Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 6
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Recenze ubytování s fotografií

Recenze: 371
 
 
Motel Eldorado (hotel)
 
15.08.21 19:31
Česko » Morava » Mikulov
 
 
 
Motel amerického stylu. Pokoje vyzdobeny originálními americkými předměty od Route 66. V ceně pokoje je snídaně. Personál milý a ochotný. Parkování zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tui Magic Life Fuerteventura (hotel)
 
16.11.20 15:27
Fuerteventura » Playa Butihondo
CK: Tui.pl
 
Pobyt 8/2020
Rozlehlý hotelový komplex s krásnou zahradou, stranou rušných letovisek.

Pokoj dvoulůžkový (rodinný) se 2 přistýlkami v bloku č.20. TV sat, indiv. klimatizace, stropní větrák, minibar - zdarma (naplněn nealko nápoji při příjezdu, později nedoplňován), dostatek úložného prostoru (skříně včetně ramínek, police) pro 4 osoby, trezor na pokoji zdarma, koupelna se sprchou a WC - fén, tekuté mýdlo, balkón - šňůra, stůl + 2 židle. Zklamáním byly přistýlky, které byly hodně nepohodlné.
Každý den jsme na pokoj dostávali balenou vodu.
K dispozici zdarma plážové ručníky s možností výměny.
Wifi zdarma.

Stravování AL: bohatý výběr jídel, ovoce, zeleniny, ryb, různých druhů masa, zákusků. Koktejly z čerstvého ovoce.
Bufet - jídlo servírovali kuchaři.

Možnost večeře v restauracích À la carte. Bohužel systém ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kampa Stará Zbrojnice (hotel)
 
12.11.20 22:06
Česko » Praha
CK: Bez CK
Pobyt 5/2020 - druhý víkend co se otevřely hotely a restaurace po skončení jarního nouzového stavu kvůli šíření pandemie koronaviru.

Hotel Kampa sídlí v budově ze 17. století na Malé Straně v blízkosti parku Kampa.
Klidná lokalita, perfektní výchozí bod pro pěší poznávání historické Prahy.
Parkování u hotelu bylo zdarma.

Ubytování: Měli jsme dva dvoulůžkové pokoje.
Dvoulůžkový pokoj - TV, minibar (konzumace za poplatek), minerální voda za poplatek, trezor zdarma, koupelna (sprcha, WC, fén, kosmetické zrcadlo)
Dvoulůžkový pokoj deluxe - obdobné vybavení jako u dvoulůžkového pokoje, navíc čajový & kávový set, froté župan, hotelové pantofle. Dle popisu měl být pokoj deluxe prostorný, nicméně v našem případě, byl co se týče velikosti obdobný jako standardní pokoj.

Pokoje nejsou klimatizovány.
K dispozici výtah.
Wifi zdarma.

Stravování: bufetové snídaně (studená i teplá kuchyně) v historické restauraci Rytířský sál

Mínusy
- v pokoji deluxe chyběl šampon, noční lampičky - po urgenci dodány, nedovíraly se dveře do koupelny
- čistota pokojů - prach, pavučiny... - po urgenci lehká náprava
- snídaně - rozmrazené studené pečivo, chyběly skleničky, pomalá obsluha, jídlo nebylo servírované najednou - byli jsme 4 osoby
Služby v době našeho pobytu neodpovídaly kategorii 4 hvězdičkového hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vinný sklípek Malá bůda (app./studio)
 
12.11.20 20:37
Česko » Morava » Vlkoš
CK: Bez CK
 
Pobyt 7/2020
Ubytování - obytná ložnice (s možností klimatizace) s otevřeným patrem (podkrovím s možností spaní, přístup po příkrých schodech), TV, vybavená kuchyň včetně mikrovlnky a varné konvice, velká lednice, krb, koupelna (WC, sprcha, pračka, ručníky k dispozici), sušák na prádlo. Málo úložných prostor. Síť proti hmyzu byla pouze na okénku v podkroví.

Krytá venkovní terasa s posezením s výhledem na vinice.

Klidná lokalita, v okolí vinné sklípky.

Wi-Fi zdarma, parkování u ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Rio Stava Family Resort & Spa (hotel)
 
12.11.20 19:45
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
 
Pobyt 1/2020.
Náš šestý pobyt v tomto hotelu. Služby pořád na vysoké úrovni. Hotel začíná postupně renovovat interiéry.

Ubytování: Suite Monti Pallidi - dva dvoulůžkové propojené pokoje se společným vstupem a koupelnou (sprcha, WC, bidet, fén, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován). Každý pokoj má TV, indiv. AC/topení, balkon s posezením. V jednom z pokojů - lednice, trezor, sofa, ve druhém posezení.
Župany, osušky, pantofle v ceně. Balená voda u příjezdu zdarma.

Stravování - bufetové snídaně (teplá i studená kuchyně, čerstvý pomerančový džus, různé druhy kávy s obsluhou), odpolední svačina (včetně polévky, ovoce, voda, džusy), večeře - výběr z menu vždy u snídaně. Salátový a ovocný bufet. Nealko nápoje a voda v ceně.

Bazén, dětský bazén se skluzavkou, venkovní vířivka, wellness centrum (ovoce, čaj, voda k dispozici zdarma).
Vinotéka.
Vyhřívaná lyžárna.
Výtah.
Animace pro děti, dětský klub.

Garážové stání v ceně.
Wifi zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Familia (pension)
 
06.09.20 18:26
Česko » Český Krumlov
 
 
Pension Familia se nachází přímo v historické části Českého Krumlova, na klidném místě.
Pokoj je útulný, je zde TV, Wifi, lednice, rychlovarná konvice.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, ručníky, toaletní potřeby, fén.
Snídaně se podává v malé jídelně v přízemí pensionu.
Je zde možnost parkování ve dvoře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Residence Bene (hotel)
 
06.09.20 18:15
Česko » Praha
 
 
Hotel Bene se nachází v historickém centru Prahy, kousek od Staroměstského náměstí a náměstí Republiky.
V okolí je množství nákupních možností, stanice metra.
Pokoj je prostorný, koupelna se sprchovým koutem, toaletní potřeby, ručníky, fén.
Dále je k dispozici TV, Wifi, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednice, trezor.
Snídaně se podává v jídelně, formou bufetu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
01.02.20 17:00
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Plavbou na MSC Musica jsem podnikla cestu "okolo italské boty" Se zastávkami Benátky, Dubrovník, Kerkyra, Neapol, Livorno, Janov v termínu 12-18.10. 2019 v kajutě Bella inside č.10025. Na šesté plavbě u jedné společnosti už člověk jaksi ví co chce a může očekávat. Informace z okolí hovořily o tom, že loď je příjemná, střední velikosti. To se potvrdilo. Čistá, voňavá, příjemná ovšem bez vnitřního bazénu. Žádné Svarovski schody, žádné lesky a přehršle zrcadel jako na větších a mladších lodích. Jídlo v bufetu a na večeřích dobré, bez problémů. Tentokrát jsem hodně využívala fitko (jako vždy), vířivky, divadlo. Málo servírované večeře. Co bylo na této plavbě nepovedené byl personál. Usuzuji na špatný mangerský tah-osvědčené zapracované síly přesunout hromadně na nové a velké lodě a konkrétně Musicu jsem vnímala jako "školicí" středisko. Veškerý viditelný personál velice ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pausania (hotel)
 
19.11.19 19:49
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
 
 
Pobyt 10/2019
Stylový hotel v klidné lokalitě - městská část Dorsoduro, do centra na San Marco se dá dostat vaporettem z nedaleké zastávky Ca' Rezzonico, popř. S.Basilio nebo pěšky asi za 20 minut.

Ubytování: 4-lůžkový pokoj v podkroví, koupelna (vana, WC,bidet, fén, toaletní potřeby, denně výměna ručníků), TV-sat, indiv. klimatizace, set na přípravu kávy a čaje, 2 ks 0,5 l vody při příjezdu, trezor zdarma. Minibar - konzumace poplatek. Relativně málo úložného prostoru pro 4 osoby. V pokoji byla pouze jedna skříň bez polic.
Denní úklid.
Wifi zdarma.

Stravování: Snídaně formou bufetu - džusy, voda, mléko, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, margarín, sýry, 2 druhy salámů, jeden druh zeleniny denně obměňován, ovoce, cornflakes.
Káva a čaj s obsluhou.
Obsluha u snídaně by mohla být milejší a vstřícnější.

Personál na recepci příjemný a nápomocný.

V době našeho pobytu, koncem října, bylo docela hodně komárů, nemohli jsme moc větrat - v oknech nejsou sítě proti hmyzu, tudíž stěny jsou flekaté od zabitých komárů.

V hotelu není výtah. Pokoje v 1.a 2.patře jsou přístupné po docela příkrých schodech.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sorea Hutnik 2 (hotel)
 
11.10.19 19:57
Vysoké Tatry » Tatranské Matliare
 
 
Hotel se skládá z komplexu dvou hotelů Huník 1 *** a Hutník 2** já zvolil druhou možnost.
Poloha je v srdci Vysokých Tater cca 20-25 minut chůze od nádraží električky v Tatranské Lomnici.
K lanovce stanice "Štart" zhruba 4km po turistické trase.

Pokoje základní jednoduché vybavené s posezením a TV,koupelna s vanou k dispozici jen tuhé mýdlo.
Wifi je pouze v loby u recepce na pokoji ne - rychlost kolísavá.

Součástí je bazén a sauna - nevyužito tj nehodnoceno.
Využit bowling - hodina 9 euro.
Bar u recepce za přijatelné ceny.

Stravování - polopenze:
Strava se podávala v Hutníku 1 - obě části jsou propojené chodbou.
Snídaně i večeře bufetovou formou byli takové průměrné večeře zaměřeny spíše na hotovky(guláš a pod,),ale byl i řízek či špíz. Večeře byli od 18:00 do 20:00 a po sedmé už nebyl rozhodně takový výběr jako když se šlo hned z kraje.

Hotel určitě doporučuji vynikací poloha a slušný poměr cena/výkon!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson Katowice (hotel)
 
11.10.19 19:24
Polsko » Katowice
CK: Agoda
 
Hotel 4* kategorie v okrajové části Katowic. Autobusová zastávka městské dopravy "Bytkowska Centrum Targowe" přímo u hotelu přímé spojení s centrem a vlakovým i autobusovým nádražím. Doba jízdy 20-22 minut. Alternativou může být i tramvaj cca 15 minut chůze od hotelu - zastávka "Wełnowiec Plac Alfreda".

Rezervován jednolůžkový pokoj - pokoj pohodlný čistý plně vybavený:klimatizace,chladnička(balená voda v ceně),set na kávu/čaj,trezor.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici,ne moc prakticky je řešeno umyvadlo,které je přímo na pokoji navrch malinké a ne moc k praktickému použití.
Wifi v ceně pracovalo výborně.

Snídaně bufetové chutné - dostatečný výběr teplého i studeného.

PS: Samotné Katowice nic moc nenabízejí,ale v dojezdové vzdálenosti (bus/vlak) je Kraków,Osvětim,Wieliczka ..
Tento hotel je za výbornou cenu ve stejné kategorii se k ní např. v Krakówě nepřiblížíte ani omylem,takže to může být dobrá volba pro toho kdo preferuje kvalitní ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tatrawest (hotel)
 
28.07.19 18:35
Roháče » Zuberec
 
Příjemný hotel staršího data, což je na vzhledu bohužel znát, ale všechno vyváží velmi příjemný a ochotný personál, čisté pokoje a dobré jídlo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Inter Costieres (hotel)
 
23.07.19 12:11
Francie » Nimes
CK: CK Redok
 
Hotel se nachází na okraji Nimes, v okolí je spousta supermarketů.
Pokoje jsou malé, stísněné, s malým oknem, bez balkonu. Chybí zde úložné prostory, není zde skříň, pouze malá věšáková stěna.
Koupelna je také malá, se sprchovým koutem. Ručníky, fén a hygienické potřeby jsou k dispozici.
Pokoj byl po celkové rekonstrukci, vše nové a čisté.
Na pokoji je klimatizace, Wifi, televize.
Snídaně jsou podávány formou bufetu, výběr byl dostačující.
Hotel je vhodný opravdu jen na přespání.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Costa Magica Loď
 
24.06.19 21:37
Plavby » Loď
CK: PT Tours
 
 
Plavba 5/2019, trasa: Stockholm, Helsinky, Petrohrad, Talllin, Stockholm
Naše první plavba, takže ani nevím, jak přesně hodnotit, proto hodnotím jako bychom byli v hotelu.
Loď je starší (rok výroby 2004), ale udržovaná.

Měli jsme vnitřní kajutu 2302 (uprostřed lodi), z důvodu velké hlučnosti (nějaké motory, turbíny, přesně nevím, špatně jsem rozuměla) jsme na druhý den požádali o výměnu. Ráno nám na recepci řekli, že nemají místo, že loď je plně obsazena. Byl den na moři. Nicméně odpoledne se nějakým zázrakem našla volná kajuta a my jsme se mohli přestěhovat. Dostali jsme kajutu s oknem na přídi č. 2212. Podstatně více to houpalo než uprostřed lodi. Pokud bych si mohla vybrat, tak příště už jen kajutu někde uprostřed lodi.
V kajutě bylo vše potřebné - koupelna (sprcha, WC, kosmetické ubrousky, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, mýdlo, tělové mléko a ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park (pension)
 
08.06.19 20:14
Slovinsko » Laško
CK: Booking
 
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací