Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 9
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 495
 
 
Club Sa Coma (app./studio)
 
26.10.15 13:22
Mallorca » Sa Coma
CK: Fischer
 
Kousek od krásné pláže, bazén v pohodě, klidné místo (no byli jsme tam začátkem října), blízko Eroski obchod, dvoupatrové apartmány.
Kuchyňka vybrakovaná, 1 malý hrnek na kávu apod. Obnažené dráty od sporáku i lampiček, ze spod linky děsný smrad, zásuvky nedostačující - mikrovlnka v ložnici, bez dek - jen prostěradla, matrace proleželé, úklid žádný, špunty k vaně, dřezu i umyvadlu nejsou, v ložnici malé okno u stropu. Mravenci. Linka - spojený kovový dřez s odkapávačem a se sporákem, který probíjel, takže masakr. O výměně pokoje jsem neuvažovala, protože mi komplex přišel tak nějak celý pochroumaný.
Takže milé dámy, pokud váš muž není všeuměl, vemte s sebou na dovču hodinového manžela!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vila Kentera (app./studio)
 
06.10.15 22:44
Černá Hora » Sveti Stefan
CK: Vítkovice Tours
Apartmán má dvě ložnice, kuchyňku spojenou s jídelnou, tři balkóny. Úklid byl prováděn každý druhý den. Z jednoho balkónu byl částečný výhled na moře, z ostatních do města, které bylo večer hezky osvětleno. Na večeři jsme chodili do restaurací Kentera a Drago.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pension Futterknecht (pension)
 
20.09.15 11:33
Německo » Bavorsko » Burgau
 
 
 
Výborný výběr ubytování při návštěvě Legolandu - pouze asi 10 minut cesty. Naprosto nadstandardní snídaně - velmi chutné, velký výběr. Pokoje čisté, prostorné, každodenní úklid, personál vstřícný. Umístěno na klidném místě.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villasol (hotel)
 
14.09.15 10:50
Andalusie » Costa del Sol » Benalmádena (provincie Málaga)
CK: Firo Tour
Hotel patří do řetězce Medplaya a nabízí spolehlivé služby standardní střední kvality. Je umístěn téměř v bezprostření blízkosti písčité pláže, z druhé strany pak vede docela rušná vozovka (autobusy, auta, motorky...). Okolí hotelu pak dále tvoří další hotely, apartmány, restaurace, obchůdky.... a je dost rušné po celých 24 hodin.
Ubytování jsme měli ve dvoulůžkovém pokoji s balkónem v 5. patře, odkud byl výhled jak na moře, tak na rušný život kolem. Pokoji se ani nedá nic moc vytknout, nábytek sice starší, ale slouží, mírně ojeté matrace, sociální zařízení funkční. běžný úklid a výměna ručníků denně. Půjčili jsme si ledničku za 3 eura za den.
Stravování formou teplého a studeného bufetu ve formě polopenze nemělo podstatnou chybu.
Na pláž to je kousek a nebyl problém si zde najít místo. Za set (dvě lehátka + slunečník) vybírali 9 euro, pláž je udržovaná, má dostatek sprch i občerstvovacích možností. Podél pláže vede dlouhá a frekventovaná promenáda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vacances Menorca Resort (hotel)
 
25.08.15 20:06
Menorca » Son Blanc » Ciutadella
CK: Firotour
 
Přímo nad boční zátokou Sa Caleta hlavní zátoky Santandria poblíž Ciutadelly jsou situovány 3 areály : Blanc Palace, který obsazuje téměř výhradně francouzská CK, Caleta Playa s italskou klientelou a Cottage (Blanc Palace 2), kde bývají společně s klienty Thomas Cook ubytováváni Češi, pochopitelně v těch méně atraktivních apartmánech.
Ve všech areálech jsou k dispozici dvoupokojové apartmány s plně vybavenou kuchyňkou a možností až 2 přistýlek v obytné části na gauči, některé apartmány v Cottage jsou dvoupodlažní. My jsme byli na základě přání odeslaného CK na hotel ubytováni v Blanc Palace v přízemním apartmánu s terasou a přístupem na trávník na severní stranu, který sice nebyl tak atraktivní, ale současně klidnější než ty otočené dovnitř areálu, vybavení v pohodě, jen matrace nebyly moc komfortní a byly potaženy nepropustnými prostěradly.
Každý areál má vlastní recepci, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gattopardo (hotel)
 
11.07.15 19:07
Sicílie » Brolo
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází na pobřežní promenádě, s výhledem na Liparské ostrovy.
V okolí se nachází několik barů, centrum Brola s dalšími nákupními možnostmi je v pěším dosahu (asi 5min). V blízkosti se nachází i malé historické centrum města.
Pokoje jsou menší, vybaveny už starším nábytkem. Je zde malá tv., chybí lednice (je zde možnost uložení věcí do lednice na recepci).
V koupelně je sprchový kout, toaleta, ručníky. Fén je možné zapůjčit na recepci. V 5.patře jsme měli velký balkon s posezením a krásným výhledem na moře.
Restaurace je po rekonstrukci a nachází se v 7.patře hotelu, s výhledem na moře a na město.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech. K večeři je v ceně voda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Atlantis Palace (hotel)
 
11.07.15 18:42
Sicílie » Mascali
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází v klidné oblasti, s krásným výhledem na Etnu. V areálu hotelu se nachází bazén, plážový bar, pizzerie.
K moři je to přibližně 250m, přes místní komunikaci.
Pokoje jsou dosti malé, vybavené základní nábytkem. Je zde tv, lednice.
V koupelně je sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na malém balkonku je i venkovní posezení.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech a s možností výběru jídla den předem. Pití se u večere připlácí.
Wifi je dostupná na recepci hotelu, heslo obdržíte zdarma.
Personám je velice milý, ochotný a dokonce se snaží komunikovat česky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Delfino Beach (hotel)
 
11.07.15 18:22
Sicílie » Marsala
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází v celkem velkém areálu, který zasahuje až k pláži. V hlavní budově je recepce, velká jídelna, společenská místnost a část pokojů. Ostatní pokoje se nachází v přilehlých budovách. U moře se nachází plážová restaurace, je oddělena místní komunikací.
Hotel má dva bazény a k moři je to přibližně 300m.
Pokoje jsou celkem prostorné, některé jsou vybaveny i malou kuchyňkou. Je zde tv, lednice.
V koupelně sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na balkoně je malé venkovní posezení.
Snídaně a večeře jsou podávány formou velmi bohatého bufetu. Pití u večeře se připlácí.
Wifi je volně přístupná v prostorách recepce, bez hesla.
V blízkém okolí hotelu nejsou žádné nákupní možnosti.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
La Santa Maria Playa (hotel)
 
22.06.15 15:13
Mallorca » Cala Millor
CK: Bez CK, booking.com
 
dovolená v termínu: 08.09.14 - 18.09.14
Hotel se nachází v živější části Cala Millor, navíc v zóně, kde jsou v podstatě jen hotely, takže okolí není nic moc pěkného.
My, jak už jsem zmiňovala vícekrát, v hotelu pouze spíme, takže nám na tom až tak nezáleží a šli jsme především po ceně.
Bohužel přímo pod hotelem se nachází diskotéka a venku postávající hloučky pořvávají celou noc, takže na to opravdu pozor. My naštěstí býváme tak utahaní, že nás ani tohle nějak významně nerušilo, ale určitě jsou to pro hotel body dolů. V okolí je několik různých restaurací a barů, ale jedná se spíš o podniky cílící na německou klientelu. Co nás překvapilo – přímo v ulici se nachází restaurace s pravou mallorskou kuchyní, takže i v takové zóně si člověk může pochutnat na místní kuchyni a vynechat všechny ty wursty a podobně. Obchod se nachází také kousek od hotelu, s parkováním není problém, přímo naproti je parkoviště a parkovací ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Smeraldo (hotel)
 
04.06.15 12:36
Itálie » La Spezia » Castelnuovo di Magra
CK: Booking.com
 
Levný hotýlek situovaný přímo u silnice SS1 na půl cesty mezi Carrarou a Sarzanou překročil naše očekáváni. Menší ale dobře vybavený pokoj s kvalitními postelemi v depandanci byl na úrovni vyšší než deklarované 2*. K dispozici byla i společná terasa. Usměvavý majitel, který by se měl naučit rozumět základním frázím týkajících se ubytování anglicky, vlastní také sousední restauraci, která ale nebyla otevřená. Snídani jsme nevyužili, majitel ji nabízel jen na výslovné přání, vystačili jsme si s vlastními zásobami - k našemu překvapení jeden z velkých supermarketů v Sarzaně měl otevřeno i v neděli večer. Vlakové spojení do Cinque Terre buď ze Sarzany nebo z asi 25km vzdálené La Spezia Centrale, kde lze využít garáže za 1,20 E/hod.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Monteaperti (hotel)
 
04.06.15 12:12
Toskánsko » Siena » Casetta
CK: Booking.com
Hotel s bazénem na okraji malebné krajinné oblasti Crete Senesi a na dohled od Sieny. Použili jsme pokoj v přístavbě koncipovaný jako prostorné studio s kuchyňským koutem, který byl komfortně vybaven nádobím, ale bez příborů. Designové, ale nepraktické vybavení s většinou nefunkčními Push-in uzávěry, zcela chybějící věšáky včetně toho utrženého v koupelně. Na podlaze dlažba, prostorné kvalitní postele, individuálně ovládaná klimatizace, trezor, minibar. WiFi zavedeno na pokojích v přístavbě není, ale slabě se chytá signál z lobby, vše zdarma. Pěkný, ale drsně přetopený krytý (v létě otevřený) bazén, masážní trysky, sauna, tělocvična. Teplý bufet při snídani téměř žádný, obtížně ovladatelný ruční odšťavňovač, ale hlavně personálem naprosto nezvládnutá mela, neboť hotel je využíván pro přenocování početných výprav. Z pohledu vybavení pokojů a snídaně je hotel typickou italskou cestovní 3* a ne 4*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Boutique Calzavecchio (hotel)
 
04.06.15 11:52
Itálie » Bologna » Casalecchio di Reno
CK: Booking.com
 
Přenocování po cestě v tomto po všech stránkách noblesním 4* hotelu s výraznou slevou se určitě vyplatilo. Hotel je situován na předměstí Bologni s rychlým přístupem k Autostradě di Sole a na tangenziale. Designové kvalitně vybavené pokoje s King-size postelí a bohatou snídaní s teplým bufetem, nakrájeným čerstvým ovocem a saláty včetně plně automatického odšťavňovače na pomeranče. Wellness určitě ano, ale nevyužili jsme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oekotel Salzburg (hotel)
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
 
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Carlton (hotel)
 
12.05.15 19:22
Česko » Žižkov » Praha
 
 
4* hotel na Žižkově....dobrá poloha kousek od hlavního nádraží centrum města v pěší vzdálenosti případně čtyři zastávky tramvají.
Pokoje čisté,prostorné s klimatizací, TV,minibarem,zařízením na přípravu kávy a čaje....koupelna s vanou,vysoušečem vlasů...toaletní potřeby k dispozici.
Snídaně formou teplého a studeného bufetu,kvalitní čerstvé potraviny,ale jelikož mohu porovnávat,tak u 4* hotelu bych čekal širší výběr! Snídaně se podávají v docela stísněných sklepních prostorách s nedostatečnou kapacitou.
Wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno.
Hotel lze určitě doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Mirka 7 (app./studio)
 
20.04.15 19:56
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
 
 
V Penzionu Mirka jsme strávili velikonoční víkend bez jakýchkoli problémů. Po přečtení recenzí jsme na penzion také jeli s obavami, Ubytovací řád je poměrné obsáhlý, ale po ubytování jsme se mu již nedivili. Majitelé v penzionu mají svůj domov a v tomto duchu se snaží penzion i udržovat a provozovat, proto tu z našeho pohledu nešlo o nijaké omezování.
Pokoje jsou prostorné, čistě vymalované, řádně uklizené, vybavení pokoje je nadstandardní. Strava byla bez připomínek, snídaně i večeře byly dostačující, nebyl problém si přidat nebo se s majiteli např. dohodnout na příloze k večeři.
Samotní majitelé nechodí ve stejnokrojích s naučenými úsměvy, ale dostali jsme tipy na výlety, dostali jsme informace o zajímavých místech v regionu, několikrát jsme po večeři poseděli v restauraci a působili na nás pohodovým dojmem. Plánujeme se do Penzionu Mirka vrátit ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací