Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 3
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Skupina recenzí hotelů Ostatní státy

 
Recenzí: 175
 
 
 
Pensao Sao Joao da Praçapension
 
Dnes 12:07
Portugalsko » Lisabon
CK: Bez CK
Spokojenost: 84%
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
MJZ Apartment Krakówapp./studio
 
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
Spokojenost: 97%
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hesperiahotel
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Spokojenost: 77%
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ackersandhotel
 
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
Spokojenost: 80%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Pension Pohodapension
 
 
12.08.17 12:50
Česko » Krkonoše » Špindlerův Mlýn
CK: Přes booking.com
Spokojenost: 91%
Útulný malý rodinný penzion na klidném místě ve Svatém Petru, se super výhledy na Krkonoše. Centrum Špindlerova Mlýna 20 min pohodlnou chůzí.
Vybavení pokoje naprosto dostačující, vše ve dřevě.
Skvělý, milý a ochotný pan domácí. Bufetové snídaně + pan domácí ráno udělá vejce nebo párečky podle toho na co máte chuť.
Cítila jsem se tam fajn jako u kamaráda na chalupě :-).
K dispozici je i vířivka a sauna, nevyužili jsme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Větrný mlýnpension
 
 
11.07.17 18:37
Česko » Praha
 
Spokojenost: 100%
Rodinný penzion Větrný mlýn se nachází v klidné části Prahy - Ruzyně. Je v blízkosti centra města i letiště. Je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je před penzionem. Penzion nabízí i uzamčené parkování.
Pokoje jsou celkem prostorné, pěkně zařízené a čisté. Je zde televizor, telefon, lednice s minibarem, trezor.
Koupelna je také prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky a osušky jsou k dispozici.
Snídaně je podávána od 7hod. Je bohatá a chutná. Všeho je dostatek.
Majitelé penzionu jsou velmi příjemní a ochotní. Tento penzion jsem už využila opakovaně a vždy velká spokojenost, ráda se sem vracím.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Purkmistrhotel
 
 
11.07.17 18:11
Česko » Kroměříž
 
Spokojenost: 100%
Hotel se nachází na hlavním náměstí v Kroměříži, hned vedle arcibiskupského zámku. Nachází se v historické budově ze 16.st., která prošla rekonstrukcí.
Pokoj Premium je prostorný, moderně vybaven. Je zde televize, rychlovarná konvice a vše pro přípravu kávy a čaje, lednice s minibarem.
Wifi je zdarma dostupná na pokojích.
Velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky, toaletní potřeby, fén jsou k dispozici.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sunflowerhotel
 
 
11.07.17 17:32
Malta » Qawra
 
Spokojenost: 73%
Hotel se nachází ve městě Qawra v zálivu sv.Pavla. Nachází se přibližně 10min od pobřeží promenády, kde najdete spoustu obchodů, restaurací a barů.
Pokoje jsou celkem prostorné, základně vybaveny. Je zde televize, wifi dostupná i na pokojích.
Koupelna s vanou, toaletou. Hygienické potřeby, ručníky, fén jsou k dispozici.
Balkon s venkovním posezením.
Na střeše hotelu se nachází bazén se sluneční terasou s lehátky a menší bar. V době našeho pobytu byl bazén v rekonstrukci.
V hotelu jsme využívali polopenzi, snídaně i večeře byly formou celkem bohatého bufetu. Jídlo bylo dobré a chutné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Danubius Heliahotel
 
 
05.06.17 22:17
Maďarsko » Budapešť
 
Spokojenost: 94%
Pobyt 5/2017
Hotel se nachází na břehu Dunaje, asi 4 km od centra, 2 km od Parlamentu (příjemná procházka kolem pobřeží) naproti Markétinu ostrovu. Naproti hotelu je supermarket. Zastávka metra (M3 Dózsa György) v blízkosti. Momentálně je pobřežní silnice (mezi hotelem a Dunajem) uzavřena z důvodu rekonstrukce, takže zatím klid.

Vybavení: restaurace, bar, obchůdek, terasa na slunění s lehátky, fitness, wellness centrum včetně bazénů s termální vodou, saunou - k dipozici zdarma. Možnost procedur za poplatek. Při vstupu do wellness- osušky a ručníky zdarma. Provozní doba ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Canadahotel
 
10.05.17 20:31
Maďarsko » Budapešť
CK: Redok
Spokojenost: 70%
Pobyt 5/2017
Hotel (po rekonstrukci) se nachází u hlavní silnice pár km od centra. Kromě benzinové pumpy se v okolí hotelu nenachází žádné restaurace či obchody. Zastávka příměstských vlaků naproti hotelu.

Ubytování: dvoulůžkový pokoj (č.410 směrem na frekventovanou silnici) s koupelnou (WC, sprcha, tekuté mýdlo a šampon k dispozici), TV sat , malá lednice, psací stůl, dostatek úložného prostoru, velké zrcadlo. Klimatizace zdarma. Chyběl fén a trezor. Na to, že byl pokoj po rekonstrukci tak nešly dovřít dveře sprchovacího koutu, vanička se propadala, špatně se zamykaly ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Old Town Residence Bisapp./studio
 
 
09.03.17 20:57
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
Spokojenost: 90%
Pobyt 3/2017
Old Town Residence Bis - rezidence situovaná v klidném místě asi 300 m od královského hradu Wawel a 600 m od Rynku Głównego - hlavního náměstí.

Ubytování:
Apartmán Deluxe B1 - 2 místnosti moderně zařízeny: ložnice a obývací část s rozkládací pohovkou.
Vybavení: vybavený kuchyňský kout (chyběla vývrtka - dodána později, utěrky) s varnou deskou, lednice s mrazákem, varná konvice, kabelová TV, pro 4 osoby velmi málo úložného prostoru, žehlička, žehlící prkno, koupelna (WC, sprcha, tekuté mýdlo), ručníky.
Wi-Fi zdarma.

Neměli ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vistahotel
 
 
24.01.17 12:04
Česko » Dolní Morava
CK: Bez CK
Spokojenost: 91%
Pobyt 10/2016.
Wellness hotel Vista stojí v horském údolí pod vrcholem Králického Sněžníku. Doslova před vchodem je nástupní stanice lanovky. V ceně ubytování jsme měli lanovku a vstup do Mamutího parku zdarma. V blízkosti lanový park a bobová dráha.
Parkování v garáži a před hotelem za poplatek, jinak zdarma.

Ubytování: Pobyt jsme zajišťovali doslova na poslední chvíli (v době státního svátku), takže všude bylo plno. Nicméně na telefonický dotaz nám byl nabídnut dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a druhé dítě bez nároku na lůžko, ale s nárokem na veškeré služby. ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Pytloun Grand Imperialhotel
 
 
29.12.16 19:49
Česko » Liberec
 
Spokojenost: 67%
Nově otevřený hotel v Liberci (rekonstruovaný Imperial) - dobrá výchozí poloha v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra Babylon.

Pokoje zejí novotou tam nejde nic vytknout,středně velké s klimatizací,trezorem,minibarem,(ceny přijatelné),set na kávu/čaj a TV.
Wifi(zdarma),slabý signál(3.patro) večer se nešlo vůbec připojit.

Koupelna prostorná s velkou masážní(i když je to spíše takové šidítko) vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou bufetu.....rozhodně neodpovídá 4* - ano potraviny kvalitní najíte se,ale ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Crocushotel
 
 
28.09.16 15:46
Polsko » Zakopane
CK: Booking.com
Spokojenost: 86%
Pobyt 9/2016.
Hotel se nachází na klidném místě, asi 15 min pěšky od centra a známé ul. Krupówki. Má dobrou výchozí polohu co se týče turistiky - 30 min. pěšky do Kuźnic - vstup do Národního Parku, zde je i dolní stanice lanovky na Kasprowy Wierch. Autobusová zastávka blízko hotelu.
Pokoj 2-lůžkový (č.406) - prostorný, podkrovní pokoj bez balkónu, TV sat, větrák, psací stůl, gauč, topení, minibar (konzumace za poplatek), trezor, dostatek úložného prostoru, zrcadlo, koupelna (podlahové topení s možností regulace) se sprchou (k dispozici mýdlo a šampón, denně doplňováno), WC, fén, ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Český Lampllehenhotel
 
25.09.16 14:10
Německo » Bavorské Alpy » Marktschellenberg-Berchtesgade
 
Spokojenost: 100%
Malebný Český hotel Lampllehen manželů Lubomíra a Vladimíry Řehákových
v nádherném prostředí Bavorských Alp. Účelně vybavené pokoje se sociálním zázemím, televizí, terasou nebo balkonkem, všechno krásně upravené, čisté a voňavé (nekuřácké prostředí). Bohaté bufetové snídaně, skvělé 3 chodové večeře s výběrem předkrmu i hlavního jídla, výborné pití. Na své si zde přijde každý gurmán - gurmet, prostě ten kdo má rád dobrá jídla i pití. Všechno podtrhuje přátelská rodinná atmosféra. Hotel je ideálním místem pro návštěvy okolní přírody, historických míst i pro sportovní vyžití. Luboš i Vlaďka vždy výborně poradí za jakého počasí kdy a kam vyrazit za zážitky. Kdo hotel jednou navštívil, tak se sem rád znovu vrací a při každé návštěvě je co nového objevovat.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours