Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
© 2006 Cestujeme Evropou
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Chorvatsko

Recenze: 9
 
Anisija (app./studio)
 
01.08.16 20:36
Omiš » Celina
 
Apartmán se nachází v klidné části, takže je vhodný pro všechny, kteří mají rádi klid a pohodu. Na pláž to bylo od ubytování cca 300m, takže to nebylo nijak daleko a zvládli jsme to denně i s malými dětmi. Pláž je oblázková ale celkem čistá a ani ne moc přeplněná, ale asi záleží na období, kdy tam člověk jede. Pokoje jsou čisté s veškerým vybavením včetně internetu a TV. Nic navíc jsme nedopláceli. Kdo dává přednost bazénu, tak je tento apartmán skvělá volba. Je přímo u apartmánu a máte krásný výhled na moře a ostrov Brač. Byli jsme zde 14 dní a pěkně si dovolenou užili. Klidně bychom jeli na stejné místo zase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Bartulovič (app./studio)
 
15.09.11 12:03
Chorvatsko » Makarská riviéra » Makarská
 
 
Penzion se nachází ve středu města Makarská, cca 300 m od hlavní městské pláže, která byla i v září přeplněná, doslova hlava na hlavě. Dále od městské pláže bylo již volněji, ovšem vpoledne už také nebylo možné najít místečko k odpočinku. Ubytování v penzionu nás zklamalo, pokoje malé, výhled z okna žádný (okno jsme měli zarostlé stromy, z vedlejších pokojů byl zase výhled do cca 10 m vzdálené stavby) nábytek starý, matrace proležené (v katalogu CK byly nafocené jen ty nejlepší pokoje). V ložnici chyběla žárovka, takže jsme nesvítili, upozornili jsme delegátku, ale nakonec jsme si žárovku vyměnili sami. Navíc se nám pokazila lednice a místo chlazení hřála, vše jsme nahlásili ihned delegátce. Po dvou dnech jsme urgovali opravu lednice u majitele a ten tak učinil ihned a lednici nám vyměnil. Úklid jsme si museli celý týden provádět sami vč. vynášení odpadkových košů. Ručníky na pokojích nebyly. Stravování - polopenze - české menu, porce byly dostačující, jen chyběla zelenina a ovoce. Kultura stolování hrůza, pro jídlo si musíte chodit k výdejnímu okénku a špinavé nádobí si musíte sami odnášet a ještě třídit odpad (zbytky stravy oddělit od ubrousků, příbory dát do jiné nádoby k tomu určené a talíře vedle). Toto ubytování nás velmi zklamalo. Ale jinak je Makarská krásné město s krásnou okolní přírodou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hrvatska (hotel)
 
31.01.09 22:10
Chorvatsko » Makarská » Baška Voda
 
 
 
Starší hotel, ještě s dřívějších dob, částečně rekonstruovaný, označený pouze dvěma hvězdičkama, avšak poskytující slušné zázemí pro Vaši dovolenou, příjemným překvapením byla strava, chutná a v dost. množství, nenároční turisté zde budou jistě spokojeni. Poloha-80m od moře, klasická pláž, v sezoně hlava na hlavě, 200m pěkná přírodní pláž, málo lidí. Příjemná dovolená. panjo
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Knezović (hotel)
 
26.06.08 19:22
Chorvatsko » Dalmácie » Baška Voda
CK: CK Globtour
 
 
Příjemný nový penzion leží v klidné postranní uličce, asi 150 m do kopečka od přístavu a hlavní pláže. Jde o rodinný penzion, kde se milý pan majitel se svou rodinou o své hosty s úsměvem stará, je zde velmi příjemná atmosféra. Pokoje jsou nově, moderně zařízeny, TV, klimatizace, hezká koupelna se sprch. koutem, balkon s posezením (téměř u všech pokojů). Lednice je k dispozici na patře. Úklid probíhá denně, bez problému. Penzion nabízí polopenzi, snídaně se podává formou bufetu na stíněné terase. Výběr je dostačující, káva, čaj, džus, studené a teplé pokrmy, zelenina, müsli, jogurt... Večeře jsou s obsluhou, vždy výborná polévka, hlavní chod (vyberete si den předem ze 3 možností), salát a dezert nebo ovoce. Jídlo je opravdu úžasné, vždy domácí a poctivé, je to požitek!!!:-)) I to byl důvod, proč jsme tento penzion navštívili již podruhé.. Skvělý odpočinek a příjemný personál!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Vila Alimič (app./studio)
 
07.01.08 17:28
Chorvatsko » Klek » Radalj
CK: Bez CK
 
 
Ubytování nám zařídil příbuzný,který jezdí do Kleku už léta,cca týden před naším odjezdem rovnou na místě.K dispozici byl apartmán,který měl dva pokoje + kuchyň,sprchový kout s WC,2 balkony,zezadu prostor pro větší sezení. 4 postele a v kuchyňce gauč.Apartmány jsou skoro nové,moderně zařízené,pár desítek metrů od moře,v klidné části.Ubytování je velmi čisté s výbornou polohou - nejblišší koupání 50m na bet.molu,do letoviska na nákupy a a oblázkovou pláž 500 m.OSTATNÍ FOTO VE FOTOGALERII :-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Ankica (app./studio)
 
01.10.07 11:50
Chorvatsko » Zadarská riviera » Biograd na Moru
CK: Různé
 
 
Přemýšlel jsem , že bych sem jel, ale našel jsem toto hodnocení tak ho sem dávám: Poloha: Ne 300,ale 800 m od plaže Personál:majitel cholerik,vtedy je dobre ked sa nestažujete a nič nepytate /toal.pap.,oprava sprchy a pod./Mňa osobne vykričal,ako keby som bol jeho 10 ročný syn,že čo chcem za tie peniaze Vybavení apartmánu:jeden dvor ma majitel lod a druhý dvor auto,preplnene.Gril len s odsúhlasením domácich.Nie je dovolené chodit po apartmanoch v damskych lodičkach či drevákoch,ktoré sú na vysokých podpatkoch a ine pikošky... Vybavení pokoje : rozvrzgané postele.Klima 5 eur na den,ked idete z izby musi byt vypnutá...čiže ked ste celý deň na pláži,nesmie byt pustená... Pláž: Hlava na hlavě, nepořádek. Shrnutí: Nikdy viac Biograd na Moru,nikdy viac apartm.Ankica.Odporučam radšej 10 km odtial dedinka DRAGE.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Pendelič (app./studio)
 
29.08.07 22:01
Chorvatsko » Zadar » Nin
CK: CKM Plzeň
 
 
Apartmán v soukromé vilce ve vilové čtvrti leží v krásném historickém městečku, asi 150 m od moře, písečná pláž, při vstupu do vody místy kameny, ale dají se vybrat "cestičky" písečné, pozvolný vstup, vhodný pro malé děti, někde velmi dlouho jen po kotníky vody. Městečko je známé těžbou rašeliny. Apartmán je prostorný, skládá se ze 2 místností: hlavní obývací s kuchyňským koutem a 2 lůžky a ložnice s manželskou postelí, kuchyňka je dobře vybavená, u apartmánu je velká terasa, k dispozici gril, majitelé jsou příjemní. Apartmán leží u řeky, která asi po 100 m vtéká do moře, dá se krásně na člunu doplout.Jedno mínus - velké množství mravenců v kuchyňské lince, jinak jsme byli spokojeni. Jinou kapitolou je obsluhující personál místních restaurací, klienti je zřejmě obtěžují nebo jsme už tak zhýčkaní z Řecka?
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Rathaneum (hotel)
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Pelješac » Orebič
 
 
 
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Ugljan (hotel)
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Ostrov Ugljan » Ugljan
CK: Ideal Tour
 
 
Příjemný hotel v krásné krajině.Ideální pro rodiny s dětmi.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0