Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 468
 
 
 
Emiliahotel
 
 
01.11.15 17:49
Itálie » Rimini » Torre Pedrera
CK: Čedok
Spokojenost: 87%
Pobyt 10/2015. Poloha tohoto rodinného hotelu je u relativně rušné silnice. Kolem silnice vede úzký chodník do centra Rimini. Na písečnou pláž se dostanete přes cestu. Pláž nehodnotím, jelikož jsme tam byli po sezóně.
Pokoj č. 124, malý dvoulůžkový pokoj s palandou (Jelikož jsme byli pouze 2 osoby, tak jsme palandu využili jako odkladové místo. Nedovedu si představit čtyři osoby ubytované v tomto pokoji). Vybavení pokoje - skříň, TV sat, telefon, klimatizace, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), chyběl trezor, mini balkón s bočním výhledem na moře. Okna nebyly vůbec odhlučněné - byl ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Rivushotel
 
01.11.15 16:31
Itálie » Localita Casa Otello » Peschiera del Garda
CK: Čedok
Spokojenost: 97%
Tranzitní ubytování 10/2015. Hotel stojí u dálnice, asi 1,5 km od centra města Peschiera a Gardského jezera.
Moderně zařízený pokoj, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, lednice, trezor zdarma. Balkón - stolek + 2 židle. Wifi zdarma. Pokoje jsou dobře odhlučněné - nebylo slyšet provoz z dálnice.
K dispozici restaurace, bar, výtah, venkovní bazén, parkoviště.
Snídaně bufetové - teplá (párky, vajíčka) i studená kuchyně (pečivo, salámy, sýry, jogurty, müsli, máslo, ovoce, sladké pečivo i koláče). Káva, čaj, voda, mléko, džus.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
U Dómuhotel
 
01.11.15 15:49
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Spokojenost: 97%
Pobyt 9/2015. Garni hotel je umístěn v boční uličce blízko centra, katedrály sv. Václava a Arcidiecézního muzea.
Ubytování: 3-lůžkový pokoj, chyběla klasická skříň, málo úložného prostoru, TV sat, větrák, kuchyňský kout (dřez, varná konvice, skleničky na víno), koupelna (sprcha, WC, fén). Wifi zdarma. Hotel je bez výtahu, má relativně úzké schodiště a vysoké schody.
V ceně ubytování - snídaně: částečně formou bufetu (pečivo, jogurty, džemy, müsli, džus, ovoce, máslo, margarín. S obsluhou různé druhy kávy a čaje, "hlavní jídlo" dle výběru (obložený talíř, míchaná vajíčka, tousty, sázená vajíčka, párky), domácí dezert.
Velkým plusem - vlastní uzamykatelné parkoviště ve dvoře.
Omlouvám se za kvalitu fotografií.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club Sa Comaapp./studio
 
 
26.10.15 13:22
Mallorca » Sa Coma
CK: Fischer
Spokojenost: 67%
Kousek od krásné pláže, bazén v pohodě, klidné místo (no byli jsme tam začátkem října), blízko Eroski obchod, dvoupatrové apartmány.
Kuchyňka vybrakovaná, 1 malý hrnek na kávu apod. Obnažené dráty od sporáku i lampiček, ze spod linky děsný smrad, zásuvky nedostačující - mikrovlnka v ložnici, bez dek - jen prostěradla, matrace proleželé, úklid žádný, špunty k vaně, dřezu i umyvadlu nejsou, v ložnici malé okno u stropu. Mravenci. Linka - spojený kovový dřez s odkapávačem a se sporákem, který probíjel, takže masakr. O výměně pokoje jsem neuvažovala, protože mi komplex přišel tak nějak celý pochroumaný.
Takže milé dámy, pokud váš muž není všeuměl, vemte s sebou na dovču hodinového manžela!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vila Kenteraapp./studio
 
06.10.15 22:44
Černá Hora » Sveti Stefan
CK: Vítkovice Tours
Spokojenost: 93%
Apartmán má dvě ložnice, kuchyňku spojenou s jídelnou, tři balkóny. Úklid byl prováděn každý druhý den. Z jednoho balkónu byl částečný výhled na moře, z ostatních do města, které bylo večer hezky osvětleno. Na večeři jsme chodili do restaurací Kentera a Drago.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Pension Futterknechtpension
 
 
 
20.09.15 11:33
Německo » Bavorsko » Burgau
 
Spokojenost: 93%
Výborný výběr ubytování při návštěvě Legolandu - pouze asi 10 minut cesty. Naprosto nadstandardní snídaně - velmi chutné, velký výběr. Pokoje čisté, prostorné, každodenní úklid, personál vstřícný. Umístěno na klidném místě.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Villasolhotel
 
14.09.15 10:50
Andalusie » Costa del Sol » Benalmádena (provincie Málaga)
CK: Firo Tour
Spokojenost: 74%
Hotel patří do řetězce Medplaya a nabízí spolehlivé služby standardní střední kvality. Je umístěn téměř v bezprostření blízkosti písčité pláže, z druhé strany pak vede docela rušná vozovka (autobusy, auta, motorky...). Okolí hotelu pak dále tvoří další hotely, apartmány, restaurace, obchůdky.... a je dost rušné po celých 24 hodin.
Ubytování jsme měli ve dvoulůžkovém pokoji s balkónem v 5. patře, odkud byl výhled jak na moře, tak na rušný život kolem. Pokoji se ani nedá nic moc vytknout, nábytek sice starší, ale slouží, mírně ojeté matrace, sociální zařízení funkční. běžný úklid a výměna ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vacances Menorca Resorthotel
 
 
25.08.15 20:06
Menorca » Son Blanc » Ciutadella
CK: Firotour
Spokojenost: 90%
Přímo nad boční zátokou Sa Caleta hlavní zátoky Santandria poblíž Ciutadelly jsou situovány 3 areály : Blanc Palace, který obsazuje téměř výhradně francouzská CK, Caleta Playa s italskou klientelou a Cottage (Blanc Palace 2), kde bývají společně s klienty Thomas Cook ubytováváni Češi, pochopitelně v těch méně atraktivních apartmánech.
Ve všech areálech jsou k dispozici dvoupokojové apartmány s plně vybavenou kuchyňkou a možností až 2 přistýlek v obytné části na gauči, některé apartmány v Cottage jsou dvoupodlažní. My jsme byli na základě přání odeslaného CK na hotel ubytováni v Blanc ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Gattopardohotel
 
 
11.07.15 19:07
Sicílie » Brolo
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 74%
Hotel se nachází na pobřežní promenádě, s výhledem na Liparské ostrovy.
V okolí se nachází několik barů, centrum Brola s dalšími nákupními možnostmi je v pěším dosahu (asi 5min). V blízkosti se nachází i malé historické centrum města.
Pokoje jsou menší, vybaveny už starším nábytkem. Je zde malá tv., chybí lednice (je zde možnost uložení věcí do lednice na recepci).
V koupelně je sprchový kout, toaleta, ručníky. Fén je možné zapůjčit na recepci. V 5.patře jsme měli velký balkon s posezením a krásným výhledem na moře.
Restaurace je po rekonstrukci a nachází se v 7.patře hotelu, s výhledem na moře a na město.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech. K večeři je v ceně voda.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Atlantis Palacehotel
 
 
11.07.15 18:42
Sicílie » Mascali
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 77%
Hotel se nachází v klidné oblasti, s krásným výhledem na Etnu. V areálu hotelu se nachází bazén, plážový bar, pizzerie.
K moři je to přibližně 250m, přes místní komunikaci.
Pokoje jsou dosti malé, vybavené základní nábytkem. Je zde tv, lednice.
V koupelně je sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na malém balkonku je i venkovní posezení.
Snídaně je podávána formou bufetu.
Večeře je servírovaná, o několika chodech a s možností výběru jídla den předem. Pití se u večere připlácí.
Wifi je dostupná na recepci hotelu, heslo obdržíte zdarma.
Personám je velice milý, ochotný a dokonce se snaží komunikovat česky.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Delfino Beachhotel
 
 
11.07.15 18:22
Sicílie » Marsala
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 74%
Hotel se nachází v celkem velkém areálu, který zasahuje až k pláži. V hlavní budově je recepce, velká jídelna, společenská místnost a část pokojů. Ostatní pokoje se nachází v přilehlých budovách. U moře se nachází plážová restaurace, je oddělena místní komunikací.
Hotel má dva bazény a k moři je to přibližně 300m.
Pokoje jsou celkem prostorné, některé jsou vybaveny i malou kuchyňkou. Je zde tv, lednice.
V koupelně sprchový kout, toaleta, fén, ručníky.
Na balkoně je malé venkovní posezení.
Snídaně a večeře jsou podávány formou velmi bohatého bufetu. Pití u večeře se připlácí.
Wifi je volně přístupná v prostorách recepce, bez hesla.
V blízkém okolí hotelu nejsou žádné nákupní možnosti.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
La Santa Maria Playahotel
 
 
22.06.15 15:13
Mallorca » Cala Millor
CK: Bez CK, booking.com
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází v živější části Cala Millor, navíc v zóně, kde jsou v podstatě jen hotely, takže okolí není nic moc pěkného.
My, jak už jsem zmiňovala vícekrát, v hotelu pouze spíme, takže nám na tom až tak nezáleží a šli jsme především po ceně.
Bohužel přímo pod hotelem se nachází diskotéka a venku postávající hloučky pořvávají celou noc, takže na to opravdu pozor. My naštěstí býváme tak utahaní, že nás ani tohle nějak významně nerušilo, ale určitě jsou to pro hotel body dolů. V okolí je několik různých restaurací a barů, ale jedná se spíš o podniky cílící na německou ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Smeraldohotel
 
 
04.06.15 12:36
Itálie » La Spezia » Castelnuovo di Magra
CK: Booking.com
Spokojenost: 76%
Levný hotýlek situovaný přímo u silnice SS1 na půl cesty mezi Carrarou a Sarzanou překročil naše očekáváni. Menší ale dobře vybavený pokoj s kvalitními postelemi v depandanci byl na úrovni vyšší než deklarované 2*. K dispozici byla i společná terasa. Usměvavý majitel, který by se měl naučit rozumět základním frázím týkajících se ubytování anglicky, vlastní také sousední restauraci, která ale nebyla otevřená. Snídani jsme nevyužili, majitel ji nabízel jen na výslovné přání, vystačili jsme si s vlastními zásobami - k našemu překvapení jeden z velkých supermarketů v Sarzaně měl otevřeno i v neděli večer. Vlakové spojení do Cinque Terre buď ze Sarzany nebo z asi 25km vzdálené La Spezia Centrale, kde lze využít garáže za 1,20 E/hod.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Monteapertihotel
 
04.06.15 12:12
Toskánsko » Siena » Casetta
CK: Booking.com
Spokojenost: 80%
Hotel s bazénem na okraji malebné krajinné oblasti Crete Senesi a na dohled od Sieny. Použili jsme pokoj v přístavbě koncipovaný jako prostorné studio s kuchyňským koutem, který byl komfortně vybaven nádobím, ale bez příborů. Designové, ale nepraktické vybavení s většinou nefunkčními Push-in uzávěry, zcela chybějící věšáky včetně toho utrženého v koupelně. Na podlaze dlažba, prostorné kvalitní postele, individuálně ovládaná klimatizace, trezor, minibar. WiFi zavedeno na pokojích v přístavbě není, ale slabě se chytá signál z lobby, vše zdarma. Pěkný, ale drsně přetopený krytý (v létě otevřený) ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Boutique Calzavecchiohotel
 
 
04.06.15 11:52
Itálie » Bologna » Casalecchio di Reno
CK: Booking.com
Spokojenost: 93%
Přenocování po cestě v tomto po všech stránkách noblesním 4* hotelu s výraznou slevou se určitě vyplatilo. Hotel je situován na předměstí Bologni s rychlým přístupem k Autostradě di Sole a na tangenziale. Designové kvalitně vybavené pokoje s King-size postelí a bohatou snídaní s teplým bufetem, nakrájeným čerstvým ovocem a saláty včetně plně automatického odšťavňovače na pomeranče. Wellness určitě ano, ale nevyužili jsme.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours