Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 3
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 499
 
 
Sighientu Life & Spa (hotel)
 
12.07.16 19:38
Sardinie » Jižní Sardinie » Capitana
CK: FIRO
 
Hotel Sighientu leží cca 30 minut od letiště v Cagliari.Jde o starší hotel ale pečlivě spravovaný.Úklid každý den.Jídlo výborné až na nedostatek místa v jídelně.Večeře měli pro obsazený hotel po dobu jen 1,5 hod. což bylo málo.Bazén super.Pláž nejslabší článek.Chaluhy které se neuklízely.All inclusive co se týče jídla dostačující (hodně ryb a mořských plodů ...),co se týče alkoholu však velmi slabé.Animace pouze v italštině - pro nás nepoužitelné.Celkově však spokojenost pro ty kteří nebudou jen na hotelu ale budou cestovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vila Lusitania (vila)
 
25.05.16 19:52
Madeira » Funchal
CK: Simon-tourist
 
Jedná se o malý rodinný hotel, který se skládá z několika budov. V hlavní budově je recepce, malá jídelna, snack-bar.
Pokoje jsou docela tmavé, zařízeny starším nábytkem. Náš pokoj byl velký, byl zde malý kuchyňský koutek. Je zde televize, telefon. Wifi je dostupná v prostorách recepce a na hlavní terase.
Koupelna docela prostorná, s vanou, ručníky.
Snídaně jsou servírované, je zde možnost výběru ze čtyř variant. Obsluha rychlá, jídlo chutné. Snídaně jsou podávány v jídelně nebo na terase.
Nachází se zde i malý bazén a terasy na slunění s lehátky.
Vila se nachází v klidné části města, přibližně 2km od centra města. Cestou z města počítejte s cestou stále do kopce. Obchody a restaurace jsou vzdáleny asi 500m od vily. Autobusová zastávka 100m, bus jezdí do centra Funchalu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oeiras (hotel)
 
24.05.16 20:58
Portugalsko » Lisabon
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dei Congressi (hotel)
 
29.04.16 21:49
Řím » Řím - EUR » Řím
 
 
4* hotel ve čtvrti EUR kousek od stanice metra EUR Fermi (přímé spojení s Colossem a nádražím Termini).

Pokoje průměrné velikosti čisté s TV,klimatizací,chladničkou a trezorem - velká koupelna s bidetem,sprchovým koutem a vysoušečem vlasů - veškeré toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma rychlé a spolehlivé!

Snídaně bufetem - teplý pouze míchaná vajíčka a opékaná slanina,postrádal jsem vzhledem ke kategorii hotelu nějaké ty párečky a zeleninu.....jinak velký výběr sladkostí(cukroví,koláčky,lívanečky atd) a ovoce. Možnost šťávy z čerstvě vymačkaného ovoce! Další nabídka jako salámy,pečivo atd v pořádku!
Ve špičce personál absolutně nestíhal doplňovat a uklízet stoly doporučuji chodit dříve!

V okolí hotelu se nic moc nenachází naproti slušná pizzerie a u metra McD.

Slušné ubytování u metra se snídaní - doporučuji!

Počítejte s poplatkem městu ve výší 6 EUR osoba/noc!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albergo Astro (hotel)
 
29.04.16 21:01
Itálie » Janov - Brignole » Janov
 
 
Hotel kousek od vlakového nádraží Brignole v dosahu dvě stanice metra,několik minut od náměstí De Ferrari většina památek v pěší vzdálenosti.

Hotel se nachází v pátém patře starého činžovního domu - večer/noc vstup jen přes elektronického vrátného!

Pokoje prostorné,čisté s malou TV a chladničkou - wifi zdarma občas pomalejší,ale jinak OK,inzerovaný trezor na pokoji sice byl ale nefunkční!

Koupelna s bidetem a sprchovým koutem(menší a sprcha typu dešťová - nic moc tlak vody) k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.

Snídaně velmi jednoduchá - káva,jeden druh pečiva,koláček a jogurt.

Naproti hotelu supermarket Carrefour otevřený nonstop.

Není to žádný zázrak,hlavně snídaně slabá,ale na pár nocí vyhovuje!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Royal Park Boutique (hotel)
 
30.03.16 19:44
Maďarsko » Keleti » Budapešť
 
 
Hotel u vlakového nádraží Keleti(metro M3 a M2) v boční uličce.
Pár metrů od hotelu supermarket Spar a pekárna.
Pokoje(elektronické zamykání) čisté,střední velikosti(jako dvojlůžkový OK,ale s přistýlkou už nic moc co se velikosti týče) s klimatizací/topením,minibarem a trezorem.
Celkem prostorná koupelna s vanou a fénem - k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi zdarma - večer pomalé a časté výpadky.
Snídaně dostatečný výběr,teplý a studený bufet - velmi dobré zákusky.
Oficiálně 4* - jelikož mohu porovnávat dal bych 3+(to plus za snídani).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Da Bruno (hotel)
 
13.03.16 14:04
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
 
Pobyt 3/2016. Rodinný hotel v centu Benátek, v části Castello, asi 5 min od zastávky Rialto, kousek od náměstí San Marco. Ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji (č. 256, 2. patro). K dispozici koupelna (vana, sprcha, bidet, fén, toaletní potřeby denně doplňovány, výměna ručníků každý den), skříň, posezení, Wifi zdarma, telefon, TV sat, topení, indiv. klimatizace, minibar (spotřeba za poplatek), trezor zdarma. Denní úklid. Pro 4 osoby - menší pokoj, málo úložného prostoru.
Snídaně formou bufetu - káva, čaj - různé druhy, džusy, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, sýry, vařená vajíčka, salámy, prosciutto, rajčata, ovoce, sušené ovoce, rajčata, olivy, cornflakes.
Personál velmi úslužný a nápomocný.
V prvním patře na chodbě k dispozici PC včetně tiskárny.
V hotelu není výtah.
Na recepci možnost zapůjčit deštníky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relais Arena (app./studio)
 
13.03.16 12:17
Itálie » Verona
CK: Booking.com
 
 
Apartmá se nachází v centru historické části Verony s možností soukromého parkování (15 euro/den). Ubytování je ve 2. patře, k dispozici výtah. Prostorný apartmán je moderně zařízený (živé květiny v květináčích, růže ve váze) kuchyň se základním vybavením včetně velké lednice s mražákem (káva, čaj, kávovar na kapsle k dispozici), koupelna (WC, bidet, sprcha, fén, toaletní potřeby), bezplatné Wi-Fi, TV-sat, topení, indiv. klimatizace. Pro 4 osoby málo úložného prostoru. Chyběl trezor. Pokoj je směrem do ulice - byl slyšet hluk. Snídani jsme měli s donáškou na pokoj - šunka, jogurty, sladké pečivo, bílé pečivo, marmelády, nugety, máslo, džus, čaj, cappucino. Skvělé ubytování v blízkosti památek.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Puerto Azul (hotel)
 
22.11.15 10:12
Gran Canaria » Puerto Rico
CK: Canaria Travel
 
V hotelu Puerto Azul jsme strávili v říjnu 14 dnů.Hotel je na skále,nejbližší pláže jsou cca 15 minut od hotelu a musí se sejít buď po cca 450 schodech nebo po příjezdové asfaltové cestě.Obě pláže jsou však perfektní,čisté s plným zázemím.V hotelu je několik menších propojených bazénů (hlavně pro děti) a nejlepší je zde bazének s vířivkami.Dvě jídelny,strava vynikající,animační programy každý den.Bar u vířivek a u bazénů,v rámci All Inclusive bohatý výběr nealko a alko.Parkoviště pro půjčené auto v areálu před hotelem.Velmi příjemná a perfektní obsluha.Měli jsme objednaný levnější Promo pokoj který byl až v přízemí.Ve výhledu i dražším pokojům většinou "zavazí" hotel Gloria Palace postavený pod tímto hotelem.My jsme však pokoj vždy opustili po 8 hodině a vraceli jsme se až k půlnoci.Vřele doporučujeme - těm kdo vadí chůze do kopce může využít TAXI za cca 2,5 Euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Quality 33 (hotel)
 
08.11.15 16:24
Norsko » Oslo
CK: Periscope Skandinávie
 
Hotel se nachází u docela frekventované komunikace z centra města. Jedná se o velký a moderní hotel s kvalitním vybavením.
Pokoje jsou prostorné, pěkně vybavené. Je zde televizor, žehlička, žeh.prkno.
Pěkná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, hyg.potřeby, fén.
Do pokoje značně doléhá hluk z projíždějících aut.
Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Heidal (hotel)
 
08.11.15 16:07
Norsko » Heidal
CK: Periscope Skandinávie
 
Malý rodinný hotel se nachází ve staré stylové budově z r.1897. Stojí osamocený na krásném místě u málo frekventované komunikace.
Pokoje jsou velmi maličké, bez úložných prostorů. Působí ale velmi útulně a hlavně stylově. Koupelna je také velmi miniaturní, se sprchovým koutem, toaletou.
Snídaně je podávána formou bufetu. Majitelé zde nabízejí produkty ze svých chovů.
Wi-fi je dostupná zdarma i na pokojích. Na recepci je během dne zdarma káva a domácí vafle.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Norlandia Otta Hotell (hotel)
 
08.11.15 15:45
Norsko » Otta
CK: Periscope Skandinávie
 
Hotel se nachází v klidném městečku Otta. Centrum městečka s obchody je kousek od hotelu. V blízkosti se nachází i malá železniční stanice.
Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Jsou účelně vybaveny, je zde televize.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, hyg.potřeby, fén jsou k dispozici.
Snídaně i večeře jsou podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velký a bohatý, jídlo výborné.
Během dne byla k dispozici zdarma káva na recepci hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Skjolden Resort (hotel)
 
08.11.15 13:08
Norsko » Skjolden
CK: Periscope Skandinávie
 
Jedná se o starší hotel, který stojí na krásném místě, na břehu fjordu. Je zde i pláž, která umožňuje otužilcům koupání. Vedle hotelu se nachází informační centrum.
Pokoje jsou prostorné, útulné. Jsou vybaveny základním nábytkem, televizí.
V koupelně je vana, toaleta, ručníky.
Wifi je dostupná zdarma v prostorách recepce.
Snídaně a večeře jsou podávány formou jednoduchého bufetu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Scandic Byparken (hotel)
 
08.11.15 08:43
Norsko » Bergen
CK: Periscope Skandinávie
 
Hotel se nachází v centru města na celkem rušné křižovatce. Z hotelu je to kousek do historické části a na nábřeží Bryggen. Kousek od hotelu je i vlakové a autobusové nádraží, zastávka MHD.
Pokoj nám byl přidělen velmi malý, s výhledem do malého dvora a na protější budovy. Na přespání dostačující. Bylo zde čisto a útulno. Byla zde televize, lednice.
Koupelna byla docela prostorná, se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, toaletní potřeby, fén k dispozici.
Wi-fi zdarma, dostupná i na pokojích.
Snídaně byla podávána formou teplého a studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Během dne byla na recepci volně dostupná káva.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Club House Roma (hotel)
 
02.11.15 09:27
Itálie » Řím
CK: Čedok
Tranzitní ubytování 10/2015. Rozsáhlý (několik bloků) hotel (garni) stojí na relativně klidném místě v blízkosti stanice metra. V okolí restaurace - možnost povečeřet, ceny na Řím přijatelné.
Bydleli jsme v mini dvoulůžkovém pokoji č.123 (nevhodný pro lidi trpící klaustrofóbií), velmi úzká postel, skříň, koupelna skoro větší než pokoj (vana, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, minibar - naplněn, konzumace za poplatek, trezor zdarma, balkón. Wifi zdarma. Celkově to nebyl špatný pokoj, jen ta velikost byla miniaturní. Dle webových stránek, hotel má i pokoje normální velikosti.
K dispozici snídaňová místnost, menší bar, výtah.
Snídaně bufetové - teplá i studená kuchyně. Párky, vajíčka, opékaný bůček, pečivo, salámy, sýry, jogurty, müsli, máslo, margarín, ovoce, sladké pečivo i koláče. Káva, čaj, voda, džusy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací