Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 3
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 476
 
 
 
Park Inn Radissonhotel
 
 
12.03.15 19:12
Německo » Berlín, Alexanderplatz » Berlín
 
Spokojenost: 87%
4* hotel v centru Berlína u televizního vysílače na centrálním náměstí Alexanderplatz (mnoho zajímavostí,památek v pěší vzdálenosti) v těsné blízkosti stanice metra (U8,U5,U2) a S bahn (S5,S7,S75).
Pokoje čisté,střední velikosti,elektronické zamykání s TV(satelitní),trezorem a minibarem....koupelna se sprchovým koutem(toaletní potřeby k dispozici) oddělené pouze závěsem...wc samostatně.
Snídaně formou bohatého bufetu rozmanitý kvalitní výběr! Restaurace odpovídá velikosti hotelu míst je dostatek...bufet nepřetržitě doplňován.
Ve "špičce" okolo 9-10h může být delší čekací doba na výtah kvůli přetíženosti.....hotel má 8 výtahů(rozděleny po čtyřech do 20 patra a od 20 patra výše)
wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rio Stava 2hotel
 
03.02.15 13:26
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
Spokojenost: 100%
Pobyt 1/2015. Náš druhý pobyt v tomto hotelu, letos jsme měli jiný typ pokoje - Suite Dolasilla. Jinak vše je obdobné jak jsem psala v recenzi z pobytu 12/2013. Pouze letos byla trochu jiná otevírací doba miniklubu (15-22 hod) a u odpoledního občerstvení (14.30-17.30 hod) chyběla polévka.

Ubytování - pokoj č. 304 (3. patro), pokoj rozdělěný dveřmi na dvě části: obývací pokoj (zde spaly děti na rozkládacím gauči) a ložnici (prostorný pokoj s posezením). Oba pokoje měly dostatek úložného prostoru (ve skříních police i ramínka), TV-sat, balkón s židlemi a 2 stolky (přístup na balkón z obou pokojů). Trezor zdarma, velké zrcadlo, lednice, koupelna (dva umyvadla, WC, bidet, sprcha, fén, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován). Jediná nevýhoda - prosklené dveře do koupelny (efektní kombinace matového a čirého skla, nicméně velmi nepraktická). Župany, papuče (i pro děti) k dispozici zdarma.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Panoramahotel
 
 
 
03.02.15 12:46
Česko » Jižní Morava » Blansko
CK: Bez CK
Spokojenost: 87%
Pobyt 10/2014. Zrekonstruovaný hotel na okraji Blanska.
Ubytování jsme měli v pokoji Classic (bez klimatizace) s balkónem (nebyl uklizen) s výhledem do atria. Odpovídá 3*, chyběl trezor. Na pokojích je pevné internetové připojení. Dále hotel nabízí ubytování v pokojích Superior a rodinných studiích.

Strava - snídaně - teplá i studená kuchyně.
Parkování zdarma u hotelu.
Wellness jsme nevyužili, takže ho nehodnotím.

V době našeho pobytu - velké množství komárů.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Belvedere Prahahotel
 
 
06.01.15 12:37
Česko » Praha
 
Spokojenost: 90%
Hotel Belvedere je skvěle situovaný a nachází se v blízkosti centra Prahy. Se službami hotelu jsme byli nadmíru spokojeni. Pokoj byl velmi pohodlný, komfortní a vždy uklizen. V blízkosti hotelu se nachází spousta památek, galerií i muzeí. Ubytování v hotelu doporučuji všem, kteří chtějí být blízko historického centra a chtějí si večery zpříjemnit romantickou procházkou po Letenských sadech, kde je krásný výhled na centrum Prahy. V celém hotelu je WIFI připojení, které jsme také uvítali a mohli se tak kdykoli spojit s rodinou nebo si naplánovat další program. Cena odpovídala službám hotelu, příjemný personál, vždy ochoten poradit a být nápomocen i s rezervací vstupenek či objednáním taxi. Tento hotel v Praze doporučuji všem, kteří mají na cestách rádi pohodlí a jsou rádi v centru dění.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ibis budget Wien Messehotel
 
 
16.11.14 13:16
Rakousko » Vídeň - Leopoldstadt » Vídeň
 
Spokojenost: 63%
Hotel se nachází asi 300 m. od vlakového nádraží Wien - Praterstern a křižují se zde dvě hlavní trasy metra U1(do srdce Vídně na Stephansplatz tři zastávky) a U2.
V docházkové vzdálenosti zábavný park Prátr a vídeňské výstaviště.
Pokoje jednoduše,účelně zařízené v moderním stylu s TV a klimatizací/topením....umyvadlo a sprchový kout nejsou nijak oddělené (viz foto),wc samostatně...s toaletních potřeb k dispozici tuhé mýdlo.
V pokoji nejsou žádné úložné prostory jen několik ramínek na zdi.
Wifi na pokoji zdarma.
U recepce nápojové automaty.
Snídaně studený bufet - kontinentální,rozšířená o šunku,sýr,vejce + ovoce(jablka) a zelenina (rajče,okurka).
Klasický "tranzitní" hotel na jednu,dvě noci plně vyhovuje!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Mediteran Resorthotel
 
 
03.11.14 11:31
Černá Hora » Ulcinj
CK: Vsacan tour
Spokojenost: 89%
Hotel se nachází kousek od centra Ulcinju, s výhledem na Jaderské moře a historické centrum města. Hotel se skládá z několika budov, v hlavní budově je recepce, velká jídelna s venkovní terasou, bar, společenská místnost. V pěti vedlejších budovách jsou pokoje.
Pokoje jsou klasicky vybaveny, je zde klimatizace, Wi-fi zdarma i na pokojích, lednice, trezor za poplatek.
Byl nám přidělen dokonce třílůžkový pokoj, ve velkém pokoji dvoulůžko, v malém vedlejším pokoji jedno lůžko.
Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky a základní toaletní potřeby k dispozici. ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Partizánpension
 
22.10.14 13:31
Slovensko » Vysoké Tatry » Horný Smokovec
CK: Bez
Spokojenost: 97%
V penzionu jsme přespali 3 noci. Ubytování penzion nabízí v jedno až dvoulůžkových pokojích na dvou podlažích , sociální zařízení (wc,sprchy) jsou na chodbě (v našem podzimním termínu za 11eur/osobu/noc).Penzion je nedávno rekonstruovaný, pokoje čisté, vkusně zařízené, většina pokojů má balkon s jižní orientací a výhledem směrem k městu Poprad. Měli jsme dvoulůžkové pokoje č.107 (rohový balkon) a 108 bez balkonu. Na pokoji jsou kromě manželské postele, šatní skříň, konferenční stolek, křesla nebo sedací souprava , umyvadlo, rádio. V přízemí penzionu je velká restaurace, společenská místnost ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Le Dune Bed & Breakfastpension
 
 
03.10.14 13:54
Sardinie » Carbonia-Iglesias » Sant Anna Arresi
CK: Bez
Spokojenost: 100%
Soukromý penzion jsme zvolili pro 1 noc strávenou na jihu ostrova. Umístění : poklidné městečko Sant Anna Arresi v vinařském kraji na jihu Sardinie s pěkným výhledem na moře, od kterého je vzdáleno cca 6 km (známá pláž a písečné duny Porto Pino). Penzion vedou příjemní mladí manželé, hovořící anglicky. Maminka majitele podává ráno báječné snídaně.. Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkových pokojích se soc.zař. Pokoje (i celý dům) jsou nové, prostorné, čisté, s klimatizací, okna s okenicemi jsme měli do ulice. Snídaně probíhají v klidné zahradě domu. K dispozici ubytovaným je celá kuchyně vč. lednice, mrazáku, která je na poschodí (přízemí) s pokoji. Majitelé bydlí v 1. a 2. patře domu. Parkovat autem lze přímo před domem. Sant Anna Arresi má svoji nezaměnitelnou atmosféru
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Baia de Bahasapp./studio
 
 
03.10.14 13:45
Sardinie » Golfo di Marinella » Baia de Bahas
CK: Azzuro
Spokojenost: 100%
Ubytování ve vilkách v rozsáhlém Villagiu Baia de Bahas v zálivu Golfo di Marinella.
Potřebovali jsme ubytování pro 4 osoby, proto jsme zvolili typ Bilo s požadavkem výhledu na moře .Celý komplex je vystavěný ve svahu (v horní části je recepce). Náš apartmán byl umístěn v dolní části komplexu, tedy blíže k moři - jelikož jsme bydleli ale v přízemí, ten výhled na moře nebyl úplně tak, jak by si člověk představoval. Ale nejeli jsme sem přeci kvůli tomu, abychom hleděli z apartmánu na moře :-). Navíc to opravdu bylo hodně blízko k moři, k pláži.. Záliv Golfo di Marinella je specifický ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sporthotel Hochlienzhotel
 
 
30.09.14 19:48
Rakousko » Východní Tyrolsko » LIENZ
CK: CK Neckermann
Spokojenost: 94%
Hotel Hochlienz leží cca 12 km nad Lienzem ve výšce 1850m. Vede k němu užší serpentinová zpoplatněná silnice , pro hosty hotelu zdarma. Z hotelu se naskýtaly nádherné výhledy na Lienzské Dolomity. V zimě ideální na lyžovačku, přímo u hotelu je sjezdovka.
Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých apartmánů v dřevěných domcích.
Pokoj v hotelu menší, jednoduchý, čistý, TV, koupelna, WC, dostatečně velká skříň, balkon s výhledem do údolí. Wifi ve společenských prostorách u recepce zdarma.
Úklid pokojů každý den.
V hotelu byl vnitřní, celkem velký bazén s lehátky a ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Park Inn by Radisson Harlowhotel
 
 
 
30.09.14 19:26
Velká Británie » Londýn » Harlow
CK: Čedok
Spokojenost: 83%
Pobyt 9/2014. Park Inn Hotel by Radisson Harlow je vzdálen od Londýna asi 40 km. Stojí kousek od dálnice, u rušné silnice. Jednopatrový hotel bez výtahu je vystavěn do čtverce s atriem včetně posezení, do kterého jsou orientované okna pokojů - takže se dalo v klidu spát, ruch z ulice nerušil. K vybavení patří restaurace, bar. Bazén a saunu jsme nevyužili. WiFi zdarma.

Ubytování: 2-lůžkový pokoj byl moderně a prakticky vybaven: manželská postel (jedna peřina), TV-sat, skříně - dostatek úložného prostoru, indiv. klimatizace/topení, trezor (zdarma), fén, set na přípravu kávy a čaje ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ambassadeurhotel
 
 
 
30.09.14 13:18
Francie » Paříž
CK: Čedok
Spokojenost: 67%
Pobyt 9/2014. Nekuřácký hotel v klidnější severní části Paříže, od stanice metra Guy Môquet je to asi 5 minut chůze, autobusová zastávka 200 m. Pěšky lze dojít (2,5 km) na Montmartre k bazilice Sacré-Coeur.

Vybavení: výtah, snídaňová místnost, úschovna zavazadel. Možnost pronájmu trezoru u recepce (3,5euro/den).

Ubytování: Měli jsme 2-lůžkový pokoj č.65 - 5.patro s výhledem do dvora (výhodou, že nebylo slyšet hluk z ulice). Pokoj byl menších rozměrů (stísněný pocit navozovaly růžové tapety barokního stylu a tmavě červený závěs) - manželská postel (jedna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Beach clubapp./studio
 
 
23.09.14 16:19
Menorca » Son Park
CK: Fischer
Spokojenost: 93%
Úžasný klidný hotel, výborná poloha a skvělé služby. Milý personál.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Playadulce (Senator Hoteles)hotel
 
 
22.09.14 09:04
Španělsko » Andalusie - Almeria » Aguadulce (Costa do Almeria)
CK: Firo
Spokojenost: 89%
Hotel patří do skupiny hotelového řetězce Playa Senator, který provozuje několik desítek hotelů v různých místech Španělska a na Kanárských ostrovech. Má už sice své roky, ale jinak poskytuje velice slušný standard. Oblíbený bude určitě také svou polohou v bezprostření blízkosti moře s udržovanou pláží
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Challet Gilliozbungalov
 
 
13.09.14 18:58
Švýcarsko » Valais » Vercorin
CK: Interhome
Spokojenost: 100%
Dřevěná dvoupodlažní chalupa (pro max. 5 osob, pes povolen) ve svahu pod lesem s terasou a posezením, jak před domem – západní orientace, tak za domem jiho-východní orientace. Chalupa v přízemí vybavena dřevěnou kuchyní (vč.myčky a spousty nádobí, většinou samé starožitné příbory, servisy, hrnky…), dále obývák s krbem, velkým jídelním stolem, několika křesly a sedací soupravou a stolkem. V přízemí dále Wc a místnost s pračkou. V 1.poschodí jsou tři pokoje – ložnice: 1x s manž.postelí + balkon na západ, 1 x s manž.postel í + balkon na západ, 1 x s jednolůžkem + terasa na jihovýchod – ve ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours