Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Skupina recenzí ubytování Rakousko

Booking.com
Recenze: 28
 
Panorama (app./studio)
 
06.08.18 22:48
Salcbursko » Sportwelt » Flachau
CK: Neckermann CZ
Apartmánový hotel v centru Flachau. Hodnocení se týká rodinného apartmánu se dvěma místnostmi - obývací část s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, menší ložnicí s dvěma postelemi, menší koupelnou a prostorným balkonem s posezením.
Kuchyňský kout s elektrickým vařičem, menší lednicí a rychlovarnou konvicí (kterou ale nutno ručně vypínat). Vybavení kuchyňky počítalo se 4 hosty.
Na pokoji funkční byť slabší wifi, někdy s výpadky, dále trezor a velká LCD TV se satelitními programy včetně ČT24.
Z hlediska služeb se jedná spíše o apartmány, protože nebyl vynášen odpadkový koš a v průběhu pobytu nebyl prováděn úklid. Ten jsme prováděli sami pomocí vysavače.
Součástí aparthotelu je dále restaurace (nevyužili jsme), dětská místnost (nepříliš udržovaná) a velmi pěkné saunárium s 3 saunami a odpočinkovou místností.
Služby personálu jsme příliš nevyužili, ale s tím málem, co jsme řešili, se snažil vyjít vstříc.
Bezplatné parkování je bezproblémové buď v zastřešeném stání za hotelem nebo v garáži.
Závěr: ještě stále vyhovující apartmány střední třídy s velmi výhodnou polohou přímo v centru střediska.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
COOEE alpin Kitzbüheler Alpen (hotel)
 
10.02.18 14:30
Rakousko » Tyrolsko » St. Johann in Tirol
CK: Booking.com
 
Pobyt 1/2018
COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen je moderní hotel, který má vynikající polohu přímo u sjezdovky a lyžařského vleku Hochfeld. Do centra malebného městečka St. Johann in Tirol je to asi 10 minut pěšky.

Ubytování: dva menší dvoulůžkové propojené pokoje s velkým společným balkonem (stolek + 2 židle) byly moderně, jednoduše zařízeny (dobře odhlučněny), TV-sat, sklenice, karafa, nicméně chyběl trezor a minibar. Každý pokoj měl koupelnu (sprcha, fén, tekuté mýdlo, chyběl sprchový gel - prý došel) a oddělené WC. Relativně málo úložného prostoru. Denní úklid. V pokojích bylo podlahové topení, v koupelně ani v pokoji nebyl žádný radiátor, kde by se daly pověsit a vysušit mokré věci, což je u lyžařské dovolené velkým mínusem.

K dispozici bezplatné Wi-Fi, výtah, bar, restaurace (otevřená pouze na snídaně a večeře), sauna a posilovna ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Drei Raben (hotel)
 
02.12.17 16:45
Štýrsko » Graz
CK: Booking.com
 
4* hotel kousek od hlavního vlakového nádraží,přímo před hotelem zastávka tramvaje do centra,cca 300 m větší supermarket, jinak ulice taková divná pohybuje se tam dost přistěhovalců(on celkově Graz dosti ztmavl a místama člověk neví jestli je vůbec ještě v Evropě ..).

Čisté pohodlné a prostorné pokoje - klimatizace/topení,trezor,minibar,set na kávu/čaj.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo spolehlivě.

Snídaně nevyužita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sporthotel Igls (hotel)
 
11.10.17 20:03
Tyrolsko » Innsbruck » Igls
CK: Neckermann Austria
 
Hotel 4* kategorie se nachází v městečku Igls 20 minut jízdy městskou dopravou od Innsbrucku.
Pár krokú od hotelu je lanovka Patscherkofelbahnen,zastávka autobusu MHD “J“ (Igls spadá pod zónu Innsbruck) je přímo před hotelem,zajíždí sem i tramvaj č 6.

Pokoje elektronické zamykání,prostorné,čisté s TV,minibarem,trezorem a balkónem,denní ůklid včetně výměny ručníků - jediné co jsem postrádal byl set na kávu/čaj.
Velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici též župany.Šampón,mýdlo součástí.
Wifi zdarma spolehlivé,rychlé.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu,dostatečný výběr z kvalitních surovin.
Večeře v rámci polopenze se skládala s předkrmu,polévky,hlavní jídlo (2 až 3 možnosti) a desertu plus salátový bufet k dispozici sýry a ovoce.

Hotel má wellness ale to jsem nevyužil tj nehodnotím.

V hotelu se dalo domluvit česky i slovensky.

Celkově jsem byl spokojen hotel odpovídá kategorii.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lavendel (hotel)
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Golm (pension)
 
10.11.16 20:56
Vorarlbersko » údolí Montafon » Tschagguns
CK: Bez CK
 
Majitel i personál pensionu jsou češi, takže se v pohodě domluvíte :-). Penzion na krásném místě s výhledem do údolí, jen 5 minut chůze od lanovky. Nové, čisté pokoje.Úklid se neprovádí, ale je na to upozornění na stránkách penzionu. Přesto jsme měli vždy vynesený koš a 1x výměnu ručníků. Pokud dojde např.toaleťák, není problém si o něj říct. Penzion nabízí polopenzi, ráno bufetová snídaně - pečivo, salámy, sýry, paštika, nutela, marmelády, vajíčka, pomazánky, něco sladkého, müsli....čaj, džus, káva. Večeře 3 chody - polévka nebo předkrm, hlavní jídlo a zákusek. Kuchyně výborná, kuchař Jaroušek vaří fakt na jedničku s hvězdičkou. Nápoje k večeři se platí. V penzionu dostane tzv. kartu hosta, se kterou máte slevu na místní Montafoncard. Okolí nabízí spoustu sportovního a turistického vyžití.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oekotel Salzburg (hotel)
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
 
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ibis budget Wien Messe (hotel)
 
16.11.14 13:16
Rakousko » Vídeň - Leopoldstadt » Vídeň
 
 
Hotel se nachází asi 300 m. od vlakového nádraží Wien - Praterstern a křižují se zde dvě hlavní trasy metra U1(do srdce Vídně na Stephansplatz tři zastávky) a U2.
V docházkové vzdálenosti zábavný park Prátr a vídeňské výstaviště.
Pokoje jednoduše,účelně zařízené v moderním stylu s TV a klimatizací/topením....umyvadlo a sprchový kout nejsou nijak oddělené (viz foto),wc samostatně...s toaletních potřeb k dispozici tuhé mýdlo.
V pokoji nejsou žádné úložné prostory jen několik ramínek na zdi.
Wifi na pokoji zdarma.
U recepce nápojové automaty.
Snídaně studený bufet - kontinentální,rozšířená o šunku,sýr,vejce + ovoce(jablka) a zelenina (rajče,okurka).
Klasický "tranzitní" hotel na jednu,dvě noci plně vyhovuje!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sporthotel Hochlienz (hotel)
 
30.09.14 19:48
Rakousko » Východní Tyrolsko » LIENZ
CK: CK Neckermann
 
Hotel Hochlienz leží cca 12 km nad Lienzem ve výšce 1850m. Vede k němu užší serpentinová zpoplatněná silnice , pro hosty hotelu zdarma. Z hotelu se naskýtaly nádherné výhledy na Lienzské Dolomity. V zimě ideální na lyžovačku, přímo u hotelu je sjezdovka.
Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých apartmánů v dřevěných domcích.
Pokoj v hotelu menší, jednoduchý, čistý, TV, koupelna, WC, dostatečně velká skříň, balkon s výhledem do údolí. Wifi ve společenských prostorách u recepce zdarma.
Úklid pokojů každý den.
V hotelu byl vnitřní, celkem velký bazén s lehátky a sauna.
Hotel nabízí rozšířenou polopenzi. Snídaně bufetovým způsobem - dobré, všeho dostatek, jen každý den nebylo sladké. Při snídani je možnost udělat si svačinový balíček. Mezi 16-17 hodinou je v ceně káva + koláč, pro děti zmrzlina. Večeře - vše bylo výborné- 2 polévky, sálátový bufet, dezerty. Hlavní jídlo buď bufetovým způsobem nebo výběrem z menu den předem. Při večeři v ceně nealko, pivo a stolní víno. Jídelníček se po týdnu opakoval, byli jsme tam 10 dní a po týdnu jsme měli stejné menu jako při příjezdu.
Personál milý, domluvíte se německy a anglicky. V hotelu byli převážně Němci a Holanďani, Češi jsme byli jediní. Majitel hotelu každý večer při večeři obchází hosty a ptá se na spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gasthof Alpenrose (pension)
 
03.10.13 14:25
Rakousko » Kitzbühelské Alpy » Erpfendorf
 
Jednoduchý penzion českého majitele poblíž lyžařské oblasti Kitzbühl za vynikající cenu 40EUR HB/os. Příjemný český/slovenský personál, večeře výběr z menu v restauraci, snídaně dostatečný studený bufet. Není snadné provozovat jako cizinec penzion v rakouském zapadákově, pokoje jsou unavené a potřebovaly by rekonstrukci, hlavně koupelny, ale provozem si na to penzión nevydělá. Na druhou stranu pokoje mají velký společný balkon, což u ubytování tohoto typu není úplně běžné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ferien Angerhof (hotel)
 
29.09.13 20:36
Tyrolsko » Fiss Ladis Serfaus » Fiss
CK: Čedok
 
 
Hotel se nachází ve středisku Fiss v Tyrolsku. V hotelu je sice vířivka, ale za našeho pobytu probíhala údržba, takže jsme nemohli využít.
Fiss je hlavně zimní středisko, proto v létě nabízejí pro Fiss, Ladis a Serfaus při pobytu min. 3 noci použití lanovek na 1 den zdarma.
Hezký hotel, má i výtah. Manžel majitelky je velký myslivec, proto jsou všude po chodbách rozvěšeny různé lovecké trofeje.
Pokoje prostorné, prostorná je i koupelna.
Stravování výborné, snídaněstudený bufet, dalo se dobře kombinovat, večeře salátový bufet a servírované menu. Z opersonálu jsme poznali paní majitelkua a její kolegni, obě ok.
K okolí: Bylo vidět, že je konec srpna, večer bylo všude téměř pusto a prázdno, přes den jsme se bohužel do letoviska nedostali, šlo o poznávací zájezd.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alpenrose (hotel)
 
29.10.12 21:40
Rakousko » Vysoké Taury » Rauris
 
 
Prodloužený víkend jsme zajišťovali na poslední chvíli přes slevový portál.
Hotel je umístěný na pěkném místě v centru Raurisu, na hlavní, ale klidné ulici v blízkosti malých obchůdků, kaváren a restaurací, kousek je i Billa.
Pokoje mají sice starší vybavení, ale vše bylo čisté a pěkné. V pokoji je oddělená koupelna a WC (zřejmě dodělávané později) , do pokoje se vchází rovnou z chodby, není zde žádná předsíňka. Na balkoně bylo příjemné posezení v lehátkách.
V hotelu jsme měli zajištěné snídaně, které byly formou bufetu a večeře, které byly servírované a vždy byl výběr ze dvou druhů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Daxer (hotel)
 
26.08.12 18:25
Rakousko » Vysoké Taury » Zell am See
CK: Bez CK
 
Hotel leží v kopci nad Zell am See, je situován kousek od lanovek na Schmittenhohe. Je větší, ale klidný, hezky vybavený, čistý, personál příjemný. Každý pokoj má balkon nebo terásku. Sám majitel se zajímá, zda jsou jeho hosté spokojeni. Nabízené stravování zahrnuje polopenzi. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi.
Poloha vzhledem k výletům a túrám perfektní, hned kousek od hotelu je lanovka. Do města je to cca 20 minut chůze z/do kopce, což pro ty, kteří hledají zábavu v podobě barů a restaurací, představuje možná trošku problém. Já jako plus právě vidím ten božský klid a krásný výhled na hory. Jinak v centru Zell je dostatek restaurací, obchodů a možnosti zábavy.
Měli jsme pokoj pro 4 členou rodinu, byl dostatečně veliký, manželská postel, děti měly rozložený gauč jako přistýlku, ale nijak se tam nemačkali, bylo to jako plnohodnotné dvojlůžko. Dostatek úložných prostor, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Der Kirchenwirt (hotel)
 
19.02.12 13:09
Tyrolsko » Alpbachtal » Reith im Alpbachtal
CK: Bez CK
 
 
Absolutně špičkový hotel, na němž jsem nenalezla jedinou chybičku, a že jsem pěknej rejpal.Nádherná dovolená!!!!!!!!!!Určitě se sem vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alpenkrone (hotel)
 
18.10.11 18:12
Rakousko » Dachstein » Filzmoos
 
 
 
Hotel v anglickém stylu nad městečkem Filzmoos. Od centra je to cca 1,5 km, z toho necelý kilometr je do kopce, ale zase z hotelu a z terasy jsou hezké výhledy na město a okolní hory. Měli jsme polopenzi, snídaně formou švédských stolů, večeře byly servírované, výběr byl ze dvou možností vždy den dopředu. Jídla bylo na nás až moc- 4 chody+salátový bufet.
V hotelu funguje i welness centrum - zdrarma je bazén, pára a 2 druhy saun, za poplatek viřivka a masáže. Bazén byl otevřen každý den do 20.hod., u bazénu je i venkovní terasa s lehátky. Odpoledne a večer funguje bar a je možné v letním období i posezení na terase.
V hotelu jsou různé salónky a společenské místnosti. Personál byl milý, všude čisto, nemáme co bychom vytkli. WI-FI připojení bylo za poplatek.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací