Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Foto galerie
Video galerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 4
Přihlášení
Invia - first minute
© 2006 Cestujeme Evropou
webmasterrecko.name

Všechny recenze hotelů

 
Recenzí: 478
 
 
 
Adina Apartmentapp./studio
 
 
05.01.18 23:49
Maďarsko » Budapešť
CK: Neckermann
Spokojenost: 77%
Apartmánový hotel čtyřhvězdičkové kategorie zhruba 800 metrů od vlakového nádraží Nugati a 400 metrů od zastávky metra Lehel tér,k parlamentu se dá volnou chůzí dojít za necelou půlhodinku. Naproti hotelu supermarket Aldi.

Pokoj - studio prostorný s klimatizací/topením,posezením,TV,minibarem,setem na kávu/čaj a trezorem.
Ve skříni je zabudovaná mini kuchyňka velmi dobře vybavená - mimo jiné indukčním vařičem,toustovačem a mikrovlnkou.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici tekuté mýdlo a šampón.
Wifi zdarma,občas kolísala rychlost.

Snídaně bufetová vzhledem ke kategorii hotelu nic moc...nevelký výběr z teplého bufetu pouze míchaná vejce a střídavě slanina/párečky. Snídaňová místnost navrch neodpovídá velikosti hotelu.

V loby je k dispozici kávovar zdarma.

Hotel má i menší wellness to jsem ale nevyužil tj nehodnotím.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Drei Rabenhotel
 
 
02.12.17 16:45
Štýrsko » Graz
CK: Booking.com
Spokojenost: 72%
4* hotel kousek od hlavního vlakového nádraží,přímo před hotelem zastávka tramvaje do centra,cca 300 m větší supermarket, jinak ulice taková divná pohybuje se tam dost přistěhovalců(on celkově Graz dosti ztmavl a místama člověk neví jestli je vůbec ještě v Evropě ..).

Čisté pohodlné a prostorné pokoje - klimatizace/topení,trezor,minibar,set na kávu/čaj.
Koupelna s vanou a vysoušečem vlasů,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo spolehlivě.

Snídaně nevyužita.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Pensao Sao Joao da Praçapension
 
17.11.17 12:07
Portugalsko » Lisabon
CK: Bez CK
Spokojenost: 84%
Skvěle umístěný spíše penzion vedle katedrály Sé přímo v srdci čtvrti Alfama, pár kroků od řeky Tejo i proslulé Rua Augusto a Praça do Comércio. Stanice metra i tramvaje pár minut pěšky. Nutno přijmout, že jde o starý dům a vyznavači luxusu si v něm asi na své nepřijdou. Pro naše účely ideální, na relativně klidném místě, a přitom v srdci Lisabonu.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Tahiti Motel Airporthotel
 
02.11.17 14:47
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Papeete
CK: Bez
Spokojenost: 70%
Motel stojí v bezprostřední blízkosti tahitského mezinárodního letiště v Papeete, což je jeho největší výhodou. Stojí na vyvýšeném místě, pěšky se lze k budově dostat do dosti strmého kopce a po schodech. Ale není to nemožné. Autem lze dojet až před recepci, pod hotelem jsou krytá místa k parkování zdarma. Pokoje jsou moderně vybavené, mají klimatizaci a celoprosklené venkovní stěny pokojů. Je odsud vidět na samotné město i na letištní plochu a oceán. Požadovali jsme nejvyšší patro a to jsme také dostali. K noclehu je možno pořídit i snídaně, ale ne nijak bohaté. Personál hotelu není příliš přátelský. Jelikož jsme odlétali z ostrova v časných ranních hodinách, umístění hotelu nám velmi vyhovovalo. Co se týče dosažitelnosti centra města Papeete z hotelu, není to úplně blízko. S jinou dopravou po městě než autem nemáme zkušenost.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Vanira Lodgebungalov
 
02.11.17 14:26
Francie » Francouzská Polynésie-Tahiti » Teahupo'o
CK: Bez
Spokojenost: 100%
Jedná se o ekologický komplex bungalovů umístěný vysoko nad mořem uprostřed rozsáhlé náhorní planiny porostlé bujnou vegetací. Za jeho výstavbou stojí renomovaní místní stavební architekti – bratři, kteří jej postavili s určitou vizí. Bungalovů je zde několik typů a velikostí. Pro dvě osoby či pro celé rodiny. Všechny stavby jsou vybudovány z přírodních materiálů a především z místních materiálů: lávových kamenů, písku, dřeva. Každý bungalov je pečlivě ukrytý v zeleni před ostatními, má krásný výhled na oceán , terasu… Nabízí i několik wellness bungalowů, kde je navíc klimatizace a vířivá ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Fare Manurevabungalov
 
02.11.17 14:01
Francie » Francouzská Polynésie-Moorea » Haapiti
CK: Bez
Spokojenost: 100%
Privátní ubytování v plážovém domku - bungalovu ze dřeva, s vjezdem hned ze silnice, ale přesto v zelené zahradě hojně porostlé vegetací, cca 250 m od písečné pláže na západním pobřeží Moorea. No společném pozemku zde stojí tři stejné plážové domky u sebe – jeden v zadní linii obývají majitelé objektu ( francouzský manželský pár) a dva domky v přední linii s vlastní oddělenou zahrádkou a terasou s posezením, které jsou k dispozici nájemcům. Nikdo si navzájem nepřekáží, dbá se tu o naprosté soukromí každého nájemníka. Domek je rozdělen na dvě části, má vysoké stropy s odhalenými trámy. ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava: Bez stravy
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Sporthotel Iglshotel
 
 
11.10.17 20:03
Tyrolsko » Innsbruck » Igls
CK: Neckermann Austria
Spokojenost: 80%
Hotel 4* kategorie se nachází v městečku Igls 20 minut jízdy městskou dopravou od Innsbrucku.
Pár krokú od hotelu je lanovka Patscherkofelbahnen,zastávka autobusu MHD “J“ (Igls spadá pod zónu Innsbruck) je přímo před hotelem,zajíždí sem i tramvaj č 6.

Pokoje elektronické zamykání,prostorné,čisté s TV,minibarem,trezorem a balkónem,denní ůklid včetně výměny ručníků - jediné co jsem postrádal byl set na kávu/čaj.
Velká koupelna s vanou a vysoušečem vlasů k dispozici též župany.Šampón,mýdlo součástí.
Wifi zdarma spolehlivé,rychlé.

Snídaně formou ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
MJZ Apartment Krakówapp./studio
 
 
10.10.17 19:56
Polsko » Kraków
CK: Booking.com
Spokojenost: 97%
Pobyt 9/2017
Krásný prostorný apartmán (byt 85 m²) v centru Krakowa v blízkosti Wawelu a židovské čtvrti Kazimierz. Klimatizovaný apartmán se nachází v 2. patře, má menší balkón se stolkem a 2 židlemi, k dispozici výtah.

Ubytování:
3 ložnice (2 menší s výhledem do dvora, 1 velká včetně 2 křesel a stolu s výhledem do ulice), kompletně vybavená kuchyň (elektrický sporák, trouba, digestoř, kávovar včetně zrnkové kávy, lednička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, toustovač, hrnce, skleničky, pánve, nože, příbory atd.,...), čistící potřeby.
Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Hesperiahotel
 
25.09.17 13:36
Česko » Olomouc
CK: Bez CK
Spokojenost: 77%
Hotel se nachází u příjezdové komunikace ve směru od Brna v blízkosti nákupního centra Haná. Parkování u hotelu zdarma.

Třílůžkový pokoj č.324 (2.patro, bez balkonu)- prostorný, pro 3 osoby málo úložného prostoru, telefon, TV sat., minibar (konzumace za poplatek), psací stůl, koupelna (vana, WC, k dispozici malinké mýdlo a šampónek na osobu). Okna nejdou vyklopit do polohy na ventilaci, ale pouze otevřít. Chyběl trezor a fén.
Nevýhoda - pouze jeden klíč od pokoje.

Snídaně - teplý (míchaná vajíčka, sázená vajíčka, párky, bůček) i studený bufet (různé druhy ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ibis Milano Malpensahotel
 
 
22.09.17 07:30
Itálie » Lombardie » Miláno
CK: Čedok
Spokojenost: 93%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází pár km od letiště Malpensa, v relativně klidné lokalitě s možností parkování u hotelu. Vybavení - výtah, bar, restaurace.

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu byl moderně zařízen (kvalitní matrace) a relativně dobře odhlučněn. Na pokoji TV sat., trezor (zdarma), AC indiv., telefon, otevřený úložný prostor, žehlící prkno, koupelna (sprcha, WC, bidet, fén, tekuté mýdlo).
Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (salámy, sýry, máslo, margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Z ovoce - švestky a jablka. Káva (dobrá) z automatu, různé druhy čajů, mléko, džusy.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Saint Nicolashotel
 
 
21.09.17 19:56
Itálie » Valle d´Aosta » Saint Nicolas
CK: Čedok
Spokojenost: 70%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Menší hotel se nachází v malebném údolí Aosty ve vesničce S.Nicolas. Okolí hotelu je klidné s nádherným panoramatem Alp.

Měli jsme k dispozici třílůžkový pokoj pro dvě osoby, který byl vybaven starším nábytkem, TV, dostatek úložného prostoru, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor. Dvě ze tří postelí (matrací) byly absolutně nevyhovující - manžel se propadl skoro na zem.
Koupelna - sprcha s plísní, WC, bidet, nefunkční fén, tekuté mýdlo. Strašně hlučný ventilátor, jehož zvuk byl slyšet po celém hotelu. Některé koupelny byly prý po rekonstrukci.

Wifi zdarma, dobrý signál.

Snídaně - studený bufet (2 druhy salámu, sýr, máslo (jakmile došlo už nebylo dodáno), margarín, džemy, cornflakes, sladké pečivo, chléb). Nechutná káva z automatu, různé druhy čajů, džus.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Zenitude Hôtel Résidences Les Hauts d'Annecyhotel
 
 
20.09.17 21:42
Francie » Annecy
CK: Čedok
Spokojenost: 63%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Hotel se nachází asi 2 km od centra Annecy. Je vystavěn ve svahu, recepce se nachází ve 2.patře. U hotelu možnost parkování. Hotel nemá restauraci, pouze "snídaňovou místnost".

Dvoulůžkový pokoj (bez balkonu) s výhledem do svahu a na sousední hotel byl moderně zařízen. Relativně dobře odhlučněný. Na pokoji TV, telefon, skříň, koupelna (sprcha, WC, fén, tekuté mýdlo). Set na přípravy kávy a čaje. Součástí pokoje byl i kuchyňský kout (vybavený) včetně mikrovlnky, lednice, myčky nádobí. K dispozici utěrka. V pokoji byly ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Ackersandhotel
 
 
20.09.17 20:13
Švýcarsko » Švýcarské Alpy » Stalden
CK: Čedok
Spokojenost: 80%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování

Rodinný hotel se nachází 1,5 km od městečka Stalden a asi 22 km od Täsch, kde se nachází centrální parking, odtud se jede vlakem (5 km) do Zermattu. Před hotelem k dispozici parkoviště (zdarma). K vybavení patří rovněž restaurace/pizzerie.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem (stolek + 2 židle) s výhledem na železnici (pokoje na druhé straně hotelu měly výhled na parkoviště a silnici). Co se týče odhlučnění pokojů - sousedy jsme neslyšeli, nicméně projíždějící vlaky nám to vynahradily. Na pokoji rozkládací gauč, posezení, TV, trezor ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Valgrandehotel
 
 
20.09.17 19:06
Itálie » Piemonte » Vogogna
CK: Čedok
Spokojenost: 50%
Pobyt 9/2017 - tranzitní ubytování
Hotel se oficiálně deklaruje jako 4* resort, nicméně do 4* má daleko. Na druhou stranu dle CK jsme měli mít ubytování v *** kategorii. Takže hodnotím jako by to byl 3*hotel.

Dvoulůžkový pokoj standardně zařízen, pro dvě osoby dostatek úložného prostoru, posezení, minibar (nenaplněn), mini TV, telefon, chyběl odkládací stolek na zavazadla a trezor, koupelna (sprcha, WC, bidet, skoro nefunkční fén, k dispozici tekuté mýdlo). Nebyly zde žádné skleničky ani plastové kelímky v koupelně. Wifi nám na pokoji nefungovalo. Z pokoje bylo možné ... Číst více
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž: Bez pláže
Strava:
Personál:
Wellness: Bez wellness
Dojem:
0
0
 
Gatden Playanaturalhotel
 
 
07.09.17 05:15
Andalusie » Huelva » El Rompido
CK: Fischer
Spokojenost: 80%
Hotwl leží na samém okraji vesnice El Rompido, je určen pro klientelu 18+. Personal velice ochotný, hotel čistý. Ideální destinace pro odpočinek a relax.
Pokoj:
Poloha:
Okolí:
Pláž:
Strava:
Personál:
Wellness:
Dojem:
0
0
 
Venus Trade and Tours