Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 476
 
 
 
Vacances Menorca Resorthotel
 
 
25.08.15 20:06
Menorca » Son Blanc » Ciutadella
CK: Firotour
Spokojenost: 90%
Přímo nad boční zátokou Sa Caleta hlavní zátoky Santandria poblíž Ciutadelly jsou situovány 3 areály : Blanc Palace, který obsazuje téměř výhradně francouzská CK, Caleta Playa s italskou klientelou a Cottage (Blanc Palace 2), kde bývají společně s klienty Thomas Cook ubytováváni Češi, pochopitelně v těch méně atraktivních apartmánech.
Ve všech areálech jsou k dispozici dvoupokojové apartmány s plně vybavenou kuchyňkou a možností až 2 přistýlek v obytné části na gauči, některé apartmány v Cottage jsou dvoupodlažní. My jsme byli na základě přání odeslaného CK na hotel ubytováni v Blanc ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Gattopardohotel
 
 
11.07.15 19:07
Sicílie » Brolo
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 74%
Hotel se nachází na pobřežní promenádě, s výhledem na Liparské ostrovy.
V okolí se nachází několik barů, centrum Brola s dalšími nákupními možnostmi je v pěším dosahu (asi 5min). V blízkosti se nachází i malé historické centrum města.
Pokoje jsou menší, vybaveny už starším nábytkem. Je zde malá tv., chybí lednice (je zde možnost uložení věcí do lednice na recepci).
V koupelně je sprchový kout, toaleta, ručníky. Fén je možné zapůjčit na recepci. V 5.patře jsme měli velký balkon s posezením a krásným výhledem na moře.
Restaurace je po rekonstrukci a nachází se v 7.patře hotelu, s výhledem na moře a na město.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech. K večeři je v ceně voda.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Atlantis Palacehotel
 
 
11.07.15 18:42
Sicílie » Mascali
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 77%
Hotel se nachází v klidné oblasti, s krásným výhledem na Etnu. V areálu hotelu se nachází bazén, plážový bar, pizzerie.
K moři je to přibližně 250m, přes místní komunikaci.
Pokoje jsou dosti malé, vybavené základní nábytkem. Je zde tv, lednice.
V koupelně je sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na malém balkonku je i venkovní posezení.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech a s možností výběru jídla den předem. Pití se u večere připlácí.
Wifi je dostupná na recepci hotelu, heslo obdržíte zdarma.
Personám je velice milý, ochotný a dokonce se snaží komunikovat česky.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Delfino Beachhotel
 
 
11.07.15 18:22
Sicílie » Marsala
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 74%
Hotel se nachází v celkem velkém areálu, který zasahuje až k pláži. V hlavní budově je recepce, velká jídelna, společenská místnost a část pokojů. Ostatní pokoje se nachází v přilehlých budovách. U moře se nachází plážová restaurace, je oddělena místní komunikací.
Hotel má dva bazény a k moři je to přibližně 300m.
Pokoje jsou celkem prostorné, některé jsou vybaveny i malou kuchyňkou. Je zde tv, lednice.
V koupelně sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na balkoně je malé venkovní posezení.
Snídaně a večeře jsou podávány formou velmi bohatého bufetu. Pití u večeře se připlácí.
Wifi je volně přístupná v prostorách recepce, bez hesla.
V blízkém okolí hotelu nejsou žádné nákupní možnosti.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
La Santa Maria Playahotel
 
 
22.06.15 15:13
Mallorca » Cala Millor
CK: Bez CK, booking.com
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází v živější části Cala Millor, navíc v zóně, kde jsou v podstatě jen hotely, takže okolí není nic moc pěkného.
My, jak už jsem zmiňovala vícekrát, v hotelu pouze spíme, takže nám na tom až tak nezáleží a šli jsme především po ceně.
Bohužel přímo pod hotelem se nachází diskotéka a venku postávající hloučky pořvávají celou noc, takže na to opravdu pozor. My naštěstí býváme tak utahaní, že nás ani tohle nějak významně nerušilo, ale určitě jsou to pro hotel body dolů. V okolí je několik různých restaurací a barů, ale jedná se spíš o podniky cílící na německou ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Smeraldohotel
 
 
04.06.15 12:36
Itálie » La Spezia » Castelnuovo di Magra
CK: Booking.com
Spokojenost: 76%
Levný hotýlek situovaný přímo u silnice SS1 na půl cesty mezi Carrarou a Sarzanou překročil naše očekáváni. Menší ale dobře vybavený pokoj s kvalitními postelemi v depandanci byl na úrovni vyšší než deklarované 2*. K dispozici byla i společná terasa. Usměvavý majitel, který by se měl naučit rozumět základním frázím týkajících se ubytování anglicky, vlastní také sousední restauraci, která ale nebyla otevřená. Snídani jsme nevyužili, majitel ji nabízel jen na výslovné přání, vystačili jsme si s vlastními zásobami - k našemu překvapení jeden z velkých supermarketů v Sarzaně měl otevřeno i v neděli večer. Vlakové spojení do Cinque Terre buď ze Sarzany nebo z asi 25km vzdálené La Spezia Centrale, kde lze využít garáže za 1,20 E/hod.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Monteapertihotel
 
04.06.15 12:12
Toskánsko » Siena » Casetta
CK: Booking.com
Spokojenost: 80%
Hotel s bazénem na okraji malebné krajinné oblasti Crete Senesi a na dohled od Sieny. Použili jsme pokoj v přístavbě koncipovaný jako prostorné studio s kuchyňským koutem, který byl komfortně vybaven nádobím, ale bez příborů. Designové, ale nepraktické vybavení s většinou nefunkčními Push-in uzávěry, zcela chybějící věšáky včetně toho utrženého v koupelně. Na podlaze dlažba, prostorné kvalitní postele, individuálně ovládaná klimatizace, trezor, minibar. WiFi zavedeno na pokojích v přístavbě není, ale slabě se chytá signál z lobby, vše zdarma. Pěkný, ale drsně přetopený krytý (v létě otevřený) ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Boutique Calzavecchiohotel
 
 
04.06.15 11:52
Itálie » Bologna » Casalecchio di Reno
CK: Booking.com
Spokojenost: 93%
Přenocování po cestě v tomto po všech stránkách noblesním 4* hotelu s výraznou slevou se určitě vyplatilo. Hotel je situován na předměstí Bologni s rychlým přístupem k Autostradě di Sole a na tangenziale. Designové kvalitně vybavené pokoje s King-size postelí a bohatou snídaní s teplým bufetem, nakrájeným čerstvým ovocem a saláty včetně plně automatického odšťavňovače na pomeranče. Wellness určitě ano, ale nevyužili jsme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Oekotel Salzburghotel
 
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
Spokojenost: 60%
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Carltonhotel
 
 
12.05.15 19:22
Česko » Žižkov » Praha
 
Spokojenost: 77%
4* hotel na Žižkově....dobrá poloha kousek od hlavního nádraží centrum města v pěší vzdálenosti případně čtyři zastávky tramvají.
Pokoje čisté,prostorné s klimatizací, TV,minibarem,zařízením na přípravu kávy a čaje....koupelna s vanou,vysoušečem vlasů...toaletní potřeby k dispozici.
Snídaně formou teplého a studeného bufetu,kvalitní čerstvé potraviny,ale jelikož mohu porovnávat,tak u 4* hotelu bych čekal širší výběr! Snídaně se podávají v docela stísněných sklepních prostorách s nedostatečnou kapacitou.
Wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno.
Hotel lze určitě doporučit!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
 
20.04.15 19:56
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 94%
V Penzionu Mirka jsme strávili velikonoční víkend bez jakýchkoli problémů. Po přečtení recenzí jsme na penzion také jeli s obavami, Ubytovací řád je poměrné obsáhlý, ale po ubytování jsme se mu již nedivili. Majitelé v penzionu mají svůj domov a v tomto duchu se snaží penzion i udržovat a provozovat, proto tu z našeho pohledu nešlo o nijaké omezování.
Pokoje jsou prostorné, čistě vymalované, řádně uklizené, vybavení pokoje je nadstandardní. Strava byla bez připomínek, snídaně i večeře byly dostačující, nebyl problém si přidat nebo se s majiteli např. dohodnout na příloze k večeři.
Samotní majitelé nechodí ve stejnokrojích s naučenými úsměvy, ale dostali jsme tipy na výlety, dostali jsme informace o zajímavých místech v regionu, několikrát jsme po večeři poseděli v restauraci a působili na nás pohodovým dojmem. Plánujeme se do Penzionu Mirka vrátit ...
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Belvederehotel
 
 
 
31.03.15 13:58
Itálie » Alta Badia » Colfosco
CK: Fede
Spokojenost: 97%
Hotel stojí nad městečkem Colfosco v n.m. 1645m.Je depadencí sousedního hotelu Kolfuschgerhof,se kterým jej spojuje podzemní chodba.Do centra městečka je to asi 15 min.pěšky,k vleku Plans-Frara asi 5 min.pěšky,ale pravidelně jezdí hotelový mikrobus.Pokoje jsou zařízeny stylovým dřevěným nábytkem,některé mají balkony.Úklid a výměna ručníků každý den.Snídaně -bohatý bufet,večeře-salátový a předkrmový bufet,hlavní jídlo výběr z menu,velký výběr sladkých zákusků a zmrzliny.Vynikající výběr z domácích i zahraničních vín.Malý wellness se saunou,v sousedním hotelu bazén s vířivkou.Lyžárna se stojany na lyže a sušáky na boty.Vysoká úroveň služeb a velmi milý a vstřícný personál hovořící něměcky,anglicky/a česko-slovenky-polsko-chorvatsky :-)/Lokalita hotelu nábízí krásné pohledy do údolí a masiv Sela Rondy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
30.03.15 10:47
Česko » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 97%
V tomto penzionu jsem byl celkem 4 x i s manželkou a dvěma dětmi. Pravda, pan Rödig je svérázný majitel, nicméně udělal se svoji manželkou vždy vše, co je nutné ke spokojenosti hosta. Má první zkušenost s ním nebyla příliš pozitivní, protože jsem přijel s rodinou ve 14:30 a nikoli po 15:00 a měl jsem pocit, že mne skoro vyhodí... Naštěstí se můj první dojem z pana Rödiga posléze v následujících dnech změnil. Má rodina byla vždy se službami v tomto penzionu velmi spokojena a budu se do tohoto penzionu rád vracet i v budoucnu. Měl jsem tu čest být u toho, kdy Pan Rödig paní Peckovou s jejím ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
 
18.03.15 20:32
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 51%
Hrůza :-(. Penzion sice čistý a pěkný, strava OK. Ale přístup majitelů - k pláči. Arogance a povýšenost majitelů je opravdu k neuvěření. Nedá se s nimi na ničem domluvit, vše je problém. Arogance majitelů vygradovala tak, že jsme byli z pobytu vyhozeni. Jak jsme později zjistili, nebyli jsme jediní, kdo si balil kufry během pobytu. Majitelé si zřejmě tuto svou stinnou stránku neuvědomují a cítí se dotčeni, pokud zaznamenají negativní recenzi. Majitelům doporučuji se nad sebou zamyslet a zvážit, zdali má cenu, aby pracovali ve službách, ve kterých je holt někdy nutné být na své zákazníky milý a přivítat je minimálně s přáním dobrého dne a ne větou typu "Co chcete? Máte přezůvky?"

Opravdu smutné :-(

Pecková
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
B&B Punto Magicosoukromí
 
14.03.15 22:16
Itálie » Marche - Conerská riviéra » Offagna
 
Spokojenost: 97%
Punto Magico leží v klidné části středověkého městečka Offagna cca 20km od pobřeží. Do města je to cca 10 minut chůze. Z části do hodně prudkého kopce. Nabízí překrásný výhled do okolní krajiny, velkou terasu a hlavně nejlepší paní domácí. I přes jazykové bariéry (umí malinko anglicky) je velmi pohostinná. Každý den výborná domácí snídaně (spíše sladké - pečivo, focaccia, ovocný koláč, kompot, trocha místního salámu a sýra) a když se stalo, že jsme si koupili večeři a jedli ve společenské místnosti, vždy nám ještě podstrčila něco z domácích zásob.
Pokoje stylově zařízené, koupelna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours