Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 7
© 2006 Cestujeme Evropou
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Slovensko

Recenze: 14
 
Victoria (hotel)
 
05.09.17 15:44
Malá Fatra » Turiec » Martin
CK: ITS Billa
V tomto hotelu jsme strávili dva letní prázdninové pobyty v letech 2015 a 2016.
Poloha: hotel má výhodnou polohu v klidné vilové části města Martin, cca 2 km od centra. Pro hotelové hosty disponuje hotel dostatečně velkým parkovištěm bez příplatku.
Ubytování: v jednom případě jsme jako rodina s dětmi měli dva 2 lůžkové pokoje naproti sobě a v druhém případě jsme obývali mezonetový rodinný pokoj pod střechou. Z obou variant doporučuji tu první, v mezonetu se drží teplo a díky stropnímu oknu ho lze hůře vyvětrat. Všechny pokoje však byly čisté a prádlo pravidelně měněno.
Personál: na vysoké úrovni, všichni jsou velmi ochotní a milí.
Wellness: na vysoké úrovni je rovněž wellness - můžete si kromě vnitřního bazénu užít různé druhy saun a páry i vířivku. Kromě toho nabízí hotel i jiné možnosti sportovního vyžití (tenis, bowling,...).
Strava: v rámci pobytu ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Crowne Plaza (hotel)
 
29.12.16 20:06
Bratislava » Hodžovo náměstí » Bratislava
CK: TUI München
 
4* hotel v centru Bratislavy vše podstatné v pěší vzdálenosti.

Pokoje vytápěné,moderní,čisté,střední velikosti plně vybavené:satelitní TV,minibar,trezor,set na kávu/čaj,župany.
Wifi zdarma pracovalo rychle a spolehlivě.

Středně velká koupelna s velkou vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou teplého a studeného bufetu velký,rozmanitý,bohatý výběr.

Hotel má menší wellness - nevyužito tj nehodnoceno.

S hotelem naprostá spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Partizán (pension)
 
22.10.14 13:31
Slovensko » Vysoké Tatry » Horný Smokovec
CK: Bez
V penzionu jsme přespali 3 noci. Ubytování penzion nabízí v jedno až dvoulůžkových pokojích na dvou podlažích , sociální zařízení (wc,sprchy) jsou na chodbě (v našem podzimním termínu za 11eur/osobu/noc).Penzion je nedávno rekonstruovaný, pokoje čisté, vkusně zařízené, většina pokojů má balkon s jižní orientací a výhledem směrem k městu Poprad. Měli jsme dvoulůžkové pokoje č.107 (rohový balkon) a 108 bez balkonu. Na pokoji jsou kromě manželské postele, šatní skříň, konferenční stolek, křesla nebo sedací souprava , umyvadlo, rádio. V přízemí penzionu je velká restaurace, společenská místnost s TV, herna s pingpong.stolem, stolním fotbalem. Před penzionem je malé parkoviště pro hosty, velká travnatá plocha s ohništěm a letním posezením a výhledem k vrcholkům Vysokých Tater. Majitelé penzionu jsou jedna velká rodina, velmi přátelští, pohostinní a ochotní. V penzionu je možné si dokoupit stravu: snídaně a večeře (3,50eur/1 jídllo) . Strava je velmi chutná a lahodí i oku :-). Byli jsme s pobytem moc spokojeni a není vyloučeno, že se do penzionu Partizán někdy vrátíme. Byli jsme tu mimořádně bez vlastní dopravy a i takovým turistům je toto ubytování dostupné....od zastávky Horný Smokovec TEŽ(tatranské električky) je vzdáleno cca 300 m. po asfaltovém chodníku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Park hotel na Baračke (hotel)
 
08.01.14 12:55
Slovensko » Slovensko » Trenčianské Teplice
 
 
 
Pobyt: 10/2013. Hotel se nachází na okraji lázeňského parku, 10 min pěšky do centra města.
Ubytování: Měli jsme dvoulůžkový pokoj s výhledem do lesa. Jelikož je hotel více úrovňový (celkově hodně schodů, schody i v rámci např.1.patra) a ve svahu, náš pokoj v 1.patře byl vlastně jakoby v přízemí. Některé pokoje mají výhled na silnici. V hotelu disponují různými velikostmi pokojů. Náš pokoj patřil k těm větším.
Vybavení pokoje: TV/sat, lednice, francouzská okna včetně sítí proti hmyzu, trezor (zdarma), stolní větrák, dostatek úložného prostoru, koupelna (rohová vana, WC, fén, ubrousky, mýdlo), župany.

Stravování - vzhledem ke kategorii 4* katastrofa. Snídaně - byl by relativně dobrý výběr teplé i studené kuchyně, nicméně množství jídla na množství hostů bylo nedostačující a nebylo doplňováno. Takže ve stylu: Kdo dřív příjde...Chyběly dokonce hrníčky na kávu, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marlene (hotel)
 
08.10.13 11:03
Slovensko » Oščadnica
 
 
Pobyt 8/2013. Stylový hotel (dřevěná stavba, bez výtahu) na klidném místě, doslova na samotě, asi 1,5 km od lyžařského střediska Snow Paradise Veľká Rača. Skládá se ze dvou nepropojených budov. Hlavní budova - recepce, restaurace, menší welness, pokoje. Kongresová budova - kongresový sál, pokoje. Parkování u hotelu zdarma.

Ubytování: Měli jsme apartmán classic č.401 v hlavní budově - prostorný mezonetový pokoj (dole - předsíň včetně úložného prostoru, mini balkón, TV sat, trezor, lednice, sedací souprava, manželská postel, velká koupelna - WC, vana, sprcha, tekuté mýdlo, fén - část hotelu měla problém s teplou vodou. "Podkroví" - manželská postel, docela málo prostoru, malinkaté okénko. Nevýhodou "podkrovního spaní" byla v našem případě blízkost komínu (v době našeho pobytu se muselo již topit a doslova jsme ráno byli "vykouřeni" neboť jsme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Biela stopa (bungalov)
 
14.07.11 20:33
Slovensko » Vysoké Tatry » Tatranská Lomnice
CK: Bez CK
 
 
Jednoduchá turistická ubytovna za přijatelnou cenu (8,30 eur!/noc) pro nenáročné. A s příjemným panem správcem, který má pro zájemce i naštípané dříví na oheň, ukryté v tajné skrýši :-) Budova je umístěna v klidném místě, zkraje Tatranské Lomnice, okolo nejsou žádné další budovy, ale je to přitom kousek od nádraží i obchodů a hospůdek. My měli dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, se sociálním zařízením, s lednicí, jednoplotýnkovým el. vařičem, kuch.nádobím a příbory, TV. Ubytovna má dva vchody a je rozdělená na větší a menší obyvatelné části. My jsme bydleli v menší, kde jsme měli společnou chodbu se 3-4lůžkovým pokojem našich známých, kteří měli pokoj spojený s velkou kuchyní, plně vybavenou. Dále na konci chodby bylo další sociální zařízení a ještě jeden 4lůžkový pokoj. V pokojích i na chodbě jsou elektrické radiátory, které se dají kdykoliv bez problémů použít. Před ubytovnou je posezení (stolek a lavičky) a cca 20 m od budovy je ohniště s posezením, a především výhledy na tatranské vrcholky uprostřed s Lomnickým štítem. U ubytovny je parkoviště. Ubytování funguje po celý rok. Odkaz na www stránky: http://bielastopa.com/
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Lux (app./studio)
 
05.09.10 14:32
Slovensko » Jižní Slovensko » Štúrovo/ Vadaš Thermal
CK: CA Wágner
 
 
Apartmán pro 2-3 osoby. Předsíň s věšáky, botníky, zrcadlem, skříní a šuplíky. Kuchyň – vybavená dvouvařičem, mikrovlnkou, lednicí, příbory, noži, talíři, hrnci + jídelní kout. Koupelna se sprchovým koutem. WC. Ložnice s dvoulůžkem + rozkládací křeslo(přistýlka), 2 noční stolky, dvě velké skříně, TV, zásuvková skříňka se zrcadlem, ventilátor. Před apartmánem vlastní stůl s lavicemi kryté zastřešenou pergolou. Čisté, téměř nové, klidné ubytování. Ručníky, utěrka, sáčky do odp.koše, čistící prostředky, sušák na prádlo k dispozici.
Jediná záporná věc: wifi připojení v apartmánech Lux nelze chytit. Volný internet k dispozici pouze v prostorách Hotelu Thermal.
Apartmány Lux vzdáleny od samotných termálních bazénů cca 500 m, od Hotelu Thermal cca 1 km.
Celý rekreační komplex Vadaš je rozsáhlý, je bezpečnostně chráněn, každý ubytovaný obdrží magnetickou kartu ke vstupu ... Číst více
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Lea (app./studio)
 
31.08.10 08:06
Slovensko » Liptovský Mikuláš
CK: Bez CK
 
 
Toto ubytování mohu vřele doporučit. Plně vybavená kuchyňka, nový záchod i koupelna, parkoviště v objektu za dálkově ovládanou branou. Večer možnost posezení pod pergolou v krásné zahradě, v případě teplého počasí k dispozici i bazén. Majitelka velice příjemná a milá!! Do centra Lipt. Mik. je to jen pár metrů! K dispozici velký balkón. Kousek od Tatralandie, v dosahu spousta nákupních center. Cena pro 4 osoby 38 E za apartmán, pokud jedete ve 2 lidech, tak 12 E za osobu. Opravdu to nemělo chybu!!! DOPORUČUJI!!!
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Palace (hotel)
 
09.08.10 17:38
Slovensko » Střední Slovensko » Sliač
CK: CK Monatour
 
 
Jediny lazensky dum, ktery je v soucasne dobe v provozu. Je po castecne rekonstrukci. Nabizi pokoje rekonstruovane s prislusenstvim, nezrekonstruovane s prislusenstvim a nezrekonstruovane se spolecnym prislusenstvim na chodbe. Pokoje vzorne uklizene. Sliac se nachazi mezi Banskou Bystricou a Zvolenem. Lazensky dum Palace je umisten uprosterd rozlehleho parku, cca 15 minut od nadrazi, ke kteremu jezdi v castych intervalech autobus, spojujici Sliac- lazne se Zvolenem. Soucasti arealu je letni termalni koupaliste, tenisove kurty a dva lecebne domy s rehabilitacnim bazenem, fitness a moznosti dokoupeni lecebnych procedur. Termalni koupaliste se zelezitou vodou ma cca 28oC. Je castecne obklopeno travnatou plochou na lezeni a prostorem pro deti s prolezackami. Bufet nabizi klasicky sortiment obcersveni. Hotelova strava je zajistena ve trech jidelnach. Snidane formou svedskych stolu. Podle zvoleneho druhu pobytu potom polopenze nebo plna penze vyberem z menu se salatovym bufetem. Velkym plusem je denni zarazeni ryb do nabidky. Je z ceho vybirat. V dobe uklidu jsme byli vetsinou na procedurach, uklizecky jsme tedy temer nevideli. Veskery personal hotelu i lecebnych prostor neuveritelne mily a vstricny. Krasna krajina s moznosti vyletu do okolnich mest a za mistnimi zajimavostmi.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Tatralandia Holiday Village (app./studio)
 
23.07.10 11:56
Slovensko » Liptov » Liptovský Mikuláš
CK: Bez CK
 
 
Tento ubytovací komplex se nachází cca 2 km od Lipt. Mikuláše a je součástí Aquaparku Tatralandia. Ubytování je možné buď v bungalovech (hezké dřevěné domečky) nebo v apartmánech v řadové výstavbě. My bydleli v apartmánu. Vybavení pěkné, vše ve dřevě, v přízemí společenská místnost s kuchyňskou linkou, TV se satelitem, telefonem, koupelna se sprchovým koutem a wc. V 1.patře pokoj se 4 lůžky a balkonek. Na internetu se pokoje zdají být větší než ve skutečnosti jsou. Jediným a velkým mínusem byly celkem tenké zdi mezi apartmánovými domky, takže od sousedů bylo slyšet vše. Příště radši zvolíme samostatné bungalovy, kde je přeci jen větší soukromí a žádný hluk od rozlítaných Poláků nebo malých mimin. Poloha areálu velmi výhodná - kousek do Nízkých, Západních i Vysokých Tater, do Chočských vrchů. Personál na recepci velmi ochotný a milý. Hodnotila jsem i pláž, protože ubytovaní hosté ... Číst více
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Penzion Sorger (app./studio)
 
05.10.09 21:49
Slovensko » Vysoké Tatry » Tatranská Štrba
 
 
 
Penzion je nově zrekonstrován,takže pokoje jsou vybaveny ůplně novým nábytkem.Krásně a čisto.Na každém patře jsou 4 pokoje,mají společnou kuchyňku,taky vše nové,vybavení naprosto dostačující.Kousek od zubačky.K penzionu patří i10m vzdálený obchod a restauračka,kterou vlastní příjemní mladí majitelé.Určitě doporučuji.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Perla Aqua (hotel)
 
13.09.08 19:51
Slovensko » Belianské Tatry » Ždiar
 
 
 
Penzion jsme našli na internetu a nutno podotknout, že realita je naprosto jiná! Avízovaný bazén je otevřený 2 hodiny denně. Internetové připojení není. Vlastní koupelna a WC byli přes chodbu! Jídlo nic moc, snídaně ještě šly, ale káva se musí platit, večeře - polévky zasádně řídké, max. brambora, zelenina, hlavní jídlo především příloha, minimum masa, dezert není vůbec. Majitelka hned po příjezdu vybere peníze, asi ví proč :-(. Do tohoto penzionu se nikdo nevrací, všichni klienti byli velmi nespokojeni, penzion má i ve vesnici špatnou pověst. Ve Ždiaru je mnoho krásnějších a levnějších penzionů. Ubytování opravdu nedoporučuji a to hlavně kvůli "vyčůraným" majitelům.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Tatranské Zruby (hotel)
 
17.02.08 18:13
Slovensko » Vysoké Tatry » Tatranské Zruby
CK: Bez CK
 
 
Velký hotel, který býval vojenskou zotavovnou. Ubytování pěkné, překvapilo nás ale, že pokoj byl malý. Starší vybavení, vše ale čisté. K dispozici koupelna s WC, lednička a TV. Úklid každý den. Ochotný personál, bohaté bufetové snídaně, večeře servírované, výběr jídel den dopředu. Vařili moc dobře. V hotelu byly k dispozici lázeňské služby - masáže, vířivky, sauna, perličky. Vyzkoušeno.I lázeňské byly velice přjemné. Výhodná poloha vzhledem k výletům do hor, prakticky uprostřed mezi Štrbským plesem a Tatr.Lomnicí, cca 1km od Smokovce. Polosamota, nejbližší obchod ve Smokovci. Před hotelem ale staví "električka", takže kamkoliv se dalo pohodlně dojet vlakem. Byli jsme tam moc spokojení.
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0
 
Slovenský Ráj (hotel)
 
05.08.07 18:34
Slovensko » Slovenský ráj » Hrabušice-Podlesok
CK: Individuálně
 
 
Velmi pěkný hotel,v mimořádně výhodné poloze k výšlapům po Sl.ráji.Pokoje prostorné,vzorně čisté.koupelna s WC,vana.Ručníky,povlečení,ap.1krát za týden výměna.Úklid každý den-vzorně.V hotelu bazén s protiproudem a masáží,sauna,infra.Nádherná zahrada lesního typu s posezením u krbu,terasou-možnost podávání stravy.Personál velice vstřícný,ochotný,vzorný.Strava-nemá cenu se rozepisovat,prostě slovenská-VÝBORNÁ,porce obrovské.Cena myslím odpovídá poskytovaným službám a úrovni.Všem milovníkům turistiky vřele doporučuji.Zvlášť večerní koupání v bazénu s masáží je po celodenním výšlapu více než super.Spokojenost-stoprocentní!
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Spokojenost
0
0