Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 476
 
 
 
Crocushotel
 
 
28.09.16 15:46
Polsko » Zakopane
CK: Booking.com
Spokojenost: 86%
Pobyt 9/2016.
Hotel se nachází na klidném místě, asi 15 min pěšky od centra a známé ul. Krupówki. Má dobrou výchozí polohu co se týče turistiky - 30 min. pěšky do Kuźnic - vstup do Národního Parku, zde je i dolní stanice lanovky na Kasprowy Wierch. Autobusová zastávka blízko hotelu.
Pokoj 2-lůžkový (č.406) - prostorný, podkrovní pokoj bez balkónu, TV sat, větrák, psací stůl, gauč, topení, minibar (konzumace za poplatek), trezor, dostatek úložného prostoru, zrcadlo, koupelna (podlahové topení s možností regulace) se sprchou (k dispozici mýdlo a šampón, denně doplňováno), WC, fén, ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Český Lampllehenhotel
 
25.09.16 14:10
Německo » Bavorské Alpy » Marktschellenberg-Berchtesgade
 
Spokojenost: 100%
Malebný Český hotel Lampllehen manželů Lubomíra a Vladimíry Řehákových
v nádherném prostředí Bavorských Alp. Účelně vybavené pokoje se sociálním zázemím, televizí, terasou nebo balkonkem, všechno krásně upravené, čisté a voňavé (nekuřácké prostředí). Bohaté bufetové snídaně, skvělé 3 chodové večeře s výběrem předkrmu i hlavního jídla, výborné pití. Na své si zde přijde každý gurmán - gurmet, prostě ten kdo má rád dobrá jídla i pití. Všechno podtrhuje přátelská rodinná atmosféra. Hotel je ideálním místem pro návštěvy okolní přírody, historických míst i pro sportovní vyžití. Luboš i Vlaďka vždy výborně poradí za jakého počasí kdy a kam vyrazit za zážitky. Kdo hotel jednou navštívil, tak se sem rád znovu vrací a při každé návštěvě je co nového objevovat.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Penzion Cafe u Jakuba Jana Rybypension
 
22.08.16 16:27
Česko » Brdy » Rožmitál pod Třemšínem
CK: Booking.com
Spokojenost: 60%
Malý penzion o pár pokojích. Byli jsme jen na jednu noc a přesto musím říct, že vybavení a velikost pokoje je naprosto nedostačující.
S trochou nadsázky, když se chce jeden v pokoji otočit, musí druhý vyjít ven.
Není zde jediná polička, o skříních ani nemluvím, pouze malý konferenční stolek a dvě židle a pár věšáčků na zdi (na závodech jsme promokli a museli nechat mokré věci v igelitce v autě, protože je ani nebylo kam pověsit), málem jsme ani neměli kam dát kufr tak, abychom o něj v noci nezakopávali.
Více než jednu noc si tu opravdu neumím představit.
Úklid dost odbytý. Snídaně servírovaná, chutná, dostačující.
Okolní příroda je nádherná, cena nebyla vysoká, ale při návratu do oblasti už bych se určitě ubytovala jinde.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Apartamentos Deyaapp./studio
 
22.08.16 16:17
Mallorca » Santa Ponça
CK: Booking.com
Spokojenost: 60%
Apartmány jsme navštívili na samém konci sezony (v den našeho odjezdu zavírali), což bylo znát na vybavení (evidentně již vyklizený asi obchod u recepce, myslím, že ani jídelna už nefungovala (my stravu ale objednanou neměli), atd..)
Úklid jednou za dva nebo tři dny (v sezoně opět může být jinak). Mohl být pečlivější, ale dá se považovat za vyhovující.
Apartmán relativně prostorný, vybavený dostatečně. Vybavení již něco pamatuje, ale vše funkční.
Středisko Santa Ponça patří k těm živějším, ale na konci sezony byl naštěstí klid.
Je to tam ale takové ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Anisijaapp./studio
 
01.08.16 20:36
Omiš » Celina
 
Spokojenost: 73%
Apartmán se nachází v klidné části, takže je vhodný pro všechny, kteří mají rádi klid a pohodu. Na pláž to bylo od ubytování cca 300m, takže to nebylo nijak daleko a zvládli jsme to denně i s malými dětmi. Pláž je oblázková ale celkem čistá a ani ne moc přeplněná, ale asi záleží na období, kdy tam člověk jede. Pokoje jsou čisté s veškerým vybavením včetně internetu a TV. Nic navíc jsme nedopláceli. Kdo dává přednost bazénu, tak je tento apartmán skvělá volba. Je přímo u apartmánu a máte krásný výhled na moře a ostrov Brač. Byli jsme zde 14 dní a pěkně si dovolenou užili. Klidně bychom jeli na stejné místo zase.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sentido Rosa Beachhotel
 
 
29.07.16 09:21
Tunisko » Skanes » Monastir-Skanes
CK: Exim Tour
Spokojenost: 90%
Hotel v současné době jedním z nejlepších hotelů v oblasti Skanes je součástí řetězce hotelů Sentido,které mají své hotely po celé Evropě.
Ubytování,stravování,obsluha a čistota bezchybné.Pláž spíše pro děti v oblasti kde jsou vyplavovány traviny,které jsou však pravidelně po ránu odklízeny.Není problém přejít cca asi 200 m na sever kde traviny nejsou a pláže jsou zde perfektní.Hotel prostorný s pravidelnou animací pro děti i dospělé.Veliký bazén ze slanou vodou.Lehátka i slunečníky zdarma.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Merlonihotel
 
 
18.07.16 12:01
Itálie » Grandola ed Uniti
CK: Travel 2002
Spokojenost: 83%
Merloni je menší rodinný hotel, který se nachází kousek od města Menaggio a jezera Como, ve vesničce Grandola ed Uniti, která je obklopená nádhernými horami. Je to dobré výchozí místo k poznávání této oblasti.
Hotel se skládá ze dvou budov a je obklopený krásně udržovanou zahradou ve které je i venkovní bazén.
Pokoje jsou docela prostorné, vybavené základním nábytkem. Je zde TV, lednička, WIFI dostupná i na pokojích.
Koupelna se sprchovým koutem, fénem. Ručníky a osušky měněny denně.
Jídelna se nachází v hlavní budově. Snídaně jsou podávány bufetovým způsobem, každý den stejný sortiment jídla.
Večeře byly servírované, o třech chodech.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sighientu Life & Spahotel
 
 
12.07.16 19:38
Sardinie » Jižní Sardinie » Capitana
CK: FIRO
Spokojenost: 74%
Hotel Sighientu leží cca 30 minut od letiště v Cagliari.Jde o starší hotel ale pečlivě spravovaný.Úklid každý den.Jídlo výborné až na nedostatek místa v jídelně.Večeře měli pro obsazený hotel po dobu jen 1,5 hod. což bylo málo.Bazén super.Pláž nejslabší článek.Chaluhy které se neuklízely.All inclusive co se týče jídla dostačující (hodně ryb a mořských plodů ...),co se týče alkoholu však velmi slabé.Animace pouze v italštině - pro nás nepoužitelné.Celkově však spokojenost pro ty kteří nebudou jen na hotelu ale budou cestovat.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vila Lusitaniavila
 
 
25.05.16 19:52
Madeira » Funchal
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 73%
Jedná se o malý rodinný hotel, který se skládá z několika budov. V hlavní budově je recepce, malá jídelna, snack-bar.
Pokoje jsou docela tmavé, zařízeny starším nábytkem. Náš pokoj byl velký, byl zde malý kuchyňský koutek. Je zde televize, telefon. Wifi je dostupná v prostorách recepce a na hlavní terase.
Koupelna docela prostorná, s vanou, ručníky.
Snídaně jsou servírované, je zde možnost výběru ze čtyř variant. Obsluha rychlá, jídlo chutné. Snídaně jsou podávány v jídelně nebo na terase.
Nachází se zde i malý bazén a terasy na slunění s lehátky.
Vila se nachází v klidné části města, přibližně 2km od centra města. Cestou z města počítejte s cestou stále do kopce. Obchody a restaurace jsou vzdáleny asi 500m od vily. Autobusová zastávka 100m, bus jezdí do centra Funchalu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Oeirashotel
 
 
24.05.16 20:58
Portugalsko » Lisabon
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 73%
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Dei Congressihotel
 
 
29.04.16 21:49
Řím » Řím - EUR » Řím
 
Spokojenost: 63%
4* hotel ve čtvrti EUR kousek od stanice metra EUR Fermi (přímé spojení s Colossem a nádražím Termini).

Pokoje průměrné velikosti čisté s TV,klimatizací,chladničkou a trezorem - velká koupelna s bidetem,sprchovým koutem a vysoušečem vlasů - veškeré toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma rychlé a spolehlivé!

Snídaně bufetem - teplý pouze míchaná vajíčka a opékaná slanina,postrádal jsem vzhledem ke kategorii hotelu nějaké ty párečky a zeleninu.....jinak velký výběr sladkostí(cukroví,koláčky,lívanečky atd) a ovoce. Možnost šťávy z čerstvě vymačkaného ovoce! ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Albergo Astrohotel
 
 
29.04.16 21:01
Itálie » Janov - Brignole » Janov
 
Spokojenost: 60%
Hotel kousek od vlakového nádraží Brignole v dosahu dvě stanice metra,několik minut od náměstí De Ferrari většina památek v pěší vzdálenosti.

Hotel se nachází v pátém patře starého činžovního domu - večer/noc vstup jen přes elektronického vrátného!

Pokoje prostorné,čisté s malou TV a chladničkou - wifi zdarma občas pomalejší,ale jinak OK,inzerovaný trezor na pokoji sice byl ale nefunkční!

Koupelna s bidetem a sprchovým koutem(menší a sprcha typu dešťová - nic moc tlak vody) k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.

Snídaně velmi jednoduchá - káva,jeden druh pečiva,koláček a jogurt.

Naproti hotelu supermarket Carrefour otevřený nonstop.

Není to žádný zázrak,hlavně snídaně slabá,ale na pár nocí vyhovuje!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Royal Park Boutiquehotel
 
 
30.03.16 19:44
Maďarsko » Keleti » Budapešť
 
Spokojenost: 67%
Hotel u vlakového nádraží Keleti(metro M3 a M2) v boční uličce.
Pár metrů od hotelu supermarket Spar a pekárna.
Pokoje(elektronické zamykání) čisté,střední velikosti(jako dvojlůžkový OK,ale s přistýlkou už nic moc co se velikosti týče) s klimatizací/topením,minibarem a trezorem.
Celkem prostorná koupelna s vanou a fénem - k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi zdarma - večer pomalé a časté výpadky.
Snídaně dostatečný výběr,teplý a studený bufet - velmi dobré zákusky.
Oficiálně 4* - jelikož mohu porovnávat dal bych 3+(to plus za snídani).
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Da Brunohotel
 
 
13.03.16 14:04
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
Spokojenost: 97%
Pobyt 3/2016. Rodinný hotel v centu Benátek, v části Castello, asi 5 min od zastávky Rialto, kousek od náměstí San Marco. Ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji (č. 256, 2. patro). K dispozici koupelna (vana, sprcha, bidet, fén, toaletní potřeby denně doplňovány, výměna ručníků každý den), skříň, posezení, Wifi zdarma, telefon, TV sat, topení, indiv. klimatizace, minibar (spotřeba za poplatek), trezor zdarma. Denní úklid. Pro 4 osoby - menší pokoj, málo úložného prostoru.
Snídaně formou bufetu - káva, čaj - různé druhy, džusy, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, sýry, vařená vajíčka, salámy, prosciutto, rajčata, ovoce, sušené ovoce, rajčata, olivy, cornflakes.
Personál velmi úslužný a nápomocný.
V prvním patře na chodbě k dispozici PC včetně tiskárny.
V hotelu není výtah.
Na recepci možnost zapůjčit deštníky.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Relais Arenaapp./studio
 
 
 
13.03.16 12:17
Itálie » Verona
CK: Booking.com
Spokojenost: 93%
Apartmá se nachází v centru historické části Verony s možností soukromého parkování (15 euro/den). Ubytování je ve 2. patře, k dispozici výtah. Prostorný apartmán je moderně zařízený (živé květiny v květináčích, růže ve váze) kuchyň se základním vybavením včetně velké lednice s mražákem (káva, čaj, kávovar na kapsle k dispozici), koupelna (WC, bidet, sprcha, fén, toaletní potřeby), bezplatné Wi-Fi, TV-sat, topení, indiv. klimatizace. Pro 4 osoby málo úložného prostoru. Chyběl trezor. Pokoj je směrem do ulice - byl slyšet hluk. Snídani jsme měli s donáškou na pokoj - šunka, jogurty, sladké pečivo, bílé pečivo, marmelády, nugety, máslo, džus, čaj, cappucino. Skvělé ubytování v blízkosti památek.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours