Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Skupina recenzí hotelů Afrika

 
Recenzí: 10
 
 
 
Sentido Rosa Beachhotel
 
 
29.07.16 09:21
Tunisko » Skanes » Monastir-Skanes
CK: Exim Tour
Spokojenost: 90%
Hotel v současné době jedním z nejlepších hotelů v oblasti Skanes je součástí řetězce hotelů Sentido,které mají své hotely po celé Evropě.
Ubytování,stravování,obsluha a čistota bezchybné.Pláž spíše pro děti v oblasti kde jsou vyplavovány traviny,které jsou však pravidelně po ránu odklízeny.Není problém přejít cca asi 200 m na sever kde traviny nejsou a pláže jsou zde perfektní.Hotel prostorný s pravidelnou animací pro děti i dospělé.Veliký bazén ze slanou vodou.Lehátka i slunečníky zdarma.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Club Diana Rimelhotel
 
 
17.08.13 14:57
Djerba » Midoun
CK: Exim Tours
Spokojenost: 63%
Pokoje - za úplatek velký prostorný a nově zařízený pokoj s terasou s výhledem na moře Výměna prádla a ručníků denně.
4*
Strava - výběr zeleniny, ovoce, těstovin, rýže, místních jídel. Neobměňovalo se a dle mého neodpovídalo 4*- spíše 3*
Personál - dokonalý
Pláž - dost hrozná. Chaluhy jsou příroda a snažili se je uklízet, ale moře velice pozvolné a samý kámen.
Bazén - krásný, ale přeplněný. Nedostatek lehátek. Docela bzukot, takže raději pláž :-)

Hotel má dobré zázemí i služby, je výborně posazený přímo u pláže, velký.
Nicméně bych mu dala 3*+
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Kuriat Palacehotel
 
 
15.08.13 08:47
Tunisko » Monastir » Monastir-Skanes
CK: Firo
Spokojenost: 60%
Hotel Kuriat Palace má pěkné starší zařízené pokoje,apartmány z výhledem na moře a záliv.Hotel už má to nejlepší za sebou,je asi 30 let starý.Je klidný s bazénem bez skluzavek.V současnosti sem jezdí hlavně arabská klientela nejen z Tunisu ale také z Alžíru a Lybie.Pravidelné zájezdy z Itálie.Od nás hotel zkouší cestovka Firo Tour.Co se týče stravy je ovlivňována arabskou klientelou,tedy i způsob stolování.Personál v jídelně pomalý,chybí často příbory a různé naběračky,všeho se nutno dovolávat.Pití a káva pouze po ránu,jinak se objednává na účet.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Jinenehotel
 
 
22.07.13 17:07
Tunisko » Sousse
CK: Různé
Spokojenost: 60%
Hotel příjemný,pokoje na východ výborné,na západ horké, příliš na slunci, klimatizace funkční,regulovatelná.Strava sice částečně orientální ale dobrá. Úklid pokojů pravidelný.Bazén čistý,velmi pěkný,pláž úzká,málo prostoru ale pravidelně udržovaná.Přesto se vyskytnou někdy traviny.Hotel spojen v jednom komplexu se sousedním hotel Royal Jinene,který je blíže k pláži. Personál zkouší při příjezdu přidělit pokoj nevhodné kvality,za pěkný pokoj vyžaduje úplatek 10 EUR. Pakliže přistoupíte na tuto hru je vše bez problémů a na úrovni.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
EDEN Clubhotel
 
 
22.07.13 15:37
Tunisko » Skanes » Monastir
CK: Různé
Spokojenost: 45%
Pokoje rozdílné kvality,některé na úrovni,v některých poruchy klimatizace, mouchy popř.hmyz.Úklid probíhá denně,celkem na úrovni.Personál příjemný, v jídelně ochotný.Hotel většinou přelidněn,po obědě či večeři vzhledem k vysokému množství dětí bordel jak v tanku,,personál si nestěžuje a s úsměvem vše uklidí.Ve venkovních prostorách jídelny velké množství much.Jídlo se většinou opakuje,chuťově nepříliš chutné často nezvyklé. Bazény čisté,avšak koupající, rovněž oblečené muslimky,nebo v celotělových koupacích úborech.Pláž zanesena často plasty i travinami,moc se neuklízí.Bazén i pláž přímo u hotelu.Asi nejvíce přelidněný hotel v oblasti Skanes ovšem pravděpodobně také asi nejlevnější.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Eden Beachhotel
 
 
 
28.08.11 21:09
Tunisko » Djerba - Zarzis
CK: Firo tour
Spokojenost: 96%
Velice příjemný hotel se super polohou přímo u moře. Jídla dost a dost, myslím, že si každý vybral , na co měl chuť. Alepoň u nás to tak bylo. :-) Večery se daly trávit posezením u podia, kde probíhaly různé animace, ale my tam nikdy nebyli, tak nemůžu hodnotit. My využívali terasy hotelu v blízkosti baru, kde bylo všeho také dostatek :-) Jedinou nevýhodou bylo, že se nedalo kam vyjít. Asi 500 m od hotelu je pár obchůdků ( cca 20 ), kde se dají drobnosti nakoupit, ale není to taková ta " pěkná" večerní promenáda, na které jsme zvyklí. Využili jsme pouze nabídky výletu na čtyřkolkách. Ten ale stál opravdu za to. Celkově jsme byli spokojení.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Vincci el Kantaoui Centrehotel
 
 
 
07.08.11 16:13
Tunisko » Port El Kantaoui
CK: Fischer
Spokojenost: 76%
Skvělý hotel v centru malého přímořského letoviska. Do přístavu krásná procházka. Velký hotel, zázemí odpovídající 4*. Dle mého málo jídelen (tedy 1 hlavní, 2 bary) a 1 snack u bazénu. Na pláži malý snack také, ale personál neochotný, pouze za peníze je scholný např. nosit nápoje k lehátku či trochu hýbnout při přípravě pizzy. Pokoje standardní,koupena odpovídá cca 3*. Všude čisto, úklid denně. Doporučuji pro ty, kteří nehledají ruch centra a přitom chtějí večerní procházky s atmosférou.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Royal Albatros Modernahotel
 
 
 
07.08.11 16:08
Egypt » Sharm el Sheikh » Nabq
CK: JTO Touristik - SRN
Spokojenost: 80%
4* hotel na konci čtvrti Nabq. Veliký, prostorný, 2 bazény, 7 restaurací. Služby poněkud arogantní (jely jsme s německou CK, tedy u nás žádné problémy). Ubytování vynikající, prostorné, veliké pokoje, postele každá 140 cm široké. Veškeré zázemí 100%. Devizou tohoto hotelu je bezesporu stravování: jedním slovem dokonalost. Výběr z mnoha druhů jídel, dělení na italskou, neměckou, indickou či místní kuchyni, vše, nač si člověk vzpomene. Ve všech recenzích uváděn problematický vstup do može a téměř 0 pláž - po cca 1 km dlouhém molu ( s lavičkami) lze dojít k perfektnímu místu na šnorchlování. Pokud s tímto člověk počítá,naprosto ždáný problém. Rozhodně bych do něj jela znova
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Coral Beach(Rotana)bungalov
 
 
 
15.05.11 10:51
Egypt » Hurghada
CK: Čedok
Spokojenost: 84%
12.3.jsem odlétali do Egypta-Hurghady,hotel je na úplném kraji Hurghady-klidné místo,ale dost vzdálené od nákupů,diskoték apod.,hotelový taxi tam i zpět 20$-řidič ochotně a včas dorazí na smluvené místo do města.Na válení/slunění je to naprostý ideál.Pláž má několik možností a i celkem odlehlý(při přílivu ostrůvek) poloostrůvek=ráj nudistů.Jsou tam malé zátoky s velmi prohřátou vodou i v březnu i otevřené moře s množstvým korálů pro milovníky šnorchlování.Co mě znepokojovalo-množství medůz,které se vyplavovaly na břeh,ale byly pemanetně uklízeni.Jídlo super,pití i alko také fain.Pokud chcete nakupovat suvenýry,počkejte s tím na letiště v Hurghadě,jsou tam mnohem lepší ceny než ve městě či hotelu.Doba před odletem vám nebude stačit,abyste Freezonu prošli.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Holiday Taba Resorthotel
 
 
 
16.08.10 13:53
Egypt » Taba
CK: CK Fischer
Spokojenost: 84%
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Venus Trade and Tours