Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 3
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 468
 
 
 
Oekotel Salzburghotel
 
 
12.05.15 19:52
Rakousko » Liefering » Salzburg
 
Spokojenost: 60%
Hotel řetězce Oekotel v okrajové části Salzburgu Liefering na konečné trolejbusu č.4 (přímé spojení do centra za 25.min).
Účelně čisté zařízené pokoje,podlahové vytápění s TV a wifi zdarma(dobré a stabilní)....koupelna se sprchovým koutem...k dispozici pouze šampón.
Snídaně kontinentální doplněná o šunku,salám,sýr,zeleninu(okurka) a vejce.
V okolí hotelu se nic moc nenachází nejbližší větší prodejna čtyři zastávky trolejbusem.
Tento hotel nenajdete na rezervačních portálech typu booking či agoda...hotel má nepohyblivé pultové ceny(osoba ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní 25 EUR/noc)...rezervovat lze pouze přes stránky hotelu www.oekotel.com případně přes budgetplaces.
Osobně jsem Salzburg navštivil již třikrát a pokaždé v tomto hotelu..v poměru cena/výkon nemá v Salzburgu konkurenci !!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Carltonhotel
 
 
12.05.15 19:22
Česko » Žižkov » Praha
 
Spokojenost: 77%
4* hotel na Žižkově....dobrá poloha kousek od hlavního nádraží centrum města v pěší vzdálenosti případně čtyři zastávky tramvají.
Pokoje čisté,prostorné s klimatizací, TV,minibarem,zařízením na přípravu kávy a čaje....koupelna s vanou,vysoušečem vlasů...toaletní potřeby k dispozici.
Snídaně formou teplého a studeného bufetu,kvalitní čerstvé potraviny,ale jelikož mohu porovnávat,tak u 4* hotelu bych čekal širší výběr! Snídaně se podávají v docela stísněných sklepních prostorách s nedostatečnou kapacitou.
Wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno.
Hotel lze určitě doporučit!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
 
20.04.15 19:56
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 94%
V Penzionu Mirka jsme strávili velikonoční víkend bez jakýchkoli problémů. Po přečtení recenzí jsme na penzion také jeli s obavami, Ubytovací řád je poměrné obsáhlý, ale po ubytování jsme se mu již nedivili. Majitelé v penzionu mají svůj domov a v tomto duchu se snaží penzion i udržovat a provozovat, proto tu z našeho pohledu nešlo o nijaké omezování.
Pokoje jsou prostorné, čistě vymalované, řádně uklizené, vybavení pokoje je nadstandardní. Strava byla bez připomínek, snídaně i večeře byly dostačující, nebyl problém si přidat nebo se s majiteli např. dohodnout na příloze k večeři.
Samotní majitelé nechodí ve stejnokrojích s naučenými úsměvy, ale dostali jsme tipy na výlety, dostali jsme informace o zajímavých místech v regionu, několikrát jsme po večeři poseděli v restauraci a působili na nás pohodovým dojmem. Plánujeme se do Penzionu Mirka vrátit ...
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Belvederehotel
 
 
 
31.03.15 13:58
Itálie » Alta Badia » Colfosco
CK: Fede
Spokojenost: 97%
Hotel stojí nad městečkem Colfosco v n.m. 1645m.Je depadencí sousedního hotelu Kolfuschgerhof,se kterým jej spojuje podzemní chodba.Do centra městečka je to asi 15 min.pěšky,k vleku Plans-Frara asi 5 min.pěšky,ale pravidelně jezdí hotelový mikrobus.Pokoje jsou zařízeny stylovým dřevěným nábytkem,některé mají balkony.Úklid a výměna ručníků každý den.Snídaně -bohatý bufet,večeře-salátový a předkrmový bufet,hlavní jídlo výběr z menu,velký výběr sladkých zákusků a zmrzliny.Vynikající výběr z domácích i zahraničních vín.Malý wellness se saunou,v sousedním hotelu bazén s vířivkou.Lyžárna se stojany na lyže a sušáky na boty.Vysoká úroveň služeb a velmi milý a vstřícný personál hovořící něměcky,anglicky/a česko-slovenky-polsko-chorvatsky :-)/Lokalita hotelu nábízí krásné pohledy do údolí a masiv Sela Rondy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
30.03.15 10:47
Česko » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 97%
V tomto penzionu jsem byl celkem 4 x i s manželkou a dvěma dětmi. Pravda, pan Rödig je svérázný majitel, nicméně udělal se svoji manželkou vždy vše, co je nutné ke spokojenosti hosta. Má první zkušenost s ním nebyla příliš pozitivní, protože jsem přijel s rodinou ve 14:30 a nikoli po 15:00 a měl jsem pocit, že mne skoro vyhodí... Naštěstí se můj první dojem z pana Rödiga posléze v následujících dnech změnil. Má rodina byla vždy se službami v tomto penzionu velmi spokojena a budu se do tohoto penzionu rád vracet i v budoucnu. Měl jsem tu čest být u toho, kdy Pan Rödig paní Peckovou s jejím ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Penzion Mirka 7pension
 
 
 
18.03.15 20:32
Česko » Šumava » Hojsova Stráž
 
Spokojenost: 51%
Hrůza :-(. Penzion sice čistý a pěkný, strava OK. Ale přístup majitelů - k pláči. Arogance a povýšenost majitelů je opravdu k neuvěření. Nedá se s nimi na ničem domluvit, vše je problém. Arogance majitelů vygradovala tak, že jsme byli z pobytu vyhozeni. Jak jsme později zjistili, nebyli jsme jediní, kdo si balil kufry během pobytu. Majitelé si zřejmě tuto svou stinnou stránku neuvědomují a cítí se dotčeni, pokud zaznamenají negativní recenzi. Majitelům doporučuji se nad sebou zamyslet a zvážit, zdali má cenu, aby pracovali ve službách, ve kterých je holt někdy nutné být na své zákazníky milý a přivítat je minimálně s přáním dobrého dne a ne větou typu "Co chcete? Máte přezůvky?"

Opravdu smutné :-(

Pecková
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
B&B Punto Magicosoukromí
 
14.03.15 22:16
Itálie » Marche - Conerská riviéra » Offagna
 
Spokojenost: 97%
Punto Magico leží v klidné části středověkého městečka Offagna cca 20km od pobřeží. Do města je to cca 10 minut chůze. Z části do hodně prudkého kopce. Nabízí překrásný výhled do okolní krajiny, velkou terasu a hlavně nejlepší paní domácí. I přes jazykové bariéry (umí malinko anglicky) je velmi pohostinná. Každý den výborná domácí snídaně (spíše sladké - pečivo, focaccia, ovocný koláč, kompot, trocha místního salámu a sýra) a když se stalo, že jsme si koupili večeři a jedli ve společenské místnosti, vždy nám ještě podstrčila něco z domácích zásob.
Pokoje stylově zařízené, koupelna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Park Inn Radissonhotel
 
 
12.03.15 19:12
Německo » Berlín, Alexanderplatz » Berlín
 
Spokojenost: 87%
4* hotel v centru Berlína u televizního vysílače na centrálním náměstí Alexanderplatz (mnoho zajímavostí,památek v pěší vzdálenosti) v těsné blízkosti stanice metra (U8,U5,U2) a S bahn (S5,S7,S75).
Pokoje čisté,střední velikosti,elektronické zamykání s TV(satelitní),trezorem a minibarem....koupelna se sprchovým koutem(toaletní potřeby k dispozici) oddělené pouze závěsem...wc samostatně.
Snídaně formou bohatého bufetu rozmanitý kvalitní výběr! Restaurace odpovídá velikosti hotelu míst je dostatek...bufet nepřetržitě doplňován.
Ve "špičce" okolo 9-10h může být delší čekací doba na výtah kvůli přetíženosti.....hotel má 8 výtahů(rozděleny po čtyřech do 20 patra a od 20 patra výše)
wifi inzerováno,ale nevyzkoušeno
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rio Stava 2hotel
 
03.02.15 13:26
Itálie » Dolomity - Val di Fiemme » Tesero
CK: Bez CK
Spokojenost: 100%
Pobyt 1/2015. Náš druhý pobyt v tomto hotelu, letos jsme měli jiný typ pokoje - Suite Dolasilla. Jinak vše je obdobné jak jsem psala v recenzi z pobytu 12/2013. Pouze letos byla trochu jiná otevírací doba miniklubu (15-22 hod) a u odpoledního občerstvení (14.30-17.30 hod) chyběla polévka.

Ubytování - pokoj č. 304 (3. patro), pokoj rozdělěný dveřmi na dvě části: obývací pokoj (zde spaly děti na rozkládacím gauči) a ložnici (prostorný pokoj s posezením). Oba pokoje měly dostatek úložného prostoru (ve skříních police i ramínka), TV-sat, balkón s židlemi a 2 stolky (přístup na balkón z obou pokojů). Trezor zdarma, velké zrcadlo, lednice, koupelna (dva umyvadla, WC, bidet, sprcha, fén, papírové ubrousky, tekuté mýdlo a šampón - doplňován). Jediná nevýhoda - prosklené dveře do koupelny (efektní kombinace matového a čirého skla, nicméně velmi nepraktická). Župany, papuče (i pro děti) k dispozici zdarma.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Panoramahotel
 
 
 
03.02.15 12:46
Česko » Jižní Morava » Blansko
CK: Bez CK
Spokojenost: 87%
Pobyt 10/2014. Zrekonstruovaný hotel na okraji Blanska.
Ubytování jsme měli v pokoji Classic (bez klimatizace) s balkónem (nebyl uklizen) s výhledem do atria. Odpovídá 3*, chyběl trezor. Na pokojích je pevné internetové připojení. Dále hotel nabízí ubytování v pokojích Superior a rodinných studiích.

Strava - snídaně - teplá i studená kuchyně.
Parkování zdarma u hotelu.
Wellness jsme nevyužili, takže ho nehodnotím.

V době našeho pobytu - velké množství komárů.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Belvedere Prahahotel
 
 
06.01.15 12:37
Česko » Praha
 
Spokojenost: 90%
Hotel Belvedere je skvěle situovaný a nachází se v blízkosti centra Prahy. Se službami hotelu jsme byli nadmíru spokojeni. Pokoj byl velmi pohodlný, komfortní a vždy uklizen. V blízkosti hotelu se nachází spousta památek, galerií i muzeí. Ubytování v hotelu doporučuji všem, kteří chtějí být blízko historického centra a chtějí si večery zpříjemnit romantickou procházkou po Letenských sadech, kde je krásný výhled na centrum Prahy. V celém hotelu je WIFI připojení, které jsme také uvítali a mohli se tak kdykoli spojit s rodinou nebo si naplánovat další program. Cena odpovídala službám hotelu, příjemný personál, vždy ochoten poradit a být nápomocen i s rezervací vstupenek či objednáním taxi. Tento hotel v Praze doporučuji všem, kteří mají na cestách rádi pohodlí a jsou rádi v centru dění.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ibis budget Wien Messehotel
 
 
16.11.14 13:16
Rakousko » Vídeň - Leopoldstadt » Vídeň
 
Spokojenost: 63%
Hotel se nachází asi 300 m. od vlakového nádraží Wien - Praterstern a křižují se zde dvě hlavní trasy metra U1(do srdce Vídně na Stephansplatz tři zastávky) a U2.
V docházkové vzdálenosti zábavný park Prátr a vídeňské výstaviště.
Pokoje jednoduše,účelně zařízené v moderním stylu s TV a klimatizací/topením....umyvadlo a sprchový kout nejsou nijak oddělené (viz foto),wc samostatně...s toaletních potřeb k dispozici tuhé mýdlo.
V pokoji nejsou žádné úložné prostory jen několik ramínek na zdi.
Wifi na pokoji zdarma.
U recepce nápojové automaty.
Snídaně studený bufet - kontinentální,rozšířená o šunku,sýr,vejce + ovoce(jablka) a zelenina (rajče,okurka).
Klasický "tranzitní" hotel na jednu,dvě noci plně vyhovuje!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Mediteran Resorthotel
 
 
03.11.14 11:31
Černá Hora » Ulcinj
CK: Vsacan tour
Spokojenost: 89%
Hotel se nachází kousek od centra Ulcinju, s výhledem na Jaderské moře a historické centrum města. Hotel se skládá z několika budov, v hlavní budově je recepce, velká jídelna s venkovní terasou, bar, společenská místnost. V pěti vedlejších budovách jsou pokoje.
Pokoje jsou klasicky vybaveny, je zde klimatizace, Wi-fi zdarma i na pokojích, lednice, trezor za poplatek.
Byl nám přidělen dokonce třílůžkový pokoj, ve velkém pokoji dvoulůžko, v malém vedlejším pokoji jedno lůžko.
Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ručníky, osušky a základní toaletní potřeby k dispozici. ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Partizánpension
 
22.10.14 13:31
Slovensko » Vysoké Tatry » Horný Smokovec
CK: Bez
Spokojenost: 97%
V penzionu jsme přespali 3 noci. Ubytování penzion nabízí v jedno až dvoulůžkových pokojích na dvou podlažích , sociální zařízení (wc,sprchy) jsou na chodbě (v našem podzimním termínu za 11eur/osobu/noc).Penzion je nedávno rekonstruovaný, pokoje čisté, vkusně zařízené, většina pokojů má balkon s jižní orientací a výhledem směrem k městu Poprad. Měli jsme dvoulůžkové pokoje č.107 (rohový balkon) a 108 bez balkonu. Na pokoji jsou kromě manželské postele, šatní skříň, konferenční stolek, křesla nebo sedací souprava , umyvadlo, rádio. V přízemí penzionu je velká restaurace, společenská místnost ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Le Dune Bed & Breakfastpension
 
 
03.10.14 13:54
Sardinie » Carbonia-Iglesias » Sant Anna Arresi
CK: Bez
Spokojenost: 100%
Soukromý penzion jsme zvolili pro 1 noc strávenou na jihu ostrova. Umístění : poklidné městečko Sant Anna Arresi v vinařském kraji na jihu Sardinie s pěkným výhledem na moře, od kterého je vzdáleno cca 6 km (známá pláž a písečné duny Porto Pino). Penzion vedou příjemní mladí manželé, hovořící anglicky. Maminka majitele podává ráno báječné snídaně.. Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkových pokojích se soc.zař. Pokoje (i celý dům) jsou nové, prostorné, čisté, s klimatizací, okna s okenicemi jsme měli do ulice. Snídaně probíhají v klidné zahradě domu. K dispozici ubytovaným je celá kuchyně vč. lednice, mrazáku, která je na poschodí (přízemí) s pokoji. Majitelé bydlí v 1. a 2. patře domu. Parkovat autem lze přímo před domem. Sant Anna Arresi má svoji nezaměnitelnou atmosféru
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours