Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 6
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Skupina recenzí hotelů Rakousko

 
Recenzí: 24
 
 
 
Lavendelhotel
 
15.07.17 20:46
Rakousko » Horní Rakousko » Windischgarsten
 
Spokojenost: 100%
Hotel v klidné poloze na okraji města. Polovina hotelové budovy je vystavěna ve starém alpském stylu, pod okny, resp.balkony má venkovní bazén, druhá polovina hotelu je vybudována nově, pokoje jsou velmi moderní vč. balkonů a tato část budovy je extrémně tichá. Z balkonu překrásný výhled na hory.
V hotelu se podávají snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu. - jídlo výborné! Personál je velmi profesionální a vytváří atmosféru rodinného hotelu. Každé ráno hoteloví hosté najdou na jídelním stole u snídaně aktuální vydání "ranní hotelové pošty" s předpovědí počasí, tipy na výlety a zajímavostmi z místního regionu.
V hotelu je kromě vnějšího i vnitřní vyhřívaný bazén a wellness: finská sauna, bylinná lázeň, infrasauna (za příplatek).
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Penzion Golmpension
 
 
10.11.16 20:56
Vorarlbersko » údolí Montafon » Tschagguns
CK: Bez CK
Spokojenost: 100%
Majitel i personál pensionu jsou češi, takže se v pohodě domluvíte :-). Penzion na krásném místě s výhledem do údolí, jen 5 minut chůze od lanovky. Nové, čisté pokoje.Úklid se neprovádí, ale je na to upozornění na stránkách penzionu. Přesto jsme měli vždy vynesený koš a 1x výměnu ručníků. Pokud dojde např.toaleťák, není problém si o něj říct. Penzion nabízí polopenzi, ráno bufetová snídaně - pečivo, salámy, sýry, paštika, nutela, marmelády, vajíčka, pomazánky, něco sladkého, müsli....čaj, džus, káva. Večeře 3 chody - polévka nebo předkrm, hlavní jídlo a zákusek. Kuchyně výborná, kuchař Jaroušek vaří fakt na jedničku s hvězdičkou. Nápoje k večeři se platí. V penzionu dostane tzv. kartu hosta, se kterou máte slevu na místní Montafoncard. Okolí nabízí spoustu sportovního a turistického vyžití.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Oekotel Salzburghotel
 
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
Spokojenost: 60%
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ibis budget Wien Messehotel
 
 
16.11.14 13:16
Rakousko » Vídeň - Leopoldstadt » Vídeň
 
Spokojenost: 63%
Hotel se nachází asi 300 m. od vlakového nádraží Wien - Praterstern a křižují se zde dvě hlavní trasy metra U1(do srdce Vídně na Stephansplatz tři zastávky) a U2.
V docházkové vzdálenosti zábavný park Prátr a vídeňské výstaviště.
Pokoje jednoduše,účelně zařízené v moderním stylu s TV a klimatizací/topením....umyvadlo a sprchový kout nejsou nijak oddělené (viz foto),wc samostatně...s toaletních potřeb k dispozici tuhé mýdlo.
V pokoji nejsou žádné úložné prostory jen několik ramínek na zdi.
Wifi na pokoji zdarma.
U recepce nápojové automaty.
Snídaně studený bufet - kontinentální,rozšířená o šunku,sýr,vejce + ovoce(jablka) a zelenina (rajče,okurka).
Klasický "tranzitní" hotel na jednu,dvě noci plně vyhovuje!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sporthotel Hochlienzhotel
 
 
30.09.14 19:48
Rakousko » Východní Tyrolsko » LIENZ
CK: CK Neckermann
Spokojenost: 94%
Hotel Hochlienz leží cca 12 km nad Lienzem ve výšce 1850m. Vede k němu užší serpentinová zpoplatněná silnice , pro hosty hotelu zdarma. Z hotelu se naskýtaly nádherné výhledy na Lienzské Dolomity. V zimě ideální na lyžovačku, přímo u hotelu je sjezdovka.
Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých apartmánů v dřevěných domcích.
Pokoj v hotelu menší, jednoduchý, čistý, TV, koupelna, WC, dostatečně velká skříň, balkon s výhledem do údolí. Wifi ve společenských prostorách u recepce zdarma.
Úklid pokojů každý den.
V hotelu byl vnitřní, celkem velký bazén s lehátky a ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Gasthof Alpenrosepension
 
03.10.13 14:25
Rakousko » Kitzbühelské Alpy » Erpfendorf
 
Spokojenost: 63%
Jednoduchý penzion českého majitele poblíž lyžařské oblasti Kitzbühl za vynikající cenu 40EUR HB/os. Příjemný český/slovenský personál, večeře výběr z menu v restauraci, snídaně dostatečný studený bufet. Není snadné provozovat jako cizinec penzion v rakouském zapadákově, pokoje jsou unavené a potřebovaly by rekonstrukci, hlavně koupelny, ale provozem si na to penzión nevydělá. Na druhou stranu pokoje mají velký společný balkon, což u ubytování tohoto typu není úplně běžné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ferien Angerhofhotel
 
 
 
29.09.13 20:36
Tyrolsko » Fiss Ladis Serfaus » Fiss
CK: Čedok
Spokojenost: 97%
Hotel se nachází ve středisku Fiss v Tyrolsku. V hotelu je sice vířivka, ale za našeho pobytu probíhala údržba, takže jsme nemohli využít.
Fiss je hlavně zimní středisko, proto v létě nabízejí pro Fiss, Ladis a Serfaus při pobytu min. 3 noci použití lanovek na 1 den zdarma.
Hezký hotel, má i výtah. Manžel majitelky je velký myslivec, proto jsou všude po chodbách rozvěšeny různé lovecké trofeje.
Pokoje prostorné, prostorná je i koupelna.
Stravování výborné, snídaněstudený bufet, dalo se dobře kombinovat, večeře salátový bufet a servírované menu. Z opersonálu jsme poznali paní majitelkua a její kolegni, obě ok.
K okolí: Bylo vidět, že je konec srpna, večer bylo všude téměř pusto a prázdno, přes den jsme se bohužel do letoviska nedostali, šlo o poznávací zájezd.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Alpenrosehotel
 
 
29.10.12 21:40
Rakousko » Vysoké Taury » Rauris
 
Spokojenost: 93%
Prodloužený víkend jsme zajišťovali na poslední chvíli přes slevový portál.
Hotel je umístěný na pěkném místě v centru Raurisu, na hlavní, ale klidné ulici v blízkosti malých obchůdků, kaváren a restaurací, kousek je i Billa.
Pokoje mají sice starší vybavení, ale vše bylo čisté a pěkné. V pokoji je oddělená koupelna a WC (zřejmě dodělávané později) , do pokoje se vchází rovnou z chodby, není zde žádná předsíňka. Na balkoně bylo příjemné posezení v lehátkách.
V hotelu jsme měli zajištěné snídaně, které byly formou bufetu a večeře, které byly servírované a vždy byl výběr ze dvou druhů.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Daxerhotel
 
 
26.08.12 18:25
Rakousko » Vysoké Taury » Zell am See
CK: Bez CK
Spokojenost: 94%
Hotel leží v kopci nad Zell am See, je situován kousek od lanovek na Schmittenhohe. Je větší, ale klidný, hezky vybavený, čistý, personál příjemný. Každý pokoj má balkon nebo terásku. Sám majitel se zajímá, zda jsou jeho hosté spokojeni. Nabízené stravování zahrnuje polopenzi. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi.
Poloha vzhledem k výletům a túrám perfektní, hned kousek od hotelu je lanovka. Do města je to cca 20 minut chůze z/do kopce, což pro ty, kteří hledají zábavu v podobě barů a restaurací, představuje možná trošku problém. Já jako plus právě vidím ten božský klid a krásný výhled ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Der Kirchenwirthotel
 
 
 
19.02.12 13:09
Tyrolsko » Alpbachtal » Reith im Alpbachtal
CK: Bez CK
Spokojenost: 100%
Absolutně špičkový hotel, na němž jsem nenalezla jedinou chybičku, a že jsem pěknej rejpal.Nádherná dovolená!!!!!!!!!!Určitě se sem vrátíme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Alpenkronehotel
 
 
 
18.10.11 18:12
Rakousko » Dachstein » Filzmoos
 
Spokojenost: 97%
Hotel v anglickém stylu nad městečkem Filzmoos. Od centra je to cca 1,5 km, z toho necelý kilometr je do kopce, ale zase z hotelu a z terasy jsou hezké výhledy na město a okolní hory. Měli jsme polopenzi, snídaně formou švédských stolů, večeře byly servírované, výběr byl ze dvou možností vždy den dopředu. Jídla bylo na nás až moc- 4 chody+salátový bufet.
V hotelu funguje i welness centrum - zdrarma je bazén, pára a 2 druhy saun, za poplatek viřivka a masáže. Bazén byl otevřen každý den do 20.hod., u bazénu je i venkovní terasa s lehátky. Odpoledne a večer funguje bar a je možné v letním období i posezení na terase.
V hotelu jsou různé salónky a společenské místnosti. Personál byl milý, všude čisto, nemáme co bychom vytkli. WI-FI připojení bylo za poplatek.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Airotowerhotel
 
 
 
21.05.11 17:29
Rakousko » Vídeň
CK: Čedok
Spokojenost: 100%
Červenec 2008. Název hotelu plně odpovídá, jde o výškovou (14patrovou) budovu. Naše skupina dostala pokoje až v nejvyšším patře. Spali jsme tam pouze 1 noc, tak jsme nemohli využít všeho, co hotel nabízí. Hotel se nachází v tichém prostředí, jen jsou trochu slyšet projíždějící vlaky. Pokoje pěkně zařízené. Měli jsme pouze snídani, je podávána formou teplého i studeného bufetu, vše chutné.
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Sport Heldhotel
 
 
 
30.08.10 01:06
Rakousko » Zillertall » Fugen
CK: Neckermann
Spokojenost: 100%
Absolutní špička!!!!!
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Alphahotel
 
 
30.04.10 14:28
Rakousko » Vídeň » Vídeň - Josefstadt
CK: Individuálně
Spokojenost: 85%
Tříhvězdičkový menší hotel (alpha@austria-hotels.at) v centru Vídně, nedaleko radnice, přitom v tichém prostředí. V blízkosti stanice metra U2 i tramvaje. Menší, ale velmi prakticky vybavené pokoje, pravidelně uklízené. V hotelu podávají bohatou snídani (bufet). Ideální zázemí pro návštěvníky rakouského hlavního města (rezervace přes booking.com)
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
AIRO Towerhotel
 
 
 
20.07.09 19:39
Rakousko » Vídeň
 
Spokojenost: 85%
Výborný *** hotel na okraji Vídně...na nejbližší stanici metra cca. dvacet minut tramvají. Pokoje komfortně zařízené(TV,minibar),koupelna s vanou.Snídaně bohatý výběr co hrdlo ráčí.
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Venus Trade and Tours