Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 3
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 468
 
 
 
Baia de Bahasapp./studio
 
 
03.10.14 13:45
Sardinie » Golfo di Marinella » Baia de Bahas
CK: Azzuro
Spokojenost: 100%
Ubytování ve vilkách v rozsáhlém Villagiu Baia de Bahas v zálivu Golfo di Marinella.
Potřebovali jsme ubytování pro 4 osoby, proto jsme zvolili typ Bilo s požadavkem výhledu na moře .Celý komplex je vystavěný ve svahu (v horní části je recepce). Náš apartmán byl umístěn v dolní části komplexu, tedy blíže k moři - jelikož jsme bydleli ale v přízemí, ten výhled na moře nebyl úplně tak, jak by si člověk představoval. Ale nejeli jsme sem přeci kvůli tomu, abychom hleděli z apartmánu na moře :-). Navíc to opravdu bylo hodně blízko k moři, k pláži.. Záliv Golfo di Marinella je specifický ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sporthotel Hochlienzhotel
 
 
30.09.14 19:48
Rakousko » Východní Tyrolsko » LIENZ
CK: CK Neckermann
Spokojenost: 94%
Hotel Hochlienz leží cca 12 km nad Lienzem ve výšce 1850m. Vede k němu užší serpentinová zpoplatněná silnice , pro hosty hotelu zdarma. Z hotelu se naskýtaly nádherné výhledy na Lienzské Dolomity. V zimě ideální na lyžovačku, přímo u hotelu je sjezdovka.
Hotel se skládá z hlavní budovy a přilehlých apartmánů v dřevěných domcích.
Pokoj v hotelu menší, jednoduchý, čistý, TV, koupelna, WC, dostatečně velká skříň, balkon s výhledem do údolí. Wifi ve společenských prostorách u recepce zdarma.
Úklid pokojů každý den.
V hotelu byl vnitřní, celkem velký bazén s lehátky a ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Park Inn by Radisson Harlowhotel
 
 
 
30.09.14 19:26
Velká Británie » Londýn » Harlow
CK: Čedok
Spokojenost: 83%
Pobyt 9/2014. Park Inn Hotel by Radisson Harlow je vzdálen od Londýna asi 40 km. Stojí kousek od dálnice, u rušné silnice. Jednopatrový hotel bez výtahu je vystavěn do čtverce s atriem včetně posezení, do kterého jsou orientované okna pokojů - takže se dalo v klidu spát, ruch z ulice nerušil. K vybavení patří restaurace, bar. Bazén a saunu jsme nevyužili. WiFi zdarma.

Ubytování: 2-lůžkový pokoj byl moderně a prakticky vybaven: manželská postel (jedna peřina), TV-sat, skříně - dostatek úložného prostoru, indiv. klimatizace/topení, trezor (zdarma), fén, set na přípravu kávy a čaje ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ambassadeurhotel
 
 
 
30.09.14 13:18
Francie » Paříž
CK: Čedok
Spokojenost: 67%
Pobyt 9/2014. Nekuřácký hotel v klidnější severní části Paříže, od stanice metra Guy Môquet je to asi 5 minut chůze, autobusová zastávka 200 m. Pěšky lze dojít (2,5 km) na Montmartre k bazilice Sacré-Coeur.

Vybavení: výtah, snídaňová místnost, úschovna zavazadel. Možnost pronájmu trezoru u recepce (3,5euro/den).

Ubytování: Měli jsme 2-lůžkový pokoj č.65 - 5.patro s výhledem do dvora (výhodou, že nebylo slyšet hluk z ulice). Pokoj byl menších rozměrů (stísněný pocit navozovaly růžové tapety barokního stylu a tmavě červený závěs) - manželská postel (jedna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Beach clubapp./studio
 
 
23.09.14 16:19
Menorca » Son Park
CK: Fischer
Spokojenost: 93%
Úžasný klidný hotel, výborná poloha a skvělé služby. Milý personál.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Playadulce (Senator Hoteles)hotel
 
 
22.09.14 09:04
Španělsko » Andalusie - Almeria » Aguadulce (Costa do Almeria)
CK: Firo
Spokojenost: 89%
Hotel patří do skupiny hotelového řetězce Playa Senator, který provozuje několik desítek hotelů v různých místech Španělska a na Kanárských ostrovech. Má už sice své roky, ale jinak poskytuje velice slušný standard. Oblíbený bude určitě také svou polohou v bezprostření blízkosti moře s udržovanou pláží
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Challet Gilliozbungalov
 
 
13.09.14 18:58
Švýcarsko » Valais » Vercorin
CK: Interhome
Spokojenost: 100%
Dřevěná dvoupodlažní chalupa (pro max. 5 osob, pes povolen) ve svahu pod lesem s terasou a posezením, jak před domem – západní orientace, tak za domem jiho-východní orientace. Chalupa v přízemí vybavena dřevěnou kuchyní (vč.myčky a spousty nádobí, většinou samé starožitné příbory, servisy, hrnky…), dále obývák s krbem, velkým jídelním stolem, několika křesly a sedací soupravou a stolkem. V přízemí dále Wc a místnost s pračkou. V 1.poschodí jsou tři pokoje – ložnice: 1x s manž.postelí + balkon na západ, 1 x s manž.postel í + balkon na západ, 1 x s jednolůžkem + terasa na jihovýchod – ve ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Touringhotel
 
 
08.09.14 09:12
Toskánsko » Pisa » Pisa centrum
 
Spokojenost: 47%
Hotel uváděn jako 3*.
Lokalita perfektní - hned vedle nádraží, několik minut chůze do centra
Sám hotel ve špinavé uličce, vzhledem k blízkosti nádraží také po večerech nepříjemná společnost
Velice malé pokoje, žádné odhlučnění. My měly štěstí, že jsme měly okna do dvora, neumím si představit hluk z ulice na opačné straně.
Koupelna doslova miniaturní. zašlá, nicméně funkční.
ručníky měněny každý den.
Minibar, který se ale nedoplňuje.
naprostým šokem byly snídaně: tak příšerné jsem asi ještě nezažila. neustále rozbitý kávovar,, pokud šel, káva ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Butterflyhotel
 
 
20.08.14 17:13
Itálie » Toskánsko » Montecatini Terme
CK: Rialto
Spokojenost: 63%
Hotel Butterfly je menší rodinný hotel. Nachází se v klidné části Montecatini Terme, má dobrou dostupnost centra a lázeňského parku.
Pokoje jsou malé, velmi jednoduše vybaveny (postele a noční stolky). Místo skříně je zde malá šatna. Je zde klimatizace, TV, Wifi dostupná i na pokojích bez poplatku. Chybí lednice.
Koupelna s toaletou a sprchovým koutem, ručníky, osušky, toaletní potřeby a fén k dispozici.
Snídaně jsou podávány formou velmi jednoduchého bufetu (pouze sladká varianta).
Večeře jsou servírované, o třech chodech. Jídlo bylo dobré, chutné.
Majitelé byli velmi ochotní, milí lidé.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rua Salamancahotel
 
 
 
28.07.14 22:00
Španělsko » Castilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 83%
Hotel přímo v centru, bez možnosti parkování
výborně zařízený, velké příjemné stylové pokoje
klimatizace velice dobrá
trochu neochotný personál, ale to přičítám zemi (snad jsem nezažila příjemného Španěla na recepci), hovořící pouze španělsky.
Snídaně vynikající.
Trochu hluk z ulice, ale to je pochopitelné, je přímo proti náměstí a kolem proudí davy lidí,

Doporučuji nemotorizovaným turistům :-)
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Adamhotel
 
 
 
28.07.14 21:50
Itálie » Lombardie » Miláno
 
Spokojenost: 47%
Hotel uváděný jako 4*, ale to rozhodně není.
vybavení tak, jak jej postavili v 70-tých letech. Vše omšelé, zašlé, špinavé, vč. výtahů. několik pokojů v 1.patře renovovaných (pouze pro němce), zbytek s propálenými koberci, WC s klikou, opravdu vše zařízené počítám kolem r. 1975. Nábytek otlučený, zdi i okna, parapety velice špinavé.
Velice dobře fungovala klimatizace.
Velice ochotné pokojské.
Velice neochotný personál na recepci.
Snídaně nad úroveň - výborné a bohaté.
Hotel dle mého pro chudší Němce a všechny Čechy.
Hned u hotelu zastávka metra do centra.

na 3 noci se dalo, týden bych tam nevydržela.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hostal Barcelonahotel
 
 
 
28.07.14 21:43
Španělsko » Kastilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 80%
Hostal Barcelona je ve studentské čtvrti, ale velice blízko k čtvrti historické.
Ubytování s obrovskou výhodou: parkování. Sice trochu problematické a za úplatek, ale na Španělsko nadstandart.
Pokoje velice malé, i když zrenovované. Klima sice udávána, ale nastavena prapodivně centrálně, takže i když v červnu, bylo nesnesitelné dusno. okna do dvora = výpary z restaurací, takže nelze větrat.
Pokoje udělané ze sádrokartonu, takže je slyšet ale úplně všechno.

Velice příjemná cena
Pro méně náročné doporučuji, skvělá poloha s možností parkování za dobrou cenu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Catalonia Plaza Mayorhotel
 
 
 
28.07.14 21:38
Španělsko » Kastilie a León » Salamanca
 
Spokojenost: 80%
Hotel hned u náměstí Plaza Mayor - tedy vynikající poloha.
Pokoje skvěle zařízené, velké, vzdušné, prostorné.
Úklid denně, vše čisté a pěkné
Personál mluví pouze španělsky. je velice neochotný.
Wifi k dispozici v netovém koutku na recepci.

Po zkušenostech ve Španělsku jeden z těch lepších hotelů, rozhodně doporučuji
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sol Gavilaneshotel
 
28.07.14 09:41
Menorca » Cala Galdana
CK: Fischer
Spokojenost: 97%
Perfektně vedený hotel s přívětivou tváří vůči hostům, po delší době nám CK zajistila přesně to, v co jsme doufali a co jsme zaplatili.
Pokoje :
Dobře vybavené, čisté, boční výhled na moře přehlíží půl zálivu, Sea view mají panoramatický výhled, v případě 5. a nižšího patra mohou mít některé výhled částečně omezený korunami stromů.
Strava :
Rozmanitost pokrmů na 6 hvězdiček, na druhou stranu nás nic chuťově nijak neomráčilo, tématicky zaměřené večeře včetně stálého italského koutku neautentické, od španělské čtyřky jsme čekali víc.
Bazén :
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Cesa de Lipapp./studio
 
15.07.14 20:27
Dolomity » Val Fassa » Canazei
CK: Agenzia Danielle
Spokojenost: 95%
Třípokojový apartmán označený jako CO v 1.patře domu Cesa de Lip v panoramatické poloze nad centrem Canazei. Perfektně vybavená kuchyně, luxusní provedení koupelny včetně pračky. Obě ložnice mají manželské postele, bohužel s rošty a matracemi vcelku, takže měkká houpačka, rovněž rozměrné přikrývky pro naše potřeby nepoužitelné, ale lze použít deky, kterými je apartmán vybaven v dostatečném množství. Vše bezchybně uklizené a čisté. U agentury je v případě potřeby možné obstarat povlečení a ručníky za 15E/os./týden, závěrečný úklid provádí buď sami hosté nebo agentura za 60E.
Velkou předností je rozměrná terasa kolem celého apartmánu směrovaného na JZ, ostatní apartmány CO2 a CO3 nemají výhodnou polohu a jsou utopené v zeleni. Podrobnosti včetně foto interiéru na stránkách agentury.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours