Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 7
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Skupina recenzí ubytování Francie

Booking.com
Recenze: 15
 
Tahiti Motel Airport (hotel)
 
02.11.17 14:47
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Papeete
CK: Bez
Motel stojí v bezprostřední blízkosti tahitského mezinárodního letiště v Papeete, což je jeho největší výhodou. Stojí na vyvýšeném místě, pěšky se lze k budově dostat do dosti strmého kopce a po schodech. Ale není to nemožné. Autem lze dojet až před recepci, pod hotelem jsou krytá místa k parkování zdarma. Pokoje jsou moderně vybavené, mají klimatizaci a celoprosklené venkovní stěny pokojů. Je odsud vidět na samotné město i na letištní plochu a oceán. Požadovali jsme nejvyšší patro a to jsme také dostali. K noclehu je možno pořídit i snídaně, ale ne nijak bohaté. Personál hotelu není příliš přátelský. Jelikož jsme odlétali z ostrova v časných ranních hodinách, umístění hotelu nám velmi vyhovovalo. Co se týče dosažitelnosti centra města Papeete z hotelu, není to úplně blízko. S jinou dopravou po městě než autem nemáme zkušenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vanira Lodge (bungalov)
 
02.11.17 14:26
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Teahupo'o
CK: Bez
Jedná se o ekologický komplex bungalovů umístěný vysoko nad mořem uprostřed rozsáhlé náhorní planiny porostlé bujnou vegetací. Za jeho výstavbou stojí renomovaní místní stavební architekti – bratři, kteří jej postavili s určitou vizí. Bungalovů je zde několik typů a velikostí. Pro dvě osoby či pro celé rodiny. Všechny stavby jsou vybudovány z přírodních materiálů a především z místních materiálů: lávových kamenů, písku, dřeva. Každý bungalov je pečlivě ukrytý v zeleni před ostatními, má krásný výhled na oceán , terasu… Nabízí i několik wellness bungalowů, kde je navíc klimatizace a vířivá vana na venkovní terase. Obývali jsme jeden z nich. Tvořil ho obývací pokoj s ložnicí dohromady, klimatizace, soubor rychlovarné konvice a nádobí pro přípravu kávy a čaje. Polovina stropu této místnosti byla vyložená bambusovým dřevem a druhou část stropu tvořila skládačka z drobných kamínků a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Fare Manureva (bungalov)
 
02.11.17 14:01
Francie » Francouzská Polynésie-Moorea » Haapiti
CK: Bez
Privátní ubytování v plážovém domku - bungalovu ze dřeva, s vjezdem hned ze silnice, ale přesto v zelené zahradě hojně porostlé vegetací, cca 250 m od písečné pláže na západním pobřeží Moorea. No společném pozemku zde stojí tři stejné plážové domky u sebe – jeden v zadní linii obývají majitelé objektu ( francouzský manželský pár) a dva domky v přední linii s vlastní oddělenou zahrádkou a terasou s posezením, které jsou k dispozici nájemcům. Nikdo si navzájem nepřekáží, dbá se tu o naprosté soukromí každého nájemníka. Domek je rozdělen na dvě části, má vysoké stropy s odhalenými trámy. V jedné části je kuchyňský kout s lednicí a kuchyňským nádobí spolu s obývací částí: pohovka, konferenční stolek, televize se satelitním programem, ze které se vychází na dřevěnou terasu s výhledem do zeleně, na banánovníky a záhonky ozdobené velkými lasturami, o které pečuje paní majitelka. Druhou polovinu domku tvoří prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc, chodba a ložnice s východem též na venkovní terasu. V domku jsou stropní a stojanové ventilátory. Jednoduché, účelné zařízení a ubytování, které pro pobyt na ostrově, kdy člověk stráví v ubytování minimum čas, bohatě stačí. Velké plus jsou velmi příjemní majitelé, hovořící francouzsky a anglicky. Nám se podařilo navázat s nimi docela úzký přátelský kontakt.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecy (hotel)
 
20.09.17 21:42
Francie » Annecy
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ještě pravděpodobně propojovací dveře, které byly uzavřeny.
Wifi zdarma, dobrý signál.
Na první pohled pokoj působí velmi dobře, ale...ve sprše se nacházela plíseň, špinavé WC, čistota pokoje i koupelny byla na nízké úrovni, z tohoto důvodu snižuji hodnocení. Celkově je to obrovský hotel, který slouží i jako ubytovna.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo - sladké, slané, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus. Možnost si připravit vajíčka. Toustovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ambassadeur (hotel)
 
30.09.14 13:18
Francie » Paříž
CK: Čedok
 
 
Pobyt 9/2014. Nekuřácký hotel v klidnější severní části Paříže, od stanice metra Guy Môquet je to asi 5 minut chůze, autobusová zastávka 200 m. Pěšky lze dojít (2,5 km) na Montmartre k bazilice Sacré-Coeur.

Vybavení: výtah, snídaňová místnost, úschovna zavazadel. Možnost pronájmu trezoru u recepce (3,5euro/den).

Ubytování: Měli jsme 2-lůžkový pokoj č.65 - 5.patro s výhledem do dvora (výhodou, že nebylo slyšet hluk z ulice). Pokoj byl menších rozměrů (stísněný pocit navozovaly růžové tapety barokního stylu a tmavě červený závěs) - manželská postel (jedna peřina), "vestavné" skříně, resp. pokoj byl rozdělen přepážkou a vznikl prostor pro zděné skříně (byl v nich cítít zápach, vedlo tam nějaké potrubí), TV -sat, indiv. klimatizace (nevyužili jsme), koupelna (relativně prostorná - sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Úklid OK, denní výměna ručníků.
Nevýhodou - žádné odhlučnění pokojů. Bylo slyšet vše...každý rozhovor, přepínání TV programů atd.

Hotel se postupně rekonstruuje.

Stravování - bufetová snídaně - jeden druh kávy a čaje, mléko (teplé i studené) - vše v konvicích, jeden druh bílé bagety, croissant, máslo, margarín, jeden druh taveného sýra, šunka (delegátkou nám bylo řečeno, že plátek na osobu), marmelády, voda, 2 druhy džusů, cornflakes. Chyběla zelenina, ovoce.

Personál v jídelně mluvil pouze francouzsky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
No name Plouha dům (soukromí)
 
01.09.13 20:06
Francie » Bretaň » Plouha
CK: Casamundo
 
Soukromý dům na kraji obce Plouha- část Kérégel. Dům byl max. pro 8 lidí. V jeho okolí byly ještě dva stejné domy. V přízemí byla malá garáž s myčkou nádobí a pračkou. z garáže se vcházelo rovnou do kuchyně, na kterou navazoval obývák. V přízemí byla ještě ložnice a sociálka. V patře byly 3 ložnice po dvou postelích. Vše čisté a prostorově dostačující. Na zahradě byl zahradní nábytek a gril.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
No name Cléder dům (soukromí)
 
01.09.13 19:46
Francie » Bretaň » Cléder
CK: Casamundo
 
Soukromý dům pro max. 9 osob. Dole byla velká kuchyň s jídelnou (myčka, lednice, konev, sporák s troubou, veškeré nádobí), dále velký obývák s LCD TV, jedna ložnice a sociální zařízení. V patře byly další 4 ložnice (3 pro dvě osoby, jedna pro jednu osobu) - ty byly zařízené skroměji, jen postele a police. Skříně tu nebyly, ale prostoru bylo dost. V patře byl samostatný WC a koupelna. U domu byla velká a hezky zařízená zahrada se zahradním nábytkem, slunečníkem a grilem. K domu patřila i garáž, která se dala využívat. Dům je na kraji vesnice v klidné části, do centra je to kousek, na pláž asi 3 km. Majitelé nám dům předali, pak už jsme je viděli opět až při odjezdu. Vše bylo bez problémů, vše čisté a pobyt se nám tu moc líbil.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
HR (hotel)
 
20.09.12 11:31
Korsika » Corte
CK: Simon tourist
 
HR Hotel se nachází kousek pod historickým centrem města Corte. Samotný hotel je sestaven z několika starších čtyřpatrových budov, které jsou bohužel bez výtahu. Pokoje jsou jednoduše vybaveny základním nábytkem, velká koupelna s vanou, samostatná toaleta. K dispizici je ložní prádlo a ručníky.
Na zahradě hotelu najdete venkovní posezení a bazén. Na recepci je volně přístupný internet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Moderne du Temple (hotel)
 
07.08.11 15:55
Francie » Paříž
CK: X
 
 
Maličký velice jednoduchý hotýlek kousek od Náměstí Republiky (metro). Velice jednoduše zařízený, malinké pokoje na hranici noclehárny. Snídaně slabé. Koupena jako v Premiere Classe (obdoba F1). Umístění výborné, Metro na Place de la Republique nebo kousek od hotelu (nefunkční koridory, nepoužívaly jsme) Okolo spousta restaurací, MacDonald, bistra. Čtvrť přistěhovalců, ale čisto a bezpečno. V receenzích z poslední doby uváděna změna majitele a pokles na hranici únosnosti, tedy nevím, zda doporučit, asi ne, protože už za nás (2009) personál neochotný (slovensky mluvící) a úklid se nekonal. příště již jistě jiný hotel.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Le Hameau (app./studio)
 
19.12.10 17:53
Francie » Les Trois Vallées » Meribel-Mottaret
CK: Čedok
 
 
Ubytko je umístěno v horní části vesničky Meribel-Mottaret (součást lyžařského střediska Les Trois Vallées) vzdálenost z ČR (Prahy) cca 1130 km. Jedná se o komplex budov „Le Hameau du Mottaret“. My bydleli v apartmán.domě jménem Le Dandy, studio pro 4 osoby, poschodí E, pokoj č.37, okna a balkon do „ulice“ (parkoviště a lanovka Challets pod okny). Klasické studio po vzoru všech savojských lyžařských středisek. Velký pokoj s balkonem rozdělený zasouvací stěnou na dva malé – jedno obývák s dvěmi sedačkami a konferenčním stolkem, balkonem – druhé ložnice s dvěmi lůžky s oknem, plochá TV na zdi + jídelní sedací kout, u kterého je otvírací okénko propojené s kuchyňkou. Malá kuchyňka: el. dvouvařič, trouba, lednice s mrazákem, dřez, myčka nádobí. Veškeré nádobí, příbory, kuchyňské potřeby. WC. Koupelna. El.radiátory. Lůžkoviny a povlečení v ceně ubytování. V domě podzemní garáže – parkování za příplatek. Výtah. Vstup na sjezdovku cca 100 m od domu, vstup na lyže cca 1m od domu:-). V bezprostřední blízkosti domu jsou dva bary, restaurace, dva obchody se sportovním zbožím, půjčovna lyží a snowbordů, supermarket 8 á HuiT – otevř. denně 7,30-19,30 h. , čerstvé pečivo a bagetky neustále k mání. Do hlavního centra střediska Meribel-Mottaret (kino, obchody,bary,diskotéka) jezdí od domu denně od 8,45 do 19,30 neustále kabinková lanovka Challet zdarma anebo skibus až do střediska Meribel, zdarma.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
64 rue Lamarck (app./studio)
 
26.08.09 16:05
Francie » Paříž » Paříž 18
 
 
 
Jedná se o byt ke krátkodobému pronájmu pro max.4 osoby, který se nachází v 6.patře činž.domu v pařížské části Montmartr. My tam strávili 4 noci. Okna bytu jsou situována na východ, s výhledem na baziliku Sacré-Coeur, která je odsud vzdálena cca 1 km chůze do kopce. V domě není výtah. Byt je dvoupokojový: ložnice s oknem-manželská postel, velká skříň a obývák s kuchyňským koutem-plně vybavenou kuchyní (sporák-sklokeram.deska,mikrovlnka,lednice,toustovač, varná konvice, veškeré nádobí),rozkládací gauč pro 2 osoby, jídelní stůl+4 židle, TV , koupelna: wc,sprchový kout, . Byt je velmi útulný! V přízemí domu je obchod s ovocem,zeleninou naproti v domě je večerka,kde je široký sortiment potravin, drogerie, 100 m pekárna. Cca 200 m od domu je zastávka zelené linky metra č.12 Lamarck-Caulaincourt. Super jsou večerní procházky v okolí a osvětlená bazilika!Při rezervaci, sepsání smlouvy, placení i při jakýchkoliv obtížích lze s ubytovateli komunikovat v českém jazyce. Odkaz : www.aparis.cz
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Les Campannetes (hotel)
 
13.07.09 17:43
Francie » Azurové pobřeží » Fréjus
CK: Čedok
 
 
Doporučuji rodinnám s dětmi-lunapark,aquapark a dobrý vstup do moře.Nedoporučuji safaripark-nic horšího jsem neviděl.Jinak vše solidní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
ETAP (hotel)
 
28.04.09 22:34
Francie » Paříž
CK: AMANO Litvínov
 
 
Jednoduchá studia ve Francii označovaná jako hotel. Malá, ale velmi čistá. Manželská postel + palanda. Velké umyvadlo v rohu a docelá malá sprcha s WC. Vše velmi čisté. Výměna růčníků, mýdla a jednorázových pohárků na vodu k čištění zubů denně. Možnost stravování v místě nebo blízké restauraci. Skříň na oblečení nahrazuje jedna pojízdná tyč s několika ramínky. Televize na pokoji. Ideální ke kratšímu pobytu nebo jen na přespání. Celkově spokojenost.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
La baie des oliviers (bungalov)
 
12.04.09 13:46
Francie » Lví záliv » Narbonne
CK: Čedok
 
 
Velmi vhodné pro rodiny s dětmi,spousta aquparků,lunaparků,vstup do moře pozvolný,velká spokojenost a tato dovolená předčila naše očekávání
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Campanile (hotel)
 
05.08.07 18:34
Francie » Paříž
CK: -
 
 
Hotel se nachází ve čtvrti Bagnolete,do 20km od letiště Orly.Cesta taxíkem do hotelu trvá asi 20min - podle zácpy.Před hotelem je hned stanice metra a autobusů,má výbornou polohu pro poznávání Paříže.Hned vedle hotelu je veliké nákupní středisko Auchan.Snídani si můžete objednat cca za EUR 7.Pokoje jsou klasicky zařízené,s TV,ale bez lednice.Pozor nejdou otevírat okna(je to vysoká budova,tak asi kvůli bezpečnosti)
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací