Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
© 2006 Cestujeme Evropou
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 488
 
 
Delfino Beach (hotel)
 
11.07.15 18:22
Sicílie » Marsala
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází v celkem velkém areálu, který zasahuje až k pláži. V hlavní budově je recepce, velká jídelna, společenská místnost a část pokojů. Ostatní pokoje se nachází v přilehlých budovách. U moře se nachází plážová restaurace, je oddělena místní komunikací.
Hotel má dva bazény a k moři je to přibližně 300m.
Pokoje jsou celkem prostorné, některé jsou vybaveny i malou kuchyňkou. Je zde tv, lednice.
V koupelně sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na balkoně je malé venkovní posezení.
Snídaně a večeře jsou podávány formou velmi bohatého bufetu. Pití u večeře se připlácí.
Wifi je volně přístupná v prostorách recepce, bez hesla.
V blízkém okolí hotelu nejsou žádné nákupní možnosti.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
La Santa Maria Playa (hotel)
 
22.06.15 15:13
Mallorca » Cala Millor
CK: Bez CK, booking.com
 
dovolená v termínu: 08.09.14 - 18.09.14
Hotel se nachází v živější části Cala Millor, navíc v zóně, kde jsou v podstatě jen hotely, takže okolí není nic moc pěkného.
My, jak už jsem zmiňovala vícekrát, v hotelu pouze spíme, takže nám na tom až tak nezáleží a šli jsme především po ceně.
Bohužel přímo pod hotelem se nachází diskotéka a venku postávající hloučky pořvávají celou noc, takže na to opravdu pozor. My naštěstí býváme tak utahaní, že nás ani tohle nějak významně nerušilo, ale určitě jsou to pro hotel body dolů. V okolí je několik různých restaurací a barů, ale jedná se spíš o podniky cílící na německou klientelu. Co nás překvapilo – přímo v ulici se nachází restaurace s pravou mallorskou kuchyní, takže i v takové zóně si člověk může pochutnat na místní kuchyni a vynechat všechny ty wursty a podobně. Obchod se nachází také kousek od hotelu, s parkováním není problém, přímo naproti je parkoviště a parkovací ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Smeraldo (hotel)
 
04.06.15 12:36
Itálie » La Spezia » Castelnuovo di Magra
CK: Booking.com
 
Levný hotýlek situovaný přímo u silnice SS1 na půl cesty mezi Carrarou a Sarzanou překročil naše očekáváni. Menší ale dobře vybavený pokoj s kvalitními postelemi v depandanci byl na úrovni vyšší než deklarované 2*. K dispozici byla i společná terasa. Usměvavý majitel, který by se měl naučit rozumět základním frázím týkajících se ubytování anglicky, vlastní také sousední restauraci, která ale nebyla otevřená. Snídani jsme nevyužili, majitel ji nabízel jen na výslovné přání, vystačili jsme si s vlastními zásobami - k našemu překvapení jeden z velkých supermarketů v Sarzaně měl otevřeno i v neděli večer. Vlakové spojení do Cinque Terre buď ze Sarzany nebo z asi 25km vzdálené La Spezia Centrale, kde lze využít garáže za 1,20 E/hod.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Monteaperti (hotel)
 
04.06.15 12:12
Toskánsko » Siena » Casetta
CK: Booking.com
Hotel s bazénem na okraji malebné krajinné oblasti Crete Senesi a na dohled od Sieny. Použili jsme pokoj v přístavbě koncipovaný jako prostorné studio s kuchyňským koutem, který byl komfortně vybaven nádobím, ale bez příborů. Designové, ale nepraktické vybavení s většinou nefunkčními Push-in uzávěry, zcela chybějící věšáky včetně toho utrženého v koupelně. Na podlaze dlažba, prostorné kvalitní postele, individuálně ovládaná klimatizace, trezor, minibar. WiFi zavedeno na pokojích v přístavbě není, ale slabě se chytá signál z lobby, vše zdarma. Pěkný, ale drsně přetopený krytý (v létě otevřený) bazén, masážní trysky, sauna, tělocvična. Teplý bufet při snídani téměř žádný, obtížně ovladatelný ruční odšťavňovač, ale hlavně personálem naprosto nezvládnutá mela, neboť hotel je využíván pro přenocování početných výprav. Z pohledu vybavení pokojů a snídaně je hotel typickou italskou cestovní 3* a ne 4*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Boutique Calzavecchio (hotel)
 
04.06.15 11:52
Itálie » Bologna » Casalecchio di Reno
CK: Booking.com
 
Přenocování po cestě v tomto po všech stránkách noblesním 4* hotelu s výraznou slevou se určitě vyplatilo. Hotel je situován na předměstí Bologni s rychlým přístupem k Autostradě di Sole a na tangenziale. Designové kvalitně vybavené pokoje s King-size postelí a bohatou snídaní s teplým bufetem, nakrájeným čerstvým ovocem a saláty včetně plně automatického odšťavňovače na pomeranče. Wellness určitě ano, ale nevyužili jsme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oekotel Salzburg (hotel)
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
 
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Carlton (hotel)
 
12.05.15 19:22
Česko » Žižkov » Praha
 
 
4* hotel na Žižkově....dobrá poloha kousek od hlavního nádraží centrum města v pěší vzdálenosti případně čtyři zastávky tramvají.
Pokoje čisté,prostorné s klimatizací, TV,minibarem,zařízením na přípravu kávy a čaje....koupelna s vanou,vysoušečem vlasů...toaletní potřeby k dispozici.
Snídaně formou teplého a studeného bufetu,kvalitní čerstvé potraviny,ale jelikož mohu porovnávat,tak u 4* hotelu bych čekal širší výběr! Snídaně se podávají v docela stísněných sklepních prostorách s nedostatečnou kapacitou.
Wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno.
Hotel lze určitě doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Mirka 7 (app./studio)
 
20.04.15 19:56
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
 
 
V Penzionu Mirka jsme strávili velikonoční víkend bez jakýchkoli problémů. Po přečtení recenzí jsme na penzion také jeli s obavami, Ubytovací řád je poměrné obsáhlý, ale po ubytování jsme se mu již nedivili. Majitelé v penzionu mají svůj domov a v tomto duchu se snaží penzion i udržovat a provozovat, proto tu z našeho pohledu nešlo o nijaké omezování.
Pokoje jsou prostorné, čistě vymalované, řádně uklizené, vybavení pokoje je nadstandardní. Strava byla bez připomínek, snídaně i večeře byly dostačující, nebyl problém si přidat nebo se s majiteli např. dohodnout na příloze k večeři.
Samotní majitelé nechodí ve stejnokrojích s naučenými úsměvy, ale dostali jsme tipy na výlety, dostali jsme informace o zajímavých místech v regionu, několikrát jsme po večeři poseděli v restauraci a působili na nás pohodovým dojmem. Plánujeme se do Penzionu Mirka vrátit ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Belvedere (hotel)
 
31.03.15 13:58
Itálie » Alta Badia » Colfosco
CK: Fede
 
 
Hotel stojí nad městečkem Colfosco v n.m. 1645m.Je depadencí sousedního hotelu Kolfuschgerhof,se kterým jej spojuje podzemní chodba.Do centra městečka je to asi 15 min.pěšky,k vleku Plans-Frara asi 5 min.pěšky,ale pravidelně jezdí hotelový mikrobus.Pokoje jsou zařízeny stylovým dřevěným nábytkem,některé mají balkony.Úklid a výměna ručníků každý den.Snídaně -bohatý bufet,večeře-salátový a předkrmový bufet,hlavní jídlo výběr z menu,velký výběr sladkých zákusků a zmrzliny.Vynikající výběr z domácích i zahraničních vín.Malý wellness se saunou,v sousedním hotelu bazén s vířivkou.Lyžárna se stojany na lyže a sušáky na boty.Vysoká úroveň služeb a velmi milý a vstřícný personál hovořící něměcky,anglicky/a česko-slovenky-polsko-chorvatsky :-)/Lokalita hotelu nábízí krásné pohledy do údolí a masiv Sela Rondy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Mirka 7 (app./studio)
 
30.03.15 10:47
Česko » Hojsova Stráž
 
 
V tomto penzionu jsem byl celkem 4 x i s manželkou a dvěma dětmi. Pravda, pan Rödig je svérázný majitel, nicméně udělal se svoji manželkou vždy vše, co je nutné ke spokojenosti hosta. Má první zkušenost s ním nebyla příliš pozitivní, protože jsem přijel s rodinou ve 14:30 a nikoli po 15:00 a měl jsem pocit, že mne skoro vyhodí... Naštěstí se můj první dojem z pana Rödiga posléze v následujících dnech změnil. Má rodina byla vždy se službami v tomto penzionu velmi spokojena a budu se do tohoto penzionu rád vracet i v budoucnu. Měl jsem tu čest být u toho, kdy Pan Rödig paní Peckovou s jejím partnerem vyhodil z penzionu. V tom má paní Pecková pravdu. Škoda jen, že paní Pecková zde nepíše proč. Nejenže si její partner půjčil sněžný skútr bez vědomí majitele penzionu, ale jeho agresivní jízda na tomto skútru nebyla bez následků. Mohl jsem ji sledovat z okna našeho pokoje, protože byla i velmi ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Mirka 7 (app./studio)
 
18.03.15 20:32
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
 
 
Hrůza :-(. Penzion sice čistý a pěkný, strava OK. Ale přístup majitelů - k pláči. Arogance a povýšenost majitelů je opravdu k neuvěření. Nedá se s nimi na ničem domluvit, vše je problém. Arogance majitelů vygradovala tak, že jsme byli z pobytu vyhozeni. Jak jsme později zjistili, nebyli jsme jediní, kdo si balil kufry během pobytu. Majitelé si zřejmě tuto svou stinnou stránku neuvědomují a cítí se dotčeni, pokud zaznamenají negativní recenzi. Majitelům doporučuji se nad sebou zamyslet a zvážit, zdali má cenu, aby pracovali ve službách, ve kterých je holt někdy nutné být na své zákazníky milý a přivítat je minimálně s přáním dobrého dne a ne větou typu "Co chcete? Máte přezůvky?"

Opravdu smutné :-(

Pecková
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
B&B Punto Magico (soukromí)
 
14.03.15 22:16
Itálie » Marche - Conerská riviéra » Offagna
 
dovolená v termínu: 26.07.14 - 02.08.14
Punto Magico leží v klidné části středověkého městečka Offagna cca 20km od pobřeží. Do města je to cca 10 minut chůze. Z části do hodně prudkého kopce. Nabízí překrásný výhled do okolní krajiny, velkou terasu a hlavně nejlepší paní domácí. I přes jazykové bariéry (umí malinko anglicky) je velmi pohostinná. Každý den výborná domácí snídaně (spíše sladké - pečivo, focaccia, ovocný koláč, kompot, trocha místního salámu a sýra) a když se stalo, že jsme si koupili večeři a jedli ve společenské místnosti, vždy nám ještě podstrčila něco z domácích zásob.
Pokoje stylově zařízené, koupelna vlastní přístupná z chodby (dostatek úložného prostoru, fén). Koš se vynášel každý den, během týdne 1x výměna ručníků.
Co nám trochu "vadilo", že se snídaně podávala na náš vkus moc pozdě. První den jsme šli na osmou ranní a focaccia šla teprve do trouby. Neřešili jsme to a chodili o půl hodinky později.
Chyběl sušák, takže jsme plavky a ručníky sušili různě v koupelně a z okna pokoje.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park Inn Radisson (hotel)
 
12.03.15 19:12
Německo » Berlín, Alexanderplatz » Berlín
 
 
4* hotel v centru Berlína u televizního vysílače na centrálním náměstí Alexanderplatz (mnoho zajímavostí,památek v pěší vzdálenosti) v těsné blízkosti stanice metra (U8,U5,U2) a S bahn (S5,S7,S75).
Pokoje čisté,střední velikosti,elektronické zamykání s TV(satelitní),trezorem a minibarem....koupelna se sprchovým koutem(toaletní potřeby k dispozici) oddělené pouze závěsem...wc samostatně.
Snídaně formou bohatého bufetu rozmanitý kvalitní výběr! Restaurace odpovídá velikosti hotelu míst je dostatek...bufet nepřetržitě doplňován.
Ve "špičce" okolo 9-10h může být delší čekací doba na výtah kvůli přetíženosti.....hotel má 8 výtahů(rozděleny po čtyřech do 20 patra a od 20 patra výše)
wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Rio Stava 3 (hotel)
 
03.02.15 13:26
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
Pobyt 1/2015. Náš druhý pobyt v tomto hotelu, letos jsme měli jiný typ pokoje - Suite Dolasilla. Jinak vše je obdobné jak jsem psala v recenzi z pobytu 12/2013. Pouze letos byla trochu jiná otevírací doba miniklubu (15-22 hod) a u odpoledního občerstvení (14.30-17.30 hod) chyběla polévka.

Ubytování - pokoj č. 304 (3. patro), pokoj rozdělěný dveřmi na dvě části: obývací pokoj (zde spaly děti na rozkládacím gauči) a ložnici (prostorný pokoj s posezením). Oba pokoje měly dostatek úložného prostoru (ve skříních police i ramínka), TV-sat, balkón s židlemi a 2 stolky (přístup na balkón z obou pokojů). Trezor zdarma, velké zrcadlo, lednice, telefon, koupelna (dva umyvadla, WC, bidet, sprcha, fén, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován). Jediná nevýhoda - prosklené dveře do koupelny (efektní kombinace matového a čirého skla, nicméně velmi nepraktická). Župany, papuče (i pro děti) k dispozici zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Panorama (hotel)
 
03.02.15 12:46
Česko » Jižní Morava » Blansko
CK: Bez CK
 
 
Pobyt 10/2014. Zrekonstruovaný hotel na okraji Blanska.
Ubytování jsme měli v pokoji Classic (bez klimatizace) s balkónem (nebyl uklizen) s výhledem do atria. Odpovídá 3*, chyběl trezor. Na pokojích je pevné internetové připojení. Dále hotel nabízí ubytování v pokojích Superior a rodinných studiích.

Strava - snídaně - teplá i studená kuchyně.
Parkování zdarma u hotelu.
Wellness jsme nevyužili, takže ho nehodnotím.

V době našeho pobytu - velké množství komárů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací