Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Skupina recenzí ubytování Plavby (lodě)

Recenze: 5
 
MSC Seaside Loď
 
27.05.18 18:40
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Plavba na první velké a zároveň nové lodi.Dva okruhy Karibikem Miami-Miami 20.1-3.2.2018.Kajuta č.12148 Fantastica inside(upgrade)Na loď mám slova chvály, nedalo se trpět nudou.Pokud člověk nebyl na výletě ani u bazénu, mohl donekonečna žasnout nad interiéry.Trochu nás pozastavilo v kajutě ne úplně využité každičké místo k úložnému prostoru.Též umístění trezoru.Ke konci plavby byl stále více cítit záchodový odér a dokonce i problém se splachováním v kajutě.Tam snad veškerá negativa interiéru končí.Naopak vychytávky jako úklid, nerušit se ovládá tlačítky u dveří nebo skleněné dobře těsnící dveře sprchového boxu.Též možnost nabíjení elektroniky přes usb přímo u postele.Co se týče exteriéru, jeden si mohl oči vykoukat nahoru i dolů.Prosklený zadní můstek i část boční promenády udivovala nejen mně.Trochu zklamání je řešení bazénů.Hlavní bazén a prostor kolem je zmenšený na úkor dětského ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Magnifica Loď
 
19.05.18 22:30
Plavby » Loď
CK: Johoho
 
 
Plavba západní Středomoří, Maroko, Tenerife, Madeira, 6.4.-17.4.2017 Kajuta Fantastica inside č.12159.Poprvé jsem vyzkoušela loď střední velikosti, vyslechla hodnocení dříve plujících a dávám zapravdu.Na počet cestujících malý bazén, málo místa v jídelně, byl problém vstát od stolu a nesebrat sebou ubrus.Při naší plavbě byl vnitřní bazén částečně přeplněný a částečně mimo provoz.I chloru bylo v prostorách kolem bazénu dost.
Stravování v bufetu bylo v pořádku.Servírované večeře už horší, zejména tuhá masa.Po předchozích plavbách zklamání.Kajutu také nehodnotím vysoko, neb jsme měli umístění přímo pod bufetovou kuchyní a v nočních hodinách nebylo možné spát.Problém jsme řešili reklamací.Ostatní věci, jako čistota lodi, úklid, bary, zábavní program, byly v pořádku. Jen obsluha při večeřích měla opravdu hodně práce, vířivky byly stále přeplněné, ve fitness také dost plno.Na této plavbě jsme měly 4 dny na moři, prozkoumaly jsme loď dostatečně.Hezká je, i horní paluba ke korzování, ovšem pasažérů by si loď zasloužila méně.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MSC Sinfonia Loď
 
17.05.18 23:25
Plavby » Loď
CK: J&M cruise
 
 
Plavba východní Středomoří, 24.9-1.10.2016 MSC Sinfonia kajuta Bella inside č.8163, je dvojče Armonie, čímž mi byla usnadněna orientace na lodi a úspora času.Tentokrát zdržení se zavazadly po nalodění.Srovnání s velkými loděmi je zřejmé.Personál je více v pohodě.V bufetu žádné zácpy.Vystoupení a nastoupení na zastávkách bez průtahů, na Santorini jsme měly premiéru s tendry.Tentokrát jsme vyzkoušely minigolf na zádi, užily si kapitánský večírek a podruhé jsem navštívila divadelní představení s názvem Nature, který mě opravdu dostal.Čas strávený na servírovaných večeřích mi nevadil, pokud u stolu byla správná parta, což tentokrát byla.Bohužel delegátské služby docela kulhaly ale toto není vina lodi.Ráda se na malé lodě znovu vrátím.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Musica Loď
 
16.05.18 11:11
Plavby » Loď
CK: Riviera tour
 
Plavba Východním Středomořím - Benátky, Brindisi, Katakolon, Santorini, Piraeus, Corfu a Kotor ve dnech 14.4. - 23.4.2018. Kajuta Bella č. 12048. MSC Musica je 4* loď střední třídy vyrobená v roce 2008.
Kajuta se zdála díky zrcadlům celkem prostorná. Byla možnost si manželské postele oddělit a mít tak velký prostor uprostřed kajuty. Televize ukazovala kameru na přídi lodi, teplotu, rychlost větru a mapu, kde zrovna plujeme, což bylo velice příjemné. Výborně se mi zdála řešená vzduchotechnika. Koupelna byla rychle vyvětrána, přidání či snížení teploty také fungovalo bezvadně. Ve sprchovém koutě bylo tekuté mýdlo i šampon. Měli jsme denně měněny ručníky i osušky, případně i oranžové osušky k bazénu. Ráno během snídaně pokojská ustlala, večer během večeře zase rozestlala.
Výběr bufetové snídaně byl velký, od anglické snídaně až po sladkou či ovocnou formu. Velice mi chutnalo ... Číst více
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
MSC Armonia Loď
 
15.05.18 21:37
Plavby » Loď
CK: PTTours
 
 
Plavba 3-10.10.2015 okruh Středomoří.Kajuta Bella inside č.7069.Armonia je ze skupiny nejmenších MSC lodí.Navštívila jsem ji po proběhlé celkové rekonstrukci a zvětšení lodi na délku.Mimo kajuty tím přibyla bazénová plocha.Všechny služby fungovaly na jedničku.Kajuta dobře projektovaná, maximální využití úložných prostor.Na lodi čisto.Fitness centrum, vířivky, divadlo-vše jsem využila.Masáže, wellness, restaurace ala carte jsou k dispozici, nevyužila jsem.Vše v pořádku.Armonia nemá krytý bazén.Personál vstřícný, přívětivý.Po návštěvě větších lodí, vnímám výhody lodí menších.Při italském večeru jsem zažila i"mávání"a hořící tiramisu.
Kajuta
Interiér
Exteriér
Bazén
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací