Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Recenze ubytování s WI-FI připojením

Recenze: 190
 
 
Costa Magica Loď
 
24.06.19 21:37
Plavby » Loď
CK: PT Tours
 
 
Plavba 5/2019, trasa: Stockholm, Helsinky, Petrohrad, Talllin, Stockholm
Naše první plavba, takže ani nevím, jak přesně hodnotit, proto hodnotím jako bychom byli v hotelu.
Loď je starší (rok výroby 2004), ale udržovaná.

Měli jsme vnitřní kajutu 2302 (uprostřed lodi), z důvodu velké hlučnosti (nějaké motory, turbíny, přesně nevím, špatně jsem rozuměla) jsme na druhý den požádali o výměnu. Ráno nám na recepci řekli, že nemají místo, že loď je plně obsazena. Byl den na moři. Nicméně odpoledne se nějakým zázrakem našla volná kajuta a my jsme se mohli přestěhovat. Dostali jsme kajutu s oknem na přídi č. 2212. Podstatně více to houpalo než uprostřed lodi. Pokud bych si mohla vybrat, tak příště už jen kajutu někde uprostřed lodi.
V kajutě bylo vše potřebné - koupelna (sprcha, WC, kosmetické ubrousky, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, mýdlo, tělové mléko a ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park (pension)
 
08.06.19 20:14
Slovinsko » Laško
CK: Booking
 
Penzion 3* kategorie v městečku Laško přímo naproti místního termálního aquaparku(v penzionu dostanete na dobu pobytu 20% slevu na celodenní vstup).
Od vlakového nádraží a supermarketu asi 10-12 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti vybavené televizí,velkou chladničkou a rychlovarnou konvici.
Menší koupelna s celkem malým sprchovým koutem k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi v ceně fungovalo celkem slušně.
Bez úklidu!

Možnost servírované snídaně - nevyužil jsem.

Součástí je restaurace s terasou za slušné ceny (káva 1,30 - 1,60 eur,velké pivo 2,50 eur) z jídel jen polotovary (pizza 5,50 eur,pak nějaký kebab).

Lze doporučit v poměru cena/výkon a velmi dobrá poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grifone (hotel)
 
06.06.19 21:56
Itálie » Dolomiti » Passo Campolongo
CK: Neckermann
Pobyt 2/2019.
Rodinný hotel Grifone se nachází v klidné lokalitě v průsmyku Passo Campolongo v 1875m n.m. Skiareál Arabba, Alta Badia - Sella Ronda je vzdálený asi 950 m, za dobrých sněhových podmínek příjezd na lyžích možný k hotelu. Hotelový skibus zdarma v určitých časech nebo na zavolání.

Vybavení:
restaurace, bar, společenská místnost, živá hudba (sporadicky), vinotéka, úschovna lyží a lyžařských bot - chtělo by to renovaci, výtah, parkoviště, krytá stání za poplatek.

Bazén s vířivkou, osušky (zdarma), lehátka.
V rámci wellness centra (sauna, pára,relaxační koutek s lehátky, masáže (za poplatek)) zdarma k dispozici voda, bylinkový čaj.

Ubytování - hotel disponuje různými typy pokojů. Náš pokoj Junior Suite (byli jsme 2 dospělí + 2 děti) - krásný prostorný pokoj s výhledem na masiv Sella s manželskou postelí, s ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MSC Preziosa Loď
 
27.04.19 23:01
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Druhou dvouokruhovou karibskou plavbu Martinik a zpět jsem absolvovala 23.3.-6.4.2019 na lodi MSC Preziosa v kajutě Fantastica inside č.10023.Vzhledem k tomu, že už mám srovnání mezi loděmi MSC můžu být přísnější a proto píšu, že Preziosa je skvělá po všech stránkách.Kdo začne na menších a starších lodích, vidí technický a designový pokrok.Služby kajutového stevarda na vysoké úrovni.Servírované večeře jsou obecně nadlouho, takže si vždy předem"něco malého zobnu", a pak se věnuju společenské konverzaci bez stresu z hladu.Co mě potěšilo, v bufetu přidali na zelenině v různých variantách úpravy.Na lodi bylo čisto, stále bylo vidět personál při šůrování čehokoliv.Uvnitř lodi je nespočet barů a esteticky vyvedených zákoutí.Množství personálu bylo zřejmě správně nastaveno, neb jsem nezpozorovala žádné zádrhely.Loď je vhodná hlavně pro dny na moři, neb obejít všech 18 palub vezme nějaký čas a energii.Jako koupač oceňuji že vířivky a všechny bazény které jsem měla možnost vyzkoušet fungovaly bezvadně.Divadlo veliké, navštívila jsem představení Kleopatra a Ghost masters.Dávali i Masku, tak snad příště.Loď poměrně často houpala.Kdo si není jist žaludkem, je lepší s tím počítat.Taky je možné, že loď fungovala jako MHD v karibské oblasti, neb jsme prakticky denně potkávali kufry na chodbách a v podvečer lidi se záchrannými vestami.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adria (hotel)
 
27.04.19 21:30
Česko » Karlovy Vary
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie ve starší budově na kraji KV blízko autobusového nádraží do centra asi 10 minut chůze.
Pokoj střední velikosti,čistý - avizován minibar a set káva/čaj,ale nebylo k dispozici.
Koupela s vanou k dispozici mýdélko a šampón.
Topení sice topilo,ale bylo malé a pokoj rozhodně nevytopilo.
Wifi zdarma OK.
Snídaně bufetové,ale opravdu to nejlevnější co se dá sehnat teplý bufet sekaná a nějaké těstoviny ?!
Zdlouhavé ubytování na recepci slečna,která neuměla pořádně česky,nejdříve nemohla rezervaci vůbec najít pak zdlouhavé vyplňování formuláře,odečítaní na kalkulačce 700 minus 666,nedokázala vytisknout doklad a nakonec neměla ani na vrácení to celá trvalo snad 20 minut.
Využito na jednu noc za skvělou cenu ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
24.02.19 16:02
Madeira » Funchal
CK: Fischer
 
Hotel se nachází v hotelové části Funchalu, přímo na Estrada Monumental. Do historického centra je to přibližně 2km. Je to bezproblémová procházka nebo lze busem, zastávka přímo před hotelem. V okolí hotelu je spousta obchůdků i větších obchodů a restaurací. Pod hotelem začíná pěší promenáda, která vede kolem pobřeží až do Camara de Lobos. Jsou zde i dvě veřejné koupaliště - Lido.
Hotel má venkovní bazén, který je dle počasí vyhřívaný. U baru je velká terasa s lehátky a bar. Lze zdarma využívat i vnitřní bazén a vířivku. Za poplatek je zde i wellness.
Ručníky k bazénu jsou zdarma.
Pokoje jsou prostorné, s velkou koupelnou (ručníky, toal.potřeby, fén). Na pokoji je k dispozici varná konvice s kávou a čajem (průběžně doplňováno). Je zde tv, wifi, lednice.
Prostorný balkon s výhledem na oceán (za příplatek), zahradní nábytek.
Hotel nabízí polopenzi+ (nápoj k večeři zdarma - nealko i alko). Jídla dostatek a výborné. V průběhu týdne byly podávány tématické večeře. Vše formou bufetu.
Naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Puerto de la Cruz (hotel)
 
30.12.18 21:24
Tenerife » Puerto de la Cruz
CK: Neckermann ČR
 
Hotel 4* kategorie se nachází na kraji Puerta de la Cruz kousek od hotelu zastávka autobusů Tucán odkud odjížději busy společnosti Titsa všemi směry včetně přímého spojení s oběma letišti či NP Teide.
Kousek od hotelu několik minimarketů větší asi 8 minut chůze.

Pokoje čisté střední velikosti(dostal jsem starší pokoj jsou tam i renovované) s klimatizací,TV,trezorem a balkónem s posezením,wifi zdarma pracovalo dobře.Na pokoji nebyla lednička ač byla avizovaná! Právě ledničku a set na kávu/čaj bych u čtyřhvězdy očekával!
Koupelna s vanou,fénem včetně toaletních potřeb.

Stravování formou polopenze vynikajíci.Formou bufetu obrovský výběr všeho. Na večeři vždy 3 druhy grilovaného masa (včetně ryb) a dvě další.
Ceny nápojů velké pivo 3,20 euro,cola do trojky 2,80 euro.
Restaurace byla prosrorná,ale hotel nemá dostatek personálu a nestačilo se sklízet tj. se někdy (večeře) čekalo na stůl,ale max tak 3 až 5 minut.

Pláž nehodnotím byl jsem tam koncem listopadu a koupání nebylo cílem v okolí Puerta da la Cruz jsou černé sopečné pláže nejbližší cca 10 minut chůze od hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ibis budget Madrid Calle Alcalá (hotel)
 
30.12.18 20:47
Španělsko » Madrid
CK: Accorhotels
 
Klasický Ibis budget tj. na přespání.
Malé účelné čisté pokoje s TV a wifi(pracovalo dobře),malinký sprchový kout s umyvadlem a oddělené wc.
Základní kontinentální snídaně doplněná o salám a sýr.
V loby automat na kávu a chlazené nápoje.
Ani ne pět minut chůze od stanice metra Suanzes v okolí několik restaurací,Mcd a supermarket.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Charles (app./studio)
 
30.12.18 20:21
Maďarsko » Budapešť
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie.
Mínusem je poloha v kopci nad hradem Buda - spojení s centrem autobusy MHD (110,112,8E)zastávka přímo u hotelu Mészáros utca.

Pokoje studiového typu čisté velmi prostorné s posezením,trezorem a TV,wifi zdarma k dispozici šlapalo velmi dobře.
Koupelna s vanou k dispozici fén. Z toaletních potřeb tuhé mýdélko a mini šampón(ale za čtyři noci nebylo doplněno).
Součástí pokoje minikuchyňka - vybavení neposoudím nevyužíval jsem,ale nebyla rychlovarná konvice ani mikrovlnka!
Velká chladnička s mrazáčkem,která sloužila i jako minibar.

Snídaně velmi dobré - teplý a studený bufet,ovoce zelenina na kategorii hotelu rozhodně nadprůměrná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Atlantic (hotel)
 
20.10.18 16:19
Maďarsko » Budapešť
CK: Nacesty.cz
 
Hotel je starší a již něco pamatuje. Pokoje jsou se starším vybavením(částečně renovované),ale čisté (dojem kazí koberec x-let za zenitem) najdete tam chladničku,trezor i rychlovarnou konvici.

Koupelna je malá opravdu s velmi malým sprchovým koutem(i hubený člověk má problém se tam otočit) k dispozici tekuté mýdlo a šampón.

Hotel inzeruje wifi v pokojích,ale ve třetím patře byl signál nulový na čtvrtém jsem se připojil,ale velmi pomalé.

Snídaně bufetová základní odpovídá kategorii - rozšířená kontinentální + teplé párky. Kapacita jídelny neodpovídá velikosti hotelu (nejlepší je chodit dříve).

Poloha na rušné ulici,není to zrovna výstavní čtvrť(něco jako pražský Žižkov),ale nedaleko metro a vlakové nádraží Keleti. V blízkém okolí několik supermarketů a menší tržnice.

Ke krátkodobé návštěvě ideální,letos jsem se tu ubytoval již 2x.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Forrás (hotel)
 
20.10.18 15:53
Maďarsko » Zalarakos
CK: Booking.com
 
Hotel 3* kategorie hned vedle místních lázní,kde se nachází i zastávka autobusů (přímé busy do Budapešťi).Vlakové spojení do Zalakomáru (5km).

Pokoje menší starší základní čisté s TV,chladničkou,klimatizací a topením.
Koupelna se sprchovým koutek k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.
Wifi v ceně pracovalo dobře.

Strava formou polopenze:
Snídaně: bufetová rozšířená kontinentální nějaká zelenina z ovoce jablko z teplého bufetu párky(klobásky) a míchaná vejce.
Večeře: Výběr ze dvou menu(např. kuřecí plátek s ananasem a rýží,guláš s bramborem,řízek s bramborem a pod.). Jídlo se vybírá vždy den předem. Dále výběr ze dvou polévek a jednotný desert.K dispozici zelný salát a okurkový salát.

Nejbližší větší market cca 500m od hotelu.Jinak ve městečku nic není - několik restaurací,cukrárna a pár stánků (začátkem října většina zavřená).


Poměr cena/výkon velmi dobrý navrch hned vedle lázní,kde se nachází několik léčebných bazénu,termální bazény,zážitková část atd. Celodenní vstup do celého areálu 4100 HUF,pokud chcete uzamykatelnou skříňku + 200 HUF.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Obecní dům (hotel)
 
03.09.18 20:16
Česko » Český Ráj » Semily
 
 
Hotel 3* kategorie v Semilech v centru Českého Ráje.

Pokoje čisté,prostorné s posezením,TV,rychlovarnou konvicí(k dispozici čaj) a menší chladničkou.Při přijezdu dvě 0,5l vody.
Wifi zdarma OK.
Bez úklidu,jednou vynesen koš.Recepce má omezenou dobu!

Koupelna se sprchovým koutem k dispozici pouze několik šampónků,které se nedoplňujou.
Ve čtvrtém patře základní bufetová snídaně - rozšířená kontinentální z teplého párky a míchaná vejce.

Hotelová restaurace nic moc taková ušmudlaná doporučuji kousek od hotelu ROKA BAR.

Hotel celkem překvapil v centru Českého Ráje se zázemím města.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn by Radisson (hotel)
 
03.09.18 19:47
Maďarsko » Sárvár
CK: Hungaria Tours
 
4* hotel v Sárváru propojený s lázněmi a wellness centrem.

Pokoje sice již něco pamatují,ale jsou udržovány v čistotě,střední velikosti s TV,klimatizací,balkónem,trezorem,setem na kávu/čaj a minibarem.
Koupelna s větším sprchovým koutem,ale ne moc prakticky řešená(sprchový kout není uzavřen) s vysoušečem vlasů k dispozici toaletní potřeby a župany.
Wifi v ceně pracovalo velmi dobře.
Trošku mě zaskočil nulový úklid za čtyři noci pouze vynášen koš.

Polopenze formou bohatého bufetu,vybere si každý. K večeři vždy ryba + dva druhy masa (většinou řízky + nějaké hovězí),velký výběr salátů,ovoce i zeleniny.Kapacita jídelny odpovídá velikosti hotelu.

Velkou výhodou je propojenost s lázněmi a wellness centrem - krytá a venkovní část,mnoho atrakcí,x-bazénů včetně léčivých atd.Kompletní wellness (vyjma saunového světa)je pro hotelové hosty v ceně!
Prostor k posezení je dostatečný,ale pokud chcete (v sezóně) lehátko je třeba jít zavčasu či si ho dojít obsadit ručníkem.

Naproti hotelu dva malé obchůdky s nápoji a uzeninami,do centra městečka cca 15-20 minut chůze.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Crystal Tat Beach (hotel)
 
22.08.18 21:40
Turecko » Turecká riviéra » Belek
CK: Marted
Pobyt 7/2018
Hotelový areál se nachází asi 35 km od letiště v Antalyi v hotelové oblasti několik km od centra Beleku. Resort má hlavně rusky a turecky mluvící klientelu. Má krásnou rozlehlou zahradu, vlastní pláž (hrubší písek, při vstupu kamínky a oblázky, asi po 2 m hloubka, lehátka a slunečníky zdarma). Moře teplé kolem 30 °C. V době našeho pobytu bylo moře dopoledne klidné, kolem poledne se zvedly vlny, večer se moře opět zklidnilo.

Ubytování: První pokoj v přízemí jsme z důvodu velkého množství plísně v koupelně a nečistot odmítli.
Druhý pokoj č. 3510 na první pohled vypadal lépe. Byl umístěn v klidné části hotelu na 5. patře, skládal se ze dvou prostorných místností, v každé byla indiv. AC, TV- sat, telefon, gauč. Ložnice bez balkonu se špinavými okny, minibar (denně doplňován - 2x voda, 2x perlivá voda, Fanta, Cola, Sprite, pivo, konzumace zdarma). ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Panorama (app./studio)
 
06.08.18 22:48
Salcbursko » Sportwelt » Flachau
CK: Neckermann CZ
Apartmánový hotel v centru Flachau. Hodnocení se týká rodinného apartmánu se dvěma místnostmi - obývací část s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, menší ložnicí s dvěma postelemi, menší koupelnou a prostorným balkonem s posezením.
Kuchyňský kout s elektrickým vařičem, menší lednicí a rychlovarnou konvicí (kterou ale nutno ručně vypínat). Vybavení kuchyňky počítalo se 4 hosty.
Na pokoji funkční byť slabší wifi, někdy s výpadky, dále trezor a velká LCD TV se satelitními programy včetně ČT24.
Z hlediska služeb se jedná spíše o apartmány, protože nebyl vynášen odpadkový koš a v průběhu pobytu nebyl prováděn úklid. Ten jsme prováděli sami pomocí vysavače.
Součástí aparthotelu je dále restaurace (nevyužili jsme), dětská místnost (nepříliš udržovaná) a velmi pěkné saunárium s 3 saunami a odpočinkovou místností.
Služby personálu jsme příliš nevyužili, ale s tím málem, co jsme řešili, se snažil vyjít vstříc.
Bezplatné parkování je bezproblémové buď v zastřešeném stání za hotelem nebo v garáži.
Závěr: ještě stále vyhovující apartmány střední třídy s velmi výhodnou polohou přímo v centru střediska.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací