Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 504
 
 
Vanira Lodge (bungalov)
 
02.11.17 14:26
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Teahupo'o
CK: Bez
Jedná se o ekologický komplex bungalovů umístěný vysoko nad mořem uprostřed rozsáhlé náhorní planiny porostlé bujnou vegetací. Za jeho výstavbou stojí renomovaní místní stavební architekti – bratři, kteří jej postavili s určitou vizí. Bungalovů je zde několik typů a velikostí. Pro dvě osoby či pro celé rodiny. Všechny stavby jsou vybudovány z přírodních materiálů a především z místních materiálů: lávových kamenů, písku, dřeva. Každý bungalov je pečlivě ukrytý v zeleni před ostatními, má krásný výhled na oceán , terasu… Nabízí i několik wellness bungalowů, kde je navíc klimatizace a vířivá vana na venkovní terase. Obývali jsme jeden z nich. Tvořil ho obývací pokoj s ložnicí dohromady, klimatizace, soubor rychlovarné konvice a nádobí pro přípravu kávy a čaje. Polovina stropu této místnosti byla vyložená bambusovým dřevem a druhou část stropu tvořila skládačka z drobných kamínků a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Fare Manureva (bungalov)
 
02.11.17 14:01
Francie » Francouzská Polynésie-Moorea » Haapiti
CK: Bez
Privátní ubytování v plážovém domku - bungalovu ze dřeva, s vjezdem hned ze silnice, ale přesto v zelené zahradě hojně porostlé vegetací, cca 250 m od písečné pláže na západním pobřeží Moorea. No společném pozemku zde stojí tři stejné plážové domky u sebe – jeden v zadní linii obývají majitelé objektu ( francouzský manželský pár) a dva domky v přední linii s vlastní oddělenou zahrádkou a terasou s posezením, které jsou k dispozici nájemcům. Nikdo si navzájem nepřekáží, dbá se tu o naprosté soukromí každého nájemníka. Domek je rozdělen na dvě části, má vysoké stropy s odhalenými trámy. V jedné části je kuchyňský kout s lednicí a kuchyňským nádobí spolu s obývací částí: pohovka, konferenční stolek, televize se satelitním programem, ze které se vychází na dřevěnou terasu s výhledem do zeleně, na banánovníky a záhonky ozdobené velkými lasturami, o které pečuje paní majitelka. Druhou polovinu domku tvoří prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc, chodba a ložnice s východem též na venkovní terasu. V domku jsou stropní a stojanové ventilátory. Jednoduché, účelné zařízení a ubytování, které pro pobyt na ostrově, kdy člověk stráví v ubytování minimum čas, bohatě stačí. Velké plus jsou velmi příjemní majitelé, hovořící francouzsky a anglicky. Nám se podařilo navázat s nimi docela úzký přátelský kontakt.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sporthotel Igls (hotel)
 
11.10.17 20:03
Tyrolsko » Innsbruck » Igls
CK: Neckermann Austria
 
Hotel 4* kategorie se nachází v městečku Igls 20 minut jízdy městskou dopravou od Innsbrucku.
Pár krokú od hotelu je lanovka Patscherkofelbahnen,zastávka autobusu MHD “J“ (Igls spadá pod zónu Innsbruck) je přímo před hotelem,zajíždí sem i tramvaj č 6.

Pokoje elektronické zamykání,prostorné,čisté s TV,minibarem,trezorem a balkónem,denní ůklid včetně výměny ručníků - jediné co jsem postrádal byl set na kávu/čaj.
Velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici též župany.Šampón,mýdlo součástí.
Wifi zdarma spolehlivé,rychlé.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu,dostatečný výběr z kvalitních surovin.
Večeře v rámci polopenze se skládala s předkrmu,polévky,hlavní jídlo (2 až 3 možnosti) a desertu plus salátový bufet k dispozici sýry a ovoce.

Hotel má wellness ale to jsem nevyužil tj nehodnotím.

V hotelu se dalo domluvit česky i slovensky.

Celkově jsem byl spokojen hotel odpovídá kategorii.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MJZ Apartment Kraków (app./studio)
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
 
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
V kuchyni se dále nachází pohovka, velký jídelní stůl pro 6 osob, TV sat.

2 koupelny se sprchou a WC, toaletní papír, sprchové gely, ručníky, 2x fén, pračka

Další vybavení - žehlicí potřeby, sušák na prádlo, knihy, DVD

Milým překvapením byla balená voda, koš s ovocem, toustový chléb, marmeládky a krásné růže na jídelním stole.

Možnost dokoupení snídaně v blízkém hotelu Secesja.
Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, párky, klobásy) i studený bufet (salámy, sýr, pomazánky, uzené ryby, máslo, jogurty, ovoce, zelenina, cornflakes, světlé i tmavé pečivo, koláč...). Káva, různé druhy čajů, mléko, 2 druhy džusů, voda s citrónem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hesperia (hotel)
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy salámů, sýry včetně tavených, jogurt, cornflakes, džemy, máslo, zelenina - okurky, rajčata, paprika, 3 druhy ovoce, bílé a tmavé pečivo, jablečný štrůdl). Různé druhy kávy a čaje, mléko, čerstvá pomerančová šťáva, voda.

K dispozici sauna a whirpool (nevyužili jsme).

WiFi zdarma, dobrý signál.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ibis Milano Malpensa (hotel)
 
22.09.17 07:30
Itálie » Lombardie » Miláno
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází pár km od letiště Malpensa, v relativně klidné lokalitě s možností parkování u hotelu. Vybavení - výtah, bar, restaurace.

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu byl moderně zařízen (kvalitní matrace) a relativně dobře odhlučněn. Na pokoji TV sat., trezor (zdarma), AC indiv., telefon, otevřený úložný prostor, žehlící prkno, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo).
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Z ovoce - švestky a jablka. Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, mléko, džusy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Saint Nicolas (hotel)
 
21.09.17 19:56
Itálie » Valle d´Aosta » Saint Nicolas
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Menší hotel se nachází v malebném údolí Aosty ve vesničce S.Nicolas. Okolí hotelu je klidné s nádherným panoramatem Alp.

Měli jsme k dispozici třílůžkový pokoj pro dvě osoby, který byl vybaven starším nábytkem, TV, dostatek úložného prostoru, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor. Dvě ze tří postelí (matrací) byly absolutně nevyhovující - manžel se propadl skoro na zem.
Koupelna - sprcha s plísní, WC, bidet, nefunkční fén, tekuté mýdlo. Strašně hlučný ventilátor, jehož zvuk byl slyšet po celém hotelu. Některé koupelny byly prý po rekonstrukci.

Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (2 druhy salámu, sýr, máslo (jakmile došlo už nebylo dodáno), margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Nechutná káva z automatu, různé druhy čajů, džus.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecy (hotel)
 
20.09.17 21:42
Francie » Annecy
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ještě pravděpodobně propojovací dveře, které byly uzavřeny.
Wifi zdarma, dobrý signál.
Na první pohled pokoj působí velmi dobře, ale...ve sprše se nacházela plíseň, špinavé WC, čistota pokoje i koupelny byla na nízké úrovni, z tohoto důvodu snižuji hodnocení. Celkově je to obrovský hotel, který slouží i jako ubytovna.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo - sladké, slané, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus. Možnost si připravit vajíčka. Toustovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ackersand (hotel)
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor (zdarma), telefon, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo, papírové kapesníčky). K dispozici skleničky na víno. Jako pozornost 0,5 l vody.
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus.

Milým překvapení byl welcome drink.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Valgrande (hotel)
 
20.09.17 19:06
Itálie » Piemonte » Vogogna
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování
Hotel se oficiálně deklaruje jako 4* resort, nicméně do 4* má daleko. Na druhou stranu dle CK jsme měli mít ubytování v *** kategorii. Takže hodnotím jako by to byl 3*hotel.

Dvoulůžkový pokoj standardně zařízen, pro dvě osoby dostatek úložného prostoru, posezení, minibar (nenaplněn), mini TV, telefon, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor, koupelna (sprcha, WC, bidet, skoro nefunkční fén, k dispozici tekuté mýdlo). Nebyly zde žádné skleničky ani plastové kelímky v koupelně. Wifi nám na pokoji nefungovalo. Z pokoje bylo možné vyjít na betonovou plochu připomínající zastřešené parkoviště, na tuto plochu jsme měli výhled i z okna. I když bylo relativně chladno, netopilo se. Pokoje byly nedostatečně odhlučněné - bylo slyšet každé slovo našich sousedů...
Čistota pokoje relativně dobrá. Což se nedá říct o společných prostorech.

Snídaně servírované ve špinavém salónku. Na stole byl pro každého přichystaný talíř - 2 plátky salámu, plátek sýra, 2 vysušené kousky bílého chleba. Self servis - dispozici byla ne moc dobrá káva, mléko (studené), "džus", voda, máslo. Chyběl čaj (s odůvodněním naší průvodkyně, že čaj Italové u snídaně nepijí).

Wellness jsme nevyužili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gatden Playanatural (hotel)
 
07.09.17 05:15
Andalusie » Huelva » El Rompido
CK: Fischer
 
Hotwl leží na samém okraji vesnice El Rompido, je určen pro klientelu 18+. Personal velice ochotný, hotel čistý. Ideální destinace pro odpočinek a relax.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Victoria (hotel)
 
05.09.17 15:44
Malá Fatra » Turiec » Martin
CK: ITS Billa
V tomto hotelu jsme strávili dva letní prázdninové pobyty v letech 2015 a 2016.
Poloha: hotel má výhodnou polohu v klidné vilové části města Martin, cca 2 km od centra. Pro hotelové hosty disponuje hotel dostatečně velkým parkovištěm bez příplatku.
Ubytování: v jednom případě jsme jako rodina s dětmi měli dva 2 lůžkové pokoje naproti sobě a v druhém případě jsme obývali mezonetový rodinný pokoj pod střechou. Z obou variant doporučuji tu první, v mezonetu se drží teplo a díky stropnímu oknu ho lze hůře vyvětrat. Všechny pokoje však byly čisté a prádlo pravidelně měněno.
Personál: na vysoké úrovni, všichni jsou velmi ochotní a milí.
Wellness: na vysoké úrovni je rovněž wellness - můžete si kromě vnitřního bazénu užít různé druhy saun a páry i vířivku. Kromě toho nabízí hotel i jiné možnosti sportovního vyžití (tenis, bowling,...).
Strava: v rámci pobytu jsme vždy rezervovali i polopenzi formou bufetových stolů, která byla jednoduše výtečná. Na své si zde přijdou zejména masožrouti, ale pokud jimi nejste, také hlady nezemřete. Chválím jak rozmanitost, tak i množství nabízené stravy, kterou na konci hostiny můžete spláchnout hutným pivem z místního minipivovaru. Ke snídaním pak byly k dispozici (kromě obligátních sýrů, šunky, párečků apod.) i domácí produkty: med, jogurt, pečivo (tady upozorňuji na výborný chléb).
Závěr: hotel určitě doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pension Pohoda (pension)
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
 
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lavendel (hotel)
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Větrný mlýn (pension)
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
 
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací