Ubytování

Recenze ubytování · Severní (Skandinávie)

Quality 33

Norsko » Oslo Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiPeriscope Skandinávie08.11.15 16:24
Hotel se nachází u docela frekventované komunikace z centra města. Jedná se o velký a moderní hotel s kvalitním vybavením.
Pokoje jsou prostorné, pěkně vybavené. Je zde televizor, žehlička, žeh.prkno.
Pěkná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, hyg.potřeby, fén.
Do pokoje značně doléhá hluk z projíždějících aut.
Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Heidal

Norsko » Heidal Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiPeriscope Skandinávie08.11.15 16:07
Malý rodinný hotel se nachází ve staré stylové budově z r.1897. Stojí osamocený na krásném místě u málo frekventované komunikace.
Pokoje jsou velmi maličké, bez úložných prostorů. Působí ale velmi útulně a hlavně stylově. Koupelna je také velmi miniaturní, se sprchovým koutem, toaletou.
Snídaně je podávána formou bufetu. Majitelé zde nabízejí produkty ze svých chovů.
Wi-fi je dostupná zdarma i na pokojích. Na recepci je během dne zdarma káva a domácí vafle.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Norlandia Otta Hotell

Norsko » Otta Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiPeriscope Skandinávie08.11.15 15:45
Hotel se nachází v klidném městečku Otta. Centrum městečka s obchody je kousek od hotelu. V blízkosti se nachází i malá železniční stanice.
Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Jsou účelně vybaveny, je zde televize.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, hyg.potřeby, fén jsou k dispozici.
Snídaně i večeře jsou podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velký a bohatý, jídlo výborné.
Během dne byla k dispozici zdarma káva na recepci hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Skjolden Resort

Norsko » Skjolden Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiPeriscope Skandinávie08.11.15 13:08
Jedná se o starší hotel, který stojí na krásném místě, na břehu fjordu. Je zde i pláž, která umožňuje otužilcům koupání. Vedle hotelu se nachází informační centrum.
Pokoje jsou prostorné, útulné. Jsou vybaveny základním nábytkem, televizí.
V koupelně je vana, toaleta, ručníky.
Wifi je dostupná zdarma v prostorách recepce.
Snídaně a večeře jsou podávány formou jednoduchého bufetu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Scandic Byparken

Norsko » Bergen Hotel
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiPeriscope Skandinávie08.11.15 08:43
Hotel se nachází v centru města na celkem rušné křižovatce. Z hotelu je to kousek do historické části a na nábřeží Bryggen. Kousek od hotelu je i vlakové a autobusové nádraží, zastávka MHD.
Pokoj nám byl přidělen velmi malý, s výhledem do malého dvora a na protější budovy. Na přespání dostačující. Bylo zde čisto a útulno. Byla zde televize, lednice.
Koupelna byla docela prostorná, se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, toaletní potřeby, fén k dispozici.
Wi-fi zdarma, dostupná i na pokojích.
Snídaně byla podávána formou teplého a studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Během dne byla na recepci volně dostupná káva.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gesthús, Engjavegur

Island » Selfoss Kemp
dope
Petra / 1 949xNa RN od 13.11.10 · 13 letNaposledy 05.07.24 16:39 · 2 týdnyZobrazit profil
Periscope - Skandinavie21.05.13 08:29
Kemp se nachází téměř v centru Selfossu, v okolí najdete obchody, poštu.
Chatičky jsou zde typu Komfort. Jsou malé, ale velice útulné a dobře vybavené. Je zde kuchyňský kout, sporák, lednice, rychl.konvice, dostečný počet nádobí na vaření a stolování. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Jsou k disposizi lůžkoviny, povlečení, ručníky, utěrka na nádobí.
Chatičky jsou velice dobře vytápěny.
V ceně jsou samozdřejmě snídaně, jsou podávány bufetovým způsobem, jídla bylo vždy dostatek, bylo průběžně doplňováno.
Majitelé byli opravdu příjemní a ochotní.
Vzpomínky na Island
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž (bazén)Bez pláže
  • Strava
  • Personál
  • WellnessBez wellness
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Teplota Srážky Vítr
Dnes 11:0037°0 mm6 m/s
Dnes 12:0037°0 mm6 m/s
Dnes 18:0032°0 mm6 m/s
Zítra 00:0025°0 mm3 m/s
Zítra 06:0031°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!