Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 3
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Skupina recenzí ubytování Ostatní státy

Recenze: 183
 
Pensjonat Jural (pension)
 
Včera 19:26
Polsko » Krkonoše » Szklarska Poreba
CK: Booking
 
Penzion na kraji Krkonoš pár metrů od lanovky. Do centra Szklarske Poreby asi kilometr na vlakové nádraží dva cca 500 metrů větší supermarket.

Pokoje jednoduché,čisté,ale opravdu malé je to jen a jen na přespání. Na pokoji menší TV.
Koupelna s miniaturním sprchovým koutem otočit se tam má problém i hubený jedinec! Bez mýdla či šampónu!
Wifi zdarma ale pomalé časté výpadky.
Bez úklidu!

Snídaně celkem OK,studený bufet - kontinentální + nějaké salámy,šunka,pomazánky,rajče,okurka,jablko snaží se obměňovat. K pití káva/čaj a voda s citrónem(žádný džus).

Rezervoval jsem to na poslední chvilu (už to bylo dost přebrané) podruhé bych volil něco jiného je to opravdu jen na přespání se základní snídaní.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Side Residence (hotel)
 
29.06.18 20:04
Turecko » Side
CK: Fischer group
 
Do této destinace jsem cestoval výjmečně s dětmi tak recenze bude z tohoto pohledu.

5* hotel se nachází na okraji Side do centra dolmuší (za 1 euro či 16 tl) slabých deset minut vzdálenost od letiště v Antalyi 70 minut.

Rezervován rodinný pokoj duplex (dvě ložnice ve dvou podlažích) oba pokoje čisté luxusně vybavené střední velikosti s klimatizací,TV,minibarem v ceně (voda,minerálka,cola,fanta,džus a pivo - denně doplňováno).
Dvě koupelny se sprchovým koutem(dole prostornějším) s vysoušečem vlasů veškeré toaletní a hygienické potřeby k dispozici.
Dole navíc trezor (v ceně) set na kávu/čaj a balkón, Wifi zdarma pracovalo uspokojivě.

Bazénový komplex se třemi velkými tobogány lehátka,slunečníky v ceně,volné místo nebylo problém najít kdykoliv.K dispozici i krytý bazén.

Pláž asi 350 m od hotelu zhruba 100m soukromým tunelem a odtud pendlovala kyvadlová doprava.
Na pláži lehátka a slunečníky v ceně dostatečné množství pláž písečná s hodně pozvolným vstupem do vody u břehu moře kalné.

Stravování ultra all inklusive - neskutečné množství jídla a pití po celý den včetně alkoholických a nealkoholických míchaných drinků. Naobědvat se dalo i na pláži v prostorném plážovém baru. V baru u bazénu od 12:15 burger od 13:00 následovala pizza pak turecký brambor,toust,nanuky atd atd.

V hotelu za poplatek bowling,herna,masáže kadeřnictví v přízemí několik obchodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Palace (hotel)
 
28.06.18 20:44
Maďarsko » Hevíz
CK: Alltours Německo
 
Hotel čtyřhvězdičkové kategorie se nachází v centru Hevízu k termálnímu jezeru ani ne pět minut chůze.
Dobré autobusové spojení s Keszthely odkud odjíždějí přímé vlaky k Balatonu a do Budapešťi.

Pokoje čisté velmi prostorné s klimatizací,TV,trezorem,posezením a balkónem k dispozici župany.
K dispozici střední chladnička(minibar).
Koupelna se sprchovým koutem(sprcha pouze pevná) a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo. WC+ bidet.
Wifi zdarma - signál trošku slabší,ale dalo se.


Měli jsme polopenzi plus
snídaně - klasická teplý a studený bufet nějaká zelenina i ovoce postrádal jsem jen sladké pečivo (byla jen suchá vánočka)
večeře - též bufetová z masitých jídel vždy tři druhy včetně ryby jednou (byl jsem čtyři noci) se grilovalo maso,velký výběr zeleniny,nějaké ovoce a rozmanitý výběr zákusků. Součástí polopenze plus jeden nápoj v ceně(pivo,víno,nealko) jinak ceny nápojů opravdu tvrdě přestřelené. Večeře se podávají do 21:00 ale ke konci je výběr již omezen,kuchař který dělal palačinky či lívance to balil již po 19:30 ..

Hotel má menší wellness,ale toho jsem nevyužil tj nehodnotím.

Celkově s hotelem spokojenost rozhodně doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Best Western Empire Palace (hotel)
 
19.05.18 17:14
Turecko » Sultanahmet » Istanbul
 
 
Hotel 4* má strategickou polohu ve čtvrti Sultanahmet poblíž páteřní tramvajové linky T1 stanice Gülhane istasyonu.
Kousek od hotelu Modrá mešita,přístav či čtvrť Galata!
V okolí hotelu několik menších marketů a přehršel restaurací.

Pokoje menší,čisté plně funkční - klimatizace,set káva/čaj,denně dvě vody,chladnička,trezor,TV.
Koupelna se sprchovým koutem vysoušečem vlasů a toaletníma potřebama.
Wifi zdarma OK.
Pod okny hotelu jezdí tramvaje,takže kdo má lehký spánek může to být pro něj problém ..

Snídaně formou teplého a studeného bufetu taková průměrná čekal bych větší rozmanitost!
4* kategorii moc neodpovídala.

Hotel lze doporučit poměr cena/výkon vynikající a poloha excelentní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hampton by Hilton Warsaw City Centre (hotel)
 
07.04.18 18:47
Polsko » Sródmiescie » Varšava
CK: Booking
 
Hotel ve výškové budově v centrální části Sródmiescie pět minut chůze od hlavního vlakového nádraží Varšava Centrálna - odkud se MHD dostanete bez přestupu na všechny pamětihodnosti města a na letiště!
Přímo v hotelu market Žabka.

Pokoje čisté,střední velikosti plně vybavené - TV,klimatizace,set na kávu/čaj,balená voda,trezor.
Wifi zdarma pracovalo na jedničku.
Koupelna s velkým srchovým koutem k dispozici toaletní potřeby a vysoušeč vlasů.
Proud vody ve sprše byl dosti slabý (13.patro).

Snídaně podávaná ve druhém patře již od 6:00 - teplý a studený bufet,ovoce,zelenina dostatečný výběr.

Hotel spadá pod siť "Hampton by Hilton" oficiálně tříhvězdičkový,ale služby a pokoje jsou o hvězdičku výše!
Navrch výborný poměr cena/výkon a vynikající poloha!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Matejko (hotel)
 
07.04.18 18:25
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Hotel 3* kategorie na náměstí Jana Matejki pár minut chůze na hlavní vlakové nádraží a osm minut na hlavní náměstí.
Market Žabka kousek od hotelu.

Starší budova pokoje i vybavení už něco pamatují,ale vše je udržováno v čistotě a funkčnosti.
Standartní pokoj - základní vybavení s TV. K dispozici 1.5l balené vody.
Wifi zdarma velmi špatný signál často vypadávalo.

Koupelna se sprchovým koutem k dispozici vysoušeč vlasů a toaletní potřeby.WC samostatně.
Na pokoji byla i privátní funkční sauna,ale to byla spíše náhoda při přidělení pokoje (č.114).

Bufetové snídaně vzhledem ke kategorii hotelu nadprůměrná,studený/teplý bufet,velký výběr,zelenina ovoce atd.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apartamenty Galeria (app./studio)
 
07.04.18 17:59
Polsko » Old Town » Krakow
CK: Booking
 
Centrální poloha - zhruba osm minut chůze na hlavní vlakové nádraží a dvanáct minut na hlavní náměstí!
Přímo v budově menší market.

Prostorný čistý dvoupokojový apartmán - vybavená kuchyňka(indukční vařič,mikrovlnka,varná konvice k dispozici káva/čaj),posezení (gauč) s TV + ložnice.
Wifi zdarma pracovalo velmi dobře!
Topeno bylo nárazově(nešlo nijak regulovat) osobně bych snesl v pokoji teplotu o něco vyšší!
Apartmán v prvním patře(bez výtahu) okna do hlavní ulice,kde jezdí tramvaje,ale žádný velký hluk jsem nevnímal!

Prostorná koupelna s rohovou vanou k dispozici tekuté mýdlo a vysoušeč vlasů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adina Apartment (app./studio)
 
05.01.18 23:49
Maďarsko » Budapešť
CK: Neckermann
 
Apartmánový hotel čtyřhvězdičkové kategorie zhruba 800 metrů od vlakového nádraží Nugati a 400 metrů od zastávky metra Lehel tér,k parlamentu se dá volnou chůzí dojít za necelou půlhodinku. Naproti hotelu supermarket Aldi.

Pokoj - studio prostorný s klimatizací/topením,posezením,TV,minibarem,setem na kávu/čaj a trezorem.
Ve skříni je zabudovaná mini kuchyňka velmi dobře vybavená - mimo jiné indukčním vařičem,toustovačem a mikrovlnkou.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo a šampón.
Wifi zdarma,občas kolísala rychlost.

Snídaně bufetová vzhledem ke kategorii hotelu nic moc...nevelký výběr z teplého bufetu pouze míchaná vejce a střídavě slanina/párečky. Snídaňová místnost navrch neodpovídá velikosti hotelu.

V loby je k dispozici kávovar zdarma.

Hotel má i menší wellness to jsem ale nevyužil tj nehodnotím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pensao Sao Joao da Praça (pension)
 
17.11.17 12:07
Portugalsko » Lisabon
CK: Bez CK
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
MJZ Apartment Kraków (app./studio)
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
 
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
V kuchyni se dále nachází pohovka, velký jídelní stůl pro 6 osob, TV sat.

2 koupelny se sprchou a WC, toaletní papír, sprchové gely, ručníky, 2x fén, pračka

Další vybavení - žehlicí potřeby, sušák na prádlo, knihy, DVD

Milým překvapením byla balená voda, koš s ovocem, toustový chléb, marmeládky a krásné růže na jídelním stole.

Možnost dokoupení snídaně v blízkém hotelu Secesja.
Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, párky, klobásy) i studený bufet (salámy, sýr, pomazánky, uzené ryby, máslo, jogurty, ovoce, zelenina, cornflakes, světlé i tmavé pečivo, koláč...). Káva, různé druhy čajů, mléko, 2 druhy džusů, voda s citrónem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Hesperia (hotel)
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy salámů, sýry včetně tavených, jogurt, cornflakes, džemy, máslo, zelenina - okurky, rajčata, paprika, 3 druhy ovoce, bílé a tmavé pečivo, jablečný štrůdl). Různé druhy kávy a čaje, mléko, čerstvá pomerančová šťáva, voda.

K dispozici sauna a whirpool (nevyužili jsme).

WiFi zdarma, dobrý signál.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ackersand (hotel)
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
 
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor (zdarma), telefon, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo, papírové kapesníčky). K dispozici skleničky na víno. Jako pozornost 0,5 l vody.
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, džus.

Milým překvapení byl welcome drink.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pension Pohoda (pension)
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
 
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Větrný mlýn (pension)
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
 
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Purkmistr (hotel)
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
 
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací