Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Recenze ubytování s polohou GPS

Recenze: 202
 
 
Tui Magic Life Fuerteventura (hotel)
 
16.11.20 15:27
Fuerteventura » Playa Butihondo
CK: Tui.pl
 
Pobyt 8/2020
Rozlehlý hotelový komplex s krásnou zahradou, stranou rušných letovisek.

Pokoj dvoulůžkový (rodinný) se 2 přistýlkami v bloku č.20. TV sat, indiv. klimatizace, stropní větrák, minibar - zdarma (naplněn nealko nápoji při příjezdu, později nedoplňován), dostatek úložného prostoru (skříně včetně ramínek, police) pro 4 osoby, trezor na pokoji zdarma, koupelna se sprchou a WC - fén, tekuté mýdlo, balkón - šňůra, stůl + 2 židle. Zklamáním byly přistýlky, které byly hodně nepohodlné.
Každý den jsme na pokoj dostávali balenou vodu.
K dispozici zdarma plážové ručníky s možností výměny.
Wifi zdarma.

Stravování AL: bohatý výběr jídel, ovoce, zeleniny, ryb, různých druhů masa, zákusků. Koktejly z čerstvého ovoce.
Bufet - jídlo servírovali kuchaři.

Možnost večeře v restauracích À la carte. Bohužel systém ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kampa Stará Zbrojnice (hotel)
 
12.11.20 22:06
Česko » Praha
CK: Bez CK
Pobyt 5/2020 - druhý víkend co se otevřely hotely a restaurace po skončení jarního nouzového stavu kvůli šíření pandemie koronaviru.

Hotel Kampa sídlí v budově ze 17. století na Malé Straně v blízkosti parku Kampa.
Klidná lokalita, perfektní výchozí bod pro pěší poznávání historické Prahy.
Parkování u hotelu bylo zdarma.

Ubytování: Měli jsme dva dvoulůžkové pokoje.
Dvoulůžkový pokoj - TV, minibar (konzumace za poplatek), minerální voda za poplatek, trezor zdarma, koupelna (sprcha, WC, fén, kosmetické zrcadlo)
Dvoulůžkový pokoj deluxe - obdobné vybavení jako u dvoulůžkového pokoje, navíc čajový & kávový set, froté župan, hotelové pantofle. Dle popisu měl být pokoj deluxe prostorný, nicméně v našem případě, byl co se týče velikosti obdobný jako standardní pokoj.

Pokoje nejsou klimatizovány.
K dispozici výtah.
Wifi zdarma.

Stravování: bufetové snídaně (studená i teplá kuchyně) v historické restauraci Rytířský sál

Mínusy
- v pokoji deluxe chyběl šampon, noční lampičky - po urgenci dodány, nedovíraly se dveře do koupelny
- čistota pokojů - prach, pavučiny... - po urgenci lehká náprava
- snídaně - rozmrazené studené pečivo, chyběly skleničky, pomalá obsluha, jídlo nebylo servírované najednou - byli jsme 4 osoby
Služby v době našeho pobytu neodpovídaly kategorii 4 hvězdičkového hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vinný sklípek Malá bůda (app./studio)
 
12.11.20 20:37
Česko » Morava » Vlkoš
CK: Bez CK
 
Pobyt 7/2020
Ubytování - obytná ložnice (s možností klimatizace) s otevřeným patrem (podkrovím s možností spaní, přístup po příkrých schodech), TV, vybavená kuchyň včetně mikrovlnky a varné konvice, velká lednice, krb, koupelna (WC, sprcha, pračka, ručníky k dispozici), sušák na prádlo. Málo úložných prostor. Síť proti hmyzu byla pouze na okénku v podkroví.

Krytá venkovní terasa s posezením s výhledem na vinice.

Klidná lokalita, v okolí vinné sklípky.

Wi-Fi zdarma, parkování u ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Rio Stava Family Resort & Spa (hotel)
 
12.11.20 19:45
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
 
Pobyt 1/2020.
Náš šestý pobyt v tomto hotelu. Služby pořád na vysoké úrovni. Hotel začíná postupně renovovat interiéry.

Ubytování: Suite Monti Pallidi - dva dvoulůžkové propojené pokoje se společným vstupem a koupelnou (sprcha, WC, bidet, fén, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován). Každý pokoj má TV, indiv. AC/topení, balkon s posezením. V jednom z pokojů - lednice, trezor, sofa, ve druhém posezení.
Župany, osušky, pantofle v ceně. Balená voda u příjezdu zdarma.

Stravování - bufetové snídaně (teplá i studená kuchyně, čerstvý pomerančový džus, různé druhy kávy s obsluhou), odpolední svačina (včetně polévky, ovoce, voda, džusy), večeře - výběr z menu vždy u snídaně. Salátový a ovocný bufet. Nealko nápoje a voda v ceně.

Bazén, dětský bazén se skluzavkou, venkovní vířivka, wellness centrum (ovoce, čaj, voda k dispozici zdarma).
Vinotéka.
Vyhřívaná lyžárna.
Výtah.
Animace pro děti, dětský klub.

Garážové stání v ceně.
Wifi zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Familia (pension)
 
06.09.20 18:26
Česko » Český Krumlov
 
 
Pension Familia se nachází přímo v historické části Českého Krumlova, na klidném místě.
Pokoj je útulný, je zde TV, Wifi, lednice, rychlovarná konvice.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, ručníky, toaletní potřeby, fén.
Snídaně se podává v malé jídelně v přízemí pensionu.
Je zde možnost parkování ve dvoře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Residence Bene (hotel)
 
06.09.20 18:15
Česko » Praha
 
 
Hotel Bene se nachází v historickém centru Prahy, kousek od Staroměstského náměstí a náměstí Republiky.
V okolí je množství nákupních možností, stanice metra.
Pokoj je prostorný, koupelna se sprchovým koutem, toaletní potřeby, ručníky, fén.
Dále je k dispozici TV, Wifi, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednice, trezor.
Snídaně se podává v jídelně, formou bufetu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sorea Hutnik 2 (hotel)
 
11.10.19 19:57
Vysoké Tatry » Tatranské Matliare
 
 
Hotel se skládá z komplexu dvou hotelů Huník 1 *** a Hutník 2** já zvolil druhou možnost.
Poloha je v srdci Vysokých Tater cca 20-25 minut chůze od nádraží električky v Tatranské Lomnici.
K lanovce stanice "Štart" zhruba 4km po turistické trase.

Pokoje základní jednoduché vybavené s posezením a TV,koupelna s vanou k dispozici jen tuhé mýdlo.
Wifi je pouze v loby u recepce na pokoji ne - rychlost kolísavá.

Součástí je bazén a sauna - nevyužito tj nehodnoceno.
Využit bowling - hodina 9 euro.
Bar u recepce za přijatelné ceny.

Stravování - polopenze:
Strava se podávala v Hutníku 1 - obě části jsou propojené chodbou.
Snídaně i večeře bufetovou formou byli takové průměrné večeře zaměřeny spíše na hotovky(guláš a pod,),ale byl i řízek či špíz. Večeře byli od 18:00 do 20:00 a po sedmé už nebyl rozhodně takový výběr jako když se šlo hned z kraje.

Hotel určitě doporučuji vynikací poloha a slušný poměr cena/výkon!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson Katowice (hotel)
 
11.10.19 19:24
Polsko » Katowice
CK: Agoda
 
Hotel 4* kategorie v okrajové části Katowic. Autobusová zastávka městské dopravy "Bytkowska Centrum Targowe" přímo u hotelu přímé spojení s centrem a vlakovým i autobusovým nádražím. Doba jízdy 20-22 minut. Alternativou může být i tramvaj cca 15 minut chůze od hotelu - zastávka "Wełnowiec Plac Alfreda".

Rezervován jednolůžkový pokoj - pokoj pohodlný čistý plně vybavený:klimatizace,chladnička(balená voda v ceně),set na kávu/čaj,trezor.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici,ne moc prakticky je řešeno umyvadlo,které je přímo na pokoji navrch malinké a ne moc k praktickému použití.
Wifi v ceně pracovalo výborně.

Snídaně bufetové chutné - dostatečný výběr teplého i studeného.

PS: Samotné Katowice nic moc nenabízejí,ale v dojezdové vzdálenosti (bus/vlak) je Kraków,Osvětim,Wieliczka ..
Tento hotel je za výbornou cenu ve stejné kategorii se k ní např. v Krakówě nepřiblížíte ani omylem,takže to může být dobrá volba pro toho kdo preferuje kvalitní ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vittorio (hotel)
 
09.09.19 14:21
Itálie » Ischia » St. Angelo
CK: Fischer
Vittorio je rodinným hotelem s poměrně stálou klientelou především z Itálie, Německa a Ruska. První dojem z ubytování je spíše rozpočitý neb máte dojem, že za ty peníze by to mohlo být lepší. Pokoje jsou vcelku malé a docela sparťansky zařízené, navíc nábytek toho hodně pamatuje. Nicméně náladu si mírně zlepšíte už nahlédnutím do koupelny/WC a pak úplně, když vstoupíte na prostornou terasu.
V hotelu jsme měli zaplaceny jen snídaně, byly skrovné, ale chutné. Pokud jsme nevýletovali, zašli jsme do hotelové restaurace i na oběd - obvykle lehčí salát + pití. Na večeře jsme chodili do okolních tavaren.
Hotel má svoji pláž a jeho hosté zde mohou využívat slunečníkové sety zdarma. Moře bylo vcelku vlídné a dost teplé.
Personál hotelu se jevil velmi ochotný, úklid pokojů denní, vč. výměny ručníků.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tatrawest (hotel)
 
28.07.19 18:35
Roháče » Zuberec
 
Příjemný hotel staršího data, což je na vzhledu bohužel znát, ale všechno vyváží velmi příjemný a ochotný personál, čisté pokoje a dobré jídlo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Inter Costieres (hotel)
 
23.07.19 12:11
Francie » Nimes
CK: CK Redok
 
Hotel se nachází na okraji Nimes, v okolí je spousta supermarketů.
Pokoje jsou malé, stísněné, s malým oknem, bez balkonu. Chybí zde úložné prostory, není zde skříň, pouze malá věšáková stěna.
Koupelna je také malá, se sprchovým koutem. Ručníky, fén a hygienické potřeby jsou k dispozici.
Pokoj byl po celkové rekonstrukci, vše nové a čisté.
Na pokoji je klimatizace, Wifi, televize.
Snídaně jsou podávány formou bufetu, výběr byl dostačující.
Hotel je vhodný opravdu jen na přespání.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park (pension)
 
08.06.19 20:14
Slovinsko » Laško
CK: Booking
 
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grifone (hotel)
 
06.06.19 21:56
Itálie » Dolomiti » Passo Campolongo
CK: Neckermann
Pobyt 2/2019.
Rodinný hotel Grifone se nachází v klidné lokalitě v průsmyku Passo Campolongo v 1875m n.m. Skiareál Arabba, Alta Badia - Sella Ronda je vzdálený asi 950 m, za dobrých sněhových podmínek příjezd na lyžích možný k hotelu. Hotelový skibus zdarma v určitých časech nebo na zavolání.

Vybavení:
restaurace, bar, společenská místnost, živá hudba (sporadicky), vinotéka, úschovna lyží a lyžařských bot - chtělo by to renovaci, výtah, parkoviště, krytá stání za poplatek.

Bazén s vířivkou, osušky (zdarma), lehátka.
V rámci wellness centra (sauna, pára,relaxační koutek s lehátky, masáže (za poplatek)) zdarma k dispozici voda, bylinkový čaj.

Ubytování - hotel disponuje různými typy pokojů. Náš pokoj Junior Suite (byli jsme 2 dospělí + 2 děti) - krásný prostorný pokoj s výhledem na masiv Sella s manželskou postelí, s ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adria (hotel)
 
27.04.19 21:30
Česko » Karlovy Vary
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie ve starší budově na kraji KV blízko autobusového nádraží do centra asi 10 minut chůze.
Pokoj střední velikosti,čistý - avizován minibar a set káva/čaj,ale nebylo k dispozici.
Koupela s vanou k dispozici mýdélko a šampón.
Topení sice topilo,ale bylo malé a pokoj rozhodně nevytopilo.
Wifi zdarma OK.
Snídaně bufetové,ale opravdu to nejlevnější co se dá sehnat teplý bufet sekaná a nějaké těstoviny ?!
Zdlouhavé ubytování na recepci slečna,která neuměla pořádně česky,nejdříve nemohla rezervaci vůbec najít pak zdlouhavé vyplňování formuláře,odečítaní na kalkulačce 700 minus 666,nedokázala vytisknout doklad a nakonec neměla ani na vrácení to celá trvalo snad 20 minut.
Využito na jednu noc za skvělou cenu ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
24.02.19 16:02
Madeira » Funchal
CK: Fischer
 
Hotel se nachází v hotelové části Funchalu, přímo na Estrada Monumental. Do historického centra je to přibližně 2km. Je to bezproblémová procházka nebo lze busem, zastávka přímo před hotelem. V okolí hotelu je spousta obchůdků i větších obchodů a restaurací. Pod hotelem začíná pěší promenáda, která vede kolem pobřeží až do Camara de Lobos. Jsou zde i dvě veřejné koupaliště - Lido.
Hotel má venkovní bazén, který je dle počasí vyhřívaný. U baru je velká terasa s lehátky a bar. Lze zdarma využívat i vnitřní bazén a vířivku. Za poplatek je zde i wellness.
Ručníky k bazénu jsou zdarma.
Pokoje jsou prostorné, s velkou koupelnou (ručníky, toal.potřeby, fén). Na pokoji je k dispozici varná konvice s kávou a čajem (průběžně doplňováno). Je zde tv, wifi, lednice.
Prostorný balkon s výhledem na oceán (za příplatek), zahradní nábytek.
Hotel nabízí polopenzi+ (nápoj k večeři zdarma - nealko i alko). Jídla dostatek a výborné. V průběhu týdne byly podávány tématické večeře. Vše formou bufetu.
Naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací