Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Skupina recenzí ubytování Ostatní státy

Recenze: 198
 
Kampa Stará Zbrojnice (hotel)
 
12.11.20 22:06
Česko » Praha
CK: Bez CK
Pobyt 5/2020 - druhý víkend co se otevřely hotely a restaurace po skončení jarního nouzového stavu kvůli šíření pandemie koronaviru.

Hotel Kampa sídlí v budově ze 17. století na Malé Straně v blízkosti parku Kampa.
Klidná lokalita, perfektní výchozí bod pro pěší poznávání historické Prahy.
Parkování u hotelu bylo zdarma.

Ubytování: Měli jsme dva dvoulůžkové pokoje.
Dvoulůžkový pokoj - TV, minibar (konzumace za poplatek), minerální voda za poplatek, trezor zdarma, koupelna (sprcha, WC, fén, kosmetické zrcadlo)
Dvoulůžkový pokoj deluxe - obdobné vybavení jako u dvoulůžkového pokoje, navíc čajový & kávový set, froté župan, hotelové pantofle. Dle popisu měl být pokoj deluxe prostorný, nicméně v našem případě, byl co se týče velikosti obdobný jako standardní pokoj.

Pokoje nejsou klimatizovány.
K dispozici výtah.
Wifi zdarma.

Stravování: bufetové snídaně (studená i teplá kuchyně) v historické restauraci Rytířský sál

Mínusy
- v pokoji deluxe chyběl šampon, noční lampičky - po urgenci dodány, nedovíraly se dveře do koupelny
- čistota pokojů - prach, pavučiny... - po urgenci lehká náprava
- snídaně - rozmrazené studené pečivo, chyběly skleničky, pomalá obsluha, jídlo nebylo servírované najednou - byli jsme 4 osoby
Služby v době našeho pobytu neodpovídaly kategorii 4 hvězdičkového hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vinný sklípek Malá bůda (app./studio)
 
12.11.20 20:37
Česko » Morava » Vlkoš
CK: Bez CK
 
Pobyt 7/2020
Ubytování - obytná ložnice (s možností klimatizace) s otevřeným patrem (podkrovím s možností spaní, přístup po příkrých schodech), TV, vybavená kuchyň včetně mikrovlnky a varné konvice, velká lednice, krb, koupelna (WC, sprcha, pračka, ručníky k dispozici), sušák na prádlo. Málo úložných prostor. Síť proti hmyzu byla pouze na okénku v podkroví.

Krytá venkovní terasa s posezením s výhledem na vinice.

Klidná lokalita, v okolí vinné sklípky.

Wi-Fi zdarma, parkování u ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Familia (pension)
 
06.09.20 18:26
Česko » Český Krumlov
 
 
Pension Familia se nachází přímo v historické části Českého Krumlova, na klidném místě.
Pokoj je útulný, je zde TV, Wifi, lednice, rychlovarná konvice.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, ručníky, toaletní potřeby, fén.
Snídaně se podává v malé jídelně v přízemí pensionu.
Je zde možnost parkování ve dvoře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Residence Bene (hotel)
 
06.09.20 18:15
Česko » Praha
 
 
Hotel Bene se nachází v historickém centru Prahy, kousek od Staroměstského náměstí a náměstí Republiky.
V okolí je množství nákupních možností, stanice metra.
Pokoj je prostorný, koupelna se sprchovým koutem, toaletní potřeby, ručníky, fén.
Dále je k dispozici TV, Wifi, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednice, trezor.
Snídaně se podává v jídelně, formou bufetu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson Katowice (hotel)
 
11.10.19 19:24
Polsko » Katowice
CK: Agoda
 
Hotel 4* kategorie v okrajové části Katowic. Autobusová zastávka městské dopravy "Bytkowska Centrum Targowe" přímo u hotelu přímé spojení s centrem a vlakovým i autobusovým nádražím. Doba jízdy 20-22 minut. Alternativou může být i tramvaj cca 15 minut chůze od hotelu - zastávka "Wełnowiec Plac Alfreda".

Rezervován jednolůžkový pokoj - pokoj pohodlný čistý plně vybavený:klimatizace,chladnička(balená voda v ceně),set na kávu/čaj,trezor.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici,ne moc prakticky je řešeno umyvadlo,které je přímo na pokoji navrch malinké a ne moc k praktickému použití.
Wifi v ceně pracovalo výborně.

Snídaně bufetové chutné - dostatečný výběr teplého i studeného.

PS: Samotné Katowice nic moc nenabízejí,ale v dojezdové vzdálenosti (bus/vlak) je Kraków,Osvětim,Wieliczka ..
Tento hotel je za výbornou cenu ve stejné kategorii se k ní např. v Krakówě nepřiblížíte ani omylem,takže to může být dobrá volba pro toho kdo preferuje kvalitní ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park (pension)
 
08.06.19 20:14
Slovinsko » Laško
CK: Booking
 
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adria (hotel)
 
27.04.19 21:30
Česko » Karlovy Vary
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie ve starší budově na kraji KV blízko autobusového nádraží do centra asi 10 minut chůze.
Pokoj střední velikosti,čistý - avizován minibar a set káva/čaj,ale nebylo k dispozici.
Koupela s vanou k dispozici mýdélko a šampón.
Topení sice topilo,ale bylo malé a pokoj rozhodně nevytopilo.
Wifi zdarma OK.
Snídaně bufetové,ale opravdu to nejlevnější co se dá sehnat teplý bufet sekaná a nějaké těstoviny ?!
Zdlouhavé ubytování na recepci slečna,která neuměla pořádně česky,nejdříve nemohla rezervaci vůbec najít pak zdlouhavé vyplňování formuláře,odečítaní na kalkulačce 700 minus 666,nedokázala vytisknout doklad a nakonec neměla ani na vrácení to celá trvalo snad 20 minut.
Využito na jednu noc za skvělou cenu ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
24.02.19 16:02
Madeira » Funchal
CK: Fischer
 
Hotel se nachází v hotelové části Funchalu, přímo na Estrada Monumental. Do historického centra je to přibližně 2km. Je to bezproblémová procházka nebo lze busem, zastávka přímo před hotelem. V okolí hotelu je spousta obchůdků i větších obchodů a restaurací. Pod hotelem začíná pěší promenáda, která vede kolem pobřeží až do Camara de Lobos. Jsou zde i dvě veřejné koupaliště - Lido.
Hotel má venkovní bazén, který je dle počasí vyhřívaný. U baru je velká terasa s lehátky a bar. Lze zdarma využívat i vnitřní bazén a vířivku. Za poplatek je zde i wellness.
Ručníky k bazénu jsou zdarma.
Pokoje jsou prostorné, s velkou koupelnou (ručníky, toal.potřeby, fén). Na pokoji je k dispozici varná konvice s kávou a čajem (průběžně doplňováno). Je zde tv, wifi, lednice.
Prostorný balkon s výhledem na oceán (za příplatek), zahradní nábytek.
Hotel nabízí polopenzi+ (nápoj k večeři zdarma - nealko i alko). Jídla dostatek a výborné. V průběhu týdne byly podávány tématické večeře. Vše formou bufetu.
Naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Charles (app./studio)
 
30.12.18 20:21
Maďarsko » Budapešť
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie.
Mínusem je poloha v kopci nad hradem Buda - spojení s centrem autobusy MHD (110,112,8E)zastávka přímo u hotelu Mészáros utca.

Pokoje studiového typu čisté velmi prostorné s posezením,trezorem a TV,wifi zdarma k dispozici šlapalo velmi dobře.
Koupelna s vanou k dispozici fén. Z toaletních potřeb tuhé mýdélko a mini šampón(ale za čtyři noci nebylo doplněno).
Součástí pokoje minikuchyňka - vybavení neposoudím nevyužíval jsem,ale nebyla rychlovarná konvice ani mikrovlnka!
Velká chladnička s mrazáčkem,která sloužila i jako minibar.

Snídaně velmi dobré - teplý a studený bufet,ovoce zelenina na kategorii hotelu rozhodně nadprůměrná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Atlantic (hotel)
 
20.10.18 16:19
Maďarsko » Budapešť
CK: Nacesty.cz
 
Hotel je starší a již něco pamatuje. Pokoje jsou se starším vybavením(částečně renovované),ale čisté (dojem kazí koberec x-let za zenitem) najdete tam chladničku,trezor i rychlovarnou konvici.

Koupelna je malá opravdu s velmi malým sprchovým koutem(i hubený člověk má problém se tam otočit) k dispozici tekuté mýdlo a šampón.

Hotel inzeruje wifi v pokojích,ale ve třetím patře byl signál nulový na čtvrtém jsem se připojil,ale velmi pomalé.

Snídaně bufetová základní odpovídá kategorii - rozšířená kontinentální + teplé párky. Kapacita jídelny neodpovídá velikosti hotelu (nejlepší je chodit dříve).

Poloha na rušné ulici,není to zrovna výstavní čtvrť(něco jako pražský Žižkov),ale nedaleko metro a vlakové nádraží Keleti. V blízkém okolí několik supermarketů a menší tržnice.

Ke krátkodobé návštěvě ideální,letos jsem se tu ubytoval již 2x.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Forrás (hotel)
 
20.10.18 15:53
Maďarsko » Zalarakos
CK: Booking.com
 
Hotel 3* kategorie hned vedle místních lázní,kde se nachází i zastávka autobusů (přímé busy do Budapešťi).Vlakové spojení do Zalakomáru (5km).

Pokoje menší starší základní čisté s TV,chladničkou,klimatizací a topením.
Koupelna se sprchovým koutek k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.
Wifi v ceně pracovalo dobře.

Strava formou polopenze:
Snídaně: bufetová rozšířená kontinentální nějaká zelenina z ovoce jablko z teplého bufetu párky(klobásky) a míchaná vejce.
Večeře: Výběr ze dvou menu(např. kuřecí plátek s ananasem a rýží,guláš s bramborem,řízek s bramborem a pod.). Jídlo se vybírá vždy den předem. Dále výběr ze dvou polévek a jednotný desert.K dispozici zelný salát a okurkový salát.

Nejbližší větší market cca 500m od hotelu.Jinak ve městečku nic není - několik restaurací,cukrárna a pár stánků (začátkem října většina zavřená).


Poměr cena/výkon velmi dobrý navrch hned vedle lázní,kde se nachází několik léčebných bazénu,termální bazény,zážitková část atd. Celodenní vstup do celého areálu 4100 HUF,pokud chcete uzamykatelnou skříňku + 200 HUF.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Obecní dům (hotel)
 
03.09.18 20:16
Česko » Český Ráj » Semily
 
 
Hotel 3* kategorie v Semilech v centru Českého Ráje.

Pokoje čisté,prostorné s posezením,TV,rychlovarnou konvicí(k dispozici čaj) a menší chladničkou.Při přijezdu dvě 0,5l vody.
Wifi zdarma OK.
Bez úklidu,jednou vynesen koš.Recepce má omezenou dobu!

Koupelna se sprchovým koutem k dispozici pouze několik šampónků,které se nedoplňujou.
Ve čtvrtém patře základní bufetová snídaně - rozšířená kontinentální z teplého párky a míchaná vejce.

Hotelová restaurace nic moc taková ušmudlaná doporučuji kousek od hotelu ROKA BAR.

Hotel celkem překvapil v centru Českého Ráje se zázemím města.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson (hotel)
 
03.09.18 19:47
Maďarsko » Sárvár
CK: Hungaria Tours
 
4* hotel v Sárváru propojený s lázněmi a wellness centrem.

Pokoje sice již něco pamatují,ale jsou udržovány v čistotě,střední velikosti s TV,klimatizací,balkónem,trezorem,setem na kávu/čaj a minibarem.
Koupelna s větším sprchovým koutem,ale ne moc prakticky řešená(sprchový kout není uzavřen) s vysoušečem vlasů k dispozici toaletní potřeby a župany.
Wifi v ceně pracovalo velmi dobře.
Trošku mě zaskočil nulový úklid za čtyři noci pouze vynášen koš.

Polopenze formou bohatého bufetu,vybere si každý. K večeři vždy ryba + dva druhy masa (většinou řízky + nějaké hovězí),velký výběr salátů,ovoce i zeleniny.Kapacita jídelny odpovídá velikosti hotelu.

Velkou výhodou je propojenost s lázněmi a wellness centrem - krytá a venkovní část,mnoho atrakcí,x-bazénů včetně léčivých atd.Kompletní wellness (vyjma saunového světa)je pro hotelové hosty v ceně!
Prostor k posezení je dostatečný,ale pokud chcete (v sezóně) lehátko je třeba jít zavčasu či si ho dojít obsadit ručníkem.

Naproti hotelu dva malé obchůdky s nápoji a uzeninami,do centra městečka cca 15-20 minut chůze.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Crystal Tat Beach (hotel)
 
22.08.18 21:40
Turecko » Turecká riviéra » Belek
CK: Marted
Pobyt 7/2018
Hotelový areál se nachází asi 35 km od letiště v Antalyi v hotelové oblasti několik km od centra Beleku. Resort má hlavně rusky a turecky mluvící klientelu. Má krásnou rozlehlou zahradu, vlastní pláž (hrubší písek, při vstupu kamínky a oblázky, asi po 2 m hloubka, lehátka a slunečníky zdarma). Moře teplé kolem 30 °C. V době našeho pobytu bylo moře dopoledne klidné, kolem poledne se zvedly vlny, večer se moře opět zklidnilo.

Ubytování: První pokoj v přízemí jsme z důvodu velkého množství plísně v koupelně a nečistot odmítli.
Druhý pokoj č. 3510 na první pohled vypadal lépe. Byl umístěn v klidné části hotelu na 5. patře, skládal se ze dvou prostorných místností, v každé byla indiv. AC, TV- sat, telefon, gauč. Ložnice bez balkonu se špinavými okny, minibar (denně doplňován - 2x voda, 2x perlivá voda, Fanta, Cola, Sprite, pivo, konzumace zdarma). ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gendorf (hotel)
 
06.08.18 22:01
Česko » Krkonoše » Vrchlabí
CK: Billa travel
 
Hotel střední kategorie v centru Vrchlabí. Čisté, udržované a příjemně zařízené pokoje s vlastním příslušenstvím.
Poněkud nepříjemná byla v noci blízkost rušné ulice (platí v případě našeho pokoje orientovaného tímto směrem).
Stravování (polopenze) bylo realizováno formou bufetových stolů při snídani a výběrem z nabídky k večeři - výběr ze 3 jídel probíhá při večeři na další den. Večeře 3 chodové - polévka nebo salát, hlavní chod a dezert. V ceně jsme měli 1 nápoj k večeři. Jídla vždy chutná, během snídaní jídlo průběžně doplňováno, personál vycházel vstříc i ohledně speciálních požadavků. Ostatně i jinak lze personál tohoto hotelu vyzdvihnout, protože všichni byli opravdu ochotní a milí.
Měli jsme možnost navštívit hotelové wellness se saunou a vířivkou, které nám poskytlo relax po aktivní turistice.
Nevýhodou pobytu byla nutnost hradit parkovací místo pro auto (za hotelem nebo v garáži), ale zase máte garantované místo k zaparkování.
Závěr: příjemný hotel, který nezklame.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací