Ubytování

Recenze ubytování Portugalsko

Pensao Sao Joao da Praça

Portugalsko » Lisabon Penzion
katy1
Kateřina / žena / 237xNa RN od 06.12.06 · 17 letNaposledy 21.04.19 15:08 · 5 letZobrazit profil
WiFiBez CK17.11.17 12:07
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Lisabon - město s duší na západní výspě Evropy
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Oeiras

Portugalsko » Lisabon Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiSimon-tourist24.05.16 20:58
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Torre Mar

Portugalsko » Porto » Povóa de Varzim Hotel
k.mokry
Karel / muž / 674xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy 05.02.24 21:30 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFi26.09.13 19:48
Hotel se nachází severně od Porta.....stanice metra(Povóa de Varzim - konečná linky B) od hotelu 2,8 km....do centra Porta metrem hodinu(45.minut při použití expresního spoje).
Hotel je rekonstruovaný - pokoje moderní,čisté s klimatizací(centrálně řízená),velká TV,trezor(zdarma) a chladnička s minibarem(rozumné ceny) - spolehlivé a rychlé wifi na pokoji zdarma....prostorná koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo.
Denní úklid ručníky při týdenním pobytu vyměněny jednou.
Snídaně rozšířený studený bufet,ale velmi slušný a široký výběr včetně mnoha druhů ovoce se podává v posledním patře v prosklené místnosti s vyhlídkou na okolí.
Hotel nemá restauraci pouze bar u recepce.
Nejbližší pláž zhruba půlkolimetr - písčitá rozhlehlá s veškerým vybavením - rozhodně to ale není místo pro koupáky - bývá hodně větrno,vlny a oceán velmi chladný!
Zhruba 300 m od hotelu je supermarket Lidl.
Hotel jako takový je vyhovující,ale poloha je minus......chtěl jsem tentokrát něco mimo Porto,ale trošku jsem "ujel" měl jsem zvolit něco blíže...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Almada Business

Portugalsko » Lisabon Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiMayer - Crocus24.06.13 15:12
Hotel se nachází na klidném místě, ve čtvrti Almada, která je finančním centrem Lisabonu. Jedná se o nový (2010) a moderní hotel. Pokoje jsou vkusně a moderně zařízeny. K dispozici je televizor, telefon, klimatizace, trezor, lednice s minibarem.
Krásná a čistá koupelna s toaletou, fén.
Snídaně jsou podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velmi bohatý, rozmanitá teplá i studená kuchyně, dostatek pečiva, ovoce.
Maximální spokojenost!
Portugalsko - Země plná historiePortugalsko - Země na konci světaBest Western D.LuisAvenida PraiaCoracao de Fátima
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Coracao de Fátima

Portugalsko » Fátima Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiMayer - Crocus20.06.13 11:21
Nedávno zrekonstruhovaný hotel se nachází v klidné části Fátimy, nedaleko její svatyně. V okolí je spousta obchůdků, hned vedle hotelu je pošta.
Pokoje jsou čisté, moderně vybavené. Nechybí televize, trezor, individuálně ovládaná klimatizace.
Hezká koupelna se sprchovým koutem, toaletou, fénem.
Trochu mě zde chyběla lednice.
Snídaně byly podávány bufetovým způsobem, výběr jídla byl dostatečný, jídlo bylo stále doplňováno.
Večerě byla servírovaná, o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, desert). Jídlo bylo chutné, bylo možné i přidání přílohy, salátu.
Almada Business
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Villa Monte

Portugalsko » Algarve » Moncarapacho Hotel
Lucelle
Lucie / žena / 518xNa RN od 02.11.07 · 16 letNaposledy 06.10.14 10:05 · 9 letZobrazit profil
WiFi19.06.13 15:10
Naprosto úchvatné ubytování uprostřed algarvského venkova, dokonalý relax. Design šmrcnutý orientem. Nejkrásnější místo, co jsem kdy navštívila.
Auto je nutností.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Avenida Praia

Portugalsko » Algarve » Portimao, Praia Da Rocha Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiMayer - Crocus16.06.13 17:19
Hotel Avenida Praia se pyšní 3***, ale již dávno tomu bohužel jeho stav asi neodpovídá. Pokoje jsou zařízeny velmi jednoduchým a starým nábytkem, na pokojích je cítit zápach a plíseň, všude je prach.
Jediné plus je nově opravená koupelna s toaletou, fénem.
Je zde televize, klimatizace, lednice. Balkon byl situován do rušné ulice s částečným výhledem na oceán.
Jídelna je velmi neútulná, tmavá, na stolech papírové ubrusy. Výběr jídla velmi ubohý, nevalné kvality.
Hotel se nachází na pěší promenádě, autobus před hotel nemůže, musíte se zavazadly tak 300m pěšky.
Přímo naproti hotelu se nachází velká diskotéka, která končí až ráno, hudba je tak hlasitá, že nemáte šanci usnout!
V okolí se nachází spousta obchůdků, lékárna, restaurace.
Pláž pod hotelem je široká, se spoustou slunečníků. Krásná pláž s útesy se nachází tak 300m od hotelu. Je dobře dostupná po pěší promenádě.
Almada Business
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 49%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Best Western D.Luis

Portugalsko » Coimbra Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiMayer - Crocus16.06.13 15:07
Hotel se nachází v klidné oblasti, na kopci, s krásným výhledem na celou historickou Coimbru a řeku Mondego. Do centra je to asi 2 km. Budova hotelu stojí samostatně v zahradě.
Pokoje jsou pěkné, standartně vybavené. Je zde individuálně ovládaná klimatizace, trezor, televize, lednice s minibarem, rychlovarná konvice. Koupelna s toaletou, fén.
V tomto hotelu jsme využívali pouze snídaně, které byly podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velmi bohatý, jídlo chutné.
Almada Business
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Auramar Beach Resort

Portugalsko » Algarve » Albufeira Hotel
RomanŠ
Roman / 285xNa RN od 07.03.07 · 17 letNaposledy 06.07.18 21:12 · 6 letZobrazit profil
WiFiFiro tour11.07.12 22:32
Hotel Auramar Beach Resort patří k těm větším což pro nás osobně naopak není to pravé ořechové.Vše však vynahradí služby a úroveň hotelu.V hotelu jsou dva bazény,k moři se dá dojít za několik minut a to na dvě pláže.Jednak na hlavní vedoucí až k Albufeiře o délce 1 km a na malou v zátoce přímo pod hotelem.Strava je vynikající - velký výběr od salátů,zeleniny,příloh,masa,ryb a sladkostí,Zajímavé je to,že oběd je k dispozici vlastně skoro až do 17:00 hod.odpoledne - takže nikdo zde hlady nezemře.K pití je pivo,tvrdý alkohol,koktejly,víno včetně sladkého portského.Centrum Albufeiry je pěšky daleko - cca 2 km.3 x denně však od hotelu jezdí zdarma hotelový minibus.Denně je na hotelu večerní zábavné show.Bar je otevřen do 23:00 hod.Jediný problém zdá se je v Portugalsku ale teplota moře,my jsme měli na přelomu června a července vodu teplou kolem 19oC.Osobně si myslím že hotel ale spíše osloví starší lidi a důchodce,i když zde bylo také mnoho mladých lidí s dětmi.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • houhelak
Napsat recenzi

Residencial Horizonte

Portugalsko » Lisabon Hotel
k.mokry
Karel / muž / 674xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy 05.02.24 21:30 · 5 měsícůZobrazit profil
04.03.12 12:51
3* hotel(penzion) se skvělou polohou v centru Lisabonu přímo naproti stanici metra Parque.
Stanice Aerporto busu č.91 cca 300 metrů od hotelu.
Pokoje menší,čisté(denní úklid) s TV,klimatizace/topení a trezorem k dispozici zdarma. Prostorná koupelna s WC,vanou,bidetem,fénem a infrazářičem.Mýdlo a šampón k dispozici.
Snídaně zákládní - kontinentální doplněna o vajíčka a něco sladkého.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0036°0 mm6 m/s
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!