Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 7
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 495
 
 
Beverly Park (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Gran Canaria » Playa del Ingles
CK: TOMI TOUR
 
 
Úžasná dovolená, 14.-28.4.- teplota stále nad 25,voda v moři báječná. Při kapacitě hotelu cca 1000 klientů nelze počítat s velkým klidem.Pozor na umístění pokoje - směrem k horám 24 hodin hluk od silnič. křižovatek, dálnice a myčky aut pod hotelem.Původně jsme uvažovali o týdnu- nedoporučujeme.Je to moc málo na tak nádherné místo nazemi.Už dnes plánujeme další pobyt,ale rádi bychom v klidnejší lokalitě.I když-nepředstavitelné množství hotelů, barů, kavaren, shoping center, obchůdků ....take není k zahození.A nějaký problém? Ano:nedostatečná informace dele-gátky:nevěděla o žádném intertetu mimo hotel,kde je dražší-sami jsme jich v blízkosti objevili asi 10.Nabídla půjčování aut, ale neupozornila na nebezpečné lokality - jednu takovou, cestu vysoko v horách po kamenité ceste, jsme absolvovali.Polopenze - bohatá, úžasný výběr všeho-pečivo, zelen.saláty,ovoce, různé přílohy, dobrutky z ryb,drubežího,vepř. či jehnečího .Báječná káva, džusy ...Děkujeme TOMI TOUR a těšíme se napřesrok!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Bahamas 5 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: Tomi tour
 
 
Hotel Bahamas se nachází na jihovýchodní straně El Arenalu, na konci města, asi 500 m od Aquaparku a 700 m od několikakilometrové písečné pláže a promenády. Hotel má miniaturní bazén s délkou asi 10 m, se slanou, studenou vodou, slunce na něj svítí jen asi 2 až 3 h denně. Pokoje jsou velmi dobré. Je zde vana, sprcha, umyvadlo, WC, bidet, televize, trezor a skutečná klimatizace. Voda na pokoji je mírně slaná. Úklid pokojů se provádí denně. Z pokojů superior je výhled na moře, ale jen pokud bydlíte v 5 nebo 6 patře. Stravování je největší ostuda hotelu a probíhá formou švédských stolů. Nabídka jídel je velmi slabá a z 90 % se opakuje. Na jídle a kvalitě se maximálně šetří a je problém sehnat i kečup na hranolky. Vedle hotelu jsou malé obchody a restaurace, supermarket je vzdálen asi 250 m. Od hotelu jezdí do hlavního města autobus č. 23 v intervalu asi 15 minut, od pláže pak autobus č. 15, po 8 až 10 minutách. Fotky z blízkého okolí jižně od El Arenalu naleznete ve foto galerii.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Papi (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa Brava » Malgrad de Mar
CK: Čedok
 
 
Hotel je na hlavni promenade. Ale i tak jsem za cely pobyt nezaznamenala vetsi hluk, i pres cetne diskoteky a bary byl vecer i v noci klid. Personal hotelu byl pratelsky, krasny cisnik a hodna pani v recepci :-). Jidlo bylo taky super, bohate svedske stoly, spousta ovoce, zeleniny a zakusku. Nas pokoj byl celkem velky a prosvetleny, s vyhledem na more. Problem se sprchou byl vyresen temer okamzite a opravar si u toho prozpevoval :-). Jedine, co mi na nasi dovolene vadilo, bylo to, ze na plaz jsme museli podchodem pod zeleznici. Plaz byla cista, ale more nic moc. Velke vlny nedovolovaly delsi pobyt ve vode. Ale jinak dovca byla super. Chystam se do Španělska zas, ale po dlouhém rozvažování jsem vybrala Tossu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Sunrise Jandía Resort (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandía Playa
CK: Fischer
 
 
Hotel nabízí studia i apartmány. Apartmán má velkou terasu a je velmi příjemně a účelně zařízený. V ložnici dvoulůžko, v kuchyni dvě samostatná lůžka. Kuchyň vybavena i sklenkami na víno! Osušky a úklid každý den, kromě neděle. Stravování dobré (mušle, parmská šunka, krevety...), dostatečný výběr a všeho dostatek. Pro labužníky nutno podotknout, že úroveň jídla odpovídá počtu hvězdiček, taktéž skladba ubytovaných (95% německá nižší střední třída). Na pláž se jde přes dvouproudou silnici, která vede mezi širokou pláží a hotelem (trošku kazí idylku), lze využít podchod). Pláž nádherná, ubytování moc příjemné, velmi blízko oproti ostatním hotelům k pláži, vše v naprostém pořádku. Na recepci lze dát zálohu jak na trezor na pokoji (14 dní 37 EUR), tak oproti záloze dostat osušky na pláž. U hotelu dva krásné bazény. Byla jsem zde velmi spokojená a to i v porovnání s vícehvězdičkovými hotely. Na promenádu s obchody a restauracemi je to cca 300m.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Lago Taurito 2 (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Gran Canarie » Taurito
CK: CK Fischer
 
 
Příjemné, čisté pokoje, vše září, velké balkóny, výhled na moře se západem slunce, pláž před hotelem, komplex bazénů, obchody pod hotelem, jídlo výborné, výběr masa, ryb, zeleniny, co jen člověk chce. doporučuji i rodinám s dětmi - velké pískoviště s klouzačkou a houpačkama u hotelu, animační programy, internet a bůh ví co ještě - prostě pohodová dovolená.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Majestic (hotel)
 
05.08.07 18:34
Itálie » Val di Fiemme » Predazzo
CK: Ck Clara
 
 
Velmi pěkný, moderní aparthotel v příjemném městečku. Naše bilo4 bylo mezonetového typu. Předsíňka, koupelna, kuchyňka a obývák s vyklápěcím skříňovým doulůžkem v přízemí a dvoulůžkový podkrovní pokojík v 1. patře. Zařízení včetně koupelny (sprch. kout, WC, bidet, fén) poměrně nové, kuchyňka velmi dobře vybavená. Vše bylo vzorně uklizené, ložní prádlo a ručníky (pro každého velká osuška a několik malých ručníků) předány zatavené v igelitových obalech. V obývacím pokoji mimo dvoulůžka malá sedací souprava a jídelní kout, odtud vstup na prostorný balkon se sušákem na prádlo a dvěma lehátky. TV na pokoji. V hotelu je široké relaxační zázemí v ceně: bazén (nutná koupací čepice), sauna, posilovna, dětský koutek....., také restaurace. Nedaleko od hotelu velký supermarket, ve městečku spousta malých obchůdků a restaurací. Ski areál Ski center Latemar cca 3 km, Alpe Cermis cca 12 km, propojení skibusy nebo vláčkem, stanice v těsné blízkosti hotelu. Lyžování v obou střediscích perfektní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rilena 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Bulharsko » Bulharsko/Kiten » Kiten
CK: Alexandria
 
 
Pokoj i balkon maličký,nefungující lednička, televize-2programy bulharské. Bazén slušný, do centra kousek cca 200m, na jižní pláž cca 10-15minut. Snídaně na 2* hotel slušné- slbší bufet, večeře jsme neměli. Na Bulharsko celkem slušná úroveň, okolí za plotem hotelu - konec světa.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Leblon 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: TOMI Tour
 
 
Hotel je jen jednohvezdickovy az dvou. ale lze mit televizi,lednicku, vetrak,trezor,atd. Na laciny hotel je vybaven vyborne. Tento hotel doporucuji tem lidem co se na hotel jdou jen vyspat a jinak jsou proste mimo,venku a uzivaj si Mallorcy. Hotel ma dobrou lokalitu pro lidi co jseu mladsi a maji radi rusno,ruch. Strava je nejslabsi clanek hotelu,ale da se to. Ma ho TOMI tour Vaclava Fischera,a je urcen pro NENAROCNE klienty. Hotel je cisty, kazdy den se uklizi a meni rucniky.Tomi tour a i tento hotel ma vyborne pruvodce. Recepcni zde mluvi i cesky.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Bahamas 5 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » El Arenal
CK: Fischer
 
 
Letovisko El Arenal velice rušné, hotel pěkný čistý. Výběr jídla není velký, ale každý si vybere, výborně jsme se najedli. Hotel je dvě ulice na kopci od pláže, ale je to příjemná procházka. V srpnu je pláž přeplněná, písek udupaný. Chodili jsme se koupat na skaliska za přístavem vlevo. Byli jsme na výletě okruh ostrovem + plavba. Velice pěkné, doporučuji. Krásný výlet jsme zažili i na skútru na vlastní pěst. Mallorca je krásná, ale doporučuji navštívit v červnu nebo září. Delegátka sympatická, s Fischerem žádný problém nebyl, naprostá spokojenost. Příště bych určitě jela zase, ale ubytování na severu nebo východě.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Cala Vadella (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Cala Vadella
CK: CK Fischer
 
 
Malý hotel s rodinnou atmosférou, poměrně klidný, přímo u moře, ale z pokoje kvůli rozrostlým stromům na něj není vidět. Apartmány jsou velmi prostorné, čisté a příjemné. Personál byl vtipný a pohodový, snad jediná věc se dá vytknout a to, že večeře byla výděrem ze dvou menu a takový slabší průměr. Zase ale to odpovídalo ceně a zařezení hotelu. Smůlu má ten, kdo si nepronajme auto, protože jinak je v podstatě nucen strávit dovolenou pouze u hotelu. Autobusy sice jezdí ( zasávka je asi 1000 m od hotelu), ale ne pořád. S autem to nemá chybu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Valparaiso 2 (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala Murada
CK: CK Fischer
 
 
Tento hotýlek posazený stranou, přímo na skále nad mořem, s každodenním pohledem na vycházející slunce - prostě úžasné, dopuručuji všem, kdo mají rádi klid, pohodu, dobrou kuchyni a ocení přátelský až rodinný personál. Hotel má snad jen okolo 35 pokojů, pokud ale chcete výhled na moře, je nutné si jej zaknihovat. Centrum s obchody a restauracemi je vzdáleno asi tak 500 m, pláž je hned pod hotelem, postupný vstup do vody.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Club Siroco 2 (app./studio)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Costa Tequise
CK: CK Fischer
 
 
Klubové zařízení je ideální pro rodinnou pohodu, kdo má rád klid a není extra náročný, má ale rád čistotu a pohodu. Velmi milý personál, ochotně s vámi komunikuje jak ve španělštině, tak v angličtině. Maximální vstřícnost. Jedinná nevýhoda je, že hotel není přímo u pláže, ale asi 300 m od ní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Playa Bonita (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa del Sol » Benalmádena
CK: CK Fischer
 
 
Pěkný a kvalitní hotel na klidném místě. Pláž přímo před hotelem. Před hotelem autobusová zastávka. Do velkého supermarketu je to tak 25 minut pěšky. Krásné pokoje s obrovskou postelí. Každý pokoj má výhled na moře. Naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Barcelo Jandia Mar (hotel)
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandia
CK: Thomass Cook
 
 
Nový hotel otevíraný v létě roku 2005. Vše bylo naprosto super, personál, skvělé jídlo (samé vybrané lahůdky), několik bazénů, večerní bar s hrou na klavír, vyborný program all inclusiv, pokoje velké, čisté vždy s terasou nebo balkónem. Hotel se nachází na kopci, na pláž je to cca 300m nebo je možné použít zdarma hotelový bus na vzdálenější pláže. Doporučuji půjčit si vůz a projet celý ostorv a navštívit i jiné pláže než Jandiu. Jandia je ideální i na procházky, pláž měří cca 20km a je rozmanitá. Pod hotelem u pláže je supermarket, v nedalekém nákupním centru mini ZOO, spousta restaurací a obchůdků. Pláž je pěkná, písčitá, bohužel v prosinci nebyla voda ideální na koupání - Atlantik je přece jenom studenější. Doporučuji pro klidnou, rodinnou dovolenou pro všechny středně náročné.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Thalassa Sea Side Resort (hotel)
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Řecko - Santorini » Kamari
CK: Firo-tour
 
 
Tento nádherný malinký hotel se nachází blízko letiště a hned u pláže. Letiště vůbec nevadí, spousta lidí to spíš bere jako atrakci. Velký bazén s mořskou vodou, lehátek je bohužel u bazénu málo. Pokoje jsou většinou pro dva - ty jsou malinkaté, ale pro rodiny s dětmi jsou prostornější. Co se týče jídla - snídaně anglický bufet, večeře servírované, skládající se z několika chodů - opravdu se to nedá sníst, prostorná jídelna.. Jednou za týden řecký večer.Personál senzační, splní vám vše, velmi příjemní. Pláž byla vždy uklizená, problém je v tom, že na přelomu srpna a září se tvoří velké vlny a byly velké nánosy chaluh. Velké množství lehátek na pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací