Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 6
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Skupina recenzí hotelů Španělsko

 
Recenzí: 138
 
 
 
Gatden Playanaturalhotel
 
 
07.09.17 05:15
Andalusie » Huelva » El Rompido
CK: Fischer
Spokojenost: 80%
Hotwl leží na samém okraji vesnice El Rompido, je určen pro klientelu 18+. Personal velice ochotný, hotel čistý. Ideální destinace pro odpočinek a relax.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Apartamentos Deyaapp./studio
 
22.08.16 16:17
Mallorca » Santa Ponça
CK: Booking.com
Spokojenost: 60%
Apartmány jsme navštívili na samém konci sezony (v den našeho odjezdu zavírali), což bylo znát na vybavení (evidentně již vyklizený asi obchod u recepce, myslím, že ani jídelna už nefungovala (my stravu ale objednanou neměli), atd..)
Úklid jednou za dva nebo tři dny (v sezoně opět může být jinak). Mohl být pečlivější, ale dá se považovat za vyhovující.
Apartmán relativně prostorný, vybavený dostatečně. Vybavení již něco pamatuje, ale vše funkční.
Středisko Santa Ponça patří k těm živějším, ale na konci sezony byl naštěstí klid.
Je to tam ale takové ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Puerto Azulhotel
 
 
22.11.15 10:12
Gran Canaria » Puerto Rico
CK: Canaria Travel
Spokojenost: 89%
V hotelu Puerto Azul jsme strávili v říjnu 14 dnů.Hotel je na skále,nejbližší pláže jsou cca 15 minut od hotelu a musí se sejít buď po cca 450 schodech nebo po příjezdové asfaltové cestě.Obě pláže jsou však perfektní,čisté s plným zázemím.V hotelu je několik menších propojených bazénů (hlavně pro děti) a nejlepší je zde bazének s vířivkami.Dvě jídelny,strava vynikající,animační programy každý den.Bar u vířivek a u bazénů,v rámci All Inclusive bohatý výběr nealko a alko.Parkoviště pro půjčené auto v areálu před hotelem.Velmi příjemná a perfektní obsluha.Měli jsme objednaný levnější Promo pokoj který byl až v přízemí.Ve výhledu i dražším pokojům většinou "zavazí" hotel Gloria Palace postavený pod tímto hotelem.My jsme však pokoj vždy opustili po 8 hodině a vraceli jsme se až k půlnoci.Vřele doporučujeme - těm kdo vadí chůze do kopce může využít TAXI za cca 2,5 Euro.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club Sa Comaapp./studio
 
 
26.10.15 13:22
Mallorca » Sa Coma
CK: Fischer
Spokojenost: 67%
Kousek od krásné pláže, bazén v pohodě, klidné místo (no byli jsme tam začátkem října), blízko Eroski obchod, dvoupatrové apartmány.
Kuchyňka vybrakovaná, 1 malý hrnek na kávu apod. Obnažené dráty od sporáku i lampiček, ze spod linky děsný smrad, zásuvky nedostačující - mikrovlnka v ložnici, bez dek - jen prostěradla, matrace proleželé, úklid žádný, špunty k vaně, dřezu i umyvadlu nejsou, v ložnici malé okno u stropu. Mravenci. Linka - spojený kovový dřez s odkapávačem a se sporákem, který probíjel, takže masakr. O výměně pokoje jsem neuvažovala, protože mi komplex přišel tak nějak celý pochroumaný.
Takže milé dámy, pokud váš muž není všeuměl, vemte s sebou na dovču hodinového manžela!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Villasolhotel
 
14.09.15 10:50
Andalusie » Costa del Sol » Benalmádena (provincie Málaga)
CK: Firo Tour
Spokojenost: 74%
Hotel patří do řetězce Medplaya a nabízí spolehlivé služby standardní střední kvality. Je umístěn téměř v bezprostření blízkosti písčité pláže, z druhé strany pak vede docela rušná vozovka (autobusy, auta, motorky...). Okolí hotelu pak dále tvoří další hotely, apartmány, restaurace, obchůdky.... a je dost rušné po celých 24 hodin.
Ubytování jsme měli ve dvoulůžkovém pokoji s balkónem v 5. patře, odkud byl výhled jak na moře, tak na rušný život kolem. Pokoji se ani nedá nic moc vytknout, nábytek sice starší, ale slouží, mírně ojeté matrace, sociální zařízení funkční. běžný úklid a výměna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vacances Menorca Resorthotel
 
 
25.08.15 20:06
Menorca » Son Blanc » Ciutadella
CK: Firotour
Spokojenost: 90%
Přímo nad boční zátokou Sa Caleta hlavní zátoky Santandria poblíž Ciutadelly jsou situovány 3 areály : Blanc Palace, který obsazuje téměř výhradně francouzská CK, Caleta Playa s italskou klientelou a Cottage (Blanc Palace 2), kde bývají společně s klienty Thomas Cook ubytováváni Češi, pochopitelně v těch méně atraktivních apartmánech.
Ve všech areálech jsou k dispozici dvoupokojové apartmány s plně vybavenou kuchyňkou a možností až 2 přistýlek v obytné části na gauči, některé apartmány v Cottage jsou dvoupodlažní. My jsme byli na základě přání odeslaného CK na hotel ubytováni v Blanc ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
La Santa Maria Playahotel
 
 
22.06.15 15:13
Mallorca » Cala Millor
CK: Bez CK, booking.com
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází v živější části Cala Millor, navíc v zóně, kde jsou v podstatě jen hotely, takže okolí není nic moc pěkného.
My, jak už jsem zmiňovala vícekrát, v hotelu pouze spíme, takže nám na tom až tak nezáleží a šli jsme především po ceně.
Bohužel přímo pod hotelem se nachází diskotéka a venku postávající hloučky pořvávají celou noc, takže na to opravdu pozor. My naštěstí býváme tak utahaní, že nás ani tohle nějak významně nerušilo, ale určitě jsou to pro hotel body dolů. V okolí je několik různých restaurací a barů, ale jedná se spíš o podniky cílící na německou ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Beach clubapp./studio
 
 
23.09.14 16:19
Menorca » Son Park
CK: Fischer
Spokojenost: 93%
Úžasný klidný hotel, výborná poloha a skvělé služby. Milý personál.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Playadulce (Senator Hoteles)hotel
 
 
22.09.14 09:04
Španělsko » Andalusie - Almeria » Aguadulce (Costa do Almeria)
CK: Firo
Spokojenost: 89%
Hotel patří do skupiny hotelového řetězce Playa Senator, který provozuje několik desítek hotelů v různých místech Španělska a na Kanárských ostrovech. Má už sice své roky, ale jinak poskytuje velice slušný standard. Oblíbený bude určitě také svou polohou v bezprostření blízkosti moře s udržovanou pláží
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rua Salamancahotel
 
 
 
28.07.14 22:00
Španělsko » Castilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 83%
Hotel přímo v centru, bez možnosti parkování
výborně zařízený, velké příjemné stylové pokoje
klimatizace velice dobrá
trochu neochotný personál, ale to přičítám zemi (snad jsem nezažila příjemného Španěla na recepci), hovořící pouze španělsky.
Snídaně vynikající.
Trochu hluk z ulice, ale to je pochopitelné, je přímo proti náměstí a kolem proudí davy lidí,

Doporučuji nemotorizovaným turistům :-)
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hostal Barcelonahotel
 
 
 
28.07.14 21:43
Španělsko » Kastilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 80%
Hostal Barcelona je ve studentské čtvrti, ale velice blízko k čtvrti historické.
Ubytování s obrovskou výhodou: parkování. Sice trochu problematické a za úplatek, ale na Španělsko nadstandart.
Pokoje velice malé, i když zrenovované. Klima sice udávána, ale nastavena prapodivně centrálně, takže i když v červnu, bylo nesnesitelné dusno. okna do dvora = výpary z restaurací, takže nelze větrat.
Pokoje udělané ze sádrokartonu, takže je slyšet ale úplně všechno.

Velice příjemná cena
Pro méně náročné doporučuji, skvělá poloha s možností parkování za dobrou cenu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Catalonia Plaza Mayorhotel
 
 
 
28.07.14 21:38
Španělsko » Kastilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 80%
Hotel hned u náměstí Plaza Mayor - tedy vynikající poloha.
Pokoje skvěle zařízené, velké, vzdušné, prostorné.
Úklid denně, vše čisté a pěkné
Personál mluví pouze španělsky. je velice neochotný.
Wifi k dispozici v netovém koutku na recepci.

Po zkušenostech ve Španělsku jeden z těch lepších hotelů, rozhodně doporučuji
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sol Gavilaneshotel
 
28.07.14 09:41
Menorca » Cala Galdana
CK: Fischer
Spokojenost: 97%
Perfektně vedený hotel s přívětivou tváří vůči hostům, po delší době nám CK zajistila přesně to, v co jsme doufali a co jsme zaplatili.
Pokoje :
Dobře vybavené, čisté, boční výhled na moře přehlíží půl zálivu, Sea view mají panoramatický výhled, v případě 5. a nižšího patra mohou mít některé výhled částečně omezený korunami stromů.
Strava :
Rozmanitost pokrmů na 6 hvězdiček, na druhou stranu nás nic chuťově nijak neomráčilo, tématicky zaměřené večeře včetně stálého italského koutku neautentické, od španělské čtyřky jsme čekali víc.
Bazén :
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club Andriahotel
 
 
02.07.14 09:34
Menorca » Cala Blanca » Santandria
CK: Firo
Spokojenost: 80%
Aparthotel Club Andria je jednoduchý hotel s bazénem se službami All Inclusive.Hned u hotelu jsou zastávky autobusů buď směrem na Ciutadellu (cca 5 km) nebo na jih na Cala Bosch (cca 8 km).Naproti vchodu do hotelu je Interspar.Pláž Cala Santandria je od hotelu cca 300 m daleko.Je malá,v době našeho příjezdu zde byly medúzy.Během pobytu byly ještě několikrát (je to prý podle větru ...).Pokoje jsou jednoduše vybaveny s kuichyňkou,ale čisté.Jídelna je na konci areálu.Bar je jeden a používá se jako vnitřní nebo směrem do bazénu.Jídlo je vynikající - vždy různé masa,hodně ryb a různé přílohy a zelenina.Po celý den je d dispozici zmrzlina.V baru v rámci All Inclusive je vše nač si vzpomenete (placené je pouze dovozové alko jako Whisky apod.).Víno se rozlévá z lahví,pivo je dobré a je točené.Počasí bylo pěkné - zažili jsme ale v noci 2 bouřky.Voda v moři má na konci června kolem 23oC.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Griego Marhotel
 
 
29.06.14 09:28
Španělsko » Andalusie » Torremolinos
CK: Geops
Spokojenost: 83%
Hotel Griego Mar je součástí řetězce hotelů Marconfort.
Nachází se v centru Torremolinos, asi 1km od pláže. V okolí je spousta dalších hotelů, dva větší supermarkety a spousta obchůdků a restaurací.
Hotel je velký, skládá se z několika budov, které jsou vzájemně propojeny. Turistů je zde opravdu hodně a v exponované hodiny nestíhá kapacita výtahů. Ve večerních hodinách musíte počítat i s větším hlukem.
Pokoje jsou docela prostorné, zařízené starším nábytkem. Je zde televizor, telefon, klimatizace. Chybí lednice. Překvapil nás nedostetek el.zásuvek, na pokoji pouze jedna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours