Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 468
 
 
 
Vila Lusitaniavila
 
 
25.05.16 19:52
Madeira » Funchal
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 73%
Jedná se o malý rodinný hotel, který se skládá z několika budov. V hlavní budově je recepce, malá jídelna, snack-bar.
Pokoje jsou docela tmavé, zařízeny starším nábytkem. Náš pokoj byl velký, byl zde malý kuchyňský koutek. Je zde televize, telefon. Wifi je dostupná v prostorách recepce a na hlavní terase.
Koupelna docela prostorná, s vanou, ručníky.
Snídaně jsou servírované, je zde možnost výběru ze čtyř variant. Obsluha rychlá, jídlo chutné. Snídaně jsou podávány v jídelně nebo na terase.
Nachází se zde i malý bazén a terasy na slunění s lehátky.
Vila se nachází v klidné části města, přibližně 2km od centra města. Cestou z města počítejte s cestou stále do kopce. Obchody a restaurace jsou vzdáleny asi 500m od vily. Autobusová zastávka 100m, bus jezdí do centra Funchalu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Oeirashotel
 
 
24.05.16 20:58
Portugalsko » Lisabon
CK: Simon-tourist
Spokojenost: 73%
Hotel se nachází na západním předměstí Lisabonu.
Pokoje jsou vkusně zařízeny, je zde tv, lednice s minibarem, telefon, klimatizace.
Wifi je dostupná i na pokojích zdarma. Pokoj byl bez balkonu.
Koupelna je prostorná, ručníky a hyg.potřeby k dispozici, fén.
Snídaně je podávána formou bufetu. Výběr jídla byl bohatý jak z teplé i studené kuchyně. Jídlo bylo stále doplňováno.
U hotelu se nachází menší bazén a terasa na slunění.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Dei Congressihotel
 
 
29.04.16 21:49
Řím » Řím - EUR » Řím
 
Spokojenost: 63%
4* hotel ve čtvrti EUR kousek od stanice metra EUR Fermi (přímé spojení s Colossem a nádražím Termini).

Pokoje průměrné velikosti čisté s TV,klimatizací,chladničkou a trezorem - velká koupelna s bidetem,sprchovým koutem a vysoušečem vlasů - veškeré toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma rychlé a spolehlivé!

Snídaně bufetem - teplý pouze míchaná vajíčka a opékaná slanina,postrádal jsem vzhledem ke kategorii hotelu nějaké ty párečky a zeleninu.....jinak velký výběr sladkostí(cukroví,koláčky,lívanečky atd) a ovoce. Možnost šťávy z čerstvě vymačkaného ovoce! ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Albergo Astrohotel
 
 
29.04.16 21:01
Itálie » Janov - Brignole » Janov
 
Spokojenost: 60%
Hotel kousek od vlakového nádraží Brignole v dosahu dvě stanice metra,několik minut od náměstí De Ferrari většina památek v pěší vzdálenosti.

Hotel se nachází v pátém patře starého činžovního domu - večer/noc vstup jen přes elektronického vrátného!

Pokoje prostorné,čisté s malou TV a chladničkou - wifi zdarma občas pomalejší,ale jinak OK,inzerovaný trezor na pokoji sice byl ale nefunkční!

Koupelna s bidetem a sprchovým koutem(menší a sprcha typu dešťová - nic moc tlak vody) k dispozici tekuté mýdlo,šampón a vysoušeč vlasů.

Snídaně velmi jednoduchá - káva,jeden druh pečiva,koláček a jogurt.

Naproti hotelu supermarket Carrefour otevřený nonstop.

Není to žádný zázrak,hlavně snídaně slabá,ale na pár nocí vyhovuje!
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Royal Park Boutiquehotel
 
 
30.03.16 19:44
Maďarsko » Keleti » Budapešť
 
Spokojenost: 67%
Hotel u vlakového nádraží Keleti(metro M3 a M2) v boční uličce.
Pár metrů od hotelu supermarket Spar a pekárna.
Pokoje(elektronické zamykání) čisté,střední velikosti(jako dvojlůžkový OK,ale s přistýlkou už nic moc co se velikosti týče) s klimatizací/topením,minibarem a trezorem.
Celkem prostorná koupelna s vanou a fénem - k dispozici tekuté mýdlo.
Wifi zdarma - večer pomalé a časté výpadky.
Snídaně dostatečný výběr,teplý a studený bufet - velmi dobré zákusky.
Oficiálně 4* - jelikož mohu porovnávat dal bych 3+(to plus za snídani).
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Da Brunohotel
 
 
13.03.16 14:04
Itálie » Benátky
CK: Booking.com
Spokojenost: 97%
Pobyt 3/2016. Rodinný hotel v centu Benátek, v části Castello, asi 5 min od zastávky Rialto, kousek od náměstí San Marco. Ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji (č. 256, 2. patro). K dispozici koupelna (vana, sprcha, bidet, fén, toaletní potřeby denně doplňovány, výměna ručníků každý den), skříň, posezení, Wifi zdarma, telefon, TV sat, topení, indiv. klimatizace, minibar (spotřeba za poplatek), trezor zdarma. Denní úklid. Pro 4 osoby - menší pokoj, málo úložného prostoru.
Snídaně formou bufetu - káva, čaj - různé druhy, džusy, sladké pečivo, bílé pečivo, koláče, palačinky, marmelády, máslo, sýry, vařená vajíčka, salámy, prosciutto, rajčata, ovoce, sušené ovoce, rajčata, olivy, cornflakes.
Personál velmi úslužný a nápomocný.
V prvním patře na chodbě k dispozici PC včetně tiskárny.
V hotelu není výtah.
Na recepci možnost zapůjčit deštníky.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Relais Arenaapp./studio
 
 
 
13.03.16 12:17
Itálie » Verona
CK: Booking.com
Spokojenost: 93%
Apartmá se nachází v centru historické části Verony s možností soukromého parkování (15 euro/den). Ubytování je ve 2. patře, k dispozici výtah. Prostorný apartmán je moderně zařízený (živé květiny v květináčích, růže ve váze) kuchyň se základním vybavením včetně velké lednice s mražákem (káva, čaj, kávovar na kapsle k dispozici), koupelna (WC, bidet, sprcha, fén, toaletní potřeby), bezplatné Wi-Fi, TV-sat, topení, indiv. klimatizace. Pro 4 osoby málo úložného prostoru. Chyběl trezor. Pokoj je směrem do ulice - byl slyšet hluk. Snídani jsme měli s donáškou na pokoj - šunka, jogurty, sladké pečivo, bílé pečivo, marmelády, nugety, máslo, džus, čaj, cappucino. Skvělé ubytování v blízkosti památek.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Puerto Azulhotel
 
 
22.11.15 10:12
Gran Canaria » Puerto Rico
CK: Canaria Travel
Spokojenost: 89%
V hotelu Puerto Azul jsme strávili v říjnu 14 dnů.Hotel je na skále,nejbližší pláže jsou cca 15 minut od hotelu a musí se sejít buď po cca 450 schodech nebo po příjezdové asfaltové cestě.Obě pláže jsou však perfektní,čisté s plným zázemím.V hotelu je několik menších propojených bazénů (hlavně pro děti) a nejlepší je zde bazének s vířivkami.Dvě jídelny,strava vynikající,animační programy každý den.Bar u vířivek a u bazénů,v rámci All Inclusive bohatý výběr nealko a alko.Parkoviště pro půjčené auto v areálu před hotelem.Velmi příjemná a perfektní obsluha.Měli jsme objednaný levnější Promo pokoj který byl až v přízemí.Ve výhledu i dražším pokojům většinou "zavazí" hotel Gloria Palace postavený pod tímto hotelem.My jsme však pokoj vždy opustili po 8 hodině a vraceli jsme se až k půlnoci.Vřele doporučujeme - těm kdo vadí chůze do kopce může využít TAXI za cca 2,5 Euro.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Quality 33hotel
 
 
08.11.15 16:24
Norsko » Oslo
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 80%
Hotel se nachází u docela frekventované komunikace z centra města. Jedná se o velký a moderní hotel s kvalitním vybavením.
Pokoje jsou prostorné, pěkně vybavené. Je zde televizor, žehlička, žeh.prkno.
Pěkná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, hyg.potřeby, fén.
Do pokoje značně doléhá hluk z projíždějících aut.
Snídaně je podávána formou teplého i studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Heidalhotel
 
 
08.11.15 16:07
Norsko » Heidal
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 93%
Malý rodinný hotel se nachází ve staré stylové budově z r.1897. Stojí osamocený na krásném místě u málo frekventované komunikace.
Pokoje jsou velmi maličké, bez úložných prostorů. Působí ale velmi útulně a hlavně stylově. Koupelna je také velmi miniaturní, se sprchovým koutem, toaletou.
Snídaně je podávána formou bufetu. Majitelé zde nabízejí produkty ze svých chovů.
Wi-fi je dostupná zdarma i na pokojích. Na recepci je během dne zdarma káva a domácí vafle.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Norlandia Otta Hotellhotel
 
 
08.11.15 15:45
Norsko » Otta
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 90%
Hotel se nachází v klidném městečku Otta. Centrum městečka s obchody je kousek od hotelu. V blízkosti se nachází i malá železniční stanice.
Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. Jsou účelně vybaveny, je zde televize.
Prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, hyg.potřeby, fén jsou k dispozici.
Snídaně i večeře jsou podávány bufetovým způsobem. Výběr jídla byl velký a bohatý, jídlo výborné.
Během dne byla k dispozici zdarma káva na recepci hotelu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Skjolden Resorthotel
 
 
08.11.15 13:08
Norsko » Skjolden
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 89%
Jedná se o starší hotel, který stojí na krásném místě, na břehu fjordu. Je zde i pláž, která umožňuje otužilcům koupání. Vedle hotelu se nachází informační centrum.
Pokoje jsou prostorné, útulné. Jsou vybaveny základním nábytkem, televizí.
V koupelně je vana, toaleta, ručníky.
Wifi je dostupná zdarma v prostorách recepce.
Snídaně a večeře jsou podávány formou jednoduchého bufetu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Scandic Byparkenhotel
 
 
08.11.15 08:43
Norsko » Bergen
CK: Periscope Skandinávie
Spokojenost: 87%
Hotel se nachází v centru města na celkem rušné křižovatce. Z hotelu je to kousek do historické části a na nábřeží Bryggen. Kousek od hotelu je i vlakové a autobusové nádraží, zastávka MHD.
Pokoj nám byl přidělen velmi malý, s výhledem do malého dvora a na protější budovy. Na přespání dostačující. Bylo zde čisto a útulno. Byla zde televize, lednice.
Koupelna byla docela prostorná, se sprchovým koutem, toaletou. Ručníky, toaletní potřeby, fén k dispozici.
Wi-fi zdarma, dostupná i na pokojích.
Snídaně byla podávána formou teplého a studeného bufetu. Výběr jídla byl opravdu velký, jídlo výborné.
Během dne byla na recepci volně dostupná káva.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Club House Romahotel
 
02.11.15 09:27
Itálie » Řím
CK: Čedok
Spokojenost: 87%
Tranzitní ubytování 10/2015. Rozsáhlý (několik bloků) hotel (garni) stojí na relativně klidném místě v blízkosti stanice metra. V okolí restaurace - možnost povečeřet, ceny na Řím přijatelné.
Bydleli jsme v mini dvoulůžkovém pokoji č.123 (nevhodný pro lidi trpící klaustrofóbií), velmi úzká postel, skříň, koupelna skoro větší než pokoj (vana, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, minibar - naplněn, konzumace za poplatek, trezor zdarma, balkón. Wifi zdarma. Celkově to nebyl špatný pokoj, jen ta velikost byla miniaturní. Dle webových stránek, hotel má i pokoje normální velikosti.
K dispozici snídaňová místnost, menší bar, výtah.
Snídaně bufetové - teplá i studená kuchyně. Párky, vajíčka, opékaný bůček, pečivo, salámy, sýry, jogurty, müsli, máslo, margarín, ovoce, sladké pečivo i koláče. Káva, čaj, voda, džusy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Unaway Fabrohotel
 
 
02.11.15 08:58
Itálie » Toskánsko » Fabro
CK: Čedok
Spokojenost: 70%
Tranzitní ubytování 10/2015. Hotel stojí na klidném místě v blízkosti dálnice A1.
Pokoj č.227 moderně zařízený, dostatek úložného prostoru, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén), TV sat, telefon, klimatizace, lednice, trezor zdarma. Prostorný balkón - stolek + 2 židle. Wifi za poplatek. Hotel nabízí i různé druhy polštářů.
K dispozici restaurace (možnost povečeřet), výtah, parkoviště.
Největší slabinou byly bufetové snídaně (před námi byli na snídani Korejci, to jak vypadala restaurace nejde ani popsat, personál byl velmi laxní k úklidu, resp. neuklízel skoro vůbec). Na snídani jsme vlastně měli to co zbylo po předchozích strávnících - studená míchaná vajíčka, pečivo, müsli, máslo, pár plátků salámu. Káva, čaj, voda, mléko.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours