Ubytování

Recenze ubytování · Jihovýchodní (Balkán)

Park

Slovinsko » Laško Penzion
k.mokry
Karel / muž / 674xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy 05.02.24 21:30 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiBooking08.06.19 20:14
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Crystal Tat Beach

Turecko » Turecká riviéra » Belek Hotel
anka
Jola / žena / 1 082xNa RN od 06.11.07 · 16 letNaposledy 07.07.24 16:41 · před týdnemZobrazit profil
WiFiMarted22.08.18 21:40
Pobyt 7/2018
Hotelový areál se nachází asi 35 km od letiště v Antalyi v hotelové oblasti několik km od centra Beleku. Resort má hlavně rusky a turecky mluvící klientelu. Má krásnou rozlehlou zahradu, vlastní pláž (hrubší písek, při vstupu kamínky a oblázky, asi po 2 m hloubka, lehátka a slunečníky zdarma). Moře teplé kolem 30 °C. V době našeho pobytu bylo moře dopoledne klidné, kolem poledne se zvedly vlny, večer se moře opět zklidnilo.

Ubytování: První pokoj v přízemí jsme z důvodu velkého množství plísně v koupelně a nečistot odmítli.
Druhý pokoj č. 3510 na první pohled vypadal lépe. Byl umístěn v klidné části hotelu na 5. patře, skládal se ze dvou prostorných místností, v každé byla indiv. AC, TV- sat, telefon, gauč. Ložnice bez balkonu se špinavými okny, minibar (denně doplňován - 2x voda, 2x perlivá voda, Fanta, Cola, Sprite, pivo, konzumace zdarma). Dětský pokoj s malým balkonem (2 židle a stolek, menší sušák). Úložný prostor relativně dostačující. Na chodbě velké zrcadlo. Trezor zdarma.

Koupelna - WC, sprchový kout - bohužel i zde se vyskytovala plíseň nicméně v podstatně menším rozsahu, kosmetické zrcadlo, fén. Tekuté mýdlo. Jednorázové šampony, tělové mléka nepravidelně doplňovány. Pokojská asi neuměla číst neboť ke konci dovolené jsme měli už jenom tělová mléka.

Úklid velmi povrchní.

Stravování. ALL - široká nabídka studené i teplé kuchyně, velké množství různých druhů ovoce a zeleniny včetně koření. Různá show - např. molekulární kuchyně, dezerty na přání přímo od šéfkuchaře....

Hlavní restaurace - je to spíše velmi hlučná jídelna než restaurace 5 hvězd. hotelu, stoly bez ubrusů (plastové podložky), někdy i bez prostírání, příbory jsme si čistili sami. Špinavé talíře, hrníčky... Když jsme přišli kolem 20 hod, tak byl problém najít stůl, když už jsme ho našli, tak jsme museli hledat obsluhu aby nám stůl uklidila. U večeře měly být servírované nápoje, ze 12 dní jsme se dočkali pouze asi 6x. Obsluha byla nekoordinovaná, nestíhala.

Restaurace u bazénu - možnost oběda (včetně ovoce a sladkostí) a odpoledního snacku.
Bar u aquaparku - lehké občerstvení v době oběda
Cukrárna - zmrzlina a zákusky
Gözleme
Restaurace Ala carte - zdarma jednou za pobyt - turecká, dary moře. Za menší poplatek italská a mexická. My jsme byli v turecké - velmi milá obsluha, dobrá úroveň stolování.

Několik barů - alko, nealko, koktejly, různé druhy čajů i kávy.

Plusem resortu byly chladící boxy s vodou (balená po 0,5l nebo 2dcl) rozmístěné v areálu i na pláži.

Bazény (29°C): hlavní - zde hrála hlasitá hudba a probíhaly animace, 16+ s whirpool, dětské brouzdaliště u miniklubu
Menší aquapark otevřen 10-12h a 14-16 hod.
Osušky zdarma.
U bazénů, v aquaparku a na pláži byli plavčíci. Na pořádek a bezpečnost v hotelu dohlížela ostraha.

Zábava - beach volleyball, water polo, šipky, cvičení, aquaaerobic, soutěže, atrakce...
- stolní tenis, tenisové hřiště, hřiště
- večerní profesionální show nebo program animačního týmu
- nepravidelně po večerní show živá hudba
- pianista v lobby baru

Welness nehodnotím - nebyli jsme.

Personál (mimo hlavní restauraci) včetně plavčíků v pracovní době telefonoval nebo si hrál s mobily.

Nejslabší stránka resortu - čistota. Náš pokoj měl špinavá okna, lepkavou podlahu, plíseň ve sprše, děravá prostěradla, prach, jednou nám neuklidili vůbec, 2x jsem si musela zajít na recepci s žádostí o doplnění toalet. papíru, balkón neuklízeli vůbec.
Na chodbách špinavé, flekaté koberce. V barech špinavé polstrování, ulepené stoly, nepořádek pod stoly. V restauraci špinavé talíře, hrníčky, podšálky - někdy to trvalo než si člověk vybral. V baru u bazénu jsme dostali podnos na nápoje - dřevotřísková ulepená deska s nápisem "bar"....
U bazénů písek pod lehátky, špinavé popelníky - úklid ve stylu "co je mokré, to je čisté"

Byla to naše první dovolená v 5 hvězdič. hotelu - úroveň čistoty a obsluhy (často velmi nevlídné a znuděné) nás doslova šokovala
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Villa Side Residence

Turecko » Side Hotel
k.mokry
Karel / muž / 674xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy 05.02.24 21:30 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFiFischer group29.06.18 20:04
Do této destinace jsem cestoval výjmečně s dětmi tak recenze bude z tohoto pohledu.

5* hotel se nachází na okraji Side do centra dolmuší (za 1 euro či 16 tl) slabých deset minut vzdálenost od letiště v Antalyi 70 minut.

Rezervován rodinný pokoj duplex (dvě ložnice ve dvou podlažích) oba pokoje čisté luxusně vybavené střední velikosti s klimatizací,TV,minibarem v ceně (voda,minerálka,cola,fanta,džus a pivo - denně doplňováno).
Dvě koupelny se sprchovým koutem(dole prostornějším) s vysoušečem vlasů veškeré toaletní a hygienické potřeby k dispozici.
Dole navíc trezor (v ceně) set na kávu/čaj a balkón, Wifi zdarma pracovalo uspokojivě.

Bazénový komplex se třemi velkými tobogány lehátka,slunečníky v ceně,volné místo nebylo problém najít kdykoliv.K dispozici i krytý bazén.

Pláž asi 350 m od hotelu zhruba 100m soukromým tunelem a odtud pendlovala kyvadlová doprava.
Na pláži lehátka a slunečníky v ceně dostatečné množství pláž písečná s hodně pozvolným vstupem do vody u břehu moře kalné.

Stravování ultra all inklusive - neskutečné množství jídla a pití po celý den včetně alkoholických a nealkoholických míchaných drinků. Naobědvat se dalo i na pláži v prostorném plážovém baru. V baru u bazénu od 12:15 burger od 13:00 následovala pizza pak turecký brambor,toust,nanuky atd atd.

V hotelu za poplatek bowling,herna,masáže kadeřnictví v přízemí několik obchodů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Best Western Empire Palace

Turecko » Sultanahmet » Istanbul Hotel
k.mokry
Karel / muž / 674xNa RN od 19.08.07 · 16 letNaposledy 05.02.24 21:30 · 5 měsícůZobrazit profil
WiFi19.05.18 17:14
Hotel 4* má strategickou polohu ve čtvrti Sultanahmet poblíž páteřní tramvajové linky T1 stanice Gülhane istasyonu.
Kousek od hotelu Modrá mešita,přístav či čtvrť Galata!
V okolí hotelu několik menších marketů a přehršel restaurací.

Pokoje menší,čisté plně funkční - klimatizace,set káva/čaj,denně dvě vody,chladnička,trezor,TV.
Koupelna se sprchovým koutem vysoušečem vlasů a toaletníma potřebama.
Wifi zdarma OK.
Pod okny hotelu jezdí tramvaje,takže kdo má lehký spánek může to být pro něj problém ..

Snídaně formou teplého a studeného bufetu taková průměrná čekal bych větší rozmanitost!
4* kategorii moc neodpovídala.

Hotel lze doporučit poměr cena/výkon vynikající a poloha excelentní!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vila Kentera

Černá hora » Sveti Stefan Apartmány/Studia
MonikaV
Monika / 46xNa RN od 20.06.13 · 11 letNaposledy 07.07.24 13:40 · před týdnemZobrazit profil
WiFiVítkovice Tours06.10.15 22:44
Apartmán má dvě ložnice, kuchyňku spojenou s jídelnou, tři balkóny. Úklid byl prováděn každý druhý den. Z jednoho balkónu byl částečný výhled na moře, z ostatních do města, které bylo večer hezky osvětleno. Na večeři jsme chodili do restaurací Kentera a Drago.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Mediteran Resort

Černá hora » Černá Hora » Ulcinj Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiVsacan tour03.11.14 11:31
Hotel se nachází kousek od centra Ulcinju, s výhledem na Jaderské moře a historické centrum města. Hotel se skládá z několika budov, v hlavní budově je recepce, velká jídelna s venkovní terasou, bar, společenská místnost. V pěti vedlejších budovách jsou pokoje.
Pokoje jsou klasicky vybaveny, je zde klimatizace, Wi-fi zdarma i na pokojích, lednice, trezor za poplatek.
Byl nám přidělen dokonce třílůžkový pokoj, ve velkém pokoji dvoulůžko, v malém vedlejším pokoji jedno lůžko.
Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky a základní toaletní potřeby k dispozici. Koupelna by ale žádala rekonstrukci, něco již pamatuje.
Každý pokoj má velký balkon se zahradním nábytkem a s výhledem na město, moře.
Snídaně byly podávané formou teplého i studeného bufetu.
Večeře byly také bufetovým způsobem, velký výběr masa, příloh, zeleniny. Omezený výběr ovoce a moučníků.
Jídla bylo ale dostatek a bylo velice chutné.
Hotel se nachází kousek od centra města, kde je spousta nákupních možností. A také kousek od historického centra a od městské pláže, která ale bývala hodně přelidněná. V hotelu se nachází také bazén s terasou na slunění s výhledem na moře a město.
Montenegro I.Montenegro II.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Skocidjevojka

Černá hora » Skocidjevojka » Petrovac na Moru Apartmány/Studia
hancaM
Hanka / žena / 5 750xNa RN od 11.09.07 · 16 letNaposledy 23.12.19 14:19 · 4 rokyZobrazit profil
WiFiBez CK29.09.12 22:57
Apartmánový dům jsem si vyhlédla na booking.com. Zcela náhodně, jak polohou, tak nabízenými možnostmi ubytování i cenou mi vyhovoval.
Skutečnost předčila má očekávání a klidná dovolená, u moře, s bazénem a zároveň nedaleko velké většiny turistických a pro mě zajímavých cílů Černé Hory se mi zde splnila. Majitelé domu jsou velmi příjemní lidé.
Byly jsme ubytovány ve dvoulůžkovém bytě s kuchyňským koutem, ledničkou, sociálním zařízením, klimatizací a terasou s výhledem na moře včetně snídaní. Vše bylo bez chybičky a především podáváno a vlastněno milými lidmi.
Ubytování vyžaduje vlastní dopravu. Městská část Petrovace na Moru Skocidjevojka je vzdálena cca 5 km od samotného Petrovace a cca 12 km od Budvy.
Výhled má dům sice na moře, ale nejbližší pláž (skalnatá) je vzdálena cca 15 minut chůze pěšky z velmi prudkého kopce. Ale nutno zdůraznit, že velmi krásná (pro mě) pláž!
Odkaz přímo na webové stránky apartmánového domu: Http://www.skocidjevojka.com/
Montenegro I.Montenegro II.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Penzion Bartulovič

Chorvatsko » Makarská riviéra » Makarská Apartmány/Studia
H.HHanah
Hana / 56xNa RN od 29.08.11 · 12 letNaposledy 30.01.22 19:06 · 2 rokyZobrazit profil
15.09.11 12:03
Penzion se nachází ve středu města Makarská, cca 300 m od hlavní městské pláže, která byla i v září přeplněná, doslova hlava na hlavě. Dále od městské pláže bylo již volněji, ovšem vpoledne už také nebylo možné najít místečko k odpočinku. Ubytování v penzionu nás zklamalo, pokoje malé, výhled z okna žádný (okno jsme měli zarostlé stromy, z vedlejších pokojů byl zase výhled do cca 10 m vzdálené stavby) nábytek starý, matrace proležené (v katalogu CK byly nafocené jen ty nejlepší pokoje). V ložnici chyběla žárovka, takže jsme nesvítili, upozornili jsme delegátku, ale nakonec jsme si žárovku vyměnili sami. Navíc se nám pokazila lednice a místo chlazení hřála, vše jsme nahlásili ihned delegátce. Po dvou dnech jsme urgovali opravu lednice u majitele a ten tak učinil ihned a lednici nám vyměnil. Úklid jsme si museli celý týden provádět sami vč. vynášení odpadkových košů. Ručníky na pokojích nebyly. Stravování - polopenze - české menu, porce byly dostačující, jen chyběla zelenina a ovoce. Kultura stolování hrůza, pro jídlo si musíte chodit k výdejnímu okénku a špinavé nádobí si musíte sami odnášet a ještě třídit odpad (zbytky stravy oddělit od ubrousků, příbory dát do jiné nádoby k tomu určené a talíře vedle). Toto ubytování nás velmi zklamalo. Ale jinak je Makarská krásné město s krásnou okolní přírodou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Hermes

Bulharsko » černomořské pobřeží » Carevo Hotel
Voďas
Vladimir Vladimirovič / muž / 3 414xNa RN od 13.04.07 · 17 letNaposledy 02.04.18 16:05 · 6 letZobrazit profil
Alexandria12.08.10 19:30
Hotel & apartements Hermes, jak zní název tohoto komplexu, leží asi 70 km jižně od Burgasu. Jedná se o český klubový hotel, takže veškeré animace probíhají v češtině a bulharštině. Skládá se ze 4 obytných bloků a hlavní budovy s recepcí a restaurací. Pokoje trošku menší, ale nám bohatě stačily. Strava chutná, dalo se vždycky vybrat a dobře nakombinovat. Občas tematické večeře (italská, bulharská). Personál ochotný, většinou umějí trochu česky a pokud ne, tak bulharština je taky slovanský jazyk. Animace probíhají přes den buď u některého bazénu nebo na hřišti, večer pak u plážového baru, což je myslím výhoda, pokud je příliš nevyhledáváte. Dva menší bazény, sice pořád stejná hloubka (kolem 140 cm), takže malé děti a neplavci by si měli dávat pozor. Pláž menší, s pozvolným vstupem do moře, občas se však objevuje různý nepořádek. A co bych vytkl? Vadilo nám, že bylo povoleno nosit skleničky k bazénovým lehátkům. V jiných hotelech s ai se vždycky ptali, kam chci s nápojem jít a podle toho jsem "vyfasoval" nádobku. Ale jinak to byla fajn dovolená.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kadikale Resort

Turecko » Bodrum » Turgutreis Hotel
pe.ka
Petr / 170xNa RN od 03.09.09 · 14 letNaposledy 09.09.19 14:22 · 4 rokyZobrazit profil
CK Fischer12.07.10 12:30
Velmi zdařile architektonicky řešený hotelový komplex (www.kadikaleresort.com) stojí na samém pobřeží Egejského moře, cca 20 km od Bodrumu, Strava, podávána v programu AI v naprosto dostatečném množství, je pestrá chutná. Vybrat si musí každý. Pracuje zde velmi ochotný a docela početný personál. Pláže jsou vybudované uměle a udržované v čistotě. V hotelu je na 600 různě situovaných pokojů s balkóny či terasami, samozřejmostí je jejich denní úklid, vč. výměny ručníků. Hotel poskytuje řadu služeb - od sportovních aktivit až po masáže či turecké lázně, zajišťuje též spojení mikrobusy s nedalekým městem Turgutreis a vzdělenějším Bodrumem. Podle mého názoru poskytuje tento hotel ideální prostředí k trávení letní dovolené.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 10:0036°0 mm6 m/s
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!