Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 468
 
 
 
Playa Bonitahotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Costa del Sol » Benalmádena
CK: CK Fischer
Spokojenost: 96%
Pěkný a kvalitní hotel na klidném místě. Pláž přímo před hotelem. Před hotelem autobusová zastávka. Do velkého supermarketu je to tak 25 minut pěšky. Krásné pokoje s obrovskou postelí. Každý pokoj má výhled na moře. Naprostá spokojenost.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Barcelo Jandia Marhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Fuerteventura » Jandia
CK: Thomass Cook
Spokojenost: 84%
Nový hotel otevíraný v létě roku 2005. Vše bylo naprosto super, personál, skvělé jídlo (samé vybrané lahůdky), několik bazénů, večerní bar s hrou na klavír, vyborný program all inclusiv, pokoje velké, čisté vždy s terasou nebo balkónem. Hotel se nachází na kopci, na pláž je to cca 300m nebo je možné použít zdarma hotelový bus na vzdálenější pláže. Doporučuji půjčit si vůz a projet celý ostorv a navštívit i jiné pláže než Jandiu. Jandia je ideální i na procházky, pláž měří cca 20km a je rozmanitá. Pod hotelem u pláže je supermarket, v nedalekém nákupním centru mini ZOO, spousta restaurací a obchůdků. Pláž je pěkná, písčitá, bohužel v prosinci nebyla voda ideální na koupání - Atlantik je přece jenom studenější. Doporučuji pro klidnou, rodinnou dovolenou pro všechny středně náročné.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Thalassa Sea Side Resorthotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Řecko - Santorini » Kamari
CK: Firo-tour
Spokojenost: 80%
Tento nádherný malinký hotel se nachází blízko letiště a hned u pláže. Letiště vůbec nevadí, spousta lidí to spíš bere jako atrakci. Velký bazén s mořskou vodou, lehátek je bohužel u bazénu málo. Pokoje jsou většinou pro dva - ty jsou malinkaté, ale pro rodiny s dětmi jsou prostornější. Co se týče jídla - snídaně anglický bufet, večeře servírované, skládající se z několika chodů - opravdu se to nedá sníst, prostorná jídelna.. Jednou za týden řecký večer.Personál senzační, splní vám vše, velmi příjemní. Pláž byla vždy uklizená, problém je v tom, že na přelomu srpna a září se tvoří velké vlny a byly velké nánosy chaluh. Velké množství lehátek na pláži.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Marechiarohotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Itálie » Gargano » San Menaio
 
Spokojenost: 30%
Hotel plný adolescentů chovajících se jako zvěř, průchozí dům (řešila se kráděž na pokoji), pláž neuklizená, mezi slunečníky se začalo uklízet až od 9 hod.Parkoviště 400 m za 50 E, jinak se nedá zaparkovat, výtahy stále nejezdily - oprava do druhého dne (byli jsme ve 4 P).Večerní diskotéka před hotelem do 02:00 - rachot, nedalo se spát.Nedoporučuji pro klidnou dovolenou, hanba italských hotelů!Jezdím do Itálie každý rok ale toto jsem ještě nezazžil.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Los Jameos Playahotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Lanzarote » Puerto del Carmen
CK: Canaria travel
Spokojenost: 92%
Krásný hotel s výbornými službami na okraji městečka Puerto del Carmen, cca 10 min. od letiště. Je rozdělen do šesti 4-patrových budov rozmístěných v krásné kaktusové zahradě se dvěma bazény pro dospělé a jedním pro děti. Mezinárodní kuchyně na vynikající úrovni, obrovský výběr jídel ke snídani i k večeři. Denně čerstvé ryby, maso na grilu + národní jídla každý den jiná (asijská, mexická, španělská....). Samozřejmostí je denní úklid a výměna ručníků, personál denně dokonce uklízí i cestičky v zahradě. Ručníky k bazénu za vratnou kauci, možno měnit za čisté. Pláž přes komunikaci zadním východem ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Martha´s, Bolero, ses Cassesapp./studio
 
 
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Mallorca » Cala d´Or/ Cala Egos
CK: Fischer
Spokojenost: 84%
Komplex hotelových pokojů i apartmánů se soustavou 5 bazénů a brouzdaliště pro nejmenší. Komplex leží v nádherné části Cala Egos v krásně udržované zahradě. Pokoje prostorné s kuchyňským koutem, lednicí a televizí. Ubytování v části Bolero je klidné, stranou animačních programů, což nám velmi vyhovovalo. personál velmi milý a vstřícný, švédské stoly pestré, jídlo velmi chutné. Jedinou nevýhodou je malá plážička cca 200m od komplexu-v sezoně značně přeplněná.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Rathaneumhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Pelješac » Orebič
 
Spokojenost: 96%
Hotel s velmi příjemným personálem.Pokoje standartní,jednoduše zařízené.Hotel se nachází hned u pláže,která je oblázková,sem tam molo.Strava výborná,doporučuji.Teď by měl být s bazénem,za našeho pobytu bazén nebyl.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Sole altoapp./studio
 
 
 
05.08.07 18:34
Itálie » Val di Sole » Marileva 1400
CK: Ck Sport-S
Spokojenost: 70%
Praktické ubytování na svahu v těsné blízkosti sjezdovky vedoucí k hlavní lanovce. Mono 4, útulné a poměrně prostorné s krásným výhledem na okolní hory. Koupelna se sprchovým koutem a velkými policemi na odložení všech možných věcí. Jak je v Itálii zvykem, dobře vybavená kuchyňská linka. Povlečení vlastní nebo za 11,- E za osobu a pobyt (7 nocí), úklid vlastní. Ke každému ubytování kryté parkovací místo a uzamykatelná skříňka na lyže v lyžárně. V objektu malý obchod s potravinami a čerstvým pečivem. Jediná nevýhoda - do nejbližšího městečka je to cca 8 km. Při zakoupení skipasu Dolomiti Superski lze využít propojení vleků Marilevy s Madonou di Campiglio a užít si báječné lyžování v obou střediscích.
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál: Bez personálu
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Naviglio Grandehotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Itálie » Milano
CK: Bez CK
Spokojenost: 90%
Hotel je situovany na kanali Naviglio, relativne daleko od centra, co sa v case predvianocnych nakupov ukazalo ako relativna vyhoda (pokoj a klud) :-) Izby su tak akurat co do velkosti, klimatizovane, s mini-barom, mini-kupelnou (ale slusne vybavenou a cistou). Personal maximalne ochotny, prijemny a mily. Ranajky (v cene) boli bohate, chutne, bufetove.
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Iberotel Arabelahotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Egypt » Hurghada
CK: Exim tour
Spokojenost: 100%
Rozlehlý komplex " bungalovů",pokoje prostorné,denně uklízené.V komplexu jsou 2 velké bazény,jeden s barem.Pláž je udržovaná,jsou tam k dispozici ručníky na lehátka,bar a malá restaurace - v rámci all.inc.Vstup do vody pozvolný,perfektní pro šnorchlování.Strava pestrá,velký výběr,spousta ovoce,zeleniny.Výborný hotel,doporučuji.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Campanilehotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Francie » Paříž
CK: -
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází ve čtvrti Bagnolete,do 20km od letiště Orly.Cesta taxíkem do hotelu trvá asi 20min - podle zácpy.Před hotelem je hned stanice metra a autobusů,má výbornou polohu pro poznávání Paříže.Hned vedle hotelu je veliké nákupní středisko Auchan.Snídani si můžete objednat cca za EUR 7.Pokoje jsou klasicky zařízené,s TV,ale bez lednice.Pozor nejdou otevírat okna(je to vysoká budova,tak asi kvůli bezpečnosti)
Pokoj:
Poloha:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Ugljanhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Chorvatsko » Ostrov Ugljan » Ugljan
CK: Ideal Tour
Spokojenost: 92%
Příjemný hotel v krásné krajině.Ideální pro rodiny s dětmi.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Club Abou Nawas Montazahhotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Tunis » Tabarka
CK: CK Azur reizen
Spokojenost: 52%
Rozlehý hotel s 50m bazénem - snad největším v Tabarce,příjemný personál,pěkné animační programy.Pokoje jednoduché,pokud máte přistýlku,hodně nacpané a v našem případě absolutní neúklid,i po zaplacení,jsme uklízečku a tím pádem ani ručníky atd 2 dny neviděli.Strava výborná,až na jednotvárné a chudé snídaně(i když bylo all incl.)Pláž plná klacíků a nedopalků.Občas vlaje černá vlajka - do vody můžete na břeh,jsou velké (pěkné) vlny.Kdo zná Egypt,v žádném případě sem nejezděte,budete zklamaní.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Vincci Resorthotel
 
 
 
05.08.07 18:34
Ostatní státy » Tunis » Djerba
CK: Sunny Days
Spokojenost: 92%
Velmi příjemný hotel s pečlivým a ochotným personálem a velkým bazénem v krásné udržované zahradě. Denní úklid s výměnou ručníků, možnost zapůjčení plážových ručníků na recepci za vratnou kauci a jejich denní výměna za čisté. Bohatý a chutný bufet jak na snídaně, tak i na večeři, včetně ranních čerstvých croisantů a jiného pečiva. Večer mimo již hotových rozmanitých jídel čerstvě grilované ryby nebo krevety, ovoce, zákusky, zmrzlina. Nápoje k večeři v ceně - lahev vína, pivo i nealko neomezeně. Pláž menší, v plné sezóně zřejmě nedostačuje, asi 400 m od hotelu, pěšky příjemná procházka, nebo možnost jet zdarma hotelovým vláčkem. Po písečné bouři moře i pláž plné chaluh, ocenili jsme hotelový bazén. Pro zábavychtivé spousta denních i večerních animací. Pobyt v září 2004.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
 
 
 
05.08.07 18:34
Španělsko » Ibiza » Portinatx
CK: Fischer
Spokojenost: 56%
Pokoje - starší nábytek zelené barvy, kvalitní matrace, skříně lehce rozvrzané, v podlaze uvolněné dlaždice. Poloha - hotel má dvě části, dvě budovy - jedna přímo u pláže, druhá naproti přes ulici, v obou částech hezký bazén. Pláž - menší rovnou u hotelu, viz fotka. V Portinatx jsou další dvě veřejné pláže. Strava - jídlo chutné, obměňované. Personál - na recepci velmi vstřícný, v restauraci přesný opak.
Pokoj:
Poloha:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
0
0
 
Venus Trade and Tours