Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 4
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 501
 
 
Cala Vadella (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Cala Vadella
CK: CK Fischer
 
 
Malý hotel s rodinnou atmosférou, poměrně klidný, přímo u moře, ale z pokoje kvůli rozrostlým stromům na něj není vidět. Apartmány jsou velmi prostorné, čisté a příjemné. Personál byl vtipný a pohodový, snad jediná věc se dá vytknout a to, že večeře byla výděrem ze dvou menu a takový slabší průměr. Zase ale to odpovídalo ceně a zařezení hotelu. Smůlu má ten, kdo si nepronajme auto, protože jinak je v podstatě nucen strávit dovolenou pouze u hotelu. Autobusy sice jezdí ( zasávka je asi 1000 m od hotelu), ale ne pořád. S autem to nemá chybu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Valparaiso 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala Murada
CK: CK Fischer
 
 
Tento hotýlek posazený stranou, přímo na skále nad mořem, s každodenním pohledem na vycházející slunce - prostě úžasné, dopuručuji všem, kdo mají rádi klid, pohodu, dobrou kuchyni a ocení přátelský až rodinný personál. Hotel má snad jen okolo 35 pokojů, pokud ale chcete výhled na moře, je nutné si jej zaknihovat. Centrum s obchody a restauracemi je vzdáleno asi tak 500 m, pláž je hned pod hotelem, postupný vstup do vody.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Club Siroco 2 (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Costa Tequise
CK: CK Fischer
 
 
Klubové zařízení je ideální pro rodinnou pohodu, kdo má rád klid a není extra náročný, má ale rád čistotu a pohodu. Velmi milý personál, ochotně s vámi komunikuje jak ve španělštině, tak v angličtině. Maximální vstřícnost. Jedinná nevýhoda je, že hotel není přímo u pláže, ale asi 300 m od ní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Playa Bonita (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa del Sol » Benalmádena
CK: CK Fischer
 
 
Pěkný a kvalitní hotel na klidném místě. Pláž přímo před hotelem. Před hotelem autobusová zastávka. Do velkého supermarketu je to tak 25 minut pěšky. Krásné pokoje s obrovskou postelí. Každý pokoj má výhled na moře. Naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Barcelo Jandia Mar (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandia
CK: Thomass Cook
 
 
Nový hotel otevíraný v létě roku 2005. Vše bylo naprosto super, personál, skvělé jídlo (samé vybrané lahůdky), několik bazénů, večerní bar s hrou na klavír, vyborný program all inclusiv, pokoje velké, čisté vždy s terasou nebo balkónem. Hotel se nachází na kopci, na pláž je to cca 300m nebo je možné použít zdarma hotelový bus na vzdálenější pláže. Doporučuji půjčit si vůz a projet celý ostorv a navštívit i jiné pláže než Jandiu. Jandia je ideální i na procházky, pláž měří cca 20km a je rozmanitá. Pod hotelem u pláže je supermarket, v nedalekém nákupním centru mini ZOO, spousta restaurací a obchůdků. Pláž je pěkná, písčitá, bohužel v prosinci nebyla voda ideální na koupání - Atlantik je přece jenom studenější. Doporučuji pro klidnou, rodinnou dovolenou pro všechny středně náročné.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Thalassa Sea Side Resort (hotel)
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Řecko - Santorini » Kamari
CK: Firo-tour
 
 
Tento nádherný malinký hotel se nachází blízko letiště a hned u pláže. Letiště vůbec nevadí, spousta lidí to spíš bere jako atrakci. Velký bazén s mořskou vodou, lehátek je bohužel u bazénu málo. Pokoje jsou většinou pro dva - ty jsou malinkaté, ale pro rodiny s dětmi jsou prostornější. Co se týče jídla - snídaně anglický bufet, večeře servírované, skládající se z několika chodů - opravdu se to nedá sníst, prostorná jídelna.. Jednou za týden řecký večer.Personál senzační, splní vám vše, velmi příjemní. Pláž byla vždy uklizená, problém je v tom, že na přelomu srpna a září se tvoří velké vlny a byly velké nánosy chaluh. Velké množství lehátek na pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Marechiaro (hotel)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Gargano » San Menaio
 
 
 
Hotel plný adolescentů chovajících se jako zvěř, průchozí dům (řešila se kráděž na pokoji), pláž neuklizená, mezi slunečníky se začalo uklízet až od 9 hod.Parkoviště 400 m za 50 E, jinak se nedá zaparkovat, výtahy stále nejezdily - oprava do druhého dne (byli jsme ve 4 P).Večerní diskotéka před hotelem do 02:00 - rachot, nedalo se spát.Nedoporučuji pro klidnou dovolenou, hanba italských hotelů!Jezdím do Itálie každý rok ale toto jsem ještě nezazžil.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Los Jameos Playa (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Puerto del Carmen
CK: Canaria travel
 
 
Krásný hotel s výbornými službami na okraji městečka Puerto del Carmen, cca 10 min. od letiště. Je rozdělen do šesti 4-patrových budov rozmístěných v krásné kaktusové zahradě se dvěma bazény pro dospělé a jedním pro děti. Mezinárodní kuchyně na vynikající úrovni, obrovský výběr jídel ke snídani i k večeři. Denně čerstvé ryby, maso na grilu + národní jídla každý den jiná (asijská, mexická, španělská....). Samozřejmostí je denní úklid a výměna ručníků, personál denně dokonce uklízí i cestičky v zahradě. Ručníky k bazénu za vratnou kauci, možno měnit za čisté. Pláž přes komunikaci zadním východem ze zahrady. Písek jemný, díky neustálému větru je za chvíli ve všech věcech, které si na něj položíte. V části zálivu lávové kameny, které nejsou při přílivu vidět a hodně kloužou. Voda v září byla teplá a čistá. Do centra městečka asi 20 min. pěšky nebo možno jet místní autobusovou dopravou. V těsné blízkosti hotelu několik restaurací, barů a obchůdků podél promenády.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Martha´s, Bolero, ses Casses (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala d´Or/ Cala Egos
CK: Fischer
 
 
Komplex hotelových pokojů i apartmánů se soustavou 5 bazénů a brouzdaliště pro nejmenší. Komplex leží v nádherné části Cala Egos v krásně udržované zahradě. Pokoje prostorné s kuchyňským koutem, lednicí a televizí. Ubytování v části Bolero je klidné, stranou animačních programů, což nám velmi vyhovovalo. personál velmi milý a vstřícný, švédské stoly pestré, jídlo velmi chutné. Jedinou nevýhodou je malá plážička cca 200m od komplexu-v sezoně značně přeplněná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rathaneum (hotel)
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Pelješac » Orebič
 
 
 
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Sole alto (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Val di Sole » Marileva 1400
CK: Ck Sport-S
 
 
Praktické ubytování na svahu v těsné blízkosti sjezdovky vedoucí k hlavní lanovce. Mono 4, útulné a poměrně prostorné s krásným výhledem na okolní hory. Koupelna se sprchovým koutem a velkými policemi na odložení všech možných věcí. Jak je v Itálii zvykem, dobře vybavená kuchyňská linka. Povlečení vlastní nebo za 11,- E za osobu a pobyt (7 nocí), úklid vlastní. Ke každému ubytování kryté parkovací místo a uzamykatelná skříňka na lyže v lyžárně. V objektu malý obchod s potravinami a čerstvým pečivem. Jediná nevýhoda - do nejbližšího městečka je to cca 8 km. Při zakoupení skipasu Dolomiti Superski lze využít propojení vleků Marilevy s Madonou di Campiglio a užít si báječné lyžování v obou střediscích.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Naviglio Grande (hotel)
 
dama
05.08.07 18:34
Itálie » Milano
CK: Bez CK
 
 
Hotel je situovany na kanali Naviglio, relativne daleko od centra, co sa v case predvianocnych nakupov ukazalo ako relativna vyhoda (pokoj a klud) :-) Izby su tak akurat co do velkosti, klimatizovane, s mini-barom, mini-kupelnou (ale slusne vybavenou a cistou). Personal maximalne ochotny, prijemny a mily. Ranajky (v cene) boli bohate, chutne, bufetove.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Iberotel Arabela (hotel)
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Egypt » Hurghada
CK: Exim tour
 
 
Rozlehlý komplex " bungalovů",pokoje prostorné,denně uklízené.V komplexu jsou 2 velké bazény,jeden s barem.Pláž je udržovaná,jsou tam k dispozici ručníky na lehátka,bar a malá restaurace - v rámci all.inc.Vstup do vody pozvolný,perfektní pro šnorchlování.Strava pestrá,velký výběr,spousta ovoce,zeleniny.Výborný hotel,doporučuji.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Campanile (hotel)
 
05.08.07 18:34
Francie » Paříž
CK: -
 
 
Hotel se nachází ve čtvrti Bagnolete,do 20km od letiště Orly.Cesta taxíkem do hotelu trvá asi 20min - podle zácpy.Před hotelem je hned stanice metra a autobusů,má výbornou polohu pro poznávání Paříže.Hned vedle hotelu je veliké nákupní středisko Auchan.Snídani si můžete objednat cca za EUR 7.Pokoje jsou klasicky zařízené,s TV,ale bez lednice.Pozor nejdou otevírat okna(je to vysoká budova,tak asi kvůli bezpečnosti)
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Ugljan (hotel)
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Ostrov Ugljan » Ugljan
CK: Ideal Tour
 
 
Příjemný hotel v krásné krajině.Ideální pro rodiny s dětmi.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací