Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 8
Ochrana osobních údajů
© 2006 Cestujeme Evropou

Všechny recenze ubytování a lodí

Recenze: 495
 
 
Pytloun Grand Imperial (hotel)
 
29.12.16 19:49
Česko » Liberec
 
 
Nově otevřený hotel v Liberci (rekonstruovaný Imperial) - dobrá výchozí poloha v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra Babylon.

Pokoje zejí novotou tam nejde nic vytknout,středně velké s klimatizací,trezorem,minibarem,(ceny přijatelné),set na kávu/čaj a TV.
Wifi(zdarma),slabý signál(3.patro) večer se nešlo vůbec připojit.

Koupelna prostorná s velkou masážní(i když je to spíše takové šidítko) vanou k dispozici veškeré toaletní potřeby a fén.

Snídaně formou bufetu.....rozhodně neodpovídá 4* - ano potraviny kvalitní najíte se,ale výběr není tak široký vzhledem ke kategorii a ceně hotelu!
Navrch restaurace neodpovídá velikosti hotelu a celkově stísněné prostory - pravidlo čím dříve tím lépe tady platí dvojnásob!

Personál je kapitola sama pro sebe,někteří patří max. do nějakého hostelu!
Neprofesionální chování...při snídaní si v hloučku povídají a přitom neuklizené stoly v pokoji nedoplněn minibar ..

Hotel rozhodně nevyužívá potenciál a je třeba na mnoha věcech zapracovat!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Montepiana (hotel)
 
27.11.16 15:39
Benátky » Mestre » Benátky
CK: Agoda.com
 
Hotel ** v tiché uličce poblíž vlakového nádraží Venezia Mestre.
Vlakem do Benátek (Venezia Santa Lucia) za 1,25 euro a autobusy na letiště Marco Polo za 8 euro.
Přilehlé okolí nevypadá zrovna nejlépe ..

Pokoje odpovídají kategorii - základní čisté s TV nic víc nic míň ..
Malinká koupelna s malinkým sprchovým koutem,wc + bidet k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracovalo dobře.

Snídaně servírováná základní kontinentální.

Hotel vybrán na jednu noc jako transferní - k tomuto účelu plně vyhovuje..déle bych tam ale nebydlel!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vasari Palace (hotel)
 
27.11.16 15:14
Florencie » Florencie,Santa Maria Novella » Florencie
CK: TUI München
 
Hotel *** v centru (tichá ulička) v těsné blízkosti vlakového nádraží Santa Maria Novella.

Všechny zajímavé místa v pěší vzdálenosti!

Pokoje čisté,střední velikosti dostatečně prostorné,vytápěné s TV,minibarem a trezorem.
Koupelna se sprchovým koupem,wc a bidet - taková úzká nudle ne moc prostorná k dispozici toaletní potřeby a fén.
Wifi zdarma pracuje velmi dobře!

Snídaně na italské poměry velmi dobrá.....studený bufet (z teplého míchaná vajíčka s párkem),nějaká zelenina,ovoce...velký výběr ze sladkého ..

Hotel mohu 100'% doporučit!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Golm (pension)
 
10.11.16 20:56
Vorarlbersko » údolí Montafon » Tschagguns
CK: Bez CK
 
Majitel i personál pensionu jsou češi, takže se v pohodě domluvíte :-). Penzion na krásném místě s výhledem do údolí, jen 5 minut chůze od lanovky. Nové, čisté pokoje.Úklid se neprovádí, ale je na to upozornění na stránkách penzionu. Přesto jsme měli vždy vynesený koš a 1x výměnu ručníků. Pokud dojde např.toaleťák, není problém si o něj říct. Penzion nabízí polopenzi, ráno bufetová snídaně - pečivo, salámy, sýry, paštika, nutela, marmelády, vajíčka, pomazánky, něco sladkého, müsli....čaj, džus, káva. Večeře 3 chody - polévka nebo předkrm, hlavní jídlo a zákusek. Kuchyně výborná, kuchař Jaroušek vaří fakt na jedničku s hvězdičkou. Nápoje k večeři se platí. V penzionu dostane tzv. kartu hosta, se kterou máte slevu na místní Montafoncard. Okolí nabízí spoustu sportovního a turistického vyžití.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Crocus (hotel)
 
28.09.16 15:46
Polsko » Zakopane
CK: Booking.com
 
Pobyt 9/2016.
Hotel se nachází na klidném místě, asi 15 min pěšky od centra a známé ul. Krupówki. Má dobrou výchozí polohu co se týče turistiky - 30 min. pěšky do Kuźnic - vstup do Národního Parku, zde je i dolní stanice lanovky na Kasprowy Wierch. Autobusová zastávka blízko hotelu.
Pokoj 2-lůžkový (č.406) - prostorný, podkrovní pokoj bez balkónu, TV sat, větrák, psací stůl, gauč, topení, minibar (konzumace za poplatek), trezor, dostatek úložného prostoru, zrcadlo, koupelna (podlahové topení s možností regulace) se sprchou (k dispozici mýdlo a šampón, denně doplňováno), WC, fén, zrcadlo. Na pokoji skleničky na vodu a víno. V ceně ubytování zdarma denně dodávána voda (2x0,33 l). Zdarma k dispozici župany a přezůvky. Úklid denně. Hodnocení snižuji za docela velké fleky na koberci.

V ceně ubytování jsme měli bufetové snídaně - široký výběr uzenin, ryb, müsli, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Český Lampllehen (hotel)
 
25.09.16 14:10
Německo » Bavorské Alpy » Marktschellenberg-Berchtesgade
 
Malebný Český hotel Lampllehen manželů Lubomíra a Vladimíry Řehákových
v nádherném prostředí Bavorských Alp. Účelně vybavené pokoje se sociálním zázemím, televizí, terasou nebo balkonkem, všechno krásně upravené, čisté a voňavé (nekuřácké prostředí). Bohaté bufetové snídaně, skvělé 3 chodové večeře s výběrem předkrmu i hlavního jídla, výborné pití. Na své si zde přijde každý gurmán - gurmet, prostě ten kdo má rád dobrá jídla i pití. Všechno podtrhuje přátelská rodinná atmosféra. Hotel je ideálním místem pro návštěvy okolní přírody, historických míst i pro sportovní vyžití. Luboš i Vlaďka vždy výborně poradí za jakého počasí kdy a kam vyrazit za zážitky. Kdo hotel jednou navštívil, tak se sem rád znovu vrací a při každé návštěvě je co nového objevovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Penzion Cafe u Jakuba Jana Ryby (pension)
 
22.08.16 16:27
Česko » Brdy » Rožmitál pod Třemšínem
CK: Booking.com
dovolená v termínu: 23.07.16 - 24.07.16
Malý penzion o pár pokojích. Byli jsme jen na jednu noc a přesto musím říct, že vybavení a velikost pokoje je naprosto nedostačující.
S trochou nadsázky, když se chce jeden v pokoji otočit, musí druhý vyjít ven.
Není zde jediná polička, o skříních ani nemluvím, pouze malý konferenční stolek a dvě židle a pár věšáčků na zdi (na závodech jsme promokli a museli nechat mokré věci v igelitce v autě, protože je ani nebylo kam pověsit), málem jsme ani neměli kam dát kufr tak, abychom o něj v noci nezakopávali.
Více než jednu noc si tu opravdu neumím představit.
Úklid dost odbytý. Snídaně servírovaná, chutná, dostačující.
Okolní příroda je nádherná, cena nebyla vysoká, ale při návratu do oblasti už bych se určitě ubytovala jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apartamentos Deya (app./studio)
 
22.08.16 16:17
Mallorca » Santa Ponça
CK: Booking.com
dovolená v termínu: 16.10.15 - 21.10.15
Apartmány jsme navštívili na samém konci sezony (v den našeho odjezdu zavírali), což bylo znát na vybavení (evidentně již vyklizený asi obchod u recepce, myslím, že ani jídelna už nefungovala (my stravu ale objednanou neměli), atd..)
Úklid jednou za dva nebo tři dny (v sezoně opět může být jinak). Mohl být pečlivější, ale dá se považovat za vyhovující.
Apartmán relativně prostorný, vybavený dostatečně. Vybavení již něco pamatuje, ale vše funkční.
Středisko Santa Ponça patří k těm živějším, ale na konci sezony byl naštěstí klid.
Je to tam ale takové "rozstrkané", přesto že to není nějaký malý záliv, chybí delší promenáda podél moře, určitě bych místo nevolila v plné sezoně a/nebo pokud bych tam chtěla trávit více času než jen na přespání v hotelu. Oblast je to rozlehlá, takže také bude záležet na konkrétním místě. Celkově to na nás působilo takovým "omšelým" dojmem, těžko soudit, jestli to bylo jen končící sezonou.
Plusem byla relativní blízkost Palmy (a dobré spojení autobusem) a nízká cena ubytování.
Obchodů dostatek, horší to bylo s nalezením vyhovující restaurace (tzn. ne bary, rychlá občerstvení, atp.), ta byla v naší oblasti vlastně jediná.
Poměr "cena/výkon" - vyhovující, tzn. nenadchne, neurazí...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anisija (app./studio)
 
01.08.16 20:36
Omiš » Celina
 
Apartmán se nachází v klidné části, takže je vhodný pro všechny, kteří mají rádi klid a pohodu. Na pláž to bylo od ubytování cca 300m, takže to nebylo nijak daleko a zvládli jsme to denně i s malými dětmi. Pláž je oblázková ale celkem čistá a ani ne moc přeplněná, ale asi záleží na období, kdy tam člověk jede. Pokoje jsou čisté s veškerým vybavením včetně internetu a TV. Nic navíc jsme nedopláceli. Kdo dává přednost bazénu, tak je tento apartmán skvělá volba. Je přímo u apartmánu a máte krásný výhled na moře a ostrov Brač. Byli jsme zde 14 dní a pěkně si dovolenou užili. Klidně bychom jeli na stejné místo zase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sentido Rosa Beach (hotel)
 
29.07.16 09:21
Tunisko » Skanes » Monastir-Skanes
CK: Exim Tour
 
Hotel v současné době jedním z nejlepších hotelů v oblasti Skanes je součástí řetězce hotelů Sentido,které mají své hotely po celé Evropě.
Ubytování,stravování,obsluha a čistota bezchybné.Pláž spíše pro děti v oblasti kde jsou vyplavovány traviny,které jsou však pravidelně po ránu odklízeny.Není problém přejít cca asi 200 m na sever kde traviny nejsou a pláže jsou zde perfektní.Hotel prostorný s pravidelnou animací pro děti i dospělé.Veliký bazén ze slanou vodou.Lehátka i slunečníky zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Merloni (hotel)
 
18.07.16 12:01
Itálie » Grandola ed Uniti
CK: Travel 2002
 
Merloni je menší rodinný hotel, který se nachází kousek od města Menaggio a jezera Como, ve vesničce Grandola ed Uniti, která je obklopená nádhernými horami. Je to dobré výchozí místo k poznávání této oblasti.
Hotel se skládá ze dvou budov a je obklopený krásně udržovanou zahradou ve které je i venkovní bazén.
Pokoje jsou docela prostorné, vybavené základním nábytkem. Je zde TV, lednička, WIFI dostupná i na pokojích.
Koupelna se sprchovým koutem, fénem. Ručníky a osušky měněny denně.
Jídelna se nachází v hlavní budově. Snídaně jsou podávány bufetovým způsobem, každý den stejný sortiment jídla.
Večeře byly servírované, o třech chodech.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sighientu Life & Spa (hotel)
 
12.07.16 19:38
Sardinie » Jižní Sardinie » Capitana
CK: FIRO
 
Hotel Sighientu leží cca 30 minut od letiště v Cagliari.Jde o starší hotel ale pečlivě spravovaný.Úklid každý den.Jídlo výborné až na nedostatek místa v jídelně.Večeře měli pro obsazený hotel po dobu jen 1,5 hod. což bylo málo.Bazén super.Pláž nejslabší článek.Chaluhy které se neuklízely.All inclusive co se týče jídla dostačující (hodně ryb a mořských plodů ...),co se týče alkoholu však velmi slabé.Animace pouze v italštině - pro nás nepoužitelné.Celkově však spokojenost pro ty kteří nebudou jen na hotelu ale budou cestovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vila Lusitania (vila)
 
25.05.16 19:52
Madeira » Funchal
CK: Simon-tourist
 
Jedná se o malý rodinný hotel, který se skládá z několika budov. V hlavní budově je recepce, malá jídelna, snack-bar.
Pokoje jsou docela tmavé, zařízeny starším nábytkem. Náš pokoj byl velký, byl zde malý kuchyňský koutek. Je zde televize, telefon. Wifi je dostupná v prostorách recepce a na hlavní terase.
Koupelna docela prostorná, s vanou, ručníky.
Snídaně jsou servírované, je zde možnost výběru ze čtyř variant. Obsluha rychlá, jídlo chutné. Snídaně jsou podávány v jídelně nebo na terase.
Nachází se zde i malý bazén a terasy na slunění s lehátky.
Vila se nachází v klidné části města, přibližně 2km od centra města. Cestou z města počítejte s cestou stále do kopce. Obchody a restaurace jsou vzdáleny asi 500m od vily. Autobusová zastávka 100m, bus jezdí do centra Funchalu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Oeiras (hotel)
 
24.05.16 20:58
Portugalsko » Lisabon
CK: Simon-tourist
 
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dei Congressi (hotel)
 
29.04.16 21:49
Řím » Řím - EUR » Řím
 
 
4* hotel ve čtvrti EUR kousek od stanice metra EUR Fermi (přímé spojení s Colossem a nádražím Termini).

Pokoje průměrné velikosti čisté s TV,klimatizací,chladničkou a trezorem - velká koupelna s bidetem,sprchovým koutem a vysoušečem vlasů - veškeré toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma rychlé a spolehlivé!

Snídaně bufetem - teplý pouze míchaná vajíčka a opékaná slanina,postrádal jsem vzhledem ke kategorii hotelu nějaké ty párečky a zeleninu.....jinak velký výběr sladkostí(cukroví,koláčky,lívanečky atd) a ovoce. Možnost šťávy z čerstvě vymačkaného ovoce! Další nabídka jako salámy,pečivo atd v pořádku!
Ve špičce personál absolutně nestíhal doplňovat a uklízet stoly doporučuji chodit dříve!

V okolí hotelu se nic moc nenachází naproti slušná pizzerie a u metra McD.

Slušné ubytování u metra se snídaní - doporučuji!

Počítejte s poplatkem městu ve výší 6 EUR osoba/noc!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Wellness
Bez wellness
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací