Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 3
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 476
 
 
 
Puerto Azulhotel
 
 
22.11.15 10:12
Gran Canaria » Puerto Rico
CK: Canaria Travel
Spokojenost: 89%
V hotelu Puerto Azul jsme strávili v říjnu 14 dnů.Hotel je na skále,nejbližší pláže jsou cca 15 minut od hotelu a musí se sejít buď po cca 450 schodech nebo po příjezdové asfaltové cestě.Obě pláže jsou však perfektní,čisté s plným zázemím.V hotelu je několik menších propojených bazénů (hlavně pro děti) a nejlepší je zde bazének s vířivkami.Dvě jídelny,strava vynikající,animační programy každý den.Bar u vířivek a u bazénů,v rámci All Inclusive bohatý výběr nealko a alko.Parkoviště pro půjčené auto v areálu před hotelem.Velmi příjemná a perfektní obsluha.Měli jsme objednaný levnější Promo pokoj který byl až v přízemí.Ve výhledu i dražším pokojům většinou "zavazí" hotel Gloria Palace postavený pod tímto hotelem.My jsme však pokoj vždy opustili po 8 hodině a vraceli jsme se až k půlnoci.Vřele doporučujeme - těm kdo vadí chůze do kopce může využít TAXI za cca 2,5 Euro.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Quality 33hotel
 
 
08.11.15 16:24
Norsko » Oslo
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází u docela frekventované komunikace z centra města. Jedná se o velký a moderní hotel s kvalitním vybavením.
Pokoje jsou prostorné, pěkně vybavené. Je zde televizor, žehlička, žeh.prkno.
Pěkná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, hyg.potřeby, fén.
Do pokoje značně doléhá hluk z projíždějících aut.
Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Heidalhotel
 
 
08.11.15 16:07
Norsko » Heidal
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 93%
Malý rodinný hotel se nachází ve staré stylové budově z r.1897. Stojí osamocený na krásném místě u málo frekventované komunikace.
Pokoje jsou velmi maličké, bez úložných prostorů. Působí ale velmi útulně a hlavně stylově. Koupelna je také velmi miniaturní, se sprchovým koutem, toaletou.
Snídaně je podávána formou bufetu. Majitelé zde nabízejí produkty ze svých chovů.
Wi-fi je dostupná zdarma i na pokojích. Na recepci je během dne zdarma káva a domácí vafle.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Norlandia Otta Hotellhotel
 
 
08.11.15 15:45
Norsko » Otta
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 90%
Hotel se nachází v klidném městečku Otta. Centrum městečka s obchody je kousek od hotelu. V blízkosti se nachází i malá železniční stanice.
Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Jsou účelně vybaveny, je zde televize.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, hyg.potřeby, fén jsou k dispozici.
Snídaně i večeře jsou podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velký a bohatý, jídlo výborné.
Během dne byla k dispozici zdarma káva na recepci hotelu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Skjolden Resorthotel
 
 
08.11.15 13:08
Norsko » Skjolden
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 89%
Jedná se o starší hotel, který stojí na krásném místě, na břehu fjordu. Je zde i pláž, která umožňuje otužilcům koupání. Vedle hotelu se nachází informační centrum.
Pokoje jsou prostorné, útulné. Jsou vybaveny základním nábytkem, televizí.
V koupelně je vana, toaleta, ručníky.
Wifi je dostupná zdarma v prostorách recepce.
Snídaně a večeře jsou podávány formou jednoduchého bufetu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Scandic Byparkenhotel
 
 
08.11.15 08:43
Norsko » Bergen
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 87%
Hotel se nachází v centru města na celkem rušné křižovatce. Z hotelu je to kousek do historické části a na nábřeží Bryggen. Kousek od hotelu je i vlakové a autobusové nádraží, zastávka MHD.
Pokoj nám byl přidělen velmi malý, s výhledem do malého dvora a na protější budovy. Na přespání dostačující. Bylo zde čisto a útulno. Byla zde televize, lednice.
Koupelna byla docela prostorná, se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, toaletní potřeby, fén k dispozici.
Wi-fi zdarma, dostupná i na pokojích.
Snídaně byla podávána formou teplého a studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Během dne byla na recepci volně dostupná káva.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club House Romahotel
 
02.11.15 09:27
Itálie » Řím
CK: Čedok
Spokojenost: 87%
Tranzitní ubytování 10/2015. Rozsáhlý (několik bloků) hotel (garni) stojí na relativně klidném místě v blízkosti stanice metra. V okolí restaurace - možnost povečeřet, ceny na Řím přijatelné.
Bydleli jsme v mini dvoulůžkovém pokoji č.123 (nevhodný pro lidi trpící klaustrofóbií), velmi úzká postel, skříň, koupelna skoro větší než pokoj (vana, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, minibar - naplněn, konzumace za poplatek, trezor zdarma, balkón. Wifi zdarma. Celkově to nebyl špatný pokoj, jen ta velikost byla miniaturní. Dle webových stránek, hotel má i pokoje normální velikosti.
K dispozici snídaňová místnost, menší bar, výtah.
Snídaně bufetové - teplá i studená kuchyně. Párky, vajíčka, opékaný bůček, pečivo, salámy, sýry, jogurty, müsli, máslo, margarín, ovoce, sladké pečivo i koláče. Káva, čaj, voda, džusy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Unaway Fabrohotel
 
 
02.11.15 08:58
Itálie » Toskánsko » Fabro
CK: Čedok
Spokojenost: 70%
Tranzitní ubytování 10/2015. Hotel stojí na klidném místě v blízkosti dálnice A1.
Pokoj č.227 moderně zařízený, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, lednice, trezor zdarma. Prostorný balkón - stolek + 2 židle. Wifi za poplatek. Hotel nabízí i různé druhy polštářů.
K dispozici restaurace (možnost povečeřet), výtah, parkoviště.
Největší slabinou byly bufetové snídaně (před námi byli na snídani Korejci, to jak vypadala restaurace nejde ani popsat, personál byl velmi laxní k úklidu, resp. neuklízel skoro vůbec). Na snídani jsme vlastně měli to co zbylo po předchozích strávnících - studená míchaná vajíčka, pečivo, müsli, máslo, pár plátků salámu. Káva, čaj, voda, mléko.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Emiliahotel
 
 
01.11.15 17:49
Itálie » Rimini » Torre Pedrera
CK: Čedok
Spokojenost: 87%
Pobyt 10/2015. Poloha tohoto rodinného hotelu je u relativně rušné silnice. Kolem silnice vede úzký chodník do centra Rimini. Na písečnou pláž se dostanete přes cestu. Pláž nehodnotím, jelikož jsme tam byli po sezóně.
Pokoj č. 124, malý dvoulůžkový pokoj s palandou (Jelikož jsme byli pouze 2 osoby, tak jsme palandu využili jako odkladové místo. Nedovedu si představit čtyři osoby ubytované v tomto pokoji). Vybavení pokoje - skříň, TV sat, telefon, klimatizace, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), chyběl trezor, mini balkón s bočním výhledem na moře. Okna nebyly vůbec odhlučněné - byl ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rivushotel
 
01.11.15 16:31
Itálie » Localita Casa Otello » Peschiera del Garda
CK: Čedok
Spokojenost: 97%
Tranzitní ubytování 10/2015. Hotel stojí u dálnice, asi 1,5 km od centra města Peschiera a Gardského jezera.
Moderně zařízený pokoj, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, lednice, trezor zdarma. Balkón - stolek + 2 židle. Wifi zdarma. Pokoje jsou dobře odhlučněné - nebylo slyšet provoz z dálnice.
K dispozici restaurace, bar, výtah, venkovní bazén, parkoviště.
Snídaně bufetové - teplá (párky, vajíčka) i studená kuchyně (pečivo, salámy, sýry, jogurty, müsli, máslo, ovoce, sladké pečivo i koláče). Káva, čaj, voda, mléko, džus.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
U Dómuhotel
 
01.11.15 15:49
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Spokojenost: 97%
Pobyt 9/2015. Garni hotel je umístěn v boční uličce blízko centra, katedrály sv. Václava a Arcidiecézního muzea.
Ubytování: 3-lůžkový pokoj, chyběla klasická skříň, málo úložného prostoru, TV sat, větrák, kuchyňský kout (dřez, varná konvice, skleničky na víno), koupelna (sprcha, WC, fén). Wifi zdarma. Hotel je bez výtahu, má relativně úzké schodiště a vysoké schody.
V ceně ubytování - snídaně: částečně formou bufetu (pečivo, jogurty, džemy, müsli, džus, ovoce, máslo, margarín. S obsluhou různé druhy kávy a čaje, "hlavní jídlo" dle výběru (obložený talíř, míchaná vajíčka, tousty, sázená vajíčka, párky), domácí dezert.
Velkým plusem - vlastní uzamykatelné parkoviště ve dvoře.
Omlouvám se za kvalitu fotografií.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club Sa Comaapp./studio
 
 
26.10.15 13:22
Mallorca » Sa Coma
CK: Fischer
Spokojenost: 67%
Kousek od krásné pláže, bazén v pohodě, klidné místo (no byli jsme tam začátkem října), blízko Eroski obchod, dvoupatrové apartmány.
Kuchyňka vybrakovaná, 1 malý hrnek na kávu apod. Obnažené dráty od sporáku i lampiček, ze spod linky děsný smrad, zásuvky nedostačující - mikrovlnka v ložnici, bez dek - jen prostěradla, matrace proleželé, úklid žádný, špunty k vaně, dřezu i umyvadlu nejsou, v ložnici malé okno u stropu. Mravenci. Linka - spojený kovový dřez s odkapávačem a se sporákem, který probíjel, takže masakr. O výměně pokoje jsem neuvažovala, protože mi komplex přišel tak nějak celý pochroumaný.
Takže milé dámy, pokud váš muž není všeuměl, vemte s sebou na dovču hodinového manžela!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vila Kenteraapp./studio
 
06.10.15 22:44
Černá Hora » Sveti Stefan
CK: Vítkovice Tours
Spokojenost: 93%
Apartmán má dvě ložnice, kuchyňku spojenou s jídelnou, tři balkóny. Úklid byl prováděn každý druhý den. Z jednoho balkónu byl částečný výhled na moře, z ostatních do města, které bylo večer hezky osvětleno. Na večeři jsme chodili do restaurací Kentera a Drago.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Pension Futterknechtpension
 
 
 
20.09.15 11:33
Německo » Bavorsko » Burgau
 
Spokojenost: 93%
Výborný výběr ubytování při návštěvě Legolandu - pouze asi 10 minut cesty. Naprosto nadstandardní snídaně - velmi chutné, velký výběr. Pokoje čisté, prostorné, každodenní úklid, personál vstřícný. Umístěno na klidném místě.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Villasolhotel
 
14.09.15 10:50
Andalusie » Costa del Sol » Benalmádena (provincie Málaga)
CK: Firo Tour
Spokojenost: 74%
Hotel patří do řetězce Medplaya a nabízí spolehlivé služby standardní střední kvality. Je umístěn téměř v bezprostření blízkosti písčité pláže, z druhé strany pak vede docela rušná vozovka (autobusy, auta, motorky...). Okolí hotelu pak dále tvoří další hotely, apartmány, restaurace, obchůdky.... a je dost rušné po celých 24 hodin.
Ubytování jsme měli ve dvoulůžkovém pokoji s balkónem v 5. patře, odkud byl výhled jak na moře, tak na rušný život kolem. Pokoji se ani nedá nic moc vytknout, nábytek sice starší, ale slouží, mírně ojeté matrace, sociální zařízení funkční. běžný úklid a výměna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours