Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 4
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 499
 
 
Ibis Milano Malpensa (hotel)
 
22.09.17 07:30
Itálie » Lombardie » Miláno
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází pár km od letiště Malpensa, v relativně klidné lokalitě s možností parkování u hotelu. Vybavení - výtah, bar, restaurace.

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu byl moderně zařízen (kvalitní matrace) a relativně dobře odhlučněn. Na pokoji TV sat., trezor (zdarma), AC indiv., telefon, otevřený úložný prostor, žehlící prkno, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo).
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Z ovoce - švestky a jablka. Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, mléko, džusy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Saint Nicolas (hotel)
 
21.09.17 19:56
Itálie » Valle d´Aosta » Saint Nicolas
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Menší hotel se nachází v malebném údolí Aosty ve vesničce S.Nicolas. Okolí hotelu je klidné s nádherným panoramatem Alp.

Měli jsme k dispozici třílůžkový pokoj pro dvě osoby, který byl vybaven starším nábytkem, TV, dostatek úložného prostoru, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor. Dvě ze tří postelí (matrací) byly absolutně nevyhovující - manžel se propadl skoro na zem.
Koupelna - sprcha s plísní, WC, bidet, nefunkční fén, tekuté mýdlo. Strašně hlučný ventilátor, jehož zvuk byl slyšet po celém hotelu. Některé koupelny byly prý po rekonstrukci.

Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (2 druhy salámu, sýr, máslo (jakmile došlo už nebylo dodáno), margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Nechutná káva z automatu, různé druhy čajů, džus.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecy (hotel)
 
20.09.17 21:42
Francie » Annecy
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ještě pravděpodobně propojovací dveře, které byly uzavřeny.
Wifi zdarma, dobrý signál.
Na první pohled pokoj působí velmi dobře, ale...ve sprše se nacházela plíseň, špinavé WC, čistota pokoje i koupelny byla na nízké úrovni, z tohoto důvodu snižuji hodnocení. Celkově je to obrovský hotel, který slouží i jako ubytovna.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo - sladké, slané, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus. Možnost si připravit vajíčka. Toustovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ackersand (hotel)
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor (zdarma), telefon, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo, papírové kapesníčky). K dispozici skleničky na víno. Jako pozornost 0,5 l vody.
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus.

Milým překvapení byl welcome drink.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Valgrande (hotel)
 
20.09.17 19:06
Itálie » Piemonte » Vogogna
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování
Hotel se oficiálně deklaruje jako 4* resort, nicméně do 4* má daleko. Na druhou stranu dle CK jsme měli mít ubytování v *** kategorii. Takže hodnotím jako by to byl 3*hotel.

Dvoulůžkový pokoj standardně zařízen, pro dvě osoby dostatek úložného prostoru, posezení, minibar (nenaplněn), mini TV, telefon, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor, koupelna (sprcha, WC, bidet, skoro nefunkční fén, k dispozici tekuté mýdlo). Nebyly zde žádné skleničky ani plastové kelímky v koupelně. Wifi nám na pokoji nefungovalo. Z pokoje bylo možné vyjít na betonovou plochu připomínající zastřešené parkoviště, na tuto plochu jsme měli výhled i z okna. I když bylo relativně chladno, netopilo se. Pokoje byly nedostatečně odhlučněné - bylo slyšet každé slovo našich sousedů...
Čistota pokoje relativně dobrá. Což se nedá říct o společných prostorech.

Snídaně servírované ve špinavém salónku. Na stole byl pro každého přichystaný talíř - 2 plátky salámu, plátek sýra, 2 vysušené kousky bílého chleba. Self servis - dispozici byla ne moc dobrá káva, mléko (studené), "džus", voda, máslo. Chyběl čaj (s odůvodněním naší průvodkyně, že čaj Italové u snídaně nepijí).

Wellness jsme nevyužili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gatden Playanatural (hotel)
 
07.09.17 05:15
Andalusie » Huelva » El Rompido
CK: Fischer
 
Hotwl leží na samém okraji vesnice El Rompido, je určen pro klientelu 18+. Personal velice ochotný, hotel čistý. Ideální destinace pro odpočinek a relax.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Victoria (hotel)
 
05.09.17 15:44
Malá Fatra » Turiec » Martin
CK: ITS Billa
V tomto hotelu jsme strávili dva letní prázdninové pobyty v letech 2015 a 2016.
Poloha: hotel má výhodnou polohu v klidné vilové části města Martin, cca 2 km od centra. Pro hotelové hosty disponuje hotel dostatečně velkým parkovištěm bez příplatku.
Ubytování: v jednom případě jsme jako rodina s dětmi měli dva 2 lůžkové pokoje naproti sobě a v druhém případě jsme obývali mezonetový rodinný pokoj pod střechou. Z obou variant doporučuji tu první, v mezonetu se drží teplo a díky stropnímu oknu ho lze hůře vyvětrat. Všechny pokoje však byly čisté a prádlo pravidelně měněno.
Personál: na vysoké úrovni, všichni jsou velmi ochotní a milí.
Wellness: na vysoké úrovni je rovněž wellness - můžete si kromě vnitřního bazénu užít různé druhy saun a páry i vířivku. Kromě toho nabízí hotel i jiné možnosti sportovního vyžití (tenis, bowling,...).
Strava: v rámci pobytu jsme vždy rezervovali i polopenzi formou bufetových stolů, která byla jednoduše výtečná. Na své si zde přijdou zejména masožrouti, ale pokud jimi nejste, také hlady nezemřete. Chválím jak rozmanitost, tak i množství nabízené stravy, kterou na konci hostiny můžete spláchnout hutným pivem z místního minipivovaru. Ke snídaním pak byly k dispozici (kromě obligátních sýrů, šunky, párečků apod.) i domácí produkty: med, jogurt, pečivo (tady upozorňuji na výborný chléb).
Závěr: hotel určitě doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pension Pohoda (pension)
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
 
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lavendel (hotel)
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Větrný mlýn (pension)
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
 
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Purkmistr (hotel)
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
 
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunflower (hotel)
 
11.07.17 17:32
Malta » Qawra
 
 
Hotel se nachází ve městě Qawra v zálivu sv.Pavla. Nachází se přibližně 10min od pobřeží promenády, kde najdete spoustu obchodů, restaurací a barů.
Pokoje jsou celkem prostorné, základně vybaveny. Je zde televize, wifi dostupná i na pokojích.
Koupelna s vanou, toaletou. Hygienické potřeby, ručníky, fén jsou k dispozici.
Balkon s venkovním posezením.
Na střeše hotelu se nachází bazén se sluneční terasou s lehátky a menší bar. V době našeho pobytu byl bazén v rekonstrukci.
V hotelu jsme využívali polopenzi, snídaně i večeře byly formou celkem bohatého bufetu. Jídlo bylo dobré a chutné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gallia Palace (hotel)
 
16.06.17 20:47
Itálie » Rimini
CK: Hotels.com
 
4* hotel v centru na hlavní třídě,přímo před hotelem stanice autobusu č.11 přímé spojení s Riccione a vlakovým nádraží v Rimini.
Na náměstí Piazza Marvelli odkud odjíždějí autobusy do San Marina zhruba 15-20 minut chůze.

Pokoje čisté elektronické zamykání menší s menším balkónem vybavené klimatizací,TV,chladničkou a trezorem - denně 2 vody.
Koupelna se sprchovým koutem(masážní sprcha) wc a bidetem k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.
Wifi zdarma někdy pomalejší ale dalo se ..

Ve třetím patře menší bazén s umělou trávou a lehátky.

Snídaně bufetem (teplý a studený)velký výběr včetně ovoce a zeleniny.....obzvlášť výborný byl sladký koutek,čerstvá zrnková káva.

Pláž(placená) přes dvě ulice cca 100m od hotelu - jelikož jsem tam nejel za koupáním a ani pláže tohoto typu nevyhledávám tak pláž nehodnotím!

Hotel vyhovuje a lze doporučit pokoje sice spíše spadají do 3*(dal bych 3+) kategorie ale vykompenzuje to vynikající snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Danubius Helia (hotel)
 
05.06.17 22:17
Maďarsko » Budapešť
 
 
Pobyt 5/2017
Hotel se nachází na břehu Dunaje, asi 4 km od centra, 2 km od Parlamentu (příjemná procházka kolem pobřeží) naproti Markétinu ostrovu. Naproti hotelu je supermarket. Zastávka metra (M3 Dózsa György) v blízkosti. Momentálně je pobřežní silnice (mezi hotelem a Dunajem) uzavřena z důvodu rekonstrukce, takže zatím klid.

Vybavení: restaurace, bar, obchůdek, terasa na slunění s lehátky, fitness, wellness centrum včetně bazénů s termální vodou, saunou - k dipozici zdarma. Možnost procedur za poplatek. Při vstupu do wellness- osušky a ručníky zdarma. Provozní doba wellness 7-22 hod.
Monitorované placené parkoviště.

Pokoj: Měli jsme dvoulůžkový pokoj bez balkónu s výhledem na Dunaj a Markétin ostrov. Pokoj byl prakticky vybaven - k dispozici set na přípravu kávy a čaje (2 druhy čaje, rozpustná káva, cukr k dispozici zdarma), naplněný minibar (za poplatek), trezor a župany zdarma, TV-sat + speciální hotelový kanál, indiv. klimatizace, skříň s ramínky (osobně mi chyběly poličky), velké zrcadlo, koupelna (WC, vana, tekuté mýdlo, šampóny denně doplňovány, fén, vyhřívaný sušák).

Snídaně: bufet s velkým výběrem studené i teplé kuchyně, ovoce, zelenina, různé saláty, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, "zdravý koutek" (dokonce měli v nabídce sójové a kozí mléko), čerstvé bylinky...

Wifi zdarma - heslo na recepci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Canada (hotel)
 
10.05.17 20:31
Maďarsko » Budapešť
CK: Redok
Pobyt 5/2017
Hotel (po rekonstrukci) se nachází u hlavní silnice pár km od centra. Kromě benzinové pumpy se v okolí hotelu nenachází žádné restaurace či obchody. Zastávka příměstských vlaků naproti hotelu.

Ubytování: dvoulůžkový pokoj (č.410 směrem na frekventovanou silnici) s koupelnou (WC, sprcha, tekuté mýdlo a šampon k dispozici), TV sat , malá lednice, psací stůl, dostatek úložného prostoru, velké zrcadlo. Klimatizace zdarma. Chyběl fén a trezor. Na to, že byl pokoj po rekonstrukci tak nešly dovřít dveře sprchovacího koutu, vanička se propadala, špatně se zamykaly dveře do koupelny, měli jsme velmi nepohodlné pružinové matrace.
Wi-Fi zdarma - heslo k dispozici na recepci.

Stravování:
Snídaně - velký výběr vzhledem ke kategorii hotelu. Teplá (míchaná vajíčka, vařená vajíčka, párky, zeleninové lečo, opékané brambory s cibulí a klobásou) i studená kuchyně (salámy, klobásy, sýry, paštiky, jogurt, džemy, cornflakes, zelenina, ovoce, koláče, mini zákusky, pečivo - bílé, tmavé, máslo, margarín), káva, čaj, mléko, džusy.
Večeře servírovaná - polévka, hlavní chod, desert. K dispozici voda.

Vstřícný personál.

K dispozici monitorované parkoviště.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací