Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 542
 
 
Costa Toscana Loď
 
12.06.23 21:14
Plavby » Loď
CK: PT Tours
 
 
Plavba 5/2023, trasa: Janov, Marseille, Barcelona, DNM, Cagliari, Neapol, Civitavecchia, Janov
Costa Toscana je nová, velká loď (rok výroby 2021), má pohon na zkapalněný plyn.

Měli jsme kajutu s oknem 4296. Pro 4 osoby prostorná, moderně vybavená kajuta. Kajuta určena pro imobilní klienty byla skvělá volba. Pokud bychom si v budoucnu mohli vybrat, a byl by dostupný tento typ kajuty, určitě bychom si ji znovu objednali.
Kajuta byla moderně, prakticky vybavena, dostatek úložného prostoru, TV -sat, lodní TV program s web kamerou, programem, AC indiv., fén, trezor zdarma, osušky k bazénu, koupelna - sprcha, WC, kosmetické zrcadlo, sprchový gel, tekuté mýdlo. Ve vybavení chyběly kosmetické ubrousky, tělové mléko, vanity set a minibar.
Denní úklid, pár krát jsme nedostali správný počet modrých osušek, chyběl toaletní papír. Lodní noviny - donáška po ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Mediterranee (hotel)
 
05.06.23 19:55
Itálie » Ligurie » Janov - Pegli
CK: Booking.com
Pobyt 5/2023, tranzitní ubytování.
3* hotel je umístěn v historické budově, která stojí u moře v janovské čtvrti Pegli. V blízkosti letiště a asi 20 min autem (dle provozu) od přístavu. Hotel i jeho vybavení je starší a opotřebené, ale postupně se renovuje.

Ubytování - čtyřlůžkový pokoj pokoj s výhledem na moře a rušnou silnici. Tišší pokoje jsou s výhledem do dvora. Pokoj se skládal ze dvou místností - jeden pokoj - manželská postel a jedno lůžko, skříň, klimatizace, lednice, trezor, TV- sat. Druhý menší pokoj s jedním lůžkem, TV a skříní. Z tohoto pokoje byl přístup do koupelny (prosklené dveře) - sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo, šampon, vlhčené ubrousky.
Wifi zdarma

Snídaně - studený bufet, převážně sladký, ale byl zde k dispozici i salám, sýr a vajíčka. Servírované teplé nápoje. Džusy z automatu, voda perlivá a neperlivá.
Obsluha měla problém s angličtinou.

Možnost posezení na terase.

Menší pláž přes cestu (podchod) - nehodnotím, byli jsme mimo sezónu.

Parkování v hotelovém dvoře zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Continental (hotel)
 
05.06.23 18:15
Česko » Morava » Brno
CK: Bez CK
Pobyt 6/2022; 1 noc
Hotel se nachází v blízkosti centra Brna a hradu Špilberk.
Akční ubytování - Balíček BRNOPAS zdarma (turistická karta pro každou osobu)

Ubytování - pokoj Superior s výhledem na hrad Špilberk. Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou - byl velmi malý, prakticky zařízen, koupelna se sprchou (sprchový gel, šampon, tělové mléko, fén), oddělené WC, TV-sat, klimatizace, trezor, minibar (sleva 50%), set pro přípravu kávy a čaje, župany, pantofle, Wifi zdarma.

Snídaně - teplý i studený bufet. V restauraci měli praxi studenti, tudíž všechno trvalo trochu déle - omelety, sázená vajíčka…, obsluha.

Příjemné posezení s profesionální obsluhou v Champagne Garden Bar.

Soukromé parkoviště (venkovní i garáž) v rámci balíčku k dispozici zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MSC Europa World Loď
 
30.04.23 16:37
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Přeplavba na MSC Europa World 25. 3. - 12.4. 2023 na trase Dubaj - Janov, kajuta Fantastica č.9537 strategicky ve středu lodi níže. Bylo v ní několik novinek ovšem na dlouhou plavbu malá šatní skříň. Možná v kajutě pro 4 osoby bude mít skříň o jedno křídlo více. Přibyly háčky za vstupními dveřmi, což vítám. Rok výroby lodi je 2022 a na vzhledu je to znát. Je zde mnoho balkonových kajut, vnitřní až na malé vyjímky pouze v přední části. Jiný design lodi má sice jiné rozmístění kajut ale základní zvyklosti na lodích MSC jsou stejné, takže se každý brzy zorientuje. Výstup a nástup paluby 4 a 5, společenský život paluby 6 - 8, bufet a bazény 18, tobogány paluba 22. Paluba 8 je od poloviny lodi dozadu otevřená, vzadu po obou stranách panorama rychlovýtahy staví pouze 8,18,19. Dobrý a praktický nápad, chválím. Divadlo (7) tradičně vepředu, casino a hlavní zábavní místnost pro vysokou ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Porcel TorreGarden (hotel)
 
19.03.23 13:11
Madrid » Madrid
CK: Agoda.com
 
Městský hotel 3* kategorie v okrajové části Madridu.

Metro linka č.2 stanice Alcasia je 3-4 minuty chůze od hotelu v okolí několik restaurací a velké nákupní centrum Centro Comercial Las Rosas včetně hypermarketu Carrefour. Do centra je to metrem 20-30 minut na letiště skoro hodinka.

Pokoje čisté velmi prostorné s trezorem ,TV a velkou chladničkou ,wifi samozřejmost ,koupelna s vanou.
Pokoj je klimatizován a dá se i vytopit (v březnu v noci někdy bodlo ..)

Snídaně formou bufetu - teplý i studený bufet - ovoce ,zelenina v pořádku.

Na recepci lze zakoupit nápoje ,cukrovinky či obloženou bagetu - jako poslední záchrana super služba ..

Hotel můžu doporučit sice se dost najezdíte metrem (ve špičkách pěkně našvihaným) ,ale na Madrid vyšel velmi slušně poměr cena/výkon !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lagorai (hotel)
 
14.12.22 21:59
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Cavalese
CK: Bez CK
 
Pobyt 12/2022.
Hotel Lagorai se nachází asi 1 km od centra Cavalese, Ski areál Latemar - asi 10 km, Alpe Cermis - 2 km, Alpe Lusia - 20 km, skibus v blízkosti hotelu (nevyužili jsme).

Vybavení:
restaurace, bar, společenská místnost, miniklub, úschovna lyží a lyžařských bot - boty nebyly dobře vysušené, výtah, parkoviště, garážová stání za poplatek 10 euro/den.

Bazén (30°C), vířivka - pár dní byla mimo provoz, chladná voda, venkovní vyhřívaný bazén s vířivkou, dětský bazének, lehátka.

Wellness: V rámci wellness centra je zdarma k dispozici voda, bylinkový čaj, čerstvé ovoce, musli. Vstup od 16 let.
- finská, bylinková a parní sauna, solná jeskyně, fontána produkující led, multifunkční sprcha, relaxační místnost s lůžky, kneippův chodník, menší fitness.
Možnost dokoupení masáží.

Ubytování - hotel ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Miura (hotel)
 
14.12.22 19:54
Česko » Beskydy » Čeladná
CK: Bez CK
Pobyt 10/2022
Art Design Miura Hotel se nachází v blízkosti centra Čeladné, přímo u golfového hřiště. Je to moderní resort v jehož prostorách jsou vystaveny umělecká díla českých a světových autorů.

Ubytování - dvoulůžkový pokoj č. 302A s designovým vybavením - posezení, TV-sat, trezor zdarma, minibar - konzumace za poplatek, voda v ceně, dostatek úložného prostoru. Umyvadlo, kosmetické zrcadlo, ubrousky, fén - přímo v pokoji. Koupelna - sprcha, WC. Župany, pantofle v ceně.
Wifi zdarma.
Všechny pokoje mají výhled na golfové hřiště.

Snídaně - bufet - teplá i studená kuchyně, ovoce, zelenina, místní domácí produkty - paštiky, džemy, šťávy...

Wellness - zdarma, mimo den odjezdu. Venkovní vyhřívaný bazén, vnitřní vířivka, sauna, solná komora, lehátka, k dispozici voda. Masáže na objednávku.

Parkování u hotelu zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Duo (hotel)
 
14.12.22 18:07
Česko » Praha
CK: Bez CK
Pobyt 10/2022
Několika patrový hotel s restaurací a barem, v blízkosti stanice metra Střížkov, na hlavní nádraží trvá cesta metrem cca 20 min.
Pokoj - dvoulůžkový, prakticky vybaven, dostatek úložného prostoru, sofa,TV-sat, minibar. K dispozici varná konvice - čaj, káva. Trezor, Wifi zdarma. Koupelna - sprcha, WC, fén, kosmetické zrcadlo, ubrousky. Na pokoji župany a pantofle.
Denní úklid.

Snídaně - bufet - nabídka teplé i studené kuchyně, ovoce, zelenina.

Bazén v době našeho pobytu byl uzavřen. Fitness jsme nevyužili.

Možnost parkování u hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grand (hotel)
 
28.10.22 21:00
Česko » Třebíč
 
 
Hotel se nachází v centru Třebíče, na Karlově náměstí. Je všude blízko, k památkám, k obchodům.
Pokoje jsou standardně vybaveny, prostorné. Koupelna se sprchovým koutem.
Snídaně jsou podávány formou bufetu. Večeře servírované, možnost výběru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Jaz Grand Marsa (hotel)
 
28.10.22 14:50
Egypt » Marsa Alam
CK: Exim
 
Hotel byl vybrán po dlouhém zkoumání recenzí. Trochu zklamání byla pláž a možnost šnorchlování, to ovšem bylo moji neznalostí. Hotel je skutečně hodně opečovávaný, je znát zavlažování, sestřih trávníků. Co se týče kuchyně, nevím kde se v Africe vezme tolik jídla?! Za mne výborná úroveň. Drinky nemohu hodnotit, za těmi jsem tam nejela. Hotel se skládá z cca 70 dvoupatrových budov po 6 či 8 apartmánech, vše je propojeno chodníčky mezi trávníky a bazény. Stále přistavují novou část ve stejném stylu. Takže z pokoje se nekouká přímo do moře a není ani slyšet ale dojít se na pláž dá za pár minut.
Obávám se, že při mojí další cestě do Egypta už může být ubytování jen horší. Co se týče šnorchlování, na mole převážně červená vlajka. Čekání na zelenou nebo aspoň žlutou bylo kruté. Za pěkným šnorchlem se dá dojít do zátoky 20 min po pláži, kolem dalších hotelů Jaz. Úklid v ubytování bez problémů, doplňování balené vody denně. Personál v úslužný, dle recenzí neprudí s bakšišem. K dispozici je jak bazénový bar, tak i plážová restaurace a plážový stánek s pitím. Večer zábavné hudební produkce. Wifi pouze v lobby.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
1
0
 
29.01.22 18:34
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
 
Pobyt 12/2021 v době covidu
Opětovná skvělá lyžařská dovolená v tomto rodinném resortu.
Jinak vše je obdobné jak jsem psala v dřívějších recenzích (1/2020 a dřívější)

Ubytování: pokoj č. 106 Suite Soreghina
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vila Valaška (hotel)
 
29.01.22 16:02
Česko » Morava » Luhačovice
CK: Bez CK
 
Pobyt 10/2021 v době covidu

Vila Valaška se nachází v klidné lázeňské čtvrti v blízkosti kolonády a parku. Patří mezi nejvýznamnější stavby architekta Dušana Jurkoviče. Vila je propojena s lázeňským hotelem Antoaneta, kde se nachází recepce, restaurace (oddělená část restaurace pro hosty Vily Valaška), bazén, vodní relax centrum s nabídkou procedur. Některé procedury byly poskytovány přímo ve Valašce.

Ubytování: Apartmá č. 5 - obývací pokoj, ložnice, v oknech sítě proti hmyzu, šatna, koupelna (vana, WC, bidet, fén), klimatizace, TV sat, telefon, trezor (zdarma), minibar (konzumace za poplatek), WiFi zdarma, župany, papuče v ceně. Výtah.
Úklid pokoje nebyl nijak důkladný např. pavučiny, prach

Uzamčené parkování zdarma v areálu Vily Valaška.

Stravování: polopenze
- snídaně formou bufetu (salámy, sýry, pomazánky, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Montecarlo (app./studio)
 
29.01.22 14:18
Itálie » Benátky
CK: Bez CK
 
Pobyt 9/2021 v době covidu

Ubytování - v srdci Benátek, asi 50 metrů od náměstí sv. Marka. Zrekonstruovaný apartmán se nachází pár metrů od hotelu Montecarlo. Check-in probíhá v hotelu Montecarlo. Lze objednat snídaně podávané rovněž v hotelu.
Apartmán má 2 ložnice (jedna s výhledem na kanál), koupelnu (sprcha, WC, bidet, fén) a obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a posezením, v každém pokoji TV sat, indiv. AC, trezor (zdarma). Dále je zde pračka, sušák na prádlo, žehlící prkno. Wifi zdarma, výtah. Ačkoliv je ubytování v blízkosti San Marco, byl zde klid.
Přístup k apartmánu nebyl moc příjemný - čistota chodby, výtahu, zápach.

Stravování - snídaně v omšelé restauraci hotelu Montecarlo, bufet s obsluhou - salámy, sýry, rajčata, jogurty, marmelády, vajíčka, máslo, margarín, cornflakes, bílé pečivo, sladké pečivo, palačinky, ovoce, káva, čaj, voda, džus.
Museli jsme si rezervovat přesný čas snídaně.

V době našeho pobytu, koncem září, bylo docela hodně komárů, ani jsme moc nevětrali, přesto se nějak dostávaly dovnitř, tudíž stěny jsou flekaté od zabitých komárů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Motel Eldorado (hotel)
 
15.08.21 19:31
Česko » Morava » Mikulov
 
 
 
Motel amerického stylu. Pokoje vyzdobeny originálními americkými předměty od Route 66. V ceně pokoje je snídaně. Personál milý a ochotný. Parkování zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tui Magic Life Fuerteventura (hotel)
 
16.11.20 15:27
Fuerteventura » Playa Butihondo
CK: Tui.pl
 
Pobyt 8/2020 v době covidu
Rozlehlý hotelový komplex s krásnou zahradou, stranou rušných letovisek.

Pokoj dvoulůžkový (rodinný) se 2 přistýlkami v bloku č.20. TV sat, indiv. klimatizace, stropní větrák, minibar - zdarma (naplněn nealko nápoji při příjezdu, později nedoplňován), dostatek úložného prostoru (skříně včetně ramínek, police) pro 4 osoby, trezor na pokoji zdarma, koupelna se sprchou a WC - fén, tekuté mýdlo, balkón - šňůra, stůl + 2 židle. Zklamáním byly přistýlky, které byly hodně nepohodlné.
Každý den jsme na pokoj dostávali balenou vodu.
K dispozici zdarma plážové ručníky s možností výměny.
Wifi zdarma.

Stravování AL: bohatý výběr jídel, ovoce, zeleniny, ryb, různých druhů masa, zákusků. Koktejly z čerstvého ovoce.
Bufet - jídlo servírovali kuchaři.

Možnost večeře v restauracích À la carte. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací