze v prostorách Hotelu Thermal.
Apartmány Lux vzdáleny od samotných termálních bazénů cca 500 m, od Hotelu Thermal cca 1 km.
Celý rekreační komplex Vadaš je rozsáhlý, je bezpečnostně chráněn, každý ubytovaný obdrží magnetickou kartu ke vstupu a při odchodu či příchodu do areálu musí projít turnikety, které jsou na několika místech. V areálu se kromě vodních atrakcí (např. tobogány, prolézačky, šlapadla, aquazorbing) dají též půjčit kola a podnikat vyjížďky do okolí – stezky podél Dunaje na slovenské straně či přes most do maďarské Ostřihomi a tam též podél řeky vede bezvadná asfaltová cyklostezka směrem na Visegrád.
My jsme se zúčastnili týdenního pobytu pořádaného CA Wagner. http://www.sturovo.cz/, které probíhají vždy začátkem a koncem letní sezóny. Mají svou tradici a po letošní zkušenosti je rozhodně mohu doporučit každému. Spojit cvičení a plavání v termálních bazénech je velmi příjemné. Stravování (obědy) zajištěny pro zájemce v Hotelu Thermal (menu v ceně 3 eur). V areálu je též spousta kiosků i restaurací, kde je možno zakoupit jídlo po celý den.
Každý den probíhalo pro zájemce několik cvičení převážně rehabilitačních s jógovými prvky, vedených kvalifikovanými lektory (rehabilitačními pracovníky) . Cvičilo se ráno v bazénu Hvězda, na býv.tenisovém kurtu a během dne a odpoledne v tělocvičně. Všechny bazény jsou pro ubytované a účastníky pobytu volně k dispozici , ale jsou omezené otvírací dobou rekreačního arélu Vadaš. http://www.vadas.sk/
Štúrovo/Esztergom/Visegrád
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lea

Slovensko » Liptovský Mikuláš Apartmány/Studia
Tereska
Tereza / 15xNa RN od 06.06.10 · 14 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
Bez CK31.08.10 08:06
Toto ubytování mohu vřele doporučit. Plně vybavená kuchyňka, nový záchod i koupelna, parkoviště v objektu za dálkově ovládanou branou. Večer možnost posezení pod pergolou v krásné zahradě, v případě teplého počasí k dispozici i bazén. Majitelka velice příjemná a milá!! Do centra Lipt. Mik. je to jen pár metrů! K dispozici velký balkón. Kousek od Tatralandie, v dosahu spousta nákupních center. Cena pro 4 osoby 38 E za apartmán, pokud jedete ve 2 lidech, tak 12 E za osobu. Opravdu to nemělo chybu!!! DOPORUČUJI!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Palace

Slovensko » Střední Slovensko » Sliač Hotel
milena33
Milena / 81xNa RN od 08.06.10 · 14 letNaposledy 03.10.21 23:19 · 2 rokyZobrazit profil
CK Monatour09.08.10 17:38
Jediny lazensky dum, ktery je v soucasne dobe v provozu. Je po castecne rekonstrukci. Nabizi pokoje rekonstruovane s prislusenstvim, nezrekonstruovane s prislusenstvim a nezrekonstruovane se spolecnym prislusenstvim na chodbe. Pokoje vzorne uklizene. Sliac se nachazi mezi Banskou Bystricou a Zvolenem. Lazensky dum Palace je umisten uprosterd rozlehleho parku, cca 15 minut od nadrazi, ke kteremu jezdi v castych intervalech autobus, spojujici Sliac- lazne se Zvolenem. Soucasti arealu je letni termalni koupaliste, tenisove kurty a dva lecebne domy s rehabilitacnim bazenem, fitness a moznosti dokoupeni lecebnych procedur. Termalni koupaliste se zelezitou vodou ma cca 28oC. Je castecne obklopeno travnatou plochou na lezeni a prostorem pro deti s prolezackami. Bufet nabizi klasicky sortiment obcersveni. Hotelova strava je zajistena ve trech jidelnach. Snidane formou svedskych stolu. Podle zvoleneho druhu pobytu potom polopenze nebo plna penze vyberem z menu se salatovym bufetem. Velkym plusem je denni zarazeni ryb do nabidky. Je z ceho vybirat. V dobe uklidu jsme byli vetsinou na procedurach, uklizecky jsme tedy temer nevideli. Veskery personal hotelu i lecebnych prostor neuveritelne mily a vstricny. Krasna krajina s moznosti vyletu do okolnich mest a za mistnimi zajimavostmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tatralandia Holiday Village

Slovensko » Liptov » Liptovský Mikuláš Apartmány/Studia
brzochuda
Martina Brzobohatá / žena / 151xNa RN od 17.02.08 · 16 letNaposledy 12.12.18 20:50 · 5 letZobrazit profil
Bez CK23.07.10 11:56
Tento ubytovací komplex se nachází cca 2 km od Lipt. Mikuláše a je součástí Aquaparku Tatralandia. Ubytování je možné buď v bungalovech (hezké dřevěné domečky) nebo v apartmánech v řadové výstavbě. My bydleli v apartmánu. Vybavení pěkné, vše ve dřevě, v přízemí společenská místnost s kuchyňskou linkou, TV se satelitem, telefonem, koupelna se sprchovým koutem a wc. V 1.patře pokoj se 4 lůžky a balkonek. Na internetu se pokoje zdají být větší než ve skutečnosti jsou. Jediným a velkým mínusem byly celkem tenké zdi mezi apartmánovými domky, takže od sousedů bylo slyšet vše. Příště radši zvolíme samostatné bungalovy, kde je přeci jen větší soukromí a žádný hluk od rozlítaných Poláků nebo malých mimin. Poloha areálu velmi výhodná - kousek do Nízkých, Západních i Vysokých Tater, do Chočských vrchů. Personál na recepci velmi ochotný a milý. Hodnotila jsem i pláž, protože ubytovaní hosté měli zdarma vstup do aquparku , který byl hned vedle. Chodilo se brankou pro hosty a přes čip. V aquaparku vše čisté, upravené, dostatek místa na ležení, slunečníky + lehátka zdarma. Strava- měli jsme pouze večeře. Polévka, hl. jídlo - výběr ze 2, moučník. Jídlo bylo celkem dobré, ale 2x se nám stalo, že bylo studené. Naprosto záporně hodnotím personál restaurace - zmatené mladé holky, občas nám zapomněly přinést objednané pití, občas i moučník, vše jim dlouho trvalo. V areálu byl dostatek dětských hřišť, kuželky, tenis. hřiště, půjčovna sport.potřeb, ping pong. Spokojenost veliká !
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Penzion Sorger

Slovensko » Vysoké Tatry » Tatranská Štrba Apartmány/Studia
Marculín
Martina / 164xNa RN od 13.08.08 · 15 letNaposledy 24.08.15 16:11 · 8 letZobrazit profil
05.10.09 21:49
Penzion je nově zrekonstrován,takže pokoje jsou vybaveny ůplně novým nábytkem.Krásně a čisto.Na každém patře jsou 4 pokoje,mají společnou kuchyňku,taky vše nové,vybavení naprosto dostačující.Kousek od zubačky.K penzionu patří i10m vzdálený obchod a restauračka,kterou vlastní příjemní mladí majitelé.Určitě doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Perla Aqua

Slovensko » Belianské Tatry » Ždiar Hotel
Martina007
Martina / 2xNa RN od 30.08.08 · 15 letNaposledy 09.09.12 22:33 · 11 letZobrazit profil
13.09.08 19:51
Penzion jsme našli na internetu a nutno podotknout, že realita je naprosto jiná! Avízovaný bazén je otevřený 2 hodiny denně. Internetové připojení není. Vlastní koupelna a WC byli přes chodbu! Jídlo nic moc, snídaně ještě šly, ale káva se musí platit, večeře - polévky zasádně řídké, max. brambora, zelenina, hlavní jídlo především příloha, minimum masa, dezert není vůbec. Majitelka hned po příjezdu vybere peníze, asi ví proč . Do tohoto penzionu se nikdo nevrací, všichni klienti byli velmi nespokojeni, penzion má i ve vesnici špatnou pověst. Ve Ždiaru je mnoho krásnějších a levnějších penzionů. Ubytování opravdu nedoporučuji a to hlavně kvůli "vyčůraným" majitelům.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 45%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0036°0 mm6 m/s
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!