Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Skupina recenzí hotelů Chorvatsko

 
Recenzí: 9
 
 
 
Anisijaapp./studio
 
01.08.16 20:36
Omiš » Celina
 
Spokojenost: 73%
Apartmán se nachází v klidné části, takže je vhodný pro všechny, kteří mají rádi klid a pohodu. Na pláž to bylo od ubytování cca 300m, takže to nebylo nijak daleko a zvládli jsme to denně i s malými dětmi. Pláž je oblázková ale celkem čistá a ani ne moc přeplněná, ale asi záleží na období, kdy tam člověk jede. Pokoje jsou čisté s veškerým vybavením včetně internetu a TV. Nic navíc jsme nedopláceli. Kdo dává přednost bazénu, tak je tento apartmán skvělá volba. Je přímo u apartmánu a máte krásný výhled na moře a ostrov Brač. Byli jsme zde 14 dní a pěkně si dovolenou užili. Klidně bychom jeli na stejné místo zase.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Bartulovičapp./studio
 
 
15.09.11 12:03
Chorvatsko » Makarská riviéra » Makarská
 
Spokojenost: 63%
Penzion se nachází ve středu města Makarská, cca 300 m od hlavní městské pláže, která byla i v září přeplněná, doslova hlava na hlavě. Dále od městské pláže bylo již volněji, ovšem vpoledne už také nebylo možné najít místečko k odpočinku. Ubytování v penzionu nás zklamalo, pokoje malé, výhled z okna žádný (okno jsme měli zarostlé stromy, z vedlejších pokojů byl zase výhled do cca 10 m vzdálené stavby) nábytek starý, matrace proležené (v katalogu CK byly nafocené jen ty nejlepší pokoje). V ložnici chyběla žárovka, takže jsme nesvítili, upozornili jsme delegátku, ale nakonec jsme si žárovku ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hrvatskahotel
 
 
 
31.01.09 22:10
Chorvatsko » Makarská » Baška Voda
 
Spokojenost: 68%
Starší hotel, ještě s dřívějších dob, částečně rekonstruovaný, označený pouze dvěma hvězdičkama, avšak poskytující slušné zázemí pro Vaši dovolenou, příjemným překvapením byla strava, chutná a v dost. množství, nenároční turisté zde budou jistě spokojeni. Poloha-80m od moře, klasická pláž, v sezoně hlava na hlavě, 200m pěkná přírodní pláž, málo lidí. Příjemná dovolená. panjo
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Knezovićhotel
 
 
 
26.06.08 19:22
Chorvatsko » Dalmácie » Baška Voda
CK: CK Globtour
Spokojenost: 92%
Příjemný nový penzion leží v klidné postranní uličce, asi 150 m do kopečka od přístavu a hlavní pláže. Jde o rodinný penzion, kde se milý pan majitel se svou rodinou o své hosty s úsměvem stará, je zde velmi příjemná atmosféra. Pokoje jsou nově, moderně zařízeny, TV, klimatizace, hezká koupelna se sprch. koutem, balkon s posezením (téměř u všech pokojů). Lednice je k dispozici na patře. Úklid probíhá denně, bez problému. Penzion nabízí polopenzi, snídaně se podává formou bufetu na stíněné terase. Výběr je dostačující, káva, čaj, džus, studené a teplé pokrmy, zelenina, müsli, jogurt... Večeře jsou s obsluhou, vždy výborná polévka, hlavní chod (vyberete si den předem ze 3 možností), salát a dezert nebo ovoce. Jídlo je opravdu úžasné, vždy domácí a poctivé, je to požitek!!!:-)) I to byl důvod, proč jsme tento penzion navštívili již podruhé.. Skvělý odpočinek a příjemný personál!
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Vila Alimičapp./studio
 
 
 
07.01.08 17:28
Chorvatsko » Klek » Radalj
CK: Bez CK
Spokojenost: 100%
Ubytování nám zařídil příbuzný,který jezdí do Kleku už léta,cca týden před naším odjezdem rovnou na místě.K dispozici byl apartmán,který měl dva pokoje + kuchyň,sprchový kout s WC,2 balkony,zezadu prostor pro větší sezení. 4 postele a v kuchyňce gauč.Apartmány jsou skoro nové,moderně zařízené,pár desítek metrů od moře,v klidné části.Ubytování je velmi čisté s výbornou polohou - nejblišší koupání 50m na bet.molu,do letoviska na nákupy a a oblázkovou pláž 500 m.OSTATNÍ FOTO VE FOTOGALERII :-)
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Ankicaapp./studio
 
 
 
01.10.07 11:50
Chorvatsko » Zadarská riviera » Biograd na Moru
CK: Různé
Spokojenost: 35%
Přemýšlel jsem , že bych sem jel, ale našel jsem toto hodnocení tak ho sem dávám: Poloha: Ne 300,ale 800 m od plaže Personál:majitel cholerik,vtedy je dobre ked sa nestažujete a nič nepytate /toal.pap.,oprava sprchy a pod./Mňa osobne vykričal,ako keby som bol jeho 10 ročný syn,že čo chcem za tie peniaze Vybavení apartmánu:jeden dvor ma majitel lod a druhý dvor auto,preplnene.Gril len s odsúhlasením domácich.Nie je dovolené chodit po apartmanoch v damskych lodičkach či drevákoch,ktoré sú na vysokých podpatkoch a ine pikošky... Vybavení pokoje : rozvrzgané postele.Klima 5 eur na den,ked idete z izby musi byt vypnutá...čiže ked ste celý deň na pláži,nesmie byt pustená... Pláž: Hlava na hlavě, nepořádek. Shrnutí: Nikdy viac Biograd na Moru,nikdy viac apartm.Ankica.Odporučam radšej 10 km odtial dedinka DRAGE.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Pendeličapp./studio
 
 
 
29.08.07 22:01
Chorvatsko » Zadar » Nin
CK: CKM Plzeň
Spokojenost: 75%
Apartmán v soukromé vilce ve vilové čtvrti leží v krásném historickém městečku, asi 150 m od moře, písečná pláž, při vstupu do vody místy kameny, ale dají se vybrat "cestičky" písečné, pozvolný vstup, vhodný pro malé děti, někde velmi dlouho jen po kotníky vody. Městečko je známé těžbou rašeliny. Apartmán je prostorný, skládá se ze 2 místností: hlavní obývací s kuchyňským koutem a 2 lůžky a ložnice s manželskou postelí, kuchyňka je dobře vybavená, u apartmánu je velká terasa, k dispozici gril, majitelé jsou příjemní. Apartmán leží u řeky, která asi po 100 m vtéká do moře, dá se krásně na člunu doplout.Jedno mínus - velké množství mravenců v kuchyňské lince, jinak jsme byli spokojeni. Jinou kapitolou je obsluhující personál místních restaurací, klienti je zřejmě obtěžují nebo jsme už tak zhýčkaní z Řecka?
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Rathaneumhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Pelješac » Orebič
 
Spokojenost: 96%
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Ugljanhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Ostrov Ugljan » Ugljan
CK: Ideal Tour
Spokojenost: 92%
Příjemný hotel v krásné krajině.Ideální pro rodiny s dětmi.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Venus Trade and Tours