Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 1
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 504
 
 
Penzion Cafe u Jakuba Jana Ryby (pension)
 
22.08.16 16:27
Česko » Brdy » Rožmitál pod Třemšínem
CK: Booking.com
dovolená v termínu: 23.07.16 - 24.07.16
Malý penzion o pár pokojích. Byli jsme jen na jednu noc a přesto musím říct, že vybavení a velikost pokoje je naprosto nedostačující.
S trochou nadsázky, když se chce jeden v pokoji otočit, musí druhý vyjít ven.
Není zde jediná polička, o skříních ani nemluvím, pouze malý konferenční stolek a dvě židle a pár věšáčků na zdi (na závodech jsme promokli a museli nechat mokré věci v igelitce v autě, protože je ani nebylo kam pověsit), málem jsme ani neměli kam dát kufr tak, abychom o něj v noci nezakopávali.
Více než jednu noc si tu opravdu neumím představit.
Úklid dost odbytý. Snídaně servírovaná, chutná, dostačující.
Okolní příroda je nádherná, cena nebyla vysoká, ale při návratu do oblasti už bych se určitě ubytovala jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apartamentos Deya (app./studio)
 
22.08.16 16:17
Mallorca » Santa Ponça
CK: Booking.com
dovolená v termínu: 16.10.15 - 21.10.15
Apartmány jsme navštívili na samém konci sezony (v den našeho odjezdu zavírali), což bylo znát na vybavení (evidentně již vyklizený asi obchod u recepce, myslím, že ani jídelna už nefungovala (my stravu ale objednanou neměli), atd..)
Úklid jednou za dva nebo tři dny (v sezoně opět může být jinak). Mohl být pečlivější, ale dá se považovat za vyhovující.
Apartmán relativně prostorný, vybavený dostatečně. Vybavení již něco pamatuje, ale vše funkční.
Středisko Santa Ponça patří k těm živějším, ale na konci sezony byl naštěstí klid.
Je to tam ale takové "rozstrkané", přesto že to není nějaký malý záliv, chybí delší promenáda podél moře, určitě bych místo nevolila v plné sezoně a/nebo pokud bych tam chtěla trávit více času než jen na přespání v hotelu. Oblast je to rozlehlá, takže také bude záležet na konkrétním místě. Celkově to na nás působilo takovým "omšelým" dojmem, těžko soudit, jestli to bylo jen končící sezonou.
Plusem byla relativní blízkost Palmy (a dobré spojení autobusem) a nízká cena ubytování.
Obchodů dostatek, horší to bylo s nalezením vyhovující restaurace (tzn. ne bary, rychlá občerstvení, atp.), ta byla v naší oblasti vlastně jediná.
Poměr "cena/výkon" - vyhovující, tzn. nenadchne, neurazí...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anisija (app./studio)
 
01.08.16 20:36
Omiš » Celina
 
Apartmán se nachází v klidné části, takže je vhodný pro všechny, kteří mají rádi klid a pohodu. Na pláž to bylo od ubytování cca 300m, takže to nebylo nijak daleko a zvládli jsme to denně i s malými dětmi. Pláž je oblázková ale celkem čistá a ani ne moc přeplněná, ale asi záleží na období, kdy tam člověk jede. Pokoje jsou čisté s veškerým vybavením včetně internetu a TV. Nic navíc jsme nedopláceli. Kdo dává přednost bazénu, tak je tento apartmán skvělá volba. Je přímo u apartmánu a máte krásný výhled na moře a ostrov Brač. Byli jsme zde 14 dní a pěkně si dovolenou užili. Klidně bychom jeli na stejné místo zase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sentido Rosa Beach (hotel)
 
29.07.16 09:21
Tunisko » Skanes » Monastir-Skanes
CK: Exim Tour
 
Hotel v současné době jedním z nejlepších hotelů v oblasti Skanes je součástí řetězce hotelů Sentido,které mají své hotely po celé Evropě.
Ubytování,stravování,obsluha a čistota bezchybné.Pláž spíše pro děti v oblasti kde jsou vyplavovány traviny,které jsou však pravidelně po ránu odklízeny.Není problém přejít cca asi 200 m na sever kde traviny nejsou a pláže jsou zde perfektní.Hotel prostorný s pravidelnou animací pro děti i dospělé.Veliký bazén ze slanou vodou.Lehátka i slunečníky zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Merloni (hotel)
 
18.07.16 12:01
Itálie » Grandola ed Uniti
CK: Travel 2002
 
Merloni je menší rodinný hotel, který se nachází kousek od města Menaggio a jezera Como, ve vesničce Grandola ed Uniti, která je obklopená nádhernými horami. Je to dobré výchozí místo k poznávání této oblasti.
Hotel se skládá ze dvou budov a je obklopený krásně udržovanou zahradou ve které je i venkovní bazén.
Pokoje jsou docela prostorné, vybavené základním nábytkem. Je zde TV, lednička, WIFI dostupná i na pokojích.
Koupelna se sprchovým koutem, fénem. Ručníky a osušky měněny denně.
Jídelna se nachází v hlavní budově. Snídaně jsou podávány bufetovým způsobem, každý den stejný sortiment jídla.
Večeře byly servírované, o třech chodech.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sighientu Life & Spa (hotel)
 
12.07.16 19:38
Sardinie » Jižní Sardinie » Capitana
CK: FIRO
 
Hotel Sighientu leží cca 30 minut od letiště v Cagliari.Jde o starší hotel ale pečlivě spravovaný.Úklid každý den.Jídlo výborné až na nedostatek místa v jídelně.Večeře měli pro obsazený hotel po dobu jen 1,5 hod. což bylo málo.Bazén super.Pláž nejslabší článek.Chaluhy které se neuklízely.All inclusive co se týče jídla dostačující (hodně ryb a mořských plodů ...),co se týče alkoholu však velmi slabé.Animace pouze v italštině - pro nás nepoužitelné.Celkově však spokojenost pro ty kteří nebudou jen na hotelu ale budou cestovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vila Lusitania (vila)
 
25.05.16 19:52
Madeira » Funchal
CK: Simon-tourist
 
Jedná se o malý rodinný hotel, který se skládá z několika budov. V hlavní budově je recepce, malá jídelna, snack-bar.
Pokoje jsou docela tmavé, zařízeny starším nábytkem. Náš pokoj byl velký, byl zde malý kuchyňský koutek. Je zde televize, telefon. Wifi je dostupná v prostorách recepce a na hlavní terase.
Koupelna docela prostorná, s vanou, ručníky.
Snídaně jsou servírované, je zde možnost výběru ze čtyř variant. Obsluha rychlá, jídlo chutné. Snídaně jsou podávány v jídelně nebo na terase.
Nachází se zde i malý bazén a terasy na slunění s lehátky.
Vila se nachází v klidné části města, přibližně 2km od centra města. Cestou z města počítejte s cestou stále do kopce. Obchody a restaurace jsou vzdáleny asi 500m od vily. Autobusová zastávka 100m, bus jezdí do centra Funchalu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oeiras (hotel)
 
24.05.16 20:58
Portugalsko » Lisabon
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dei Congressi (hotel)
 
29.04.16 21:49
Řím » Řím - EUR » Řím
 
 
4* hotel ve čtvrti EUR kousek od stanice metra EUR Fermi (přímé spojení s Colossem a nádražím Termini).

Pokoje průměrné velikosti čisté s TV,klimatizací,chladničkou a trezorem - velká koupelna s bidetem,sprchovým koutem a vysoušečem vlasů - veškeré toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma rychlé a spolehlivé!

Snídaně bufetem - teplý pouze míchaná vajíčka a opékaná slanina,postrádal jsem vzhledem ke kategorii hotelu nějaké ty párečky a zeleninu.....jinak velký výběr sladkostí(cukroví,koláčky,lívanečky atd) a ovoce. Možnost šťávy z čerstvě vymačkaného ovoce! Další nabídka jako salámy,pečivo atd v pořádku!
Ve špičce personál absolutně nestíhal doplňovat a uklízet stoly doporučuji chodit dříve!

V okolí hotelu se nic moc nenachází naproti slušná pizzerie a u metra McD.

Slušné ubytování u metra se snídaní - doporučuji!

Počítejte s poplatkem městu ve výší 6 EUR osoba/noc!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albergo Astro (hotel)
 
29.04.16 21:01
Itálie » Janov - Brignole » Janov
 
 
Hotel kousek od vlakového nádraží Brignole v dosahu dvě stanice metra,několik minut od náměstí De Ferrari většina památek v pěší vzdálenosti.

Hotel se nachází v pátém patře starého činžovního domu - večer/noc vstup jen přes elektronického vrátného!

Pokoje prostorné,čisté s malou TV a chladničkou - wifi zdarma občas pomalejší,ale jinak OK,inzerovaný trezor na pokoji sice byl ale nefunkční!

Koupelna s bidetem a sprchovým koutem(menší a sprcha typu dešťová - nic moc tlak vody) k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.

Snídaně velmi jednoduchá - káva,jeden druh pečiva,koláček a jogurt.

Naproti hotelu supermarket Carrefour otevřený nonstop.

Není to žádný zázrak,hlavně snídaně slabá,ale na pár nocí vyhovuje!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Royal Park Boutique (hotel)
 
30.03.16 19:44
Maďarsko » Keleti » Budapešť
 
 
Hotel u vlakového nádraží Keleti(metro M3 a M2) v boční uličce.
Pár metrů od hotelu supermarket Spar a pekárna.
Pokoje(elektronické zamykání) čisté,střední velikosti(jako dvojlůžkový OK,ale s přistýlkou už nic moc co se velikosti týče) s klimatizací/topením,minibarem a trezorem.
Celkem prostorná koupelna s vanou a fénem - k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi zdarma - večer pomalé a časté výpadky.
Snídaně dostatečný výběr,teplý a studený bufet - velmi dobré zákusky.
Oficiálně 4* - jelikož mohu porovnávat dal bych 3+(to plus za snídani).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Da Bruno (hotel)
 
13.03.16 14:04
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
 
Pobyt 3/2016. Rodinný hotel v centu Benátek, v části Castello, asi 5 min od zastávky Rialto, kousek od náměstí San Marco. Ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji (č. 256, 2. patro). K dispozici koupelna (vana, sprcha, bidet, fén, toaletní potřeby denně doplňovány, výměna ručníků každý den), skříň, posezení, Wifi zdarma, telefon, TV sat, topení, indiv. klimatizace, minibar (spotřeba za poplatek), trezor zdarma. Denní úklid. Pro 4 osoby - menší pokoj, málo úložného prostoru.
Snídaně formou bufetu - káva, čaj - různé druhy, džusy, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, sýry, vařená vajíčka, salámy, prosciutto, rajčata, ovoce, sušené ovoce, rajčata, olivy, cornflakes.
Personál velmi úslužný a nápomocný.
V prvním patře na chodbě k dispozici PC včetně tiskárny.
V hotelu není výtah.
Na recepci možnost zapůjčit deštníky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relais Arena (app./studio)
 
13.03.16 12:17
Itálie » Verona
CK: Booking.com
 
 
Apartmá se nachází v centru historické části Verony s možností soukromého parkování (15 euro/den). Ubytování je ve 2. patře, k dispozici výtah. Prostorný apartmán je moderně zařízený (živé květiny v květináčích, růže ve váze) kuchyň se základním vybavením včetně velké lednice s mražákem (káva, čaj, kávovar na kapsle k dispozici), koupelna (WC, bidet, sprcha, fén, toaletní potřeby), bezplatné Wi-Fi, TV-sat, topení, indiv. klimatizace. Pro 4 osoby málo úložného prostoru. Chyběl trezor. Pokoj je směrem do ulice - byl slyšet hluk. Snídani jsme měli s donáškou na pokoj - šunka, jogurty, sladké pečivo, bílé pečivo, marmelády, nugety, máslo, džus, čaj, cappucino. Skvělé ubytování v blízkosti památek.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Puerto Azul (hotel)
 
22.11.15 10:12
Gran Canaria » Puerto Rico
CK: Canaria Travel
 
V hotelu Puerto Azul jsme strávili v říjnu 14 dnů.Hotel je na skále,nejbližší pláže jsou cca 15 minut od hotelu a musí se sejít buď po cca 450 schodech nebo po příjezdové asfaltové cestě.Obě pláže jsou však perfektní,čisté s plným zázemím.V hotelu je několik menších propojených bazénů (hlavně pro děti) a nejlepší je zde bazének s vířivkami.Dvě jídelny,strava vynikající,animační programy každý den.Bar u vířivek a u bazénů,v rámci All Inclusive bohatý výběr nealko a alko.Parkoviště pro půjčené auto v areálu před hotelem.Velmi příjemná a perfektní obsluha.Měli jsme objednaný levnější Promo pokoj který byl až v přízemí.Ve výhledu i dražším pokojům většinou "zavazí" hotel Gloria Palace postavený pod tímto hotelem.My jsme však pokoj vždy opustili po 8 hodině a vraceli jsme se až k půlnoci.Vřele doporučujeme - těm kdo vadí chůze do kopce může využít TAXI za cca 2,5 Euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Quality 33 (hotel)
 
08.11.15 16:24
Norsko » Oslo
CK: Periscope Skandinávie
 
Hotel se nachází u docela frekventované komunikace z centra města. Jedná se o velký a moderní hotel s kvalitním vybavením.
Pokoje jsou prostorné, pěkně vybavené. Je zde televizor, žehlička, žeh.prkno.
Pěkná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, hyg.potřeby, fén.
Do pokoje značně doléhá hluk z projíždějících aut.
Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací