Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 3
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 504
 
 
MSC Seaside Loď
 
27.05.18 18:40
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Plavba na první velké a zároveň nové lodi.Dva okruhy Karibikem Miami-Miami 20.1-3.2.2018.Kajuta č.12148 Fantastica inside(upgrade)Na loď mám slova chvály, nedalo se trpět nudou.Pokud člověk nebyl na výletě ani u bazénu, mohl donekonečna žasnout nad interiéry.Trochu nás pozastavilo v kajutě ne úplně využité každičké místo k úložnému prostoru.Též umístění trezoru.Ke konci plavby byl stále více cítit záchodový odér a dokonce i problém se splachováním v kajutě.Tam snad veškerá negativa interiéru končí.Naopak vychytávky jako úklid, nerušit se ovládá tlačítky u dveří nebo skleněné dobře těsnící dveře sprchového boxu.Též možnost nabíjení elektroniky přes usb přímo u postele.Co se týče exteriéru, jeden si mohl oči vykoukat nahoru i dolů.Prosklený zadní můstek i část boční promenády udivovala nejen mně.Trochu zklamání je řešení bazénů.Hlavní bazén a prostor kolem je zmenšený na úkor dětského ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Magnifica Loď
 
19.05.18 22:30
Plavby » Loď
CK: Johoho
 
 
Plavba západní Středomoří, Maroko, Tenerife, Madeira, 6.4.-17.4.2017 Kajuta Fantastica inside č.12159.Poprvé jsem vyzkoušela loď střední velikosti, vyslechla hodnocení dříve plujících a dávám zapravdu.Na počet cestujících malý bazén, málo místa v jídelně, byl problém vstát od stolu a nesebrat sebou ubrus.Při naší plavbě byl vnitřní bazén částečně přeplněný a částečně mimo provoz.I chloru bylo v prostorách kolem bazénu dost.
Stravování v bufetu bylo v pořádku.Servírované večeře už horší, zejména tuhá masa.Po předchozích plavbách zklamání.Kajutu také nehodnotím vysoko, neb jsme měli umístění přímo pod bufetovou kuchyní a v nočních hodinách nebylo možné spát.Problém jsme řešili reklamací.Ostatní věci, jako čistota lodi, úklid, bary, zábavní program, byly v pořádku. Jen obsluha při večeřích měla opravdu hodně práce, vířivky byly stále přeplněné, ve fitness také dost plno.Na této plavbě jsme měly 4 dny na moři, prozkoumaly jsme loď dostatečně.Hezká je, i horní paluba ke korzování, ovšem pasažérů by si loď zasloužila méně.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Best Western Empire Palace (hotel)
 
19.05.18 17:14
Turecko » Sultanahmet » Istanbul
 
 
Hotel 4* má strategickou polohu ve čtvrti Sultanahmet poblíž páteřní tramvajové linky T1 stanice Gülhane istasyonu.
Kousek od hotelu Modrá mešita,přístav či čtvrť Galata!
V okolí hotelu několik menších marketů a přehršel restaurací.

Pokoje menší,čisté plně funkční - klimatizace,set káva/čaj,denně dvě vody,chladnička,trezor,TV.
Koupelna se sprchovým koutem vysoušečem vlasů a toaletníma potřebama.
Wifi zdarma OK.
Pod okny hotelu jezdí tramvaje,takže kdo má lehký spánek může to být pro něj problém ..

Snídaně formou teplého a studeného bufetu taková průměrná čekal bych větší rozmanitost!
4* kategorii moc neodpovídala.

Hotel lze doporučit poměr cena/výkon vynikající a poloha excelentní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MSC Sinfonia Loď
 
17.05.18 23:25
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Plavba východní Středomoří, 24.9-1.10.2016 MSC Sinfonia kajuta Bella inside č.8163, je dvojče Armonie, čímž mi byla usnadněna orientace na lodi a úspora času.Tentokrát zdržení se zavazadly po nalodění.Srovnání s velkými loděmi je zřejmé.Personál je více v pohodě.V bufetu žádné zácpy.Vystoupení a nastoupení na zastávkách bez průtahů, na Santorini jsme měly premiéru s tendry.Tentokrát jsme vyzkoušely minigolf na zádi, užily si kapitánský večírek a podruhé jsem navštívila divadelní představení s názvem Nature, který mě opravdu dostal.Čas strávený na servírovaných večeřích mi nevadil, pokud u stolu byla správná parta, což tentokrát byla.Bohužel delegátské služby docela kulhaly ale toto není vina lodi.Ráda se na malé lodě znovu vrátím.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Musica Loď
 
16.05.18 11:11
Plavby » Loď
CK: Riviera tour
 
Plavba Východním Středomořím - Benátky, Brindisi, Katakolon, Santorini, Piraeus, Corfu a Kotor ve dnech 14.4. - 23.4.2018. Kajuta Bella č. 12048. MSC Musica je 4* loď střední třídy vyrobená v roce 2008.
Kajuta se zdála díky zrcadlům celkem prostorná. Byla možnost si manželské postele oddělit a mít tak velký prostor uprostřed kajuty. Televize ukazovala kameru na přídi lodi, teplotu, rychlost větru a mapu, kde zrovna plujeme, což bylo velice příjemné. Výborně se mi zdála řešená vzduchotechnika. Koupelna byla rychle vyvětrána, přidání či snížení teploty také fungovalo bezvadně. Ve sprchovém koutě bylo tekuté mýdlo i šampon. Měli jsme denně měněny ručníky i osušky, případně i oranžové osušky k bazénu. Ráno během snídaně pokojská ustlala, večer během večeře zase rozestlala.
Výběr bufetové snídaně byl velký, od anglické snídaně až po sladkou či ovocnou formu. Velice mi chutnalo ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Armonia Loď
 
15.05.18 21:37
Plavby » Loď
CK: PTTours
 
 
Plavba 3-10.10.2015 okruh Středomoří.Kajuta Bella inside č.7069.Armonia je ze skupiny nejmenších MSC lodí.Navštívila jsem ji po proběhlé celkové rekonstrukci a zvětšení lodi na délku.Mimo kajuty tím přibyla bazénová plocha.Všechny služby fungovaly na jedničku.Kajuta dobře projektovaná, maximální využití úložných prostor.Na lodi čisto.Fitness centrum, vířivky, divadlo-vše jsem využila.Masáže, wellness, restaurace ala carte jsou k dispozici, nevyužila jsem.Vše v pořádku.Armonia nemá krytý bazén.Personál vstřícný, přívětivý.Po návštěvě větších lodí, vnímám výhody lodí menších.Při italském večeru jsem zažila i"mávání"a hořící tiramisu.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Hampton by Hilton Warsaw City Centre (hotel)
 
07.04.18 18:47
Polsko » Sródmiescie » Varšava
CK: Booking
 
Hotel ve výškové budově v centrální části Sródmiescie pět minut chůze od hlavního vlakového nádraží Varšava Centrálna - odkud se MHD dostanete bez přestupu na všechny pamětihodnosti města a na letiště!
Přímo v hotelu market Žabka.

Pokoje čisté,střední velikosti plně vybavené - TV,klimatizace,set na kávu/čaj,balená voda,trezor.
Wifi zdarma pracovalo na jedničku.
Koupelna s velkým srchovým koutem k dispozici toaletní potřeby a vysoušeč vlasů.
Proud vody ve sprše byl dosti slabý (13.patro).

Snídaně podávaná ve druhém patře již od 6:00 - teplý a studený bufet,ovoce,zelenina dostatečný výběr.

Hotel spadá pod siť "Hampton by Hilton" oficiálně tříhvězdičkový,ale služby a pokoje jsou o hvězdičku výše!
Navrch výborný poměr cena/výkon a vynikající poloha!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Matejko (hotel)
 
07.04.18 18:25
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Hotel 3* kategorie na náměstí Jana Matejki pár minut chůze na hlavní vlakové nádraží a osm minut na hlavní náměstí.
Market Žabka kousek od hotelu.

Starší budova pokoje i vybavení už něco pamatují,ale vše je udržováno v čistotě a funkčnosti.
Standartní pokoj - základní vybavení s TV. K dispozici 1.5l balené vody.
Wifi zdarma velmi špatný signál často vypadávalo.

Koupelna se sprchovým koutem k dispozici vysoušeč vlasů a toaletní potřeby.WC samostatně.
Na pokoji byla i privátní funkční sauna,ale to byla spíše náhoda při přidělení pokoje (č.114).

Bufetové snídaně vzhledem ke kategorii hotelu nadprůměrná,studený/teplý bufet,velký výběr,zelenina ovoce atd.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apartamenty Galeria (app./studio)
 
07.04.18 17:59
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Centrální poloha - zhruba osm minut chůze na hlavní vlakové nádraží a dvanáct minut na hlavní náměstí!
Přímo v budově menší market.

Prostorný čistý dvoupokojový apartmán - vybavená kuchyňka(indukční vařič,mikrovlnka,varná konvice k dispozici káva/čaj),posezení (gauč) s TV + ložnice.
Wifi zdarma pracovalo velmi dobře!
Topeno bylo nárazově(nešlo nijak regulovat) osobně bych snesl v pokoji teplotu o něco vyšší!
Apartmán v prvním patře(bez výtahu) okna do hlavní ulice,kde jezdí tramvaje,ale žádný velký hluk jsem nevnímal!

Prostorná koupelna s rohovou vanou k dispozici tekuté mýdlo a vysoušeč vlasů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Rio Stava 3 (hotel)
 
11.02.18 15:18
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
 
Pobyt 1/2018. Náš čtvrtý pobyt v tomto hotelu, letos jsme byli ubytováni v Suite Aurona. Jinak vše je obdobné jak jsem psala v recenzi z pobytu 12/2013. Pouze v herně přibyl dětský koutek pro nejmenší a u odpoledního občerstvení (15-17.30 hod) se rozšířil sortiment (více druhů salámů, sýrů a snacků, vždy alespoň jeden salát). U večeří denně na výběr ryba nebo dary moře, denně saláty z darů moře a ryb, mušle... v salátovém bufetu.

Ubytování - pokoj č. 301 a/b (3. patro), dva samostatné pokoje se společným vstupem. Jeden pokoj bez balkonu, druhý s balkonem včetně posezení. V tomto pokoji byla pouze skříň s ramínky, chyběly police, ve druhém pokoji dostatek úložného prostoru (ve skříních police i ramínka). V obou pokojích TV-sat, telefon, trezor zdarma, velké zrcadlo, lednice (při příjezdu voda pro každého), koupelna (velké umyvadlo, WC, bidet, sprcha, fén, kosmetické zrcadlo, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován, tělové mléko pouze u příjezdu). Jediná nevýhoda - prosklené dveře do koupelny (efektní kombinace matového a čirého skla, nicméně velmi nepraktická). Župany, papuče k dispozici zdarma.
Garážové stání zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
COOEE alpin Kitzbüheler Alpen (hotel)
 
10.02.18 14:30
Rakousko » Tyrolsko » St. Johann in Tirol
CK: Booking.com
 
Pobyt 1/2018
COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen je moderní hotel, který má vynikající polohu přímo u sjezdovky a lyžařského vleku Hochfeld. Do centra malebného městečka St. Johann in Tirol je to asi 10 minut pěšky.

Ubytování: dva menší dvoulůžkové propojené pokoje s velkým společným balkonem (stolek + 2 židle) byly moderně, jednoduše zařízeny (dobře odhlučněny), TV-sat, sklenice, karafa, nicméně chyběl trezor a minibar. Každý pokoj měl koupelnu (sprcha, fén, tekuté mýdlo, chyběl sprchový gel - prý došel) a oddělené WC. Relativně málo úložného prostoru. Denní úklid. V pokojích bylo podlahové topení, v koupelně ani v pokoji nebyl žádný radiátor, kde by se daly pověsit a vysušit mokré věci, což je u lyžařské dovolené velkým mínusem.

K dispozici bezplatné Wi-Fi, výtah, bar, restaurace (otevřená pouze na snídaně a večeře), sauna a posilovna ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adina Apartment (app./studio)
 
05.01.18 23:49
Maďarsko » Budapešť
CK: Neckermann
 
Apartmánový hotel čtyřhvězdičkové kategorie zhruba 800 metrů od vlakového nádraží Nugati a 400 metrů od zastávky metra Lehel tér,k parlamentu se dá volnou chůzí dojít za necelou půlhodinku. Naproti hotelu supermarket Aldi.

Pokoj - studio prostorný s klimatizací/topením,posezením,TV,minibarem,setem na kávu/čaj a trezorem.
Ve skříni je zabudovaná mini kuchyňka velmi dobře vybavená - mimo jiné indukčním vařičem,toustovačem a mikrovlnkou.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo a šampón.
Wifi zdarma,občas kolísala rychlost.

Snídaně bufetová vzhledem ke kategorii hotelu nic moc...nevelký výběr z teplého bufetu pouze míchaná vejce a střídavě slanina/párečky. Snídaňová místnost navrch neodpovídá velikosti hotelu.

V loby je k dispozici kávovar zdarma.

Hotel má i menší wellness to jsem ale nevyužil tj nehodnotím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Drei Raben (hotel)
 
02.12.17 16:45
Štýrsko » Graz
CK: Booking.com
 
4* hotel kousek od hlavního vlakového nádraží,přímo před hotelem zastávka tramvaje do centra,cca 300 m větší supermarket, jinak ulice taková divná pohybuje se tam dost přistěhovalců(on celkově Graz dosti ztmavl a místama člověk neví jestli je vůbec ještě v Evropě ..).

Čisté pohodlné a prostorné pokoje - klimatizace/topení,trezor,minibar,set na kávu/čaj.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo spolehlivě.

Snídaně nevyužita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pensao Sao Joao da Praça (pension)
 
17.11.17 12:07
Portugalsko » Lisabon
CK: Bez CK
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tahiti Motel Airport (hotel)
 
02.11.17 14:47
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Papeete
CK: Bez
Motel stojí v bezprostřední blízkosti tahitského mezinárodního letiště v Papeete, což je jeho největší výhodou. Stojí na vyvýšeném místě, pěšky se lze k budově dostat do dosti strmého kopce a po schodech. Ale není to nemožné. Autem lze dojet až před recepci, pod hotelem jsou krytá místa k parkování zdarma. Pokoje jsou moderně vybavené, mají klimatizaci a celoprosklené venkovní stěny pokojů. Je odsud vidět na samotné město i na letištní plochu a oceán. Požadovali jsme nejvyšší patro a to jsme také dostali. K noclehu je možno pořídit i snídaně, ale ne nijak bohaté. Personál hotelu není příliš přátelský. Jelikož jsme odlétali z ostrova v časných ranních hodinách, umístění hotelu nám velmi vyhovovalo. Co se týče dosažitelnosti centra města Papeete z hotelu, není to úplně blízko. S jinou dopravou po městě než autem nemáme zkušenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací